|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
9.4.2010 11:07:31   
biba007
Helou pupike, da poročam, kako je bilo na Kliniki. Od prim. Blejčeve sem po celem dnevu bivakiranja izvedela le, da, če povzamem po Goldy (jap, mi je dovolila), 1) imam preveč železa, 2) (domnevno) preveč vitaminov in 3) da preveč božam bušija. O rasti otročka ništa. Mah saj ne vem, če čem komentiram....bo najbrž bolj preudarno, da ostanem kar pri tehle faktih.

Aha, pri vas se pa kar dogaja. Opa, pa saj boste vse čisto nove: novi parketi, nove kuhinje, aha, pa kavčki tudi novi...kako imenitno! Aja, pa čist frišna deca, na to sem pa skoraj pozabilauser posted image

Barbi, koliko pa sta bila težka tvoja junaka? Da se malo potolažimuser posted image

Petyyy, tole šedžuliranje NSja se načeloma sliši čisto ok. Če imaš pa dileme, pa le še enkrat prej pokliči in preveri. Saj veš, previdnosti ni nikoli preveč.

Bitka, a vaš tudi komentira izhode na WC? No, saj pri nas bi me zadnji teden kar težko zgrešil, ko tolko jamram...me nekaj okolčje matra. Pomoje zaradi doslednega peglanja levega boka.

Hermy, kam pa ti hodiš na otvoritve, da strežejo JOGURT? Tole pa je morala bit kaka eko/bio varianta, a? Pa pikopoko za kužita.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
9.4.2010 11:18:19   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Helou pupike, da poročam, kako je bilo na Kliniki. Od prim. Blejčeve sem po celem dnevu bivakiranja izvedela le, da, če povzamem po Goldy (jap, mi je dovolila), 1) imam preveč železa, 2) (domnevno) preveč vitaminov in 3) da preveč božam bušija. O rasti otročka ništa. Mah saj ne vem, če čem komentiram....bo najbrž bolj preudarno, da ostanem kar pri tehle faktih.

Hermy, kam pa ti hodiš na otvoritve, da strežejo JOGURT? Tole pa je morala bit kaka eko/bio varianta, a? Pa pikopoko za kužita.

Mislim...to pa je strokovnost!!! Po čem se pa vidi, da preveč božaš bušija...da vem???

Otvoritev in jogurt...še vedno je neznanka od kod je smrdelo...predvidevava, da iz enega odtoka. Stregli ga namreč niso. Na srečo pa ni bilo samo nosečniško, ker je tud moj vohal!

Fargi...saj bi te vzela s seboj...bi skupaj okrog krevsali...pa kaj, ko še jaz ne vem, če se bo izšlo user posted image ??

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
9.4.2010 11:29:08   
Fargesia
biba, ja tile ga pa pihnejo....kaj pa ma vse to veze z božanjem bauhija?!

hermy, ko bom velika bom spet obiskala Pariz...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
9.4.2010 11:31:04   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hermy, ko bom velika bom spet obiskala Pariz...

Jest tud verjetn šele takrat user posted image !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
9.4.2010 12:00:39   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Mislim...to pa je strokovnost!!! Po čem se pa vidi, da preveč božaš bušija...da vem???

Hermy, aha, viš, tule ti pa lahko ekspertno pojasnim. Po celem dnevu čakanja sem bila končno pripuščena do njene pisarne. Pa me je mali ravno začel nekaj brcat pod rebra in sem, nemarnica, dala rokco na bušija. No, pa sem jih slišala (mimogrede, takrat se mi ni zdelo čisto nič smešno)....če te bo pot slučajno, bog-ne-daj, kdaj ponesla do nje, se lahko prej oglasiš pri meni na coachinguuser posted image user posted image user posted image . Da boš vedelauser posted image user posted image .

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
9.4.2010 12:26:25   
hermy1

Hermy, aha, viš, tule ti pa lahko ekspertno pojasnim. Po celem dnevu čakanja sem bila končno pripuščena do njene pisarne. Pa me je mali ravno začel nekaj brcat pod rebra in sem, nemarnica, dala rokco na bušija. No, pa sem jih slišala (mimogrede, takrat se mi ni zdelo čisto nič smešno)....če te bo pot slučajno, bog-ne-daj, kdaj ponesla do nje, se lahko prej oglasiš pri meni na coachinguuser posted image user posted image user posted image . Da boš vedelauser posted image user posted image .

O bog, pol bi pa mene hudo ozmerjala...težek primer, ker vedno, ko me brca, dam roko na bušija...mal zato, da me ni ni tako zoprno, mal pa da user posted image čutim in mu povem, da ga "slišim". Upam, da je res ne srečava!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
9.4.2010 12:55:46   
zup2
Dober dan pupike!

Evo mene z dopoldanskega sončka in kofetkanja (no ja, bolj so bile tortice in sladoled na udaru user posted image ) Sedela sem na sončku in sem čisto prešvicana domov prišla. Prav poletno vroče je zunaj!
Biba a tako ga pihne tale Blejčeva?!? Preveč božanja trebuščka...kar neki. Nam so pa v MŠ rekli, da ga moramo čim več božat in jaz to pridno delam user posted image . Na ta način se pogovarjam z našo pupiko, da pa ne govorim kaj vse moj dragi počne s trebuščkom user posted image . Tako da Hermy midve bi verjetno z ordinacije letele user posted image

Uživajte punce in kar veselo božajte trebuščke, ker se nam bo verjetno še kmalu kolcalo po njih!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
9.4.2010 13:29:24   
mojškra
HOJLA

ALI IMA KATERA NA ZALOGI DABROSTON , pa ga ne rabi več. Nikjer ga ni za dobiti, baje ga sploh več ne bo.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
9.4.2010 13:49:34   
Petyyyy
Lep dan vsem skupaj

Mojškra, imam kolegico v Zagrebu in ker so to njihova zdravila, če želiš jo lahko zaprosim za nekaj škatel, da mi jih pošlje po pošti. Povej koliko in če ti je ok. user posted image

Si uredila z ginekologom?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
9.4.2010 14:46:18   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

Lep dan vsem skupaj

Mojškra, imam kolegico v Zagrebu in ker so to njihova zdravila, če želiš jo lahko zaprosim za nekaj škatel, da mi jih pošlje po pošti. Povej koliko in če ti je ok. user posted image

Si uredila z ginekologom?

Noben ginekolog ne sprejema več novih pacientov. Sorči pozabila sem ti sporočiti. Klicala sem na vse možne variante-ampak ne, da imajo zapolnjeno.

A v Zagrebu jih lahko kupiš? 2 škatli sem danes dobila iz zadnje zaloge v Logatcu, 2 pa bom še rabla do konca 12 tedna nosečnosti. Bi te prosila, če bi lahko. Samo, kako pa naj jaz njej to plačam, ali tebi dam denar? Si ti iz LJ?

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
9.4.2010 14:48:43   
mojškra

O bog, pol bi pa mene hudo ozmerjala...težek primer, ker vedno, ko me brca, dam roko na bušija...mal zato, da me ni ni tako zoprno, mal pa da user posted image čutim in mu povem, da ga "slišim". Upam, da je res ne srečava!!

Tega pa ne kapčam čist, to se mi zdi malce smešno. Kje tiči razlog, da takrat ko brca, ne smeš božati?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
9.4.2010 14:51:44   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Tega pa ne kapčam čist, to se mi zdi malce smešno. Kje tiči razlog, da takrat ko brca, ne smeš božati?

Vidiš me tudi ne vemo razloga...zato smo pa čudaške!!!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
9.4.2010 15:02:45   
biba007

HOJLA

ALI IMA KATERA NA ZALOGI DABROSTON , pa ga ne rabi več. Nikjer ga ni za dobiti, baje ga sploh več ne bo.

Draga moja, sem šla preverit - zdaj, ko ne smem več božat bušija, imam več časa proste ročiceuser posted image . Če ti bi prišlo prav....hm, škatla je skoraj cela....evo, štejem....20 tabletk, ti z veseljem pošljem.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
9.4.2010 15:52:07   
BarbiG
Biba, težka sta bila 2720 g in 2790 g. Domov smo šli z 2500 g. Pa smo vse not prnesl. Res pa je ta starejši še dons šlank in ima pri 7 letih "le" 23 kg. Zdrav pa kot riba.

Bit, lepo te je bilo spoznat in malo pomartinčkat na sončku. user posted image

Drgač pa poročilo današnjega UZ-ja. Pupi rasteta po planu. Mi je G rekel, da rasteta kot da bi bila le ena not. Sta čist v povprečju. user posted image user posted image user posted image Tko da če bo šlo tako naprej bo mami prov fejst zadovoljna. Maternični vrat je čisto zaprt, kar je bil G zelo vesel. Placenta previa pa žal ostaja.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
9.4.2010 22:32:26   
D0aisy
Evo, še jaz bi se vam rada pridružila. Pred dobrimi tremi tedni smo tudi mi končno zagledali plus, do katerga  nama je pomagal Reš. Ratalo, pa je v prvem postopku, s samo eno oplojeno celico, zato je veselje še toliko večje. 

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
10.4.2010 7:54:35   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

Evo, še jaz bi se vam rada pridružila. Pred dobrimi tremi tedni smo tudi mi končno zagledali plus, do katerga  nama je pomagal Reš. Ratalo, pa je v prvem postopku, s samo eno oplojeno celico, zato je veselje še toliko večje. 

No, če to ni prijetno presenečenje!!! Čestitke!!!! Dobrodošla in lepo nosečnost!!

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
10.4.2010 9:00:27   
Reby
Vitaebella sporoča:

Kdor čaka, dočaka. Nikoli ne obupaj. Danes sva v naročje prejela dva največja zaklada, dva sinova. Sta zdrava, velika in se odlično počutita. Presrečni ati in mami!

Čestitke družinici user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
10.4.2010 9:38:40   
tejalea
Vitaebella - iskrene čestitke! Lepo se cartajte in uživajte koliko se le da! user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
10.4.2010 10:02:35   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Vitaebella sporoča:

Kdor čaka, dočaka. Nikoli ne obupaj. Danes sva v naročje prejela dva največja zaklada, dva sinova. Sta zdrava, velika in se odlično počutita. Presrečni ati in mami!

Wee-pee, bravo, Vitaebella user posted image

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
10.4.2010 10:55:28   
bit
joj kako lepo same lepe novičke..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BarbiG super za dobro opravljen UZ in kar tako naprej....čez 14 dni se pa spet vidiva.....user posted image   da se pomartinčkava....user posted image

Vitabela...čestitke....novi mamici, očiju..in dvema pobčečma....lepo lepo se carjtajteuser posted image

DOaisy...dobrodošla...pa hitro poročaj kdaj imaš UZ in ostale preglede da bomo lahko navijale user posted image

Bibek...z vašim prestolonaslednikom bo pa tudi vse vredu..boš vidla..

no še moje poročilo.... včeraj sem šla z bivšo sodelavko na sprehod..me je tak išjas primu...huhh sem komi domov prišla...
aja pa moje dozdeve da naš pobič brca se vedno bolj resnične....prebava ne mora tako rukat v spodnjem delu trebuha user posted image

lepo soboto ....in uživajte v teh lepih nosečniških trenutkih.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
10.4.2010 12:16:00   
Reby
bitka - a to pomeni, da boš na sprehodu ti z Ajko hodla, bosta skup racali, mi2 s Tomijem pa šibala naprej user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
10.4.2010 12:18:52   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

bitka - a to pomeni, da boš na sprehodu ti z Ajko hodla, bosta skup racali, mi2 s Tomijem pa šibala naprej user posted image

heheheh ja res je sedaj se še sprašujem v kater klub bi se upisala med goske ali med račke...user posted image bom vidla kam me sprejmejouser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
10.4.2010 12:35:15   
Urshy78

HOJLA

jaz ga  imam eno tablico odveč, če ti kaj pomaga.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
10.4.2010 12:37:23   
Urshy78
Vitabella, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
10.4.2010 14:26:58   
n74
Ojla!

Če mi je Mojškra še kaj dabrostona pustila, se priporočam user posted image

Bi jih začela kar na lastno pest jemati, čeprav mi na urgenci niso hoteli predpisati, češ da je prometrium ravno tako dober. Jaz pa na internetu berem, da puncam ob vsakem najmanjšem izcedku predpišejo dabroston, meni pa kar lije ven. Uglavnem včeraj zjutraj sem bila na urgenci, ker mi je en večer prej začela kri teči in se ni ustavila. Sploh nisem vedela kaj sploh na urgenci delam, ker sem bila prepričana, da je vsega konec. Potem mi naredijo uz in vidijo celo dve vrečki, ena je bila manjša. Razlog, da tako hudo krvavim pa je po njihovem vraščanje posteljice v maternično steno. Uf, sem se kar oddahnila, strah pa še vedno ostaja, saj tile krvavi vložki niso nič kaj prijetni.

Da se ne pozabim zahvalit puncah, ki ste me zadnjič pomirile. In, ja Mojškra, srčno upam, da grem za tabo in bo vse ok.

Pa iskrene čestitke Vitabelli za dva korenjaka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

ime
samma

..

Ariela (10%)

Neva (24%)

Kati (23%)

Alisa (23%)

Anisa (19%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!