Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 7:39:28
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 O, Zupka, a ga boš kam peljala...da ne bo več dolgo spal ???....mogoče na sprehod do P ??? Najrajši bi ga res , samo še nič ne kaže na to . Sem pa bolj mislila na to, da naj se naspi, ker se v prihodnjih nekaj mesecih verjetno ne bo mogel
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 7:49:08
|
|
|
|
arneja
|
Bibek, naj vaš prestolonaslednik za en dan zavleče prihod na svet in se vama, glede na to, kakšna popotnica si ti, na Dan Evrope pridruži . Stiskam pestke, da boste zadevo super hitro opravili .
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 7:59:27
|
|
|
|
arneja
|
Aja, pa saj vi imate na Dan Evrope ta veliki dan, sem mislila, da bo že danes dogajalo, ko sem prebrala, da greš v P. Torej, naj malček na napovedani dan pride prestolonasledovat .
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 8:11:30
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Sem pa bolj mislila na to, da naj se naspi, ker se v prihodnjih nekaj mesecih verjetno ne bo mogel A vaša pa ne bo taka, da bo čist pridno vse noči spala...a niste tega napisal pod želje...ko so vam jo "scumpral" ???
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 8:22:48
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 A vaša pa ne bo taka, da bo čist pridno vse noči spala...a niste tega napisal pod želje...ko so vam jo "scumpral" ??? Vidiš, na to smo pa pozabili ! Jah nič, bomo pa reklamirali ... ampak jaz vem, da bo pridna in cele noči prespala in da ne bomo že ob 5-ih vstajali
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 9:28:08
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro! biba, dobro opravi!!!! moj je na službenem potovanju in sem kraljevala v postelji...in me je naše dete zbudilo ob 3h in pol mi ni pustilo spat do 4h, tak da sem v luft gledala...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 9:41:39
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro, uhh.... zgleda da sem se edina nadrnjohala je prav pasalo. Moj že sestavlja predalnik.. v pondeljek dobiva posteljco in stajco...bom prpobala v torek. Biba.... dobro opravi .... njami tortica Zup2 hvala za kofi...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 9:44:20
|
|
|
|
Fargesia
|
ooo, bit, ste kej rekle, kdaj je spet "čajanka"?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 9:49:14
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ooo, bit, ste kej rekle, kdaj je spet "čajanka"? čez 14 dni isti kraj ista ura.... edino Zup2 je rekla da se nam bo pridružla med odhodom iz P. Je tako izračunala da bo rodila 4 dni pred srečanjem kako si ti? aja to sem pozabla povedat.. v četrtek 13.5 imam pregled hematologa... upam na najboljše
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 9:54:06
|
|
|
|
Fargesia
|
hmmm, a to pride na 21.5. bemtiš pa sem se pri julijkah na seznam dala ravno za ta dan za srečanje, če bom lahko... vse bo ok na pregledu!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 9:58:01
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hmmm, a to pride na 21.5. bemtiš pa sem se pri julijkah na seznam dala ravno za ta dan za srečanje, če bom lahko... vse bo ok na pregledu!!!! a ja ni ob isti uri
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 10:38:51
|
|
|
|
Fargesia
|
one majo ob 10.30 v zvezdi...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 11:25:35
|
|
|
|
sapi
|
še 10 dni ... bit še sem tukaj in še nič ne kaže, da bi kam odšla. Ja plan je, da počaka še do naslednjega CTG-ja čez en teden, da doma vse urediva potem pa akcija . Barbi super za pupiki res sta pridni , ko tako lepo rasteta. Ti le bodi vesela in bosta pupiki še bolj pridni. Kako je z domovanjem gre vse po planu? Pri nama je parketar malo zavlekel, sedaj pa norimo pa prosimo dojenčija naj se drži plana . mojškra pa fantička čestitke pa za NS tudi. Reby kolk je že velik tvoj Tomi. Še malo pa diham res je. Vendar moram počakati Bibo takoj za mano pa se mi Zup pridruži. Bomo videli kako bo plan držal . Berem, da tudi ti že razmišljaš o novem boju ali si že v akciji. mateja lepi izvidi-super. tetaM amniocinteza ti pripada, če si na dan PDP stara 37 let. Ni pa obvezna za vsako preiskavo se odločiš po svoji presoji. zup jaz sem bila pa danes non stop na WC-ju noro mislim, da sem šla ene 5x. Sva zvečer jedla ananas pa sem imela sprehode. Gotovo bo tvoja mami presrečna, ko bo videla majhno živalico. biba ti pa nam jutro polepšaš, ta je še lastnejša kot včeraj. Dobro opravi v P. Pa poročaj kako je bilo razen, če te ne obdržijo potem pa dihamo kot nore. hermy boste imeli dve pupike v kratkem času v bloku. arneja pozdravček. Kako si? fargesia to pa imaš navihančka. Nič grem sedaj v zgornji štuk prah brisat, ki je nastal od polaganja parketa. Če jaz nisem pridna pa neumna ker drugim ne prepustim . Trma in ponos prevladata ni kaj .
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 12:41:12
|
|
|
|
biba007
|
Evo me, Bibon že nazaj. Mali pripravljen, mama malo manj. Itak . Sicer pa vse ok ... mali še vedno mali, ima pa dovolj plodovnice in pretoki so kul. Odprto nič, zmehčano pa menda že. Jah nič, v ponedeljek bo šlo pa ZARES . In lubike moje, hvala za navijanje. Arnejček, te je lepo spet malo brat. In hvala za dobre želje. Sapi, a bi ti v ponedeljek prevzela tale režiment jutranjih tortic? Ga namreč ni hujšega, kot instantno presedlat nosečke na dieto...jim bo še energije za hiperventilacijo zmanjkalo .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 12:45:56
|
|
|
|
jona klara
|
mojškra- super za fantka in super, za izvide, čestitam, sedaj se pa prepusti uživanju v nosečnosti !ko daš nuhalno skozi si res lahko vesel.komaj čakam, pred mano je še par zoprnih tednov, da pregulim do nuhalne......
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 12:46:42
|
|
|
|
jona klara
|
biba oo7-super za otročička, da je vse okej
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 13:07:46
|
|
|
|
Urshy78
|
mojškra, še tukaj čestitke za lep rezultat in za fantička biba, še malo....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 13:24:27
|
|
|
|
BarbiG
|
Dan. O Biba, a pol gre v ponedeljek zares? Se že hitim pripravljat dihat, da bo tebi lažje. Držim pesti, da bo šlo vse po planu in s čim manj bolečin. Reby hvala ti za vse. Zup, a je blo preveč smeha včeraj? Al se je mogoče začel že kaj pripravljat? Sapi, ja smeha pri nas nikol ne zmanjka. Če ne drugače, mi pa tamaledva kakšno tako prijavta, da skor dol padem. Drgač pa je glavnina del že končana. So še manjše stvari za nardit, pa otroška sobica za spedenat, ampak vse skupi je mogoče dela za ene 14 dni in bo moj to počas naredu nekje do konca maja. Držim pa zate pesti, da bo tvoj zakladek počakal, da mojstri končajo in bo potem pokukal na ta naš svet.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 18:12:17
|
|
|
|
mismis
|
BibaTolstojBond, uh še malo, še malo pa bo šlo zares. V ponedeljek bom mislila nate in seveda držala pestke, da bo porod potekal brez težav in pa seveda, da bo hiter...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.5.2010 22:12:45
|
|
|
|
sapi
|
biba čakaj malo, najprej zeloooo natančne napotke kako prilimati slikice. Sem se že nekaj trudila pa ni ravno šlo. Potem natančne podatke o porodu v ponedeljek. A si se kar za termin zmenila al kako . Malo bolj podrobno prosim, ker jaz tudi ne bi čez rok rodila, da vidim ali se da kaj zdilat. Bom pa v ponedeljek dihala kot nora s tabo pa še zase bom povadila . Barbi vidim, da gre pri tebi po planu-super. Mojstri so končno zaključili, sedaj morava midva finiširat kar prej zaradi mojstrov nisva mogla. Ampak mislim, da bo uspelo.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 8:47:26
|
|
|
|
sapi
|
še 9 dni ... Pa ne, da nas je biba že zapustila in šla dihat. Jaz pa brez napotkov za limanje slikic. Nič bom poskusila, če ne uspe prosim za popravek. Dobro jutro tokrat z kombinacijo čokolade in sadja ter mojega noorega dihanja za vsak slučaj
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 9:06:21
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Sapi očitno me rabiš navodil za limanje tortic , zgleda slastno. Biba mislim nate! Mojškra, čestitke za Barbi, super za tvoje pupe. Je lepo prebrat, da pridno rasteta! Pri nas je vse po starem, še vedno mi je rahlo slabo in skozi me nekaj špika. Še dobro da imam AS in da poslušam najine pikice, da me malo pomiri.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 9:14:39
|
|
|
|
Urshy78
|
sapi, uff, bi se mi zdajle prilegla taka tortica, mi je cuker padel lepo sončno nedelljo vam želim. jaz grem pa gledat rally, šibajo ravno mimo naše hiše, brmm brmmm
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 9:23:35
|
|
|
|
špica84
|
dobro jutro.. sapi zajterk izgleda izvrstno...samo meni slatko ne tekne drugace pa se pocas navajam na slabosti..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 9:25:12
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro ! Sapi hvala za jutranji obrok cukra ! Praviš, da te po ananasu na WC tišči....no, mene pa kar po vsem kar pojem Biba dihamo s tabo, pa naj bo danes ali jutri BarbiG pri nas se nič ne pripravlja, edino se je kar fejst umirila in moram šteti gibe . Me včasih kar malo skrbi. Še dobro, da imam tako kot S* AS. Aja, še poročilo včerajšnjega presenečenja za našo mami: Skoraj jo je na rit vrglo, tako je bila vesela. Prišli smo (skupaj z nečaki) na vrata z malo belo kepico v naročju. Najprej sploh ni dojela, potem pa jok in veselje . Uživajte v sončnem dnevu!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?