Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 12:39:54
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Punce- dajte mi povedati, ali domača KOPEL v nosečnosti JA ali NE? Tako pogrešam bano, pa ne vem ali je priporočljivo. JA. Večina prenatalnih ekspertov jo celo priporoča, za vse nosečniške bolečine in tegobe. In nič se bat - tvoj trebušček je popolnoma začepljen in tvoj bebe v čisto svojem bazenčku. ok. thanks.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 12:41:36
|
|
|
|
Fargesia
|
hermy, jst tud thora še vendo slišim (pa ne sam jaz)...pa je že več kot eno leto...tole pa moram nalimat gor...naša mačka si je tkole prisvojila nov kavč...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 12:58:05
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hermy, jst tud thora še vendo slišim (pa ne sam jaz)...pa je že več kot eno leto...tole pa moram nalimat gor...naša mačka si je tkole prisvojila nov kavč... Če pa tako lepo paše gor!!! Ful bi pasala skupaj z ajaksom! Ko pa najdem sliko naših, ti pa pošljem ,...pa saj ni treba....se ve, da so tud beli!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 13:57:54
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hermy, jst tud thora še vendo slišim (pa ne sam jaz)...pa je že več kot eno leto...tole pa moram nalimat gor...naša mačka si je tkole prisvojila nov kavč... ful je lepa
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 13:58:48
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 ojla babike vas čekiram kolko se da redno... pridne ste... mi smo danes stari 10 tednov na drugi posvetovalnici ob dveh mesecih smo imeli: Ažbe 54 cm in 4150g Jakob 55 cm in 5150 g je rek pediater da se preveč redimo glede na porodno težo... sam se na njiju ne vidi, mogoče se Jakob zdi bolj okrogel, ker je Ažbetka bolj suh in dolg, ampak je čist normalne teže želim vam velik sreče naprej in čuvajte ter božajte bauchije Ažbe Jakob Ažbe-Jakob... čakava na malico :) mami na sprehodu :D greva se potepat cortkota mala
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 13:59:50
|
|
|
|
Fargesia
|
urshy, hvala... hermy, pošlji! že cel dan gor kraljuje...naš ati ji pravi šefica...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 14:00:03
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Punce- dajte mi povedati, ali domača KOPEL v nosečnosti JA ali NE? Tako pogrešam bano, pa ne vem ali je priporočljivo. JA. Večina prenatalnih ekspertov jo celo priporoča, za vse nosečniške bolečine in tegobe. In nič se bat - tvoj trebušček je popolnoma začepljen in tvoj bebe v čisto svojem bazenčku. meni je pa moja G odsvetovala kopanje v banji, ampak se kljub temu na 14 dni malo prekršim
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 14:01:17
|
|
|
|
jona klara
|
sem nova na vašem forumu, v petek smo zagledali magični +, včeraj pa je še krvni vse potrdil, beta sem imela 4300.naslednji uz imam 30.04.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 14:03:53
|
|
|
|
Urshy78
|
jonči, še tukaj čestitke in dobrodošla, sem ful vesela da si se nam pridružila
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 14:06:29
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara sem nova na vašem forumu, v petek smo zagledali magični +, včeraj pa je še krvni vse potrdil, beta sem imela 4300.naslednji uz imam 30.04. Jona-še tukaj
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 14:07:56
|
|
|
|
jona klara
|
urshy 78-hvala, ti kasneje pošljem še zs, sedaj ostanem z vami do decembra, oz. ti do oktobra.....lepe pozdravčke, držim pesti za ns da vidiš ali bo fantek ali punčka,ni važno kaj ane, samo, da jevajin in da bo
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 14:08:31
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Punce- dajte mi povedati, ali domača KOPEL v nosečnosti JA ali NE? Tako pogrešam bano, pa ne vem ali je priporočljivo. JA. Večina prenatalnih ekspertov jo celo priporoča, za vse nosečniške bolečine in tegobe. In nič se bat - tvoj trebušček je popolnoma začepljen in tvoj bebe v čisto svojem bazenčku. meni je pa moja G odsvetovala kopanje v banji, ampak se kljub temu na 14 dni malo prekršim Jaz sem se danes prekršila, sem šla brati Pušenjaka, ki pravi da je priporočljivo. Jaz sem se mogla okopati, ker sem zelo slaba zaradi . Upam, da nisem naredila kaj narobe, ko sem se šla kopati, pa saj se pazila da voda ni bila vroča, upam da nisem naredila škode.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 14:08:58
|
|
|
|
jona klara
|
mojškra- hvala, kako je pa s tvojim izcedkom?upam, da si okej
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 14:12:37
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Punce- dajte mi povedati, ali domača KOPEL v nosečnosti JA ali NE? Tako pogrešam bano, pa ne vem ali je priporočljivo. JA. Večina prenatalnih ekspertov jo celo priporoča, za vse nosečniške bolečine in tegobe. In nič se bat - tvoj trebušček je popolnoma začepljen in tvoj bebe v čisto svojem bazenčku. meni je pa moja G odsvetovala kopanje v banji, ampak se kljub temu na 14 dni malo prekršim Jaz sem se danes prekršila, sem šla brati Pušenjaka, ki pravi da je priporočljivo. Jaz sem se mogla okopati, ker sem zelo slaba zaradi . Upam, da nisem naredila kaj narobe, ko sem se šla kopati, pa saj se pazila da voda ni bila vroča, upam da nisem naredila škode. aha, če pa pa on tako pravi, potem bo pa verjetno že držalo. midva imava ravno novo banjo in se mi zdi škoda, da je ne bi uporabljala saj sem notri samo 10 minut, pa tudi vodo imam toplo, ne vročo, tako da jaz mislim da ne more biti nič narobe.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 14:13:16
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara urshy 78-hvala, ti kasneje pošljem še zs, sedaj ostanem z vami do decembra, oz. ti do oktobra.....lepe pozdravčke, držim pesti za ns da vidiš ali bo fantek ali punčka,ni važno kaj ane, samo, da jevajin in da bo se nič ne mudi, odpiši ko boš imela čas. ali si si že kaj izračunala PDP??
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 14:26:46
|
|
|
|
jona klara
|
urshy -imaš zs. ja izračunala sem po ivf calc. ne vem, če je prav napisalasem datum punkcije, a je prav? no po teh izračunih pride 13. december, kar sem full vesela, ker meni je december že tako magičen, prazničen mesec...naredili smo ga za zajčka, prinesel nam ga pa bo miklavž ali božiček, če ne bostea 2, sicer bo škorpijon? samo, da bo 1 srček okej. a si kaj nervozna pred ns? saj bo vse okej, saj veš, da to prerokovanje drži.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 14:29:43
|
|
|
|
Urshy78
|
jona, jap, datum punkcije je pravilno. lep datum, ja, december je res lep mesec, imam občutek, da bo letošnji najlepši za obe mičken me je strah glede NS, ampak sem optimistična in vem da bo vse ok. ti odgovorim na ZS, če ne danes pa jutri. zdej pa hitim domov, konc šihta za dons, jupiii
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 14:35:28
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara sem nova na vašem forumu, v petek smo zagledali magični +, včeraj pa je še krvni vse potrdil, beta sem imela 4300.naslednji uz imam 30.04. dobrodošla in čestitke!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 14:37:25
|
|
|
|
jona klara
|
fargesia-hvala, saj sva si že na prejšnem forumu pisali
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 14:38:36
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara fargesia-hvala, saj sva si že na prejšnem forumu pisali vem, vem...sem mislila dobrodošla tukaj!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 14:46:31
|
|
|
|
jona klara
|
aja,ja hvala za dobrodošlico, kako si ti?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 18:28:28
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara kako si ti? v pospravljanju...je treba še celo garažo spraznit...(beri nazaj v omare stvari zložit)
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 18:35:26
|
|
|
|
Petyyyy
|
JonaKlara - čestitkeeee , visoka beta .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 19:25:34
|
|
|
|
jona klara
|
koliko ste pa ve kaj imele beto?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 19:34:45
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 jona, jap, datum punkcije je pravilno. lep datum, ja, december je res lep mesec, imam občutek, da bo letošnji najlepši za obe mičken me je strah glede NS, ampak sem optimistična in vem da bo vse ok. ti odgovorim na ZS, če ne danes pa jutri. zdej pa hitim domov, konc šihta za dons, jupiii ja tedne noečnosti so meni računali na dan ET, ne na dan punkcije-tako da ne vem kaj mi bodo izračunali zdaj. Urshy- vse bo ok, boš vidla. Jaz imam trebuh kot v 5 mesecu, sem ful napihnjena.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?