|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
24.9.2009 8:12:35   
biba007
Loremi, kvala za kofiko, pa še lep vzorček imauser posted image .

Zupika, seveda, da bo, itak, da bo. A si se v seznamček že vpisala, da bomo lahko navijale?

Vitka, tvoja dva korenjaka sta pa prav čedna. In velika. Tile izcedki pa res kaže, da niso tako redki. No, pri nas ni ništa, ampak pri nas še takrat, ko bi moralo kaj biti, ni bilo ravno dosti.
Me je pa včeraj, ko sem se dvignila s stola, tako zapičilo čisto spodaj desno v bušiju, da sem še nekaj časa ostala zvita od bolečin....če je tole presolonaslednik, je resno štartal s trdo rokouser posted image . Me pa malo skrbi....a je imela še kakšna takšne auije? No, smo pa v 8. tednu....pa BibonGrinhorn nimam pojma, kaj pričakovatuser posted image

Špelkica, pri vas pa že brojite sitnouser posted image

Lana08, sem si prebrala na MONu....in bila ogorčena. Ja madoniš, saj jim ne očitamo nestrokovnosti, očitamo jim grozljivo nečloveškost!!! Nič, tole razburjanje ne bo dobro za nosečke.....grem razmišljat o singing uniconrihuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 276
24.9.2009 8:17:32   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

jutro babe

mene je pa dans ponoči bolel križ za znoret...od trtice v ritnici...kaj to pomeni, da ju nosim v križu v kaj...

dobrodošle nove srečke...

cawci

Gapi, nimam pojma, kaj je zares, ampak meni se sliši, kot da si tvoja junaka tudi prostoček rihtata...kar je pa kjut, kajneuser posted image ?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 277
24.9.2009 10:30:39   
miklarom
Drage moje pupike.

Ker za nekaj časa več ne spadam med vas v tem forumi, se vam še enkrat zahvaljujem za vse vaše dane besede, ki ste mi jih namenile, in vsaki posebej zaželim ogromno sreče, brez slabih izkušenj, v upanju, da se vsaj Vam vse srečno konča. Ne vem, kdaj in če sploh bom še imela toliko moči da ponovno poskusim, ker jew tole že zame preveč boleče, vas bom še vseeno naprej brala in sledila, in kdaj tudi kaj napisala, seveda če lahko. Imam pa eno zelo veliko željo od Vas vseh tukaj gor, da ko boste imele kakršnokoli srečanje, da bi mi javile, ker bi Vas srčno rada vse spoznala, in se vam tudi vsem v obraze zahvalila, in počastila s kakšno rundo pijače, kajti brez vas, ki ste tako dobrosrčne duše ne bi mogla prenesti vse kar sem doživela. Upam samo, da mi kdaj uspe do otroka in takrat deliti srečo z Vami.

Lep pozdrav VESNA

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 278
24.9.2009 10:39:40   
kimsy
mikla - seveda spadaš med nas in vedno boš! Jst še vedno upam in verjamem, da bosta šla z možem pogumno naprej in zagotovo tudi vaju čaka sreča! Včeraj sm mojemu prebrala tvojo kruto zgodbo/usodo in sva skupaj full jokala. Full velikokrat mislim nate in ti res iskreno, iz srca želim da... Saj veš... user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa pošiljam pozdravčke.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 279
24.9.2009 12:22:45   
Goldy
mikla - draga moja, ko boš lahko in boš pripravljena, se lahko kdaj kje dobimo, me ko smo iz štajersko-savinjskega konca.user posted image  Drugače pa verjamem, da bosta našla moč in zaupanje, za nov postopek, če pa ne, bo pa tudi prav. Ravnajta se le tako, kakor vama veli vajino srce.user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 280
24.9.2009 14:01:23   
miklarom
Goldy - hvala, res bi bila vesela, če bi se lahko dobile, to bi mi veliko pomenilo. Ti pošiljam svojo tel. na ZS

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 281
24.9.2009 14:03:55   
a.jrad1
Hoj miklarom!

Drži se in javite, kje bi se dobile in kdaj! Sicser sem jaz iz MS, ampak bi se tud pripeljala......

lp

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 282
24.9.2009 14:14:33   
spelka12
zup dobrodošla user posted image
vitaebella tudi ti dobrodošla med nami user posted image . Glede velikosti se nič ne sekiraj. Moja sta bila tudi vedno različne velikosti za kak teden. Pri nekaterih meritvah tudi za 2 tedna. Isto sem krvavela kot ti, pa se je po 14 dneh tudi to ustavilo. Redno si vstavljaj prometrium pa POČIVAJ. Ne pozabi na magnezij.
gapii ne, to pomeni, da se mogoče hiperca še ni umirila. Probaj se čimbolj lepo držat, jest sem bila vsak dan ene 2 uri prislonjena na podboj vrat, da sem se naučila pravilno zravnat hrbtenico. A že spiš večinoma na boku? TAkrat ful kriviš hrbtenico, lahko je tudi od tega.
mikla - vedno boš naša user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 283
24.9.2009 14:49:55   
Reby
mikla, Goldy - jaz pridem 14. v stare konce, pa se lahko dobimo.
mikla - kot sem ti rekla včeraj, punca, nč obupat, čaka te še 5 prečudovitih pingotov, najprej pa menjaj G in z optimizmom čez pol leta naprej user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 284
24.9.2009 14:55:07   
Reby
špelka - joj, še manj kot 1 mesec, tik tak, tik tak user posted image
Vita - super te je videt med nosečkami in to kar dvojna mamica. Upam, da se kej vidmo. Če boš tavala kaj po LJ, me pokliči.
bibek - khm, ti bi si lahk en tikerček zdej naštimala, a ne? Sej veš, Pujsa Pepa mora biti vedno na tekočem user posted image  Kar se tiče NS in spola, nam so rekli, da bo pupika, no pa smo dobili pupeka user posted image
lana - a pr vas bote mel pa še enga falota? No, sej boš na AC vse zvedla, še mal pa bo.
danaja - kako je bilo na UZ?
zup - tudi tebe je tako lepo videt med nosečkami, sem ful vesela zate user posted image
gapii - saj bo, kaj bo šele, ko bosta mulčka večja user posted image

S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 285
24.9.2009 15:11:30   
Goldy
mikla - povej kdaj, lahko 14 , ali pa tudi takrot, ko pride reby, da princa spoznamo, lahko pa prej, jaz bom 12 dni sama z malo, ko gre moj Rusijo.

Vsem nosečkam en lep dan!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 286
24.9.2009 15:12:28   
Goldy
Reby - absolutno se dobimo....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 287
24.9.2009 15:32:16   
miklarom
Goldy in Reby - meni je vseeno kdaj se dobimo, lahko tudi 14. ko bo Reby v naših koncih, jaz bom tako doma še cel oktober, vidve mi samo javita, kdaj in kjeuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 288
24.9.2009 16:07:59   
gapii27
ojla

špelka ja jes spim na boku, ker drugače mi ne rata...

drugače pa sem danes bolj slabotna, nimam nekega apetita, pa ko sem pokonc me tam pr desni ledvici boli, pa ne vem če sem se kak čudno obrnila ker me je naenkrat začelo bolet

poska sn že zdaj cela adijo ka še le bouser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 289
24.9.2009 17:22:12   
protina

miklarom
želim ti srečo v nadaljnih postopkih, ker me je tvoja zgodba tako pretresla, da cel čas mislim na naslednje tedne.Sem 18.tednov noseča in zaenkrat tudi pri meni ni treba cerklaže čeprav nosim vse nekje spodaj.Cel čas si mislim joj naj samo pridem čez teh 28.tednov.

Tvoja zgodba je res kruta in zdaj vidim, da je v zdravstvu vse ena katastrofa.
Zjočita se saj to najbolj pomaga.

a.jrad1 a ti si iz Murske?
Jaz tudi.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 290
24.9.2009 17:38:55   
jona3
miklarom moje sožalje ob boleči izgubi. tudi moja zgodba bi se lahko v trbovljah lani slabo končala vendar hvala bogu da sem se odločila in šla rodit v celje. sej mislim da sem že enkrat pravla kaj se mi je zgodila in od takrat naprej sem popolnoma razočarana nad trbovljami. sedaj ko sem ponovno zanosila sem prvo kar sem storila zamenjala ginekologa. veš jurca mi je brezveze naredu cerklažo in moja pupika se je zarad tega rodila mesec prezgodaj. sicer je hvala bogu vse ok ampak kaj pa veš kaj bi lahko bilo. zato zamenjaj ginekologa počakaj nekaj časa da se stvari umirijo potem pa ponovno poskusi in boš vidla tudi tebi bo uspelo. samo ne obupaj. če pa želiš kdaj kakšen pogovor ob kavici če hodiš kaj v ce se pa lahko oglasiš.

reby ti pa lahko prideš na kavico ko boš v naših koncih. sicer jest ne vem kako dolgo bom še 2 v 1 ker me vsak dan že ful matra pa tud ginekolog je reku da bo prej ampak lahk vseen pokličeš.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 291
24.9.2009 20:33:32   
Goldy
mikla - se dogovorimo. In se vidimo.

Drage nosečke, pobožajte svoje bušije! En velik poljub vsem!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 292
24.9.2009 22:26:25   
mojsonček
Draga mikla...

srce se mi je trgalo, ko sem brala tvojo žalostno zgodbo... ne morem si predstavljati, kako je šele tebi, vama...

ostani močna, zase, za svojega moža, za vse lepo, kar te še čaka v življenju... verjemi v to, ker si zaslužiš, ne obupaj... naj vama čim prej posije sonce, naj vaju čuvata vajina angelčka...

nosečke prelepe... pobožajte svoje bušije

mirno nočko in čim manj nosečniških tegob...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 293
25.9.2009 13:36:58   
danaja29
Ojla punce,
končno se vam oglašam. Pri meni vse OK. Prijel se je eden (od dveh), smo pa že gledali bitje user posted image . Je blo tko lepo...
Sedaj me čaka pa še moja ginekologinja (kličem v pon., ker je danes ni), pa pregled za ščitnico (ja, tud kle so majhni problemi) in potem naprej.
Tam prvi teden novembra mam pa NS. Upajmo, da nam uspe. user posted image
Mam tak občutek, da je vsak nov dan nosečnosti nov dar ... glede na vse kar se dogaja.
Punce, bodte fajn, pa izkoristite proste dni za crkljanje (v dvoje, troje, četvero ...).
LP

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 294
26.9.2009 7:31:51   
miklarom
dobro jutro!

da se vam malo oglasim. Sem še vedno brez moči in živci mi ne popustijo.Vsako minuto ko zatisnem oči, se mi sanja o najini hčerkici,in o vseh dofodkih se mi film non stop vrti. Grozno mi je vse skupaj. Dolgo bom potrebovala, da se le malo umirim, a vseeno upama, da bo s časoma kaj bolje, čeprav ne bom nikoli v življenju pozabila. Sem pa včeraj zbrala toliko pogima, da sem klicala v MB zdravnico, ki, me je takoj naročila pri njej že za 23.10., kljub vsej gužvi , ki jo imajo, da se malo pomeniva in da me da takoj na čakalno listo za zamrznjenčke. S tem namenom sem se odločila že zato, da ponovno poskusim, saj imam če 5 lepih pingvinčkov, katere pa mi srce ne da, da bi jih pa sedaj zapustila.Evo danes greva tudi na Žale v LJ, da nama naredijo ploščiso za najino pupiko in jo pritrdijo na mesto Park Zvončkov, kjer že počiva tudi najin angelček Tim, ter prižgeva svečke in položiva bele vrtnice.

kakorkoli se bo odvijalo pri nama, vam bom sproti poročala, saj Vas imam vse zeloooo rada.

držite se mi in vsaki posebej želim srečno nosečnost do konca.

(odgovor članu danaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 295
26.9.2009 8:52:42   
kimsy
dobro jutro!

Sem vas prišla na hitro pozdravit, pol pa malo čistilne akcije. Pa se mi nč ne da, imam lenoritis in vse mišice na nogah me bolijo, ker sem imela ponoči take krče, da je malo manjkalo, da nisem na ves glas kričala!

miklarom - jst mislim, da si se pravilno odločila. Vem, da te bo ta bolečina spremlala vse življenje, ampak vseeno morata naprej in držim pesti, da vama končno uspe.

Vsem ostalim pa lep, sončen dan!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 296
26.9.2009 10:00:35   
Reby
mikla - sem vesela, da si že klicala za pingije. Potem pa, saj veš, kot sem ti že rekla. Prižgi še kakšno svečko za Tajo in Timija namesto mene, ko me bo pot kdaj zanesla tam mimo, pa bom šla še sama. Za 14. je ok, samo povejta z Goldy kje, men je vseen.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 297
26.9.2009 18:01:15   
spelka12
mikla vesela sem, da že gledaš vnaprej. Eden od teh pingotov vama bo zagotovo polepšal skupno življenje.
reby tvoj Tomi bo pa kmalu en mesec ane? Kak gre hitro.

Včeraj na ctg-ju je blo res fino. Štefan je norel po trebuhu in sem se tolk nasmejala tem zvokom. Kak mini popadek se že pokaže, ni pa krize. Čakamo dalje.

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 26.9.2009 18:02:35 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 298
26.9.2009 20:09:37   
gapii27
ojla babe žabe

jes sem zaprta ko štiflcuser posted image  hemeroidi, pa ne vem ka šeuser posted image
sem že cela nervozna, upam da kmalu minejo težave... tamaladva sta pa vredu hvala bogu

mikla user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko babike

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 299
26.9.2009 22:46:41   
zarja1
Mikla user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?