|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
3.5.2010 15:21:24   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

zup, cortkana previjalna miza, mi je ful všeč user posted image

špica, čestitke za tako visoko beto user posted image user posted image

mojškra, kako si? so se slabosti že umirile? kdaj imaš NS?

Ojla Urshy- jaz sem bolj tako, še vedno bruha, krvavitve še imam, slabo mi je cel dan, komisija pa me je dala delati. NS imam v petek, komaj čakam, upam da bo vse ok.
]

< Sporočilo je popravil mojškra -- 3.5.2010 15:28:24 >

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
3.5.2010 15:27:43   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

HOJLA PUNCE

Me nekaj časa ni bilo gor, sem pa mislila na vas. Jaz sem nespremenjeno. Zadnjič sem spet krvavela, in me ginekologinja ni hotela vzet, je rekla, če bo hudo pa pejte na urgencouser posted image . Dane sem dobila odločbo komisije-NISO MI PODALJŠALI, danes bi mogla iti že delati. Sploh ne vem, kaj naj naredim, ali naj pritožbo napišem, in vzamem dopust. Ima katera izkušnje? Sploh ne vem kako to, da mi niso podaljšali, krvavim, slabost, bruham, sem čisto shirana, vrti se mi...Ne morem verjeti.

Takoj napiši pritožbo...jo rešujejo zelo dolgo!! A si ti za Bežigradom?? Tam imajo eno z...user posted image  doktorco, ki tud men ni podaljšala. Zdaj je bila druga in imam skoraj do konca.
Vzameš deset_ dni dopusta (toliko ga moraš), potem ti pa tvoja osebna spet odpre novo bolniško. Če odločijo v tvojo korist, ti pa naknadno vse uredijo (brišejo ta dopust).
V pritožbi, ki jo moraš ti osebno napisat, enostavno napišeš, da se z odločenim ne strinjaš. Jaz sem sicer napisala še razloge...(ki si jih tudi ti že lepo napisala zgoraj), je pa rekla moja zdravnica, da niti niso nujni! Ne sekiraj se...se vse nekako reši. Delat pa valjda ne boš šla!

hermy - Ja za Bežigradom.  Premišljujem, da bi res napisala pritožbo, sploh jih ne razumem, a meni res ni nič takega, in lahko grem v službo? Morda zato, ker delam v pisarni. Sem misla kar jutri iti delati. Pa še to odločbo sem šele danes prijela, kjer piše da sem s 1.5. sposobna za delo, se pravi  da bi danes mogla že v službo. Verjetno bom ta teden vzela dopust, napisala pritožbo. Zakaj moram vsaj 10 dni vzeti dopust (zato ker tako dolgo rešujejo pritožbe, ali zato, da mi osebni lahko odpre potem novo bolniško?). Hvala

< Sporočilo je popravil mojškra -- 3.5.2010 15:29:16 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
3.5.2010 15:55:22   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

hermy - Ja za Bežigradom.  Premišljujem, da bi res napisala pritožbo, sploh jih ne razumem, a meni res ni nič takega, in lahko grem v službo? Morda zato, ker delam v pisarni. Sem misla kar jutri iti delati. Pa še to odločbo sem šele danes prijela, kjer piše da sem s 1.5. sposobna za delo, se pravi  da bi danes mogla že v službo. Verjetno bom ta teden vzela dopust, napisala pritožbo. Zakaj moram vsaj 10 dni vzeti dopust (zato ker tako dolgo rešujejo pritožbe, ali zato, da mi osebni lahko odpre potem novo bolniško?). Hvala

Da ne bi res šla delatuser posted image !! Očitno je to potem "moja" prijateljica user posted image ! Ti ostani doma, koristi dopust in čim prej napiši pritožbo! Ja, moraš imet 10 dni da lahko osebni odpre novo bolniško.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
3.5.2010 16:04:47   
mojškra

Da ne bi res šla delatuser posted image !! Očitno je to potem "moja" prijateljica user posted image ! Ti ostani doma, koristi dopust in čim prej napiši pritožbo! Ja, moraš imet 10 dni da lahko osebni odpre novo bolniško.

Hvala. Bom še danes napisala pritožbo. Očitno imam dneve ko gre vse narobe. V nedeljo ima moj sin obhajilo, in ne morem verjeti, da so nekateri starši taki, da nočejo dati denarja za šopke za učiteljico verouka in za župnika in za belo rožico, ki bi jo otroci nosili na dan obhajila na naprsju-in to mi na starša prišlo 5 EUR-in nočejo dati, razlog-saj ni potrebno in mi eden soli pamet in piše, da naj takoj odpovem šopke----joj primitivci. Potem pa dobim še tako fino odločbo, da sem se kar zjokala ko sem pomislila, kako se bom zjutraj sestavila in šla na šiht. No upam, da se vse poštima. Komaj čakam NS v petek.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
3.5.2010 16:26:09   
mateja33
ojoj mojškra glede na tvoje probleme pa da ti niso podalšal,sej ne morem verjetuser posted image .js mam pa juter NS,drgač sm pa vredu.user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
3.5.2010 17:15:33   
Teta M
Živjo punce!

Mojškra: takoj napiši pritožbo ja, brez odlašanja, pa res si vzami dopust...saj ne moreš taka delati....
Špica: še tukaj čestitke, to sta ziher 2user posted image  ,user posted image user posted image user posted image

Fargi, bit: kako je bilo v MŠ? Sta izvedeli kaj takega kar nista že prej kdaj slišali?user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
3.5.2010 18:34:54   
bit
Dan čačke,

Zup2 jeee kako je lep previjalni kotiček....čigavo previjalno sta nabavla Lip Poljčane? 

Mojškra..sem brez besed..user posted image user posted image   Hermy ti je dobro svetovala.

Fargi..midva bova tudi jutr ob 16 tam.... se vidimouser posted image
Špica... superca sedaj pa uživaj user posted image
mateja33 in mojškra jutri uživajta ob pogledu na vajiji srečiuser posted image

danes je bilo samo uvodno predavanje pa dihat smo se učili...pa smejali.user posted image

jst sm pa zaskrbljenauser posted image danes me je nefrologinja prestrašla glede trombocitov.....imam kar povečaneuser posted image in moram k hematologuuser posted image .
Upam da me bodo jutri takoj uzeli na pregled... bolj kot berem na netu slabše je. s trmbocitozo se skriva marsikaj in ni se ya hecat.user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
3.5.2010 18:36:41   
jona klara
mojškra- hvala za čestitke za srčeka, joj samo to kar se pa tebi dogaja pa živa groza, a spet krvavitev upam, da ne prehuda in da že ponika, da se vse uredi,  a slabosti so pa bolje? ti kr daj pritožbo, ne iti delat samo misli na pikici in nase, da bo z vama vse okej, mislim nate

urshy- jaz sem kr okej, dober slabosti neki ni tako hudo, v soboto sem imela mal izcedka svetlo rumen, sedaj je okej, skozi me še pomalem skrbi, ker vidim med decembrkami je veliko ko imajo kr neke izcedke, pa je bilo prtej še vse okej pol pa kr naenkrat...,tako, da ti mal požene strah, v četrtek imamuz pri svojmu gineku, upam, da bo vse okej.Za ns pa bom klicala v petek, ko vidim kaj reče moj ginek.A se ti kaj spomniš v gklj na prvem uz kake mere si imela gv in ploda?ti jutri ali zvečer malo napišem na zs ali mail, lepo bodi, kako si pa ti, vse okej?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
3.5.2010 18:37:41   
jona klara
špica še tukaj čestitam za betouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
3.5.2010 18:41:03   
špica84
Jona hvala ti

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
3.5.2010 19:12:33   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: bit

jst sm pa zaskrbljenauser posted image danes me je nefrologinja prestrašla glede trombocitov.....imam kar povečaneuser posted image in moram k hematologuuser posted image .
Upam da me bodo jutri takoj uzeli na pregled... bolj kot berem na netu slabše je. s trmbocitozo se skriva marsikaj in ni se ya hecat.user posted image

hmmm, kaj pa je zdej to? si mela že prej kake težave?

jst sem se tud nasmejala na MŠ, ampak potihem pri sebi...ko je babica govorila o videu k si ga bomo ogledali in o partnerjih...moj je bil čist prestrašen ko sem mu doma povedala...je reku, če bo hudo, da bo šel ven počakat...pa da popkovine ziher ne bo prerezal! edin če ma lahko une škarje za železo cvikat s sabo k so dost dolge...user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
3.5.2010 19:51:44   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

vedno sem imela mičkeno mičeno čez ampak ni O Z nikoli nič komentirala...zdej me je pa že v petek G opozorila zdej pa še N.

sm kr slabe volje...... ampak vem da me boš ti jutri nasmejala.. anede user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
3.5.2010 19:57:07   
Fargesia

vedno sem imela mičkeno mičeno čez ampak ni O Z nikoli nič komentirala...zdej me je pa že v petek G opozorila zdej pa še N.

sm kr slabe volje...... ampak vem da me boš ti jutri nasmejala.. anede user posted image

user posted image user posted image user posted image kje pa rezerviram zice?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
3.5.2010 19:59:45   
bit

user posted image user posted image user posted image kje pa rezerviram zice?

prva vrsta pred katedrom user posted image k sva piflarke... user posted image

kdaj prideš a greva prej na kufeuser posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 3.5.2010 20:02:03 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
3.5.2010 20:28:04   
Fargesia
valda sem za kufe prej! zjutri mam pregled, pol grem domov eno odspat, k bom morala zgodi vstat da bom 8.30 že pred laboratorijem...user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
3.5.2010 20:36:23   
bit

valda sem za kufe prej! zjutri mam pregled, pol grem domov eno odspat, k bom morala zgodi vstat da bom 8.30 že pred laboratorijem...user posted image

mislim, a ne vejo da user posted image rade spimo user posted image

no kul..se slišva pa zmmenva..jst tut jutri šibam še na polikliniko da vidim kaj bom uredila.

grem v mižule...štrik na ruletah ne drži večuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
4.5.2010 8:45:42   
biba007
Dan 6: LEPA-LEPA

user posted image

Zdaj vas grem pa še malo prebrat.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
4.5.2010 9:18:44   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Dan 6: LEPA-LEPA

user posted image

Zdaj vas grem pa še malo prebrat.

Ta je pa kot poročna!!!
Biba to je pa res že sitno:6!
Očitno sem zgrešila,...kjer si se potem odločila, da boš rodila? Mogoče bom šla jaz v petek v Postojno.

Sicer je pa včeraj Monika srečno prestala drugo operacijo! Hvala vsem za dobre misli in želje...so očitno pomagale!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
4.5.2010 10:45:35   
BarbiG
Dobro jutro drage souser posted image .

Vas samo na hitrco pozdravim in letim nazaj spat, ker me takile dnevi ubijajo. Od včeraj ste kar nekaj prebrale, pa moram priznat, da se mi ne da brat, edino Bit, upam, da ni kaj hujšega. Še nova skrb se ti manjka v nosečnosti. Držim pesti, da bodo izvidi OK in boš lahko uživala še naprej v nosečnosti. Bove pa v petek sigurno kakšno rekle.

Mojškra, ti kr pritožbo napiši. Je pa tako, da ti ni nujno dati 10 dni dopusta, ampak le 2-3 dni, če ti osebna zdravnica odpre bolniško zaradi drugega razloga. Odvisno, kakšno osebno zdravnico imaš.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
4.5.2010 10:45:44   
špica84
Dobro jutro...Dobila datum za prvi uz 18.5 jupiiii

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
4.5.2010 10:47:30   
biba007

Očitno sem zgrešila,...kjer si se potem odločila, da boš rodila?Mogoče bom šla jaz v petek v Postojno.

Sicer je pa včeraj Monika srečno prestala drugo operacijo! Hvala vsem za dobre misli in želje...so očitno pomagale!

Hermy, če ne pride kaj vmes, res šibam v PO. So tkoooooo prijazniuser posted image . Kaj greš pa ti vasovati v petek?

user posted image za Moniko

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
4.5.2010 11:27:00   
bit
Dobro jutro sladko jutro,

Biba tnx. Sedaj ti bova lahko še z Fargi pomagale dihat...k smo včeraj vadli v MŠuser posted image

BarbiG...se že veselim kavice v petekuser posted image

hermy1..super za Moniko user posted image

Fargi ob 15 ti je kul?

no danes nisem nič odpravla v polikliniki... datum pregleda dobim po pošti..upam da me mislijo da se slonja nosečnica...ki nosi 2 leti.user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
4.5.2010 11:37:53   
zup2
Dan user posted image !

Kako ste kaj na ta zaspani dan? Meni učke kar skupaj vleče, tako da samo šibam v knjižnico potem pa na kavč pred tv. Danes ponoči so mi pa začeli še prsti na rokah zatekat, tako da imam prave klobasice namesto prstov user posted image . No ja, še malo pa se rešim teh tegob user posted image .
Za petek sem se pa fino zmenila, da imam dekompresijo od 10:30 in sem točno ob 11-ih pred Štorkljo user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
4.5.2010 12:03:21   
Fargesia
hejla! sem s pregleda...smo obrnjeni na glavo in MV je daljši kot zadnjič!
bit, ob 15h mi je kul!

jaz sem pa voziček danes dobilaaaaaaa!!!! evo ga...

user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
4.5.2010 12:13:02   
bit
Zup2 boščica....sej je sam še mal...ti pa vreme sedaj paše kaj?
Fargi...važička...krasen jeuser posted image   in krasno za otročka....da je že naglavo obrnjen..in MV user posted image

super se vidiva

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?