Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 9:29:12
|
|
|
|
bit
|
O BarbiG, je le konec počitnic..pa si nas prišla pogledat. Kako si ti in tvoji čebelici.... kuhna stoji. podatki za naslednji pregeled 27.5. četrtek
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 9:29:57
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Drgač pa si zdele res že skoraj na poti v Rim. Uuuuuuu, Barbi, tole sem vas pa tudi že mislila pobarat - zakaj se reče, da "greš v Rim"? Me je moj spraševal...ni še nikoli slišal (seveda, ko se pa ne giblje v imenitni babji družbi ), pa nisem mogla bit ravno pametna....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 9:37:55
|
|
|
|
bit
|
Biba... to pa ni luštno da ti popiha en teden pred koncem na dopust.... A naročit se pa ne moreš na CTG ali pa da ti cca uro povejo da bi minimalno čakala. Ni prijetna situacija. ooo hermy.... dobrodošla med nas... uživačka.... a v petek prideš. mormo dež pregnat. eno vprašanje imam...na zadnjem pregledu mi je moja G predpisala FE, počutje je 100% bolje nisem več tako zadihana... a blato je pa adijo pamet.. črno kot noč a je to vredu. Ima še katere te težave?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 9:38:04
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro! Jaz pa priznam, da mi kar paše tale dežek. Sem že komaj dihala v tisti vročini, noge so mi tako zatekale, da sem komaj hodila, pa še moj opečen nosek se bo malo pozdravil . Fargi in Bitka fajn poslušajta v MŠ, pa ne vsega za sveto vzet Biba ti nas pa res sladko pocrkljaš zjutraj . Povej, se prestolonaslednik že kaj pripravlja, da pokuka na ta svet? Pa Sapi tudi že odšteva Barbi v petek pa pridem na kavico, razen če ne bo odločila kaj drugače
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 10:41:00
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit ooo hermy.... dobrodošla med nas... uživačka.... a v petek prideš. mormo dež pregnat. eno vprašanje imam...na zadnjem pregledu mi je moja G predpisala FE, počutje je 100% bolje nisem več tako zadihana... a blato je pa adijo pamet.. črno kot noč a je to vredu. Ima še katere te težave? Bit za petek je še absolutno predaleč, da bi vedela, kako se bodo stvari odvijale...če bo pa šlo seveda pridem...kdaj pa imamo randi?? To z črnim blatom je čisto ok, če imaš tablete, ti je lahko tudi slabo, pa še bolj zaprta si tudi lahko, pa je še vse normalno. Meni je dala sirup.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 11:01:52
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: bit ooo hermy.... dobrodošla med nas... uživačka.... a v petek prideš. mormo dež pregnat. eno vprašanje imam...na zadnjem pregledu mi je moja G predpisala FE, počutje je 100% bolje nisem več tako zadihana... a blato je pa adijo pamet.. črno kot noč a je to vredu. Ima še katere te težave? Bit za petek je še absolutno predaleč, da bi vedela, kako se bodo stvari odvijale...če bo pa šlo seveda pridem...kdaj pa imamo randi?? To z črnim blatom je čisto ok, če imaš tablete, ti je lahko tudi slabo, pa še bolj zaprta si tudi lahko, pa je še vse normalno. Meni je dala sirup. klasično ob 11ih. Hermy tnx. Zakaj imaš pa ti sirup in kolko si imela ti hemoglobina?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 11:14:04
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit klasično ob 11ih. Hermy tnx. Zakaj imaš pa ti sirup in kolko si imela ti hemoglobina? Mogoče pa res pridem!! Zakaj mi je dala sirup nisem spraševala, sem bila samo vesela, ker se iz prejšnjih dveh nosečnosti spomnim, da mi tbl niso dobro dele. Sirup je boljši. Ups, koliko hemoglobina sem imela? Mislim, da 107...nisem pa sigurna. Ne piše v Materinski, sem gledala. Meni bi še bolj pomagal, če bi ga redno pila...tako pa kdaj tudi pozabim !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 11:16:07
|
|
|
|
hermy1
|
Vidim Bitka, da si se ti tudi dobro "opremila" s tickerčki !!! Jaz sem sedaj bolj "skromna", ker sem nazadnje naredila celo štalo, pa me je morala potem Fargi reševat!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 11:34:33
|
|
|
|
jona klara
|
bit,fargi-pridno poslušajta v MŠ,pa dobro se namestita......
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 11:49:30
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Vidim Bitka, da si se ti tudi dobro "opremila" s tickerčki !!! Jaz sem sedaj bolj "skromna", ker sem nazadnje naredila celo štalo, pa me je morala potem Fargi reševat!! so mi vsi trije lepi pol se pa ne morem odločit katerega bi imela..pa imam vse 3. glej da boš poročala kako je bilo na 3D jutri...tujt če pozno prideš
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 11:50:31
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara bit,fargi-pridno poslušajta v MŠ,pa dobro se namestita...... bom hvala....čeprav se mi danes tako spi.... upam da ne bom preveč
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 13:20:08
|
|
|
|
Fargesia
|
jaz sem doma...je blo težko sedet...pa soparno majo notr za znoreeeeeet!!! jutri grem pa ob 16h, ker imam zjutraj pregled in ne bom mogla it...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 13:36:33
|
|
|
|
zup2
|
Evo, kot sem obljubila...naša previjalna... nekaj še manjka (leseni del previjalne), ampak nekako takole bo izgledalo Bom pa čez kakšen dan ali dva še posteljico oblekla in vam pokažem. Potem smo pa pripravljeni in samo še čakamo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 13:37:53
|
|
|
|
špica84
|
dober dan...Jaz sem ravno s krvnega testa,moja beta je 5127,4
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 13:42:32
|
|
|
|
mateja33
|
Živio punce špica84 Evo mene po dolgem času vas skoz berem pišem pa ne ko sm lena za pisat Jutri me čaka nuhalna in upam da bo vse tako ko more bit mojškra-kako si ti?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 13:42:52
|
|
|
|
zup2
|
Opa Špica, to je pa super beta
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 13:45:59
|
|
|
|
Fargesia
|
špica, tole je pa špica beta!!! zup, lepoooo!!! a je tista roža luč?
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 3.5.2010 13:50:59 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 13:53:11
|
|
|
|
špica84
|
Vem fargesia...pa saj sem se tudi full nacakala,..ker ob 12 mojga izvida se niso mel k so mogli recit k je blo tok visoko.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 13:58:02
|
|
|
|
Fargesia
|
špica, to je zato, ker morjo počakat da neha rast.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 14:03:00
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Opa Špica, to je pa super beta Res super!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 14:03:10
|
|
|
|
Urshy78
|
zup, cortkana previjalna miza, mi je ful všeč špica, čestitke za tako visoko beto mojškra, kako si? so se slabosti že umirile? kdaj imaš NS? jona, pa tvoje stanje? a si že klicala svojo G in se naročila za pregled?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 14:04:15
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia zup, lepoooo!!! a je tista roža luč? Hvala! Ja lučka je ... iz Ikee.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 14:44:28
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 naša Jonči ima lepo novičko, več bo pa povedala sama ja rse je, hvala urshy, ker sem res pogrešana danes tudi na ivf forumu, ker se nisem celi dan javila, šla v šoping, kr neki zapravila, potem pa se podpišem pod decemberke, na ta dva foruma pa nisem uspela, ker mi je vmes nagajal kompjuter, pa sem ga morala enmal ugasniti.......oprostite prosim.... videla enega, slišala pa ne ker ni dalal na zvočnik, je bila zdravnica zelo slabe volje, ker mora delati, je rekla da bi raje bila na morju tako kpot so drugi......torej eden je nista dva presrečna, zalo vesela, hvaležna dr. tomaževiču za vse to, upam, da tako ostane in se srečno še naprej nadaljuje do decembra..... Komaj zdaj sem prišla gor, čestitke
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 14:47:53
|
|
|
|
mojškra
|
HOJLA PUNCE Me nekaj časa ni bilo gor, sem pa mislila na vas. Jaz sem nespremenjeno. Zadnjič sem spet krvavela, in me ginekologinja ni hotela vzet, je rekla, če bo hudo pa pejte na urgenco . Dane sem dobila odločbo komisije-NISO MI PODALJŠALI, danes bi mogla iti že delati. Sploh ne vem, kaj naj naredim, ali naj pritožbo napišem, in vzamem dopust. Ima katera izkušnje? Sploh ne vem kako to, da mi niso podaljšali, krvavim, slabost, bruham, sem čisto shirana, vrti se mi...Ne morem verjeti.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 3.5.2010 14:55:34
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra HOJLA PUNCE Me nekaj časa ni bilo gor, sem pa mislila na vas. Jaz sem nespremenjeno. Zadnjič sem spet krvavela, in me ginekologinja ni hotela vzet, je rekla, če bo hudo pa pejte na urgenco . Dane sem dobila odločbo komisije-NISO MI PODALJŠALI, danes bi mogla iti že delati. Sploh ne vem, kaj naj naredim, ali naj pritožbo napišem, in vzamem dopust. Ima katera izkušnje? Sploh ne vem kako to, da mi niso podaljšali, krvavim, slabost, bruham, sem čisto shirana, vrti se mi...Ne morem verjeti. Takoj napiši pritožbo...jo rešujejo zelo dolgo!! A si ti za Bežigradom?? Tam imajo eno z... doktorco, ki tud men ni podaljšala. Zdaj je bila druga in imam skoraj do konca. Vzameš deset dni dopusta (toliko ga moraš), potem ti pa tvoja osebna spet odpre novo bolniško. Če odločijo v tvojo korist, ti pa naknadno vse uredijo (brišejo ta dopust). V pritožbi, ki jo moraš ti osebno napisat, enostavno napišeš, da se z odločenim ne strinjaš. Jaz sem sicer napisala še razloge...(ki si jih tudi ti že lepo napisala zgoraj), je pa rekla moja zdravnica, da niti niso nujni! Ne sekiraj se...se vse nekako reši. Delat pa valjda ne boš šla!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?