miklarom
|
dobro jutro! da se vam malo oglasim. Sem še vedno brez moči in živci mi ne popustijo.Vsako minuto ko zatisnem oči, se mi sanja o najini hčerkici,in o vseh dofodkih se mi film non stop vrti. Grozno mi je vse skupaj. Dolgo bom potrebovala, da se le malo umirim, a vseeno upama, da bo s časoma kaj bolje, čeprav ne bom nikoli v življenju pozabila. Sem pa včeraj zbrala toliko pogima, da sem klicala v MB zdravnico, ki, me je takoj naročila pri njej že za 23.10., kljub vsej gužvi , ki jo imajo, da se malo pomeniva in da me da takoj na čakalno listo za zamrznjenčke. S tem namenom sem se odločila že zato, da ponovno poskusim, saj imam če 5 lepih pingvinčkov, katere pa mi srce ne da, da bi jih pa sedaj zapustila.Evo danes greva tudi na Žale v LJ, da nama naredijo ploščiso za najino pupiko in jo pritrdijo na mesto Park Zvončkov, kjer že počiva tudi najin angelček Tim, ter prižgeva svečke in položiva bele vrtnice. kakorkoli se bo odvijalo pri nama, vam bom sproti poročala, saj Vas imam vse zeloooo rada. držite se mi in vsaki posebej želim srečno nosečnost do konca.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|