|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
8.5.2010 7:39:28   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

O, Zupka, a ga boš kam peljala...da ne bo več dolgo spal ???....mogoče na sprehod do P user posted image ???

Najrajši bi ga res user posted image , samo še nič ne kaže na to user posted image . Sem pa bolj mislila na to, da naj se naspi, ker se v prihodnjih nekaj mesecih verjetno ne bo mogel user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
8.5.2010 7:49:08   
arneja
Bibek, naj vaš prestolonaslednik za en dan zavleče prihod na svet in se vama, glede na to, kakšna popotnica si ti, na Dan Evrope pridruži user posted image . Stiskam pestke, da boste zadevo super hitro opravili user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
8.5.2010 7:59:27   
arneja
Aja, pa saj vi imate na Dan Evrope ta veliki dan, sem mislila, da bo že danes dogajalo, ko sem prebrala, da greš v P. Torej, naj malček na napovedani dan pride prestolonasledovat user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
8.5.2010 8:11:30   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Sem pa bolj mislila na to, da naj se naspi, ker se v prihodnjih nekaj mesecih verjetno ne bo mogel user posted image

A vaša pa ne bo taka, da bo čist pridno vse noči spala...a niste tega napisal pod želje...ko so vam jo "scumpral" user posted image ???

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
8.5.2010 8:22:48   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

A vaša pa ne bo taka, da bo čist pridno vse noči spala...a niste tega napisal pod želje...ko so vam jo "scumpral" user posted image ???

Vidiš, na to smo pa pozabili user posted image ! Jah nič, bomo pa reklamirali user posted image ... ampak jaz vem, da bo pridna in cele noči prespala in da ne bomo že ob 5-ih vstajali user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
8.5.2010 9:28:08   
Fargesia
dobro jutro!

biba, dobro opravi!!!!user posted image

moj je na službenem potovanju in sem kraljevala v postelji...in me je naše dete zbudilo ob 3h in pol mi ni pustilo spat do 4h, tak da sem v luft gledala...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
8.5.2010 9:41:39   
bit
Dobro jutro,

uhh.... zgleda da sem se edina nadrnjohala user posted image je prav pasalo.

Moj že sestavlja predalnik.. v pondeljek dobiva posteljco in stajco...bom prpobala v torek.
Biba.... dobro opravi ....user posted image njami tortica

Zup2 hvala za kofi...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
8.5.2010 9:44:20   
Fargesia
ooo, bituser posted image user posted image user posted image

ste kej rekle, kdaj je spet "čajanka"?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
8.5.2010 9:49:14   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ooo, bituser posted image user posted image user posted image

ste kej rekle, kdaj je spet "čajanka"?

čez 14 dni isti kraj ista ura.... edino Zup2 je rekla da se nam bo pridružla  med odhodom iz P. Je tako izračunala da bo rodila 4 dni pred srečanjemuser posted image

kako si ti?

aja to sem pozabla povedat.. v četrtek 13.5 imam pregled hematologa... upam na najboljšeuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
8.5.2010 9:54:06   
Fargesia
hmmm, a to pride na 21.5. bemtiš pa sem se pri julijkah na seznam dala ravno za ta dan za srečanje, če bom lahko...
vse bo ok na pregledu!!!!user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
8.5.2010 9:58:01   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hmmm, a to pride na 21.5. bemtiš pa sem se pri julijkah na seznam dala ravno za ta dan za srečanje, če bom lahko...
vse bo ok na pregledu!!!!user posted image

a ja ni ob isti uriuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
8.5.2010 10:38:51   
Fargesia
one majo ob 10.30 v zvezdi...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
8.5.2010 11:25:35   
sapi
še 10 dni ...

bit še sem tukaj in še nič ne kaže, da bi kam odšla. Ja plan je, da počaka še do naslednjega CTG-ja čez en teden, da doma vse urediva potem pa akcija user posted image .
Barbi super za pupiki res sta pridni , ko tako lepo rasteta. Ti le bodi vesela in bosta pupiki še bolj pridni.
Kako je z domovanjem gre vse po planu? Pri nama je parketar malo zavlekel, sedaj pa norimo pa prosimo dojenčija naj se drži plana user posted image .
mojškra pa fantička čestitke pa za NS tudi.
Reby kolk je že velik tvoj Tomi. Še malo pa diham res je. Vendar moram počakati Bibo takoj za mano pa se mi Zup pridruži. Bomo videli kako bo plan držal user posted image .
Berem, da tudi ti že razmišljaš o novem boju ali si že v akciji.
mateja lepi izvidi-super.
tetaM amniocinteza ti pripada, če si na dan PDP stara 37 let. Ni pa obvezna za vsako preiskavo se odločiš po svoji presoji.
zup jaz sem bila pa danes non stop na WC-ju noro mislim, da sem šla ene 5x. Sva zvečer jedla ananas pa sem imela sprehode.
Gotovo bo tvoja mami presrečna, ko bo videla majhno živalico.
biba ti pa nam jutro polepšaš, ta je še lastnejša kot včeraj. Dobro opravi v P. Pa poročaj kako je bilo razen, če te ne obdržijo potem pa dihamo kot nore.
hermy boste imeli dve pupike v kratkem času v bloku.
arneja pozdravček. Kako si?
fargesia to pa imaš navihančka.

Nič grem sedaj v zgornji štuk prah brisat, ki je nastal od polaganja parketa. Če jaz nisem pridna pa neumna ker drugim ne prepustim user posted image . Trma in ponos prevladata ni kaj user posted image .

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
8.5.2010 12:41:12   
biba007
Evo me, Bibon že nazaj. Mali pripravljen, mama malo manj. Itakuser posted image .
Sicer pa vse ok ... mali še vedno mali, ima pa dovolj plodovnice in pretoki so kul. Odprto nič, zmehčano pa menda že.

Jah nič, v ponedeljek bo šlo pa ZARES user posted image .

In lubike moje, hvala za navijanje. Arnejček, te je lepo spet malo brat. In hvala za dobre želje.

Sapi, a bi ti v ponedeljek prevzela tale režiment jutranjih tortic? Ga namreč ni hujšega, kot instantno presedlat nosečke na dieto...jim bo še energije za hiperventilacijo zmanjkalouser posted image .

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
8.5.2010 12:45:56   
jona klara
mojškra-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za fantka in super, za izvide, čestitam, sedaj se pa prepusti uživanju v nosečnostiuser posted image !ko daš nuhalno skozi si res lahko vesel.komaj čakam, pred mano je še par zoprnih tednov, da pregulim do nuhalne......

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
8.5.2010 12:46:42   
jona klara
biba oo7-super za otročička, da je vse okej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
8.5.2010 13:07:46   
Urshy78
mojškra, še tukaj čestitke za lep rezultat in za fantička user posted image user posted image user posted image user posted image

biba, še malo....user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
8.5.2010 13:24:27   
BarbiG
Dan.

O Biba, a pol gre v ponedeljek zares? Se že hitim pripravljat dihat, da bo tebi lažje. Držim pesti, da bo šlo vse po planu in s čim manj bolečin. user posted image user posted image user posted image

Reby user posted image user posted image user posted image hvala ti za vse.

Zup, a je blo preveč smeha včeraj? Al se je mogoče začel že kaj pripravljat?

Sapi, ja smeha pri nas nikol ne zmanjka. Če ne drugače, mi pa tamaledva kakšno tako prijavta, da skor dol padem. Drgač pa je glavnina del že končana. So še manjše stvari za nardit, pa otroška sobica za spedenat, ampak vse skupi je mogoče dela za ene 14 dni in bo moj to počas naredu nekje do konca maja. Držim pa zate pesti, da bo tvoj zakladek počakal, da mojstri končajo in bo potem pokukal na ta naš svet.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
8.5.2010 18:12:17   
mismis
BibaTolstojBond, uh še malo, še malo pa bo šlo zares. V ponedeljek bom mislila nate in seveda držala pestke, da bo porod potekal brez težav in pa seveda, da bo hiter...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
8.5.2010 22:12:45   
sapi
biba čakaj malo, najprej zeloooo natančne napotke kako prilimati slikice. Sem se že nekaj trudila pa ni ravno šlo.
Potem natančne podatke o porodu v ponedeljek. A si se kar za termin zmenila al kako user posted image . Malo bolj podrobno prosim, ker jaz tudi ne bi čez rok rodila, da vidim ali se da kaj zdilat. Bom pa v ponedeljek dihala kot nora s tabo pa še zase bom povadila user posted image

Barbi vidim, da gre pri tebi po planu-super. Mojstri so končno zaključili, sedaj morava midva finiširat kar prej zaradi mojstrov nisva mogla. Ampak mislim, da bo uspelo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
9.5.2010 8:47:26   
sapi
še 9 dni ...

Pa ne, da nas je biba že zapustila in šla dihat. Jaz pa brez napotkov za limanje slikic. Nič bom poskusila, če ne uspe prosim za popravek.

Dobro jutro tokrat z kombinacijo čokolade in sadja ter mojega noorega dihanja za vsak slučaj

user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
9.5.2010 9:06:21   
S*
Dobro jutro!

Sapi očitno me rabiš navodil za limanje tortic user posted image   user posted image   user posted image , zgleda slastno.

Biba mislim nate!

Mojškra, čestitke za user posted image

Barbi, super za tvoje pupe. Je lepo prebrat, da pridno rasteta!

Pri nas je vse po starem, še vedno mi je rahlo slabo in skozi me nekaj špika. Še dobro da imam AS in da poslušam user posted image najine pikice, da me malo pomiri.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
9.5.2010 9:14:39   
Urshy78
sapi, uff, bi se mi zdajle prilegla taka tortica, mi je cuker padel user posted image

lepo sončno nedelljo vam želim.

jaz grem pa gledat rally, šibajo ravno mimo naše hiše, brmm brmmm user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
9.5.2010 9:23:35   
špica84
dobro jutro..

sapi zajterk izgleda izvrstno...samo meni slatko ne tekne

drugace pa se pocas navajam na slabosti..

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
9.5.2010 9:25:12   
zup2
Dobro jutro user posted image !

Sapi hvala za jutranji obrok cukra user posted image ! Praviš, da te po ananasu na WC tišči....no, mene pa kar po vsem kar pojem user posted image

Biba dihamo s tabo, pa naj bo danes ali jutri user posted image

BarbiG pri nas se nič ne pripravlja, edino user posted image se je kar fejst umirila in moram šteti gibe user posted image . Me včasih kar malo skrbi. Še dobro, da imam tako kot S* AS.

Aja, še poročilo včerajšnjega presenečenja za našo mami: Skoraj jo je na rit vrglo, tako je bila vesela. Prišli smo (skupaj z nečaki) na vrata z malo belo kepico v naročju. Najprej sploh ni dojela, potem pa jok in veselje user posted image .

Uživajte v sončnem dnevu!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?