Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 11:07:31
|
|
|
|
biba007
|
Helou pupike, da poročam, kako je bilo na Kliniki. Od prim. Blejčeve sem po celem dnevu bivakiranja izvedela le, da, če povzamem po Goldy (jap, mi je dovolila), 1) imam preveč železa, 2) (domnevno) preveč vitaminov in 3) da preveč božam bušija. O rasti otročka ništa. Mah saj ne vem, če čem komentiram....bo najbrž bolj preudarno, da ostanem kar pri tehle faktih. Aha, pri vas se pa kar dogaja. Opa, pa saj boste vse čisto nove: novi parketi, nove kuhinje, aha, pa kavčki tudi novi...kako imenitno! Aja, pa čist frišna deca, na to sem pa skoraj pozabila Barbi, koliko pa sta bila težka tvoja junaka? Da se malo potolažim Petyyy, tole šedžuliranje NSja se načeloma sliši čisto ok. Če imaš pa dileme, pa le še enkrat prej pokliči in preveri. Saj veš, previdnosti ni nikoli preveč. Bitka, a vaš tudi komentira izhode na WC? No, saj pri nas bi me zadnji teden kar težko zgrešil, ko tolko jamram...me nekaj okolčje matra. Pomoje zaradi doslednega peglanja levega boka. Hermy, kam pa ti hodiš na otvoritve, da strežejo JOGURT? Tole pa je morala bit kaka eko/bio varianta, a? Pa pikopoko za kužita.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 11:18:19
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Helou pupike, da poročam, kako je bilo na Kliniki. Od prim. Blejčeve sem po celem dnevu bivakiranja izvedela le, da, če povzamem po Goldy (jap, mi je dovolila), 1) imam preveč železa, 2) (domnevno) preveč vitaminov in 3) da preveč božam bušija. O rasti otročka ništa. Mah saj ne vem, če čem komentiram....bo najbrž bolj preudarno, da ostanem kar pri tehle faktih. Hermy, kam pa ti hodiš na otvoritve, da strežejo JOGURT? Tole pa je morala bit kaka eko/bio varianta, a? Pa pikopoko za kužita. Mislim...to pa je strokovnost!!! Po čem se pa vidi, da preveč božaš bušija...da vem??? Otvoritev in jogurt...še vedno je neznanka od kod je smrdelo...predvidevava, da iz enega odtoka. Stregli ga namreč niso. Na srečo pa ni bilo samo nosečniško, ker je tud moj vohal! Fargi...saj bi te vzela s seboj...bi skupaj okrog krevsali...pa kaj, ko še jaz ne vem, če se bo izšlo ??
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 11:29:08
|
|
|
|
Fargesia
|
biba, ja tile ga pa pihnejo....kaj pa ma vse to veze z božanjem bauhija?! hermy, ko bom velika bom spet obiskala Pariz...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 11:31:04
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hermy, ko bom velika bom spet obiskala Pariz... Jest tud verjetn šele takrat !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 12:00:39
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Mislim...to pa je strokovnost!!! Po čem se pa vidi, da preveč božaš bušija...da vem??? Hermy, aha, viš, tule ti pa lahko ekspertno pojasnim. Po celem dnevu čakanja sem bila končno pripuščena do njene pisarne. Pa me je mali ravno začel nekaj brcat pod rebra in sem, nemarnica, dala rokco na bušija. No, pa sem jih slišala (mimogrede, takrat se mi ni zdelo čisto nič smešno)....če te bo pot slučajno, bog-ne-daj, kdaj ponesla do nje, se lahko prej oglasiš pri meni na coachingu . Da boš vedela .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 12:26:25
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Hermy, aha, viš, tule ti pa lahko ekspertno pojasnim. Po celem dnevu čakanja sem bila končno pripuščena do njene pisarne. Pa me je mali ravno začel nekaj brcat pod rebra in sem, nemarnica, dala rokco na bušija. No, pa sem jih slišala (mimogrede, takrat se mi ni zdelo čisto nič smešno)....če te bo pot slučajno, bog-ne-daj, kdaj ponesla do nje, se lahko prej oglasiš pri meni na coachingu . Da boš vedela . O bog, pol bi pa mene hudo ozmerjala...težek primer, ker vedno, ko me brca, dam roko na bušija...mal zato, da me ni ni tako zoprno, mal pa da čutim in mu povem, da ga "slišim". Upam, da je res ne srečava!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 12:55:46
|
|
|
|
zup2
|
Dober dan pupike! Evo mene z dopoldanskega sončka in kofetkanja (no ja, bolj so bile tortice in sladoled na udaru ) Sedela sem na sončku in sem čisto prešvicana domov prišla. Prav poletno vroče je zunaj! Biba a tako ga pihne tale Blejčeva?!? Preveč božanja trebuščka...kar neki. Nam so pa v MŠ rekli, da ga moramo čim več božat in jaz to pridno delam . Na ta način se pogovarjam z našo pupiko, da pa ne govorim kaj vse moj dragi počne s trebuščkom . Tako da Hermy midve bi verjetno z ordinacije letele Uživajte punce in kar veselo božajte trebuščke, ker se nam bo verjetno še kmalu kolcalo po njih!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 13:29:24
|
|
|
|
mojškra
|
HOJLA ALI IMA KATERA NA ZALOGI DABROSTON , pa ga ne rabi več. Nikjer ga ni za dobiti, baje ga sploh več ne bo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 13:49:34
|
|
|
|
Petyyyy
|
Lep dan vsem skupaj Mojškra, imam kolegico v Zagrebu in ker so to njihova zdravila, če želiš jo lahko zaprosim za nekaj škatel, da mi jih pošlje po pošti. Povej koliko in če ti je ok. Si uredila z ginekologom?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 14:46:18
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Lep dan vsem skupaj Mojškra, imam kolegico v Zagrebu in ker so to njihova zdravila, če želiš jo lahko zaprosim za nekaj škatel, da mi jih pošlje po pošti. Povej koliko in če ti je ok. Si uredila z ginekologom? Noben ginekolog ne sprejema več novih pacientov. Sorči pozabila sem ti sporočiti. Klicala sem na vse možne variante-ampak ne, da imajo zapolnjeno. A v Zagrebu jih lahko kupiš? 2 škatli sem danes dobila iz zadnje zaloge v Logatcu, 2 pa bom še rabla do konca 12 tedna nosečnosti. Bi te prosila, če bi lahko. Samo, kako pa naj jaz njej to plačam, ali tebi dam denar? Si ti iz LJ?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 14:48:43
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Hermy, aha, viš, tule ti pa lahko ekspertno pojasnim. Po celem dnevu čakanja sem bila končno pripuščena do njene pisarne. Pa me je mali ravno začel nekaj brcat pod rebra in sem, nemarnica, dala rokco na bušija. No, pa sem jih slišala (mimogrede, takrat se mi ni zdelo čisto nič smešno)....če te bo pot slučajno, bog-ne-daj, kdaj ponesla do nje, se lahko prej oglasiš pri meni na coachingu . Da boš vedela . O bog, pol bi pa mene hudo ozmerjala...težek primer, ker vedno, ko me brca, dam roko na bušija...mal zato, da me ni ni tako zoprno, mal pa da čutim in mu povem, da ga "slišim". Upam, da je res ne srečava!! Tega pa ne kapčam čist, to se mi zdi malce smešno. Kje tiči razlog, da takrat ko brca, ne smeš božati?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 14:51:44
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Hermy, aha, viš, tule ti pa lahko ekspertno pojasnim. Po celem dnevu čakanja sem bila končno pripuščena do njene pisarne. Pa me je mali ravno začel nekaj brcat pod rebra in sem, nemarnica, dala rokco na bušija. No, pa sem jih slišala (mimogrede, takrat se mi ni zdelo čisto nič smešno)....če te bo pot slučajno, bog-ne-daj, kdaj ponesla do nje, se lahko prej oglasiš pri meni na coachingu . Da boš vedela . O bog, pol bi pa mene hudo ozmerjala...težek primer, ker vedno, ko me brca, dam roko na bušija...mal zato, da me ni ni tako zoprno, mal pa da čutim in mu povem, da ga "slišim". Upam, da je res ne srečava!! Tega pa ne kapčam čist, to se mi zdi malce smešno. Kje tiči razlog, da takrat ko brca, ne smeš božati? Vidiš me tudi ne vemo razloga...zato smo pa čudaške!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 15:02:45
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra HOJLA ALI IMA KATERA NA ZALOGI DABROSTON , pa ga ne rabi več. Nikjer ga ni za dobiti, baje ga sploh več ne bo. Draga moja, sem šla preverit - zdaj, ko ne smem več božat bušija, imam več časa proste ročice . Če ti bi prišlo prav....hm, škatla je skoraj cela....evo, štejem....20 tabletk, ti z veseljem pošljem.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 15:52:07
|
|
|
|
BarbiG
|
Biba, težka sta bila 2720 g in 2790 g. Domov smo šli z 2500 g. Pa smo vse not prnesl. Res pa je ta starejši še dons šlank in ima pri 7 letih "le" 23 kg. Zdrav pa kot riba. Bit, lepo te je bilo spoznat in malo pomartinčkat na sončku. Drgač pa poročilo današnjega UZ-ja. Pupi rasteta po planu. Mi je G rekel, da rasteta kot da bi bila le ena not. Sta čist v povprečju. Tko da če bo šlo tako naprej bo mami prov fejst zadovoljna. Maternični vrat je čisto zaprt, kar je bil G zelo vesel. Placenta previa pa žal ostaja.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 22:32:26
|
|
|
|
D0aisy
|
Evo, še jaz bi se vam rada pridružila. Pred dobrimi tremi tedni smo tudi mi končno zagledali plus, do katerga nama je pomagal Reš. Ratalo, pa je v prvem postopku, s samo eno oplojeno celico, zato je veselje še toliko večje.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.4.2010 7:54:35
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy Evo, še jaz bi se vam rada pridružila. Pred dobrimi tremi tedni smo tudi mi končno zagledali plus, do katerga nama je pomagal Reš. Ratalo, pa je v prvem postopku, s samo eno oplojeno celico, zato je veselje še toliko večje. No, če to ni prijetno presenečenje!!! Čestitke!!!! Dobrodošla in lepo nosečnost!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.4.2010 9:00:27
|
|
|
|
Reby
|
Vitaebella sporoča: Kdor čaka, dočaka. Nikoli ne obupaj. Danes sva v naročje prejela dva največja zaklada, dva sinova. Sta zdrava, velika in se odlično počutita. Presrečni ati in mami! Čestitke družinici
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.4.2010 9:38:40
|
|
|
|
tejalea
|
Vitaebella - iskrene čestitke! Lepo se cartajte in uživajte koliko se le da!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.4.2010 10:02:35
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Vitaebella sporoča: Kdor čaka, dočaka. Nikoli ne obupaj. Danes sva v naročje prejela dva največja zaklada, dva sinova. Sta zdrava, velika in se odlično počutita. Presrečni ati in mami! Wee-pee, bravo, Vitaebella
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.4.2010 10:55:28
|
|
|
|
bit
|
joj kako lepo same lepe novičke.. BarbiG super za dobro opravljen UZ in kar tako naprej....čez 14 dni se pa spet vidiva..... da se pomartinčkava.... Vitabela...čestitke....novi mamici, očiju..in dvema pobčečma....lepo lepo se carjtajte DOaisy...dobrodošla...pa hitro poročaj kdaj imaš UZ in ostale preglede da bomo lahko navijale Bibek...z vašim prestolonaslednikom bo pa tudi vse vredu..boš vidla.. no še moje poročilo.... včeraj sem šla z bivšo sodelavko na sprehod..me je tak išjas primu...huhh sem komi domov prišla... aja pa moje dozdeve da naš pobič brca se vedno bolj resnične....prebava ne mora tako rukat v spodnjem delu trebuha lepo soboto ....in uživajte v teh lepih nosečniških trenutkih.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.4.2010 12:16:00
|
|
|
|
Reby
|
bitka - a to pomeni, da boš na sprehodu ti z Ajko hodla, bosta skup racali, mi2 s Tomijem pa šibala naprej
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.4.2010 12:18:52
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby bitka - a to pomeni, da boš na sprehodu ti z Ajko hodla, bosta skup racali, mi2 s Tomijem pa šibala naprej heheheh ja res je sedaj se še sprašujem v kater klub bi se upisala med goske ali med račke... bom vidla kam me sprejmejo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.4.2010 12:35:15
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra HOJLA ALI IMA KATERA NA ZALOGI DABROSTON , pa ga ne rabi več. Nikjer ga ni za dobiti, baje ga sploh več ne bo. jaz ga imam eno tablico odveč, če ti kaj pomaga.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.4.2010 12:37:23
|
|
|
|
Urshy78
|
Vitabella, iskrene čestitke
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.4.2010 14:26:58
|
|
|
|
n74
|
Ojla! Če mi je Mojškra še kaj dabrostona pustila, se priporočam Bi jih začela kar na lastno pest jemati, čeprav mi na urgenci niso hoteli predpisati, češ da je prometrium ravno tako dober. Jaz pa na internetu berem, da puncam ob vsakem najmanjšem izcedku predpišejo dabroston, meni pa kar lije ven. Uglavnem včeraj zjutraj sem bila na urgenci, ker mi je en večer prej začela kri teči in se ni ustavila. Sploh nisem vedela kaj sploh na urgenci delam, ker sem bila prepričana, da je vsega konec. Potem mi naredijo uz in vidijo celo dve vrečki, ena je bila manjša. Razlog, da tako hudo krvavim pa je po njihovem vraščanje posteljice v maternično steno. Uf, sem se kar oddahnila, strah pa še vedno ostaja, saj tile krvavi vložki niso nič kaj prijetni. Da se ne pozabim zahvalit puncah, ki ste me zadnjič pomirile. In, ja Mojškra, srčno upam, da grem za tabo in bo vse ok. Pa iskrene čestitke Vitabelli za dva korenjaka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
imesamma..Ariela (
10%)
Neva (
24%)
Kati (
23%)
Alisa (
23%)
Anisa (
19%)
Število vseh glasov: 195Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!