|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
8.4.2010 12:21:25   
BarbiG
Pozdravček vsem skupaj.

Biba, samo da sta še 2 v 1. Boš vidla, moja dva sta bila tud bl pri ta šlank otrocih, pa sta potem v prvem mesecu po porodu, pridobila toliko, da sta bila enakovredna tistim, ki imajo povprečne mere. Tolaži naj te to, da če bo bolj drobčkan, bo porod lažji. user posted image

Sapi, super za kuhinjo, jaz jo še čakam. Mi zdajle keramičar ploščice polaga.

Bit, zdej k sm tolk v LJ bi se, če ti ustreza, lohk tud kdaj na kakšni kavici dobile. Ta mesec sem še nekak mobilna, pol pa ne vem kako bo, ker sem res ogromna. Moram enkrat prlept novejšo slikco mojega orjaškega trebuha. user posted image

Drgač pa MŠ je OK, se bomo pa verjetno zmenil za eno dodatno predavanje na temo dvojčkov, ker imam jaz kr nekej vprašanj in potem malo motim predavanja z vprašanji. user posted image Ampak kaj, ko pa bo zdaj za mene marsikaj novo.

Sem pa na trnih za jutri, ko imam UZ, upam, da bo še vedno vse OK. Čebelci sta drgač ful pridni in ful velik brcata, tko da sem prov vesela, da ju tako čutim, pa še samo nekaj dni mi manjka do famoznega 24-tega tedna. user posted image user posted image user posted image Bomo takoj malo lažje dihali.

Aja, pa tako lep topel sonček je. Se bom šla zdele kr mal martinčkat.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
8.4.2010 12:26:51   
kajsica
En lep pozdravček vsem skupaj!

Vem dolgo se nisem oglasila, berem pa pridno.....upam da mi je vsaj malo oproščeno.

Eno vprašanje imam...katere poznate zadevo! Včeraj sem bila pri svoji G in s pikico vse OK, ima že 695g in baje je že toliko razvita, da če bi bilo karkoli narobe, da preživi....happy me....samo da smo izven nevarnosti.

No pa da se vrnem na vprašanje. Včeraj sem imela tudi sladkorni test, ker imam veliko vode in je dete malo preveliko za svoj čas in danes me pokličejo iz ambulante in morem v diabetično ambulanto, ker je toliko povišan sladkor.....Kaj sledi temu?

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
8.4.2010 12:56:42   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

No pa da se vrnem na vprašanje. Včeraj sem imela tudi sladkorni test, ker imam veliko vode in je dete malo preveliko za svoj čas in danes me pokličejo iz ambulante in morem v diabetično ambulanto, ker je toliko povišan sladkor.....Kaj sledi temu?

si mela 50g al 100g? če si mela 50g, potem boš imela še 100g in če bo tisti povišan, boš imela dieto in redne preglede pri diabetogolu.ni nujno da dobiš inzulin.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
8.4.2010 13:02:18   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

si mela 50g al 100g? če si mela 50g, potem boš imela še 100g in če bo tisti povišan, boš imela dieto in redne preglede pri diabetogolu.ni nujno da dobiš inzulin.

Je bilo kar 100g......user posted image

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
8.4.2010 13:37:16   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Bit, zdej k sm tolk v LJ bi se, če ti ustreza, lohk tud kdaj na kakšni kavici dobile. Ta mesec sem še nekak mobilna, pol pa ne vem kako bo, ker sem res ogromna. Moram enkrat prlept novejšo slikco mojega orjaškega trebuha. user posted image

BarbiG..veš da sem vedno za kavico,.... lahko že jutri ... kot berem greš na UZ pa se lahko dobiva in greva v Štorkljo ali povodnega moza na sok in kavico. Bitka je vedno za...user posted image lahko se nama še katera nosečka pridružiuser posted image

Kajsica.... moja prijateljica je imela povišan cukr..... pristala tudi na izulinu...pa je vse ok. z tamalčkom in njo....je pa res bila na dieti... pikat se pa tudi znamo...IVF/ICSIjevke.... no upam da bo tebi to prišparanouser posted image user posted image

no nov kavč je že na svojem mestu...in se že leptopam user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
8.4.2010 14:56:00   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: bit

midva ga pa v ponedeljek dobiva. sva pa tega tastu in tašči dala.user posted image
sem pa brez kuhinje...jutri bojda pride parket polagat še tam...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
8.4.2010 14:58:56   
hermy1

midva ga pa v ponedeljek dobiva. sva pa tega tastu in tašči dala.user posted image

Pa to boste čist nove!!!
Fargi...je pa dober izgovor, da ni treba kuhat user posted image !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
8.4.2010 15:02:26   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Pa to boste čist nove!!!
Fargi...je pa dober izgovor, da ni treba kuhat user posted image !

buahahaha...kdo pa bo?user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
8.4.2010 15:09:45   
S*
Vidim da ste vse nekaj pridne in prenavljate user posted image . Midva sva pa pred 1,5 leta kupila stanovanje ki je bilo skoraj v celoti opremljeno. Sva se pa kar fajn zapufala, tako da bo stara oprema morala še nekaj let zdržat.

V torek sem imela NS v Dravljah pri Dr. Reševi, je bilo prav fajn pogledat pikico, ki pridno raste in poslušat user posted image . Rezultati so bili vredu, na kri pa še čakoamo.
Včeraj sem imela tudi pregled pri svoji ginekologinji. Kri je O.K., voda pa je slaba, kar sploh ni čudno, saj še vedno bruham. Tokse na žalost nisem prebolela, tako da se bo treba še pazit. Bolovanje mi je podaljšala do maja, potem pa bo najbrž treba iti v službo.
Naslednji pregled pa imam šele 14. maja.

Lep sončen dan vam želim še naprej!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
8.4.2010 15:12:51   
Petyyyy
lep dan nosečke

nekaj me zanima in sicer, mene so naročili za NS v 11. tednu nosečnosti, pa se bojim da je malo prezgodaj ali se motimuser posted image .

Mi lahko katera kaj svetuje. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
8.4.2010 15:17:09   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

lep dan nosečke

nekaj me zanima in sicer, mene so naročili za NS v 11. tednu nosečnosti, pa se bojim da je malo prezgodaj ali se motimuser posted image .

kaj to pomeni v 11.tednu? boš že dopolnila 11.tednov al ne? ker če ja, pol mislim da bo ok. jaz sem mela NS pri 12t3d.

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
8.4.2010 15:18:37   
Petyyyy

lep dan nosečke

kaj to pomeni v 11.tednu? boš že dopolnila 11.tednov al ne? ker če ja, pol mislim da bo ok. jaz sem mela NS pri 12t3d.

tako je, v torek 13.4. nastopim 11 teden NS pa imam 15.4.2010user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
8.4.2010 15:58:08   
bit

lep dan nosečke

jaz sem imela NS v 11t 2/7

tako je, v torek 13.4. nastopim 11 teden NS pa imam 15.4.2010user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
8.4.2010 20:04:20   
mojškra
Ali je normalno, da sem zelooo napihnjena. Se mi zdi da kar do želodca gor?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
8.4.2010 20:13:02   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

si zaprta?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
8.4.2010 21:34:15   
Petyyyy
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Po moje da ja, ker sm jaz tudi, res pa je tudi da sem zaprtauser posted image .

Krivim pike,user posted image pa dabrestonuser posted image .

Si uredila z ginekologom?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
9.4.2010 8:25:29   
Fargesia
dobro jutro user posted image !!!!

delavci so tukaj, tak da se parket polaga....

kavica za vas...
user posted image

pa še mal vitaminčkov

user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
9.4.2010 8:39:40   
hermy1
Hvala za kavico in vitaminčke!

Če ti bodo danes še lakirali,...bo pa spet smrdelo! Meni je včeraj na eni otvoritvi smrdel jogurt, pa ga še sedaj čutim v želodcu, feeeeeeeej!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
9.4.2010 8:47:32   
Fargesia
hermy, nič ne lakirajo, ker je gotov parket. tist bi pa res noro smrdelo...že to mi smrdi...lepilo...bljak...je pa ta parket menda 8x lakiran in ga pol ni treba...samo lim spodaj in parket gor in so fertik.

še ENA zate!sam ne vem al sem ti jo že nalimala al ne...

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
9.4.2010 8:49:43   
bit
Dobro jutro frčafele,

hermy ko sem brala tvoj post in izletih na wc sem mislila da mene opisuješuser posted image moj tudi nobenega izhoda iz spalnice ne izpusti.... in me vedno vpraša je kja narobe?.... Ne samo lulat gremuser posted image

Fargi... huhhh kam se pa umakneš pred tem smradom od lakiranja....user posted image sej še malo pa bo kot iz škatlice. Aja hvala za kofi

moram pa pohvalit nov kavč.....na njem se zaspi kot v pravljici...user posted image

no lepo se mejte....se še kaj javim

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
9.4.2010 8:56:56   
Fargesia
bit, v spalnici sem, al grem pa en štuk nižje...sej če so vrata zaprta se sploh ne voha...

nočni pohodi so pri meni obvezni...ampak ne vem če moj kej porajta...sam zjutri ko vstane mi reče, a ne greš lulat?user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
9.4.2010 9:54:31   
hermy1

hermy, nič ne lakirajo, ker je gotov parket. tist bi pa res noro smrdelo...že to mi smrdi...lepilo...bljak...je pa ta parket menda 8x lakiran in ga pol ni treba...samo lim spodaj in parket gor in so fertik.

še ENA zate!sam ne vem al sem ti jo že nalimala al ne...

No, še dobro...sicer bi res verjetno znorela.

Mislim, da je še nismo slišali...pa tud, če bi jo petkrat ne bi nič škodil. Jaz potem to poslušam ves dopoldan.
Včeraj sem se uro in pol vozila iz Vrhnike v Lj...znoriš!

Danes nekaj nisem dobra...bom kar mal še poležala...pa sekiram se zaradi kužita...nič ni dober...shujšal je pa do suhe južine!
Nekaj mi buši otrdeva, pa dete tud ves čas nekaj poskakuje. 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
9.4.2010 10:08:33   
Fargesia
hermy,za kužita user posted image ...men je dva dni neki trebuh otrdeval....sem spet preveč delala pa migala...

čaki, če pa cel dan poslušaš, pol ti morm pa še enga oliverja nalimat, da boš na koncertu znala pet!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
9.4.2010 10:16:05   
hermy1

čaki, če pa cel dan poslušaš, pol ti morm pa še enga oliverja nalimat, da boš na koncertu znala pet!

Moj bo takrat 100% službeno v Parizu,...jaz pa še vedno upam, da tud z njim!! Kar je sicer manj verjetno, upanje pa ostaja.

Oliverja pa vseen rada poslušam...posebno, ko takole čamim v postelji!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
9.4.2010 10:23:25   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Moj bo takrat 100% službeno v Parizu,...jaz pa še vedno upam, da tud z njim!! Kar je sicer manj verjetno, upanje pa ostaja.

oooooo, Pariz....jaz tudiiii!!!!!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Katera oblika imena je nalepša?
Beckie

Katera oblika imena Rebeka vam je najlepša?

Rebeca (9%)

Rebecca (5%)

Rebeka (55%)

Ta ime mi ni všeč (32%)

Število vseh glasov: 606

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!