|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
27.9.2009 7:43:51   
Reby
Špelka - super za CTG, že celo manjši popadki, mogoče bo pa akcija kaj prej user posted image
gapii - boga revica, men se med nosečnostjo to ni dogajal, se pa zdej vsak dan trudim, po mojem zato, ker ne smem nč sadja in zelenjave zarad dojenja
rozni medo - kdaj bo akcija?

user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 301
27.9.2009 8:29:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

drage moje punce!

sem doma. Najprej se vam naj zahvalim za vse spodbudne besede, misli, pestke in vse dobre želje , ki ste mi jih namenjale. Res ste zlata vredne vse, brez vas bi mi bilo še hujše, rwes tisočkrat hvala.Iskreno hvala tudi za vse izrečene sožalje.
evo vam mojo kruto usodo; ko sem šla na pregled 4.9. mi ugotovi, da sem odprta čist, MV sploh več ni bilo in mehur je bil že cel viden, nakar mi takoj urgentno v roku 1/2ure naredi cerklažo, nato strogo ležanje, brez vstajanja, antibiotike v žilo na 8ur in infuzijo z antibiotiki za preprečevanje popadkov na 24ur. Jaz lepo pridna v postli, boga prosila oba z možem, da bo vse vredu in da čim dlje zdržimo. PO enem tednu pregled in cerkalža popustila za 2cm, zopet strah in trepetanje kaj bo , UZ otročka vse vredu , izvem da bomo imeli deklico, in ji že damo ime Taja, oba sma bila zeloooo vesela. in zopet samo ležanje, no sem se kar navadila tako da mi sploh ni bilo več težko in mi je že kar zapasalo. moj možek, ki je zlata vreden in hvala bogu da ga imam, je hodil k meni po 2x na dan , se dogovarjal z zdravniki, me delal močno in me bodril , čeprav je on v sebi nosil tudi bolečine in strah.
in prišla je tista kruta nedelja ponoči ko sem ob 24.30 začutila da me nekaj zvija in vse tišči dol, nakar celo začutim kot bi mi spodaj nekaj hotelo ven pasti. mene panika, hiter pritisnem na zvonec in sestra je že v sobi, nato leti po zdravnika, ki je bil ponoči dežuren ravno moj G.prileti ves v starhu, in mi reče, ja Vesna kaj se dogaja, kaj je robe? me takoj pregleda in z grozo ves bled in v strahu reče, vse odprto, mehur čist zunaj in napet, ki lahko vsak čas poči, pogleda ša na UZ utrip naše pupike, in ve je bilo vredu. ztakoj klic v LJ, ki me sprava sploh niso hoteli vzeti, in se dohter razjezi po telefonu, in potem le pristanejo, da me pripeljejo. v 5 minutah sem bila v rešilcu, skupaj z babico in že drvi v lj, ki je bil za 1/2 ure v LJ. tam pa doživim veliko grozo. vsi na izi, nobeden se ni kaj preveč podvizal, babica in reševalec sta se drla na njih, da je nujno, da mi bo mehur vsak čas poču, oni pa nič. pride DR. Pušenjak in reče , a s pet s Trbovelj, p aše dr. JUrca, in rečem če imajo kaj proti, pa me sam pogleda, in ko še izve da sem bila na IVF v MB, mu še to ni ogovarjalo. Popadke dobiva že na minuto, mehur bolel da sem mislila, da mi ga bo razgnalo, nevzdržne bolečine.In ob 3.23.rodim deklico Tajo, ,ki je lepo zajokala, ter bila živa, tehtala 590g in velika 31cm, jaz vsa srečna ker je lepo zadihala in živi, mi jo dajo v naročje, to ubogo drobceno bitje , ki je lepo brcalo, premikalo glavico in rokice, jaz pa jo vsa srečna pobožam. Jo odnese na intenzivno in pstijo tam, nakar pride pediater in reče, da tako ne bo živela, prosim ga naj jo priklopijo na aparate in dajo v inkubator, ker otrok je živo, pa dobim odgovor; zakaj pa saj je brez pomena, če bo tako preživela dve uri potem jo bomo priklopili, prej pa ne, ne vem kako lahko pustijo tako drobceno bitje tako prepuščeno samo sebi in nemočno, direkt so ji jemali in vzeli življenje, in ji ne dali nobene možnosti, da bi živela, zame je to velik umor iz njihove strani. Kakšne besede sma dobivala z možem od njih, to je nekaj najbolj krutega kar lahko doživiš, a o tem sedaj ne govorim, vam povem ko se spoznamo. In mala Tja umre ob 5.05.mene je strlo , živci popustili, ni da ga ni bila sem na tleh in nisem se mogla ustaviti. To je groza in se ne da opisati, kaj sma preživljala.
Danes sma se oba še poslovila od nje, izgubljala sma moči, ne morem verjet kako je bila mrzla, kako takšna bitjrca samo zavijejo v pleničko in neko zeleno coto, ter dol zavežejo, kot da ni človeško bitjeuser posted image user posted image
jočem 24 ur na dan, imam jo pred očmi in to je za znoretuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala tudi naši miški73, ki je v ted dveh dneh bila veliko z mano, me tolažila, delala družbo, mi nam,enila veliko lepih besed, da sem lažje prebrodila ta dneva. kajti s podganco sva bile v sosednjih sobah.

še enkrat vam vsem hvala , ko pa se dobimo skupaj, pa se vam še osebno vsem zahvalim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
moje sožalje ob izgubi,kaj več že ne morem reči,saj si ne predstavljam kako je ko izgubiš otrokauser posted image user posted image user posted image
Se pa nikakor ne strinjam s tvojimi obtožbami zdravnikov in ostalih na intenzivni Lj.Imam nedonošenega otroka 27.tednov in niti 1x niso dali obćutka,da ne bodo ali ne želijo poskrbeti zanj.Not sem bila 2meseca in videla skoraj vse,kako se trudijo in zakaj se trudijo...v teh 2 m sem videla tudi take ki niso preživeli , kljub trudu zdravnikov.Tako, da samo kapo dol pred njimi.Istočasno je bila na int. tudi mamica s punčko 24.tedensko in so se ravno tako trudili,da jo obdržijo in jim je tudi uspelo.Sicer pa je Dr Pušenjak eden večjih strokovnjakov za nosečnost v Slo. in je na med-u lepo odgovoril na to pismo, in da ti pač nisi povedala vseh dejstev.
žal mi je za vaju z možem,saj si ne predstavljam kako se počutita,vem pa kako je na intenzivni,zato mi ni bilo všeč kako si to napisala.

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
27.9.2009 8:44:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
moje sožalje ob izgubi,kaj več že ne morem reči,saj si ne predstavljam kako je ko izgubiš otrokauser posted image user posted image user posted image
Se pa nikakor ne strinjam s tvojimi obtožbami zdravnikov in ostalih na intenzivni Lj.Imam nedonošenega otroka 27.tednov in niti 1x niso dali obćutka,da ne bodo ali ne želijo poskrbeti zanj.Not sem bila 2meseca in videla skoraj vse,kako se trudijo in zakaj se trudijo...v teh 2 m sem videla tudi take ki niso preživeli , kljub trudu zdravnikov.Tako, da samo kapo dol pred njimi.Istočasno je bila na int. tudi mamica s punčko 24.tedensko in so se ravno tako trudili,da jo obdržijo in jim je tudi uspelo.Sicer pa je Dr Pušenjak eden večjih strokovnjakov za nosečnost v Slo. in je na med-u lepo odgovoril na to pismo, in da ti pač nisi povedala vseh dejstev.
žal mi je za vaju z možem,saj si ne predstavljam kako se počutita,vem pa kako je na intenzivni,zato mi ni bilo všeč kako si to napisala.

Anonimna

Kdo si pa ti, da lahko sodiš, če so ji pomagali ali ne. Ne bom razlaga podrobnosti ampak recimo, da vem kako je biti v koži miklarom.

Do mene se tudi niso korektno obnašali, a takrat se tega niti zavedala nisem. Vem pa kaj pomeni imeti otroka s posebnimi potrebami. Težko je slišati resnico, ampak otrok pri tej gestacijski dobi bi imel posledice, ker je skoraj nemogoče, da bi odmerili točno določeno količino kisika. Otrok bi lahko bil slep, poškodbe možganov, trajni invalid. Ampak tu ne gre za to.

Povsem nesprejemljivo je, da bi zdravniki pomagali komaj po dveh urah. V dveh urah se zgodi največ stvari, ki pustijo še večje posledice za celo življenje. Kdo so pa oni, da bodo sodili, če bo otrok živel ali ne. Naj dajo možnost staršu, da se odloči če ja ali ne. Taka odločitev bi bila za milarom najboljša, ker bi bila odločitev na njeni strani.

Življenje z nedonošenčki ni z rožicami posuto, kar lahko vidimo pri rubin..

Miklarom, želim ti da najdeš notranji mir in da v bližnji prihodnosti postaneš mamica. Z možem se pa dosti pogovarjajta, ker morata dati iz sebe vso bolečino. user posted image

Ena mamica.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
27.9.2009 10:28:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

tole sem našla na sosednjem forumu

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5716017

anonimna2 preberi si te komentarje,kjer Pušenjak odgovarja na točno in samo ta primer od mikle...

(odgovor članu lana08)
  Neposredna povezava do sporočila: 304
27.9.2009 10:42:38   
Anonimen

anonimna2 preberi si te komentarje,kjer Pušenjak odgovarja na točno in samo ta primer od mikle...

Če to leti name ti svetujem, da prebereš še 1x moj odebeljeni tekst. Eno so dejstva eno je pa čigava je odločitev.

Ta link sem pa miklarom jaz pripopala prvič tu gor in vem o čem govori!

Ena mamica.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
27.9.2009 10:58:02   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Sem grela, nalulala rahli plus zdaj pa krvavim kot iz škafa. Tako, da znova nič . Še po zadnja dva pingota v novembru pol pa potegnem črto zaenkrat.

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 306
27.9.2009 11:05:38   
Anonimen

Anonimna

Kdo si pa ti, da lahko sodiš, če so ji pomagali ali ne. Ne bom razlaga podrobnosti ampak recimo, da vem kako je biti v koži miklarom.jaz sem nihče in ne morem soditi,verjamem pa do so poskušali nerediti vse a če ni bilo možnosti za normalen razvj,brez zapletov....

Do mene se tudi niso korektno obnašali, a takrat se tega niti zavedala nisem. Vem pa kaj pomeni imeti otroka s posebnimi potrebami. Težko je slišati resnico, ampak otrok pri tej gestacijski dobi bi imel posledice, ker je skoraj nemogoče, da bi odmerili točno določeno količino kisika. Otrok bi lahko bil slep, poškodbe možganov, trajni invalid. Ampak tu ne gre za to.torej,če veš kako je in če si seznanjen z posledicami,ali bi razsoden človek ( saj verjamem da v taki situaciji na začetku nismo ravno razsodni) vseeno poskušal reševati otroka,ali bi mu razsoden človek privoščil tako življenje?

Življenje z nedonošenčki ni z rožicami posuto, kar lahko vidimo pri rubin..

Ena mamica.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
27.9.2009 11:09:36   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

mikla vesela sem, da že gledaš vnaprej. Eden od teh pingotov vama bo zagotovo polepšal skupno življenje.
reby tvoj Tomi bo pa kmalu en mesec ane? Kak gre hitro.

Včeraj na ctg-ju je blo res fino. Štefan je norel po trebuhu in sem se tolk nasmejala tem zvokom. Kak mini popadek se že pokaže, ni pa krize. Čakamo dalje.

pozdravljena bivša "sotrpinka", sem prav vesela,da ti je tokrat uspelo pripeljati do konca user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 308
27.9.2009 11:16:36   
lana08

Če to leti name ti svetujem, da prebereš še 1x moj odebeljeni tekst. Eno so dejstva eno je pa čigava je odločitev.

Ta link sem pa miklarom jaz pripopala prvič tu gor in vem o čem govori!

Ena mamica.

Da ne bo pomote, link sem prilepila jaz, nisem pa lastnica tega pisanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 309
27.9.2009 11:19:11   
lana08
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Sem grela, nalulala rahli plus zdaj pa krvavim kot iz škafa. Tako, da znova nič . Še po zadnja dva pingota v novembru pol pa potegnem črto zaenkrat.

Zarjica draga user posted image user posted image user posted image  sem tako navijala, da bi po nesrečni zgodbi tudi ti dočakala male brcike v trebuhu. Navijam še vedno za naprej.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 310
27.9.2009 19:00:19   
miklarom

da ti jaz odgovorim na to kar si piasala. Ne vem kdo sploh si ti , da boš s takšnimi besedami, ki si jih pisala razpravljala o najinem primeru! Kar sva doživela midva z možem tiste trenutke, ko se je vse to dogajalo, vema in občutima samo midva, in nikakor ne moreš govoriti, kaj vse storijo, ja mogoče so to zate, za naju ne, midva sva to doživljala že drugič. Ne vem a si mogoče Ti tam kakšna zdravnica, da se tako poteguješ za njih, ali kaj. To kar si ti videla in doživela, je tvoja stran zgodbe, najina pa je drugačna in resnična, in če ne znaš napisati drugačnih besed, raje ne piši, kajti na vsakem forumu imaš vedno nekakšne pripombe in ženskam odgovarjaš z zelo pikrimi besedami.. kar pa se tiče Pušenjaka, pa je po tvojem mnenju strokovnjak , po mojem pa nikakor ni. Je pa tudi tako, da vsak zdravnik bo sebe ven povlekel, le da ni kriv.Nisem stara dvajset let, da bi me nekdo lahko pretental, marsikaj sem doživela v življenju, in marsikaj vem, zato me ne more nobeden obračat.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
27.9.2009 19:04:47   
miklarom
Zarja1 - žal mi je , pupa, držim pa pesti zate v novembruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 27.9.2009 19:05:13 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 312
27.9.2009 19:08:41   
Reby
Anonimna - se čisto strinjam z miklarom, ne moreš soditi po sebi, a misliš, da si je izmislila to zgodbico ali kaj? Drugič pa se podpisuj s svojim nickom, ne pa se neki skrivat.
zarjica - pa ne no spet... user posted image  user posted image  user posted image  Držim pesti za novemberčke, ti so zmagovalni veš user posted image

S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 313
27.9.2009 19:19:47   
gapii27
ojla

danes je počutje mal boljše.... a so vam kaj lasje izpadali v nosečnosti?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 314
27.9.2009 19:30:25   
lana70
anonimna, pusti miklarom pri miru, ker ji je dovolj hudo, brez komentarjev in debat tu gor...ne predstavljam si, kaj mora doživljati mamica, ki v drugo izgubi svojega otročka.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 315
27.9.2009 19:55:59   
spelka12
zarči moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bojo pa naslednji pingoti tolk rajš pri tebi. CMOOOOK
gapii men lasje ful izpadajo, ampak po porodu je še hujše. Sem pa pol začela jest kašo in se je sigurno za 70% izboljšalo stanje.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 316
27.9.2009 20:00:49   
zarja1
jaz sem nihče
to verjamem...tvoje brezčutne besede in skrivanje za anonimnostjo-res žalost.

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 317
27.9.2009 21:28:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

da ti jaz odgovorim na to kar si piasala. Ne vem kdo sploh si ti , da boš s takšnimi besedami, ki si jih pisala razpravljala o najinem primeru!vidim,da ste se vsi razhudili,moj namen ni bil nikogar užaliti,žaliti ali kakorkoli prizadeti Kar sva doživela midva z možem tiste trenutke, ko se je vse to dogajalo, vema in občutima samo midva,se strinjam in sem tudi napisala da ne vem kako se počutita in nikakor ne moreš govoriti, kaj vse storijo, ja mogoče so to zate, za naju ne, midva sva to doživljala že drugič. Ne vem a si mogoče Ti tam kakšna zdravnicažal,nisem, da se tako poteguješ za njih, ali kaj. To kar si ti videla in doživela, je tvoja stran zgodbe, najina pa je drugačna in resničnatudi moja je in še od marsikoga, in če ne znaš napisati drugačnih besed, raje ne piši, kajti na vsakem forumu imaš vedno nekakšne pripombe in ženskam odgovarjaš z zelo pikrimi besedami.. kar pa se tiče Pušenjaka, pa je po tvojem mnenju strokovnjak , po mojem pa nikakor ni. Je pa tudi tako, da vsak zdravnik bo sebe ven povlekel, le da ni kriv.Nisem stara dvajset let, da bi me nekdo lahko pretental, marsikaj sem doživela v življenju, in marsikaj vem, zato me ne more nobeden obračat.no če je pa tako potem bi pa lahko malo razmislila,preden si dr. obtožila,saj so ti razložili kako in kaj,no mogoče pač rabiš čas,da boš spoznala,da si jih neupravičeno obtožila.Bi mogoče razumela,da to naredi mladenka,ki ne ve ampak ti veš marsikaj

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
27.9.2009 21:39:23   
bit
user posted image user posted image user posted image a bi prosim nehale.... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 319
28.9.2009 6:12:59   
Reby
Dobro jutro! user posted image
user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 320
28.9.2009 7:41:00   
biba007
Dobro jutro, pupike. Še nekaj sladkega zraven kaviceuser posted image
user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 321
28.9.2009 7:48:31   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: bit

user posted image user posted image user posted image a bi prosim nehale.... 

Yes, plizuser posted image .

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 322
28.9.2009 8:07:25   
zup2
Dobro jutro pupike!

Najprej hvala Reby za dišečo kavico in Bibi za sladko tortico. Je prav pasalo.

Kako ste kaj na to megledno ponedejkovo jutro? Jaz moram rečt, da zadnje čase zelo slabo spim in sem ko čukec že okrog 6-ih! Izkušene nosečkice povejte, če se to sčasoma kaj spremeni user posted image

Danes imam pregled pri Rešu in sem že tako nestrpna, da komaj diham! Utripanja srčka še ne pričakujem (je še malo prekmalu), vendar upam, da bo vse o.k.

Lep dan vam želim, pa se javim po pregledu.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 323
28.9.2009 8:35:00   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Dobro jutro pupike!

Najprej hvala Reby za dišečo kavico in Bibi za sladko tortico. Je prav pasalo.

Kako ste kaj na to megledno ponedejkovo jutro? Jaz moram rečt, da zadnje čase zelo slabo spim in sem ko čukec že okrog 6-ih! Izkušene nosečkice povejte, če se to sčasoma kaj spremeni user posted image

Danes imam pregled pri Rešu in sem že tako nestrpna, da komaj diham! Utripanja srčka še ne pričakujem (je še malo prekmalu), vendar upam, da bo vse o.k.

Lep dan vam želim, pa se javim po pregledu.

Zupek, kater teden pa si? Glede na to, kdaj Reško naroča, bi rekla, da te kar čaka srčekuser posted image user posted image user posted image . Bo najlepšejši, boš videla. Hej, pa da malo profitiraš iz mojih izkušenj, ko boš enkrat že kar-gor, mu reci še za slikco. Je bil Bibon tako ginjen, da je čisto pozabil na tole prvo fotko našega prestolonaslednikauser posted image user posted image user posted image

Glede spanja izkušenejših pa nimam pojma. Je pa res, da sem jaz večino časa čisto preč, zmatran, zmatran, zmatran. Razmišljam, da bi uvedla popoldanski nappinguser posted image . A slabo ti pa še ni?

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 324
28.9.2009 9:32:52   
zup2
Biba - sem 5t4d noseča, za kar se mi zdi malo prekmalu za user posted image Se pa pustim presenetituser posted image

Popoldanski napping sem jaz že kar uvedla, ker drugače ne vem kako bi do večera zdržalauser posted image . Saj ponoči tudi spim, samo ne tako fajn kot sem včasih. Za vsak premik se zbudim, pa zjutraj sem že navsezgodaj pokonci.
Slabo mi zaenkrat še ni, samo na vsake toliko mi kaj tako zasmrdi, da se mi želodec obrne.
Kako si pa kaj ti? Že čutiš kakšne nosečniške tegobe (razen utrujenostiuser posted image ) Kakor sem brala si ti pridna in hodiš v službo? No, tudi to sem jaz ukinila, čisto iz preventive (gripa pa ..user posted image .)

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?