|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
12.4.2010 12:33:33   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

MOJŠKRA IMAŠ ZS

sem ti poslala, hvala

...že na poti user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
12.4.2010 12:38:55   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Draga moje, našega Ajaksa ni več!

user posted image user posted image user posted image

držite se....user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
12.4.2010 12:40:43   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: bit

dejte  mi punce povedat zakaj meni ne pusti prlimat slikic alla copy/pasteuser posted image

jaz tukaj nalagam slikce...pol pa tapredzadnjo kodo prilimam...

http://img.xgroup.si/

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
12.4.2010 12:45:52   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

mojškra, jaz sem ok, trebušček se že malo pozna, sploh je velik ko se najem user posted image user posted image
NS imam ta četrtek, sem pa naročena v Dravljah pri dr. Pušenjaku. kdaj imaš ti NS in kje? slabosti so se umirile?
no super da si dobila Dabroston, ga bom pa dala N74.

jaz ga imam 4.5. tudi vDravljah pri dr. Pušenjaku. O še tri dni, in boš spet videla svojega otročka, pa morda tudi spol, če boš želela vedeti.user posted image user posted image user posted image user posted image
Slabosti se malce mogoče že umirjajo, zdaj bruham le še zjutraj user posted image user posted image user posted image . Jaz imam pa trebuh kar napihnjen tako da se kar pozna user posted image  napihnjenost.

ja upam da bo vse ok. pa če se bo spol videl, bom želela zvedeti. imam pa že od vsega začetka občutek, da bo fantek, pa ne vem zakaj user posted image bom poročala v četrtek, kako je šlo.

Bo vse ok, boš videla da bo.

Jaz bom tudi vprašala za spol. Če imaš občutek da nosiš sinčka, mogoče pa te občutek ne vara, mene pri prvem ni , sem imela občutek da nosim fanta, vendar do konca nisem vedela. No potem pa se je rodil korenjak user posted image . Zdaj pa nimam nobenega občutka, ali nosim fantka ali punčko. Bomo kmalu izvedeli.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
12.4.2010 12:52:32   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: bit

dejte  mi punce povedat zakaj meni ne pusti prlimat slikic alla copy/pasteuser posted image

jaz tukaj nalagam slikce...pol pa tapredzadnjo kodo prilimam...

http://img.xgroup.si/

hvala

hermy1......user posted image   user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
12.4.2010 12:57:29   
bit
še nekaj sladkega po kosiluuser posted image no da vidim če mi gre

user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
12.4.2010 13:10:29   
mojškra

MOJŠKRA IMAŠ ZS

sem ti poslala, hvala

...že na poti user posted image

ZLATA SI. Hvala

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
12.4.2010 13:59:20   
Anonimen
Živijo

prosim za pomoč user posted image

v navalu navdušenja nad + in pozitivno beto; ter z vsemi navodili in recepti...sem na oddelku pozabila vprašat, kam grem na prvi UZ po IVF postopku - gin Ljubljana? A je to isti UZ, kjer smo hodile gledat foliklčke?
In še napisala mi je 7:30 uro, samo to imamo vse enako, a ne? tako da lahko pol urce kasneje pridem?

Zaradi zelo slabih predhodnih izkušenj v zgodnji nosečnosti, bi zaenkrat ostala še anonimna...komaj čakam (in strah me je) srede, ko je privi UZ, da vidim pikico/ci...

Hvala za pomoč in krasen dan želim, kljub dežju in mrazu user posted image
Špica84 - odlično, to pa je lep rezultat  čez 5 dni pa lepe blastociste k sebi gret in potem +....imela boš pa verjetno še kaj rezervnih bojevnikov 

V

(odgovor članu mojškra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3183
12.4.2010 14:03:41   
Anonimen
Živijo

v navalu sreče in navdušenja nad + in pozitivno beto; vsemi navodili in recepti, sem pozabila vprašat kam grem na prvi UZ v postopku IVF - gin. Ljubljana? a je to isti UZ, kamor smo hodile kazat foliklčke?
Pa še to; uro je napisala 7:30; samo če me spomin ne vara, imamo vse isto uro in če pridem pol ure kasneje ne bo panike a ne?

Se opravičujem za anonimnost, a slabe predhodne izkušnje, me nekako še bremzajo....saj prvo trimesečje....v sredo imam prvi UZ, ki ga nestrpno čakam, hkrati pa me je strah. Težke misli odganjam in samo pozitivno božam bušija in mislim na pikici/co.

srečno vsem user posted image

V

(odgovor članu mojškra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3184
12.4.2010 14:09:19   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živijo

v navalu navdušenja nad + in pozitivno beto; ter z vsemi navodili in recepti...sem na oddelku pozabila vprašat, kam grem na prvi UZ po IVF postopku - gin Ljubljana? A je to isti UZ, kjer smo hodile gledat foliklčke?
In še napisala mi je 7:30 uro, samo to imamo vse enako, a ne? tako da lahko pol urce kasneje pridem?

Zaradi zelo slabih predhodnih izkušenj v zgodnji nosečnosti, bi zaenkrat ostala še anonimna...komaj čakam (in strah me je) srede, ko je privi UZ, da vidim pikico/ci...

Hvala za pomoč in krasen dan želim, kljub dežju in mrazu user posted image
Špica84 - odlično, to pa je lep rezultat  čez 5 dni pa lepe blastociste k sebi gret in potem +....imela boš pa verjetno še kaj rezervnih bojevnikov 

V

Hojla, najprej čestitke za beto in želim ti veliko sreče v nosečnosti. UZ je tam, kjer si gledala kako rastejo foliklički. Najprej pa moraš v sprejemno pisarno v istem nadstropju samo levo, kjer dobiš rumen listek, potem pa greš na UZ. Kolikor veš, prej prideš prej si na vrsti. Jaz sem bila tam že kar hitro zjutraj, sem si pred UZ rezervirala mesto, potem sem pa šla po rumeni kartonček, tako da sem bila peta na vrsti.

Vso srečo in čuvaj se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
12.4.2010 14:16:39   
Anonimen
Mojškra - hvala za info

vidim da mi je uspelo podvojiti sporočilo...mogoče sta pa res dva user posted image

lp
V

(odgovor članu mojškra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3186
12.4.2010 14:23:46   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mojškra - hvala za info

vidim da mi je uspelo podvojiti sporočilo...mogoče sta pa res dva user posted image

lp
V

Mogoče. Pri men sta bila dva, ampak eden se je žal prenehal razvijati, drugi pa se lepo razvija, razen vseh nevšečnosti ki jih imam (krvavitve, slabosti, zaprtje...), upam na najboljše. Tudi zate držim pesti, da pikica/ci ostaneta pri tebi vseh 9 mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
12.4.2010 15:16:31   
gapii27
ojla babike

vas čekiram kolko se da redno... pridne ste...

mi smo danes stari 10 tednovuser posted image

na drugi posvetovalnici ob dveh mesecih smo imeli:

Ažbe 54 cm in 4150g
Jakob 55 cm in 5150 g

je rek pediater da se preveč redimo glede na porodno težo... sam se na njiju ne vidi, mogoče se Jakob zdi bolj okrogel, ker je Ažbetka bolj suh in dolg, ampak je čist normalne teže

želim vam velik sreče naprej in čuvajte ter božajte bauchije
user posted image
user posted image
Ažbe

user posted image
Jakob

user posted image
Ažbe-Jakob... čakava na malico :)

user posted image
mami na sprehodu :D

user posted image
greva se potepat

< Sporočilo je popravil gapii27 -- 12.4.2010 15:22:44 >

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
12.4.2010 15:30:24   
biba007
Iiiiiiiiii, Gapi, kakšna cortlčka!!! Pa smejčka!!! Pa lička imata tudi okrogla, je čisto prav. Viš, tvoja naj bi bila pretežka, naš pa prelahek...jim ni nikoli pravuser posted image ....mame se pa sekiramouser posted image . Itakuser posted image

Kako je z nogico?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
12.4.2010 15:51:22   
BarbiG
Iiiiii, Gapii, tvoja dva korenjaka sta pa res cort.

Fargi, super za novo dnevno, kavč je pa verjetno tud že na svojem mestu. user posted image

Bit, vidim, da ti je že fargi pomagala glede slikic. Jaz pa uporabljam "www.slikomat.si". Mah, sem že pozabila, kako pripeti link. user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
12.4.2010 16:51:10   
gapii27
hvala babike

biba  nogica raste, sam ne vemo kako je s kolkom.... sicer je bolj začel migati z njo in jo dvigovat, tako da vrjetno napreduje tudi kolkuser posted image   maja 6. imamo kontrolo in smo optimistični...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
12.4.2010 17:44:31   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

hvala babike

biba  nogica raste, sam ne vemo kako je s kolkom.... sicer je bolj začel migati z njo in jo dvigovat, tako da vrjetno napreduje tudi kolkuser posted image   maja 6. imamo kontrolo in smo optimistični...

Bravo za akrobata in user posted image za kolke. Bo pa 6. maj super. boš videla - vi dobite novičke o nogometašu, pri nas pa sproduciramo prestolonaslednika....potem greva pa lahko obe (kot nagrado za silno delovno vnemo) za kak mesec na dopustuser posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
12.4.2010 18:10:51   
Fargesia
gapi, kakšna srčkauser posted image user posted image

kavč je na svojem mestu! pa nove povštre sva šla kupit. user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
12.4.2010 20:06:35   
gapii27
joj babe tak vam vsem prvošim... boste vidle kak bo fajn ko se boste cartali in ko se vam bojo prvič nasmehniliuser posted image   jes še zdaj ne morem vrjeti user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
13.4.2010 9:34:38   
mojškra
gapii2- s temi slikacami si polepšala dan, prava korenjaka, lepotca-kako se že smejeta, srčka sta.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
13.4.2010 9:36:04   
mojškra
Punce- dajte mi povedati, ali domača KOPEL v nosečnosti JA ali NE? Tako pogrešam bano, pa ne vem ali je priporočljivo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
13.4.2010 9:50:54   
biba007

Punce- dajte mi povedati, ali domača KOPEL v nosečnosti JA ali NE? Tako pogrešam bano, pa ne vem ali je priporočljivo.

JA. Večina prenatalnih ekspertov jo celo priporoča, za vse nosečniške bolečine in tegobe. In nič se bat - tvoj trebušček je popolnoma začepljen in tvoj bebe v čisto svojem bazenčku.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
13.4.2010 10:51:41   
Fargesia
dobro jutro!
grrr, je čudno vreme....kje je sonceeee?

hermy, kako se držite?user posted image user posted image user posted image

še ena kavica

user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
13.4.2010 12:27:49   
hermy1

dobro jutro!
grrr, je čudno vreme....kje je sonceeee?

hermy, kako se držite?user posted image user posted image user posted image

še ena kavica

O Fargi, hvala za vprašanjeuser posted image in seveda za kavico! In hvala tudi vsem ostalim za razumevanjeuser posted image .
Saj si lahko misliš, da nisem preveč dobro. Doma je še vse ostalo od Ajaksa in kamor pogledam, me vse spominja nanj. Da ne govorim, da ves čas "slišim", ko hodi okoli. Zelo sem utrujena in glava me boli...moj pa pravi, da bo jutri še polna luna, kar seveda ne prispeva nič dobrega. Sicer se bom pa počasi že pobrala...v žalovanju žal nisem najuspešnejša, kar dolgo traja, da se poberem. Dobro, da se imam vsaj česa veselit!

Mojemu razpoloženju pa to vreme kar paše...vsaj še kakšen dan.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
13.4.2010 12:37:49   
hermy1
midva imava nov računalniški kotiček v dnevi (prej v spalnici)...

user posted image  user posted image , kako bi lahko bilo drugače...tud midva morava to še prestavit...le kavča ne rabimo. Krasno za vaš nov kavč in blazine!!
Sta pa pridna...midva še nič ne delava na tem. Je pa res, da je pri tebi le še 2 mes, 3 tedne in 5 dni!!!

Gapiii, res sta srčkana...pa kako mami dobro zgleda user posted image  user posted image  user posted image !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?