Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.4.2010 12:21:25
|
|
|
|
BarbiG
|
Pozdravček vsem skupaj. Biba, samo da sta še 2 v 1. Boš vidla, moja dva sta bila tud bl pri ta šlank otrocih, pa sta potem v prvem mesecu po porodu, pridobila toliko, da sta bila enakovredna tistim, ki imajo povprečne mere. Tolaži naj te to, da če bo bolj drobčkan, bo porod lažji. Sapi, super za kuhinjo, jaz jo še čakam. Mi zdajle keramičar ploščice polaga. Bit, zdej k sm tolk v LJ bi se, če ti ustreza, lohk tud kdaj na kakšni kavici dobile. Ta mesec sem še nekak mobilna, pol pa ne vem kako bo, ker sem res ogromna. Moram enkrat prlept novejšo slikco mojega orjaškega trebuha. Drgač pa MŠ je OK, se bomo pa verjetno zmenil za eno dodatno predavanje na temo dvojčkov, ker imam jaz kr nekej vprašanj in potem malo motim predavanja z vprašanji. Ampak kaj, ko pa bo zdaj za mene marsikaj novo. Sem pa na trnih za jutri, ko imam UZ, upam, da bo še vedno vse OK. Čebelci sta drgač ful pridni in ful velik brcata, tko da sem prov vesela, da ju tako čutim, pa še samo nekaj dni mi manjka do famoznega 24-tega tedna. Bomo takoj malo lažje dihali. Aja, pa tako lep topel sonček je. Se bom šla zdele kr mal martinčkat.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.4.2010 12:26:51
|
|
|
|
kajsica
|
En lep pozdravček vsem skupaj! Vem dolgo se nisem oglasila, berem pa pridno.....upam da mi je vsaj malo oproščeno. Eno vprašanje imam...katere poznate zadevo! Včeraj sem bila pri svoji G in s pikico vse OK, ima že 695g in baje je že toliko razvita, da če bi bilo karkoli narobe, da preživi....happy me....samo da smo izven nevarnosti. No pa da se vrnem na vprašanje. Včeraj sem imela tudi sladkorni test, ker imam veliko vode in je dete malo preveliko za svoj čas in danes me pokličejo iz ambulante in morem v diabetično ambulanto, ker je toliko povišan sladkor.....Kaj sledi temu?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.4.2010 12:56:42
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica No pa da se vrnem na vprašanje. Včeraj sem imela tudi sladkorni test, ker imam veliko vode in je dete malo preveliko za svoj čas in danes me pokličejo iz ambulante in morem v diabetično ambulanto, ker je toliko povišan sladkor.....Kaj sledi temu? si mela 50g al 100g? če si mela 50g, potem boš imela še 100g in če bo tisti povišan, boš imela dieto in redne preglede pri diabetogolu.ni nujno da dobiš inzulin.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.4.2010 13:02:18
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: kajsica No pa da se vrnem na vprašanje. Včeraj sem imela tudi sladkorni test, ker imam veliko vode in je dete malo preveliko za svoj čas in danes me pokličejo iz ambulante in morem v diabetično ambulanto, ker je toliko povišan sladkor.....Kaj sledi temu? si mela 50g al 100g? če si mela 50g, potem boš imela še 100g in če bo tisti povišan, boš imela dieto in redne preglede pri diabetogolu.ni nujno da dobiš inzulin. Je bilo kar 100g......
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.4.2010 13:37:16
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Bit, zdej k sm tolk v LJ bi se, če ti ustreza, lohk tud kdaj na kakšni kavici dobile. Ta mesec sem še nekak mobilna, pol pa ne vem kako bo, ker sem res ogromna. Moram enkrat prlept novejšo slikco mojega orjaškega trebuha. BarbiG..veš da sem vedno za kavico,.... lahko že jutri ... kot berem greš na UZ pa se lahko dobiva in greva v Štorkljo ali povodnega moza na sok in kavico. Bitka je vedno za... lahko se nama še katera nosečka pridruži Kajsica.... moja prijateljica je imela povišan cukr..... pristala tudi na izulinu...pa je vse ok. z tamalčkom in njo....je pa res bila na dieti... pikat se pa tudi znamo...IVF/ICSIjevke.... no upam da bo tebi to prišparano no nov kavč je že na svojem mestu...in se že leptopam
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.4.2010 14:56:00
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit no nov kavč je že na svojem mestu...in se že leptopam midva ga pa v ponedeljek dobiva. sva pa tega tastu in tašči dala. sem pa brez kuhinje...jutri bojda pride parket polagat še tam...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.4.2010 14:58:56
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit no nov kavč je že na svojem mestu...in se že leptopam midva ga pa v ponedeljek dobiva. sva pa tega tastu in tašči dala. sem pa brez kuhinje...jutri bojda pride parket polagat še tam... Pa to boste čist nove!!! Fargi...je pa dober izgovor, da ni treba kuhat !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.4.2010 15:02:26
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit no nov kavč je že na svojem mestu...in se že leptopam midva ga pa v ponedeljek dobiva. sva pa tega tastu in tašči dala. sem pa brez kuhinje...jutri bojda pride parket polagat še tam... Pa to boste čist nove!!! Fargi...je pa dober izgovor, da ni treba kuhat ! buahahaha...kdo pa bo?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.4.2010 15:09:45
|
|
|
|
S*
|
Vidim da ste vse nekaj pridne in prenavljate . Midva sva pa pred 1,5 leta kupila stanovanje ki je bilo skoraj v celoti opremljeno. Sva se pa kar fajn zapufala, tako da bo stara oprema morala še nekaj let zdržat. V torek sem imela NS v Dravljah pri Dr. Reševi, je bilo prav fajn pogledat pikico, ki pridno raste in poslušat . Rezultati so bili vredu, na kri pa še čakoamo. Včeraj sem imela tudi pregled pri svoji ginekologinji. Kri je O.K., voda pa je slaba, kar sploh ni čudno, saj še vedno bruham. Tokse na žalost nisem prebolela, tako da se bo treba še pazit. Bolovanje mi je podaljšala do maja, potem pa bo najbrž treba iti v službo. Naslednji pregled pa imam šele 14. maja. Lep sončen dan vam želim še naprej!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.4.2010 15:12:51
|
|
|
|
Petyyyy
|
lep dan nosečke nekaj me zanima in sicer, mene so naročili za NS v 11. tednu nosečnosti, pa se bojim da je malo prezgodaj ali se motim . Mi lahko katera kaj svetuje.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.4.2010 15:17:09
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy lep dan nosečke nekaj me zanima in sicer, mene so naročili za NS v 11. tednu nosečnosti, pa se bojim da je malo prezgodaj ali se motim . Mi lahko katera kaj svetuje. kaj to pomeni v 11.tednu? boš že dopolnila 11.tednov al ne? ker če ja, pol mislim da bo ok. jaz sem mela NS pri 12t3d.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.4.2010 15:18:37
|
|
|
|
Petyyyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy lep dan nosečke nekaj me zanima in sicer, mene so naročili za NS v 11. tednu nosečnosti, pa se bojim da je malo prezgodaj ali se motim . Mi lahko katera kaj svetuje. kaj to pomeni v 11.tednu? boš že dopolnila 11.tednov al ne? ker če ja, pol mislim da bo ok. jaz sem mela NS pri 12t3d. tako je, v torek 13.4. nastopim 11 teden NS pa imam 15.4.2010
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.4.2010 15:58:08
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy lep dan nosečke nekaj me zanima in sicer, mene so naročili za NS v 11. tednu nosečnosti, pa se bojim da je malo prezgodaj ali se motim . Mi lahko katera kaj svetuje. kaj to pomeni v 11.tednu? boš že dopolnila 11.tednov al ne? ker če ja, pol mislim da bo ok. jaz sem mela NS pri 12t3d. jaz sem imela NS v 11t 2/7 tako je, v torek 13.4. nastopim 11 teden NS pa imam 15.4.2010
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.4.2010 20:04:20
|
|
|
|
mojškra
|
Ali je normalno, da sem zelooo napihnjena. Se mi zdi da kar do želodca gor?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.4.2010 20:13:02
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Ali je normalno, da sem zelooo napihnjena. Se mi zdi da kar do želodca gor? si zaprta?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.4.2010 21:34:15
|
|
|
|
Petyyyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Ali je normalno, da sem zelooo napihnjena. Se mi zdi da kar do želodca gor? Po moje da ja, ker sm jaz tudi, res pa je tudi da sem zaprta . Krivim pike, pa dabreston . Si uredila z ginekologom?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 8:25:29
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro !!!! delavci so tukaj, tak da se parket polaga.... kavica za vas... pa še mal vitaminčkov
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 8:39:40
|
|
|
|
hermy1
|
Hvala za kavico in vitaminčke! Če ti bodo danes še lakirali,...bo pa spet smrdelo! Meni je včeraj na eni otvoritvi smrdel jogurt, pa ga še sedaj čutim v želodcu, feeeeeeeej!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 8:47:32
|
|
|
|
Fargesia
|
hermy, nič ne lakirajo, ker je gotov parket. tist bi pa res noro smrdelo...že to mi smrdi...lepilo...bljak...je pa ta parket menda 8x lakiran in ga pol ni treba...samo lim spodaj in parket gor in so fertik. še ENA zate!sam ne vem al sem ti jo že nalimala al ne...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 8:49:43
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro frčafele, hermy ko sem brala tvoj post in izletih na wc sem mislila da mene opisuješ moj tudi nobenega izhoda iz spalnice ne izpusti.... in me vedno vpraša je kja narobe?.... Ne samo lulat grem Fargi... huhhh kam se pa umakneš pred tem smradom od lakiranja.... sej še malo pa bo kot iz škatlice. Aja hvala za kofi moram pa pohvalit nov kavč.....na njem se zaspi kot v pravljici... no lepo se mejte....se še kaj javim
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 8:56:56
|
|
|
|
Fargesia
|
bit, v spalnici sem, al grem pa en štuk nižje...sej če so vrata zaprta se sploh ne voha... nočni pohodi so pri meni obvezni...ampak ne vem če moj kej porajta...sam zjutri ko vstane mi reče, a ne greš lulat?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 9:54:31
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hermy, nič ne lakirajo, ker je gotov parket. tist bi pa res noro smrdelo...že to mi smrdi...lepilo...bljak...je pa ta parket menda 8x lakiran in ga pol ni treba...samo lim spodaj in parket gor in so fertik. še ENA zate!sam ne vem al sem ti jo že nalimala al ne... No, še dobro...sicer bi res verjetno znorela. Mislim, da je še nismo slišali...pa tud, če bi jo petkrat ne bi nič škodil. Jaz potem to poslušam ves dopoldan. Včeraj sem se uro in pol vozila iz Vrhnike v Lj...znoriš! Danes nekaj nisem dobra...bom kar mal še poležala...pa sekiram se zaradi kužita...nič ni dober...shujšal je pa do suhe južine! Nekaj mi buši otrdeva, pa dete tud ves čas nekaj poskakuje.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 10:08:33
|
|
|
|
Fargesia
|
hermy,za kužita ...men je dva dni neki trebuh otrdeval....sem spet preveč delala pa migala... čaki, če pa cel dan poslušaš, pol ti morm pa še enga oliverja nalimat, da boš na koncertu znala pet!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 10:16:05
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia čaki, če pa cel dan poslušaš, pol ti morm pa še enga oliverja nalimat, da boš na koncertu znala pet! Moj bo takrat 100% službeno v Parizu,...jaz pa še vedno upam, da tud z njim!! Kar je sicer manj verjetno, upanje pa ostaja. Oliverja pa vseen rada poslušam...posebno, ko takole čamim v postelji!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.4.2010 10:23:25
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia čaki, če pa cel dan poslušaš, pol ti morm pa še enga oliverja nalimat, da boš na koncertu znala pet! Moj bo takrat 100% službeno v Parizu,...jaz pa še vedno upam, da tud z njim!! Kar je sicer manj verjetno, upanje pa ostaja. oooooo, Pariz....jaz tudiiii!!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Katera oblika imena je nalepša?BeckieKatera oblika imena Rebeka vam je najlepša?Rebeca (
9%)
Rebecca (
5%)
Rebeka (
55%)
Ta ime mi ni všeč (
32%)
Število vseh glasov: 606Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!