mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: mojškra HOJLA PUNCE Me nekaj časa ni bilo gor, sem pa mislila na vas. Jaz sem nespremenjeno. Zadnjič sem spet krvavela, in me ginekologinja ni hotela vzet, je rekla, če bo hudo pa pejte na urgenco . Dane sem dobila odločbo komisije-NISO MI PODALJŠALI, danes bi mogla iti že delati. Sploh ne vem, kaj naj naredim, ali naj pritožbo napišem, in vzamem dopust. Ima katera izkušnje? Sploh ne vem kako to, da mi niso podaljšali, krvavim, slabost, bruham, sem čisto shirana, vrti se mi...Ne morem verjeti. Takoj napiši pritožbo...jo rešujejo zelo dolgo!! A si ti za Bežigradom?? Tam imajo eno z... doktorco, ki tud men ni podaljšala. Zdaj je bila druga in imam skoraj do konca. Vzameš deset_ dni dopusta (toliko ga moraš), potem ti pa tvoja osebna spet odpre novo bolniško. Če odločijo v tvojo korist, ti pa naknadno vse uredijo (brišejo ta dopust). V pritožbi, ki jo moraš ti osebno napisat, enostavno napišeš, da se z odločenim ne strinjaš. Jaz sem sicer napisala še razloge...(ki si jih tudi ti že lepo napisala zgoraj), je pa rekla moja zdravnica, da niti niso nujni! Ne sekiraj se...se vse nekako reši. Delat pa valjda ne boš šla! hermy - Ja za Bežigradom. Premišljujem, da bi res napisala pritožbo, sploh jih ne razumem, a meni res ni nič takega, in lahko grem v službo? Morda zato, ker delam v pisarni. Sem misla kar jutri iti delati. Pa še to odločbo sem šele danes prijela, kjer piše da sem s 1.5. sposobna za delo, se pravi da bi danes mogla že v službo. Verjetno bom ta teden vzela dopust, napisala pritožbo. Zakaj moram vsaj 10 dni vzeti dopust (zato ker tako dolgo rešujejo pritožbe, ali zato, da mi osebni lahko odpre potem novo bolniško?). Hvala
< Sporočilo je popravil mojškra -- 3.5.2010 15:29:16 >
|