|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
7.4.2010 12:16:07   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

pošlji mi geslo, pa ti uredim, pa si boš pol geslo spremenila.

Kolk si ti prijazna...boljš, da ga kar maš kar skoz istga, če bom še kaj pobrkala user posted image !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
7.4.2010 12:38:14   
Fargesia
evo...lahko spremeniš geslo...tickerčki so bli v napoto, tak da sem ti novga naredila...lahko si ga pa spremenišuser posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
7.4.2010 12:40:33   
hermy1

evo...lahko spremeniš geslo...tickerčki so bli v napoto, tak da sem ti novga naredila...lahko si ga pa spremenišuser posted image

Pa da spet kaj pobrkam?! 
Hvala!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
7.4.2010 12:41:11   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Pa da spet kaj pobrkam?! 
Hvala!!!

ti ga jaz?

katerega bi rada?tele si mela, a ne? www.ringaraja.net/ticker.asp

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
7.4.2010 12:43:00   
hermy1
Tistega tvojega...zaradi njega se je vse skupaj zgodilo!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
7.4.2010 12:56:46   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Tistega tvojega...zaradi njega se je vse skupaj zgodilo!!

katerega mojega? prvega al drugega?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
7.4.2010 13:35:03   
hermy1

katerega mojega? prvega al drugega?

Prvega!!! Sem se v tem času hudo najedla...pleskavica in zraven kozarec piva...zdaj bom pa prav sladko, zasluženo zaspala user posted image !!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
7.4.2010 15:09:25   
BarbiG
Pozdravček vsem skupaj.

Imela MŠ in potem še pregled. Vse je zaenkrat OK. Mi je G napisal predlog za bolniško do poroda, pa bomo vidl, kaj bodo na to rekl na komisiji.

Hermy, mene je pa vse minil za spinalno anestezijo, ker bom imela carski rez. Mi je v MŠ ena, ki je to imela prvič (rodila je v PO), rekla, da gre tokrat raj kr v polno narkozo, ker je dobesedno vohala in čutla, kako so ji čreva premikal. Je rekla, da je bilo to tolk neprijetno, da se tega ne gre več.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
7.4.2010 15:34:41   
Fargesia
hermy, prvega si tukaj zrihtaš in klikneš tam ko te vpraša, če doda v tvoj profil al neki takega.
www.ringaraja.net/ticker.asp

še prej si pa tega k ga maš zdej izbriši, da ne boš mela zmešnjaveuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
7.4.2010 16:47:16   
hermy1

hermy, prvega si tukaj zrihtaš in klikneš tam ko te vpraša, če doda v tvoj profil al neki takega.
www.ringaraja.net/ticker.asp

še prej si pa tega k ga maš zdej izbriši, da ne boš mela zmešnjaveuser posted image

Dogovorjeno!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
7.4.2010 16:50:04   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Pozdravček vsem skupaj.

Imela MŠ in potem še pregled. Vse je zaenkrat OK. Mi je G napisal predlog za bolniško do poroda, pa bomo vidl, kaj bodo na to rekl na komisiji.

Hermy, mene je pa vse minil za spinalno anestezijo, ker bom imela carski rez. Mi je v MŠ ena, ki je to imela prvič (rodila je v PO), rekla, da gre tokrat raj kr v polno narkozo, ker je dobesedno vohala in čutla, kako so ji čreva premikal. Je rekla, da je bilo to tolk neprijetno, da se tega ne gre več.

No, BarbiG upam, da vsaj tebi odobrijo do poroda in seveda krasno, da je vse ok!

No, jaz tudi od ene post brala o takem CR, pa ni nič pojamrala v tej smeri. No, verjetno bom to vzela v zakup...namesto bolečin ob normalnem porodu...če bo seveda treba! Zaenkrat o tem z mojo G še nisva govorili...je še čas!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
7.4.2010 17:14:23   
Goldy
Nosečke, a kaj veste, kje se skriva bibon? Da ni v P ostala?user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
7.4.2010 17:41:41   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Nosečke, a kaj veste, kje se skriva bibon? Da ni v P ostala?user posted image

Tudi jaz jo pogrešam, se že nekaj časa ni javila user posted image .

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
7.4.2010 20:25:12   
mojškra
user posted image [Mojškra, potem pa o regratu verjetno še razmišljat ne moreš, a?! Naj slabosti in krvavitve čimprej minejo, da boš čimprej uživala tako, kot sedaj jaz! Seveda tudi tebi N74!
Bitka bo pa kar takole lepo do junija doma uživala, krasno user posted image !
[/quote]

Ja res, o regratu, o mleku, o čokoladah, o kavi, o kruhu o....user posted image user posted image user posted image . No kmalu bo bolje

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
7.4.2010 23:21:20   
n74
Mojškra, hvala ti za nadaljne upanje. Samo to mi še povej kdaj ti najbolj krvaviš? Jaz sem imela do sedaj bolj izcedke, največkrat se mi to naredi ob 23:00 zvečer, preden si vtaknem prometrium. Zdajle se mi je pa zgodilo, da sem se samo usedla pred računalnik in se nekaj vlije, tečem na wc in ful sveže krvi. A potem, če bi nehala prometrium jemat, bi pa skoz krvavela oz. imela prej ss? No, krčev na srečo ni. Kaj pa špikanje (širjenje maternice), si imela na začetku to vsak dan ali tudi ne? Jaz kakšen dan nimam nobenega špikanje, naslednji spet. Kaj so pa sploh rekli na urgenci, zakaj so sploh krvavitve v nosečnosti? Od kdaj naprej ti je pa slabo. Meni še ni.

Lp, N.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
8.4.2010 8:02:49   
sapi
Dobro jutro .... sem zgodnja, ker so nam prišli kuhinjo montirati ... ampak kavice ne znam limat oz mi jo noče prilimat.

zup kako je bilo včeraj, kdaj si naročena naprej? Meni je bilo ok sem bila sama tako, da sem se relaksirala. Jaz imam naslednji termin v petek ob 11.30.
n74 čestitke za plusek ... ti samo počivaj že zaradi sebe upam, da se ti krvavitve ustavijo in bo s tvojo pikico vse ok.
biba upam, da je  tabo in dojenčijem vse ok. Mogoče ga pa že stiskaš k sebi.
barbi saj sedaj, ko si noseča z dvojčki moraš kg dodati user posted image . Kako je bilo v MŠ? Mi smo imeli včeraj zadnjič in sicer avtosedeže in varnost v avtomobilu. Super stvar na koliko majhnih stvari sploh ne pomisliš. Ne vem misva sva bila s šolo za starše zadovoljna sploh, ker je za naju vse prvič.
hermy berem, da si uživala. Pa taka lepa zgodbica se res raznežniš.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
8.4.2010 8:19:05   
hermy1
Dobro jutro, Sapi!

Bom jaz poskusila eno kavico pripopat, če bo šlo?

Ja, tudi jaz upam, da Biba že stiska dišečega dojenčka k sebi!

N74 sploh ni nujno, da ti mora obvezno bit slabo...meni ni bilo v nobeni nosečnosti...kar sploh ni slabo! Špikanje je pa res razločno, kakšen dan bolj, kakšen dan manj. Jaz še sedaj opažam, da se tudi velikost bušija spreminja, en dan je velik za rodit...naslednji pa spet skoraj normalen.

Sapi, ti si pa že kar blizu (konca) začetka! Kam to hodiš v MŠ? Počasi bi se tudi jaz morala malo pozanimati.

Želim vam vsem en lep dan...očitno bo spet...grem na pilates. S kavico se mi pa zdi, d ane bo nič. Pa drugič!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
8.4.2010 8:21:33   
Urshy78
jutro user posted image

S*, včeraj si imela NS, kako je bilo? vse ok???

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
8.4.2010 8:45:24   
sapi
hermy jaz sem hodila v Domžale. Če si iz Ljubljane je MŠ v babiški šoli-lesena stavba za porodnišnico. Sem ravno v torek gledala, da je nalepljen razpored. Ja samo še malo, na tikerčku piše še 40 dni. Dobro se razmigaj. Do kdaj pa lahko hodiš na telovadbo?

n74 meni je bilo slabo cca 10 dni v 8-9 tednu pa še to ne hudo, nisem nič bruhala le pojesti sem morala kaj malega. Tako, da sem bila kar srečka.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
8.4.2010 8:48:39   
Fargesia
dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
8.4.2010 8:55:16   
biba007
Helou pupike, iiiiiiiiii, ste me pogrešaleuser posted image user posted image . Je lepo biti malce pogrešan, hihi.

Nič, midva sva še prav lepo zapakirana. Mali je malo (pre)mali, pa držimo pestke, da se končno skine s tele vitko-je-lepo diete in se odloči za tolsto okroglo-je-lepo varianto.

Sem samo na hitro preletela: super za podaljšanje bolnišk, pa za pridobljene kilogramčke (ane, Barbi z dvema čebelicamauser posted image ) in MŠje.

N74, ti pa kar pridno likat kavč. In pozabi na tisto če-vam-je-usojeno-bo-že in slabe zarodke. Isto velja tudi za Reškotove zgodbe iz Afrike... ker je vse skupaj znanstveno skrajno slabo argumentirano. Mi pač nismo super ženske, ki bi nas oplodil že naklonjen pogled naključnega mimoidočega, tako da že tale znanstvena premisa spodleti in je kakršenkoli nadaljnji tozadevni silogizem čisto mimo. Zato pa noge v luft, ritko kavček, možgane pa na pašo. Ni druge.

Evo, pa še kofetek
user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
8.4.2010 9:16:46   
bit
ojla,

se vam hitro javljam, sva brez kavča, tastar je razmonziran nov je pa na poti.

je prav čudna dnevna....

nahtro še biba ....naj se prestolonaslednik neha zgledovat po manekenkah.user posted image
vse ostae pridno bušija božat.... in uživat ta lepi četrtekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
8.4.2010 9:17:22   
zup2
Dobro jutro pupike!

Biba lepo da sta s prestplonaslednikom še 2v1 user posted image . Si nas malo prestrašila, ker se nisi nič javila user posted image

Sapi meni je blo tud zelo fajn včeraj, sem bila pa tudi sama tako da sem čisto zleraksirana ven prišla. Naslednjič imam pa v sredo ob 12-ih.

N74 jaz sem krvavela do 11. tedna in sicer od 10 dne ET. Sem pa res pridno kavčkala. Slabo mi je bilo pa tudi ta čas, samo na srečo nisem nikoli bruhala. Držim pesti, da se te krvavitve čimprej ustavijo.

Barbi ne sekiraj se zaradi kilogramčkov. Saj nosiš dve čebelici. Jaz imam samo eno, pa sem na +15 user posted image

Včeraj sem že oddala papirje za porodniško, ta vikend nakupim še nekaj malenkosti za našo user posted image , potem pa pripravim torbo in čakam....user posted image

Drugače pa prav vsem želim en lep sončen dan, jaz se grem spet malo potepat. Ta teden je res super!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
8.4.2010 10:45:50   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Mojškra, hvala ti za nadaljne upanje. Samo to mi še povej kdaj ti najbolj krvaviš? Jaz sem imela do sedaj bolj izcedke, največkrat se mi to naredi ob 23:00 zvečer, preden si vtaknem prometrium. Zdajle se mi je pa zgodilo, da sem se samo usedla pred računalnik in se nekaj vlije, tečem na wc in ful sveže krvi. A potem, če bi nehala prometrium jemat, bi pa skoz krvavela oz. imela prej ss? No, krčev na srečo ni. Kaj pa špikanje (širjenje maternice), si imela na začetku to vsak dan ali tudi ne? Jaz kakšen dan nimam nobenega špikanje, naslednji spet. Kaj so pa sploh rekli na urgenci, zakaj so sploh krvavitve v nosečnosti? Od kdaj naprej ti je pa slabo. Meni še ni.

Lp, N.

Meni je bilo slabo že takrat ko sploh nisem vedla da sem noseča user posted image . Pri prvem otroku sem imela isto kot ti, sveža kri -ugotovili so takrat hematom, dobila sem dabroston in sem počivala. Takrat sem rodila zdravega fantka.

Zdaj v drugi nosečnosti, pa sem imela dva ploda, pa je en žal umrl, in naj bi bile krvavitve zaradi tega. Imam izcedke nekje na 2 dni, včasih dvakrat na dan, včasih cel dan. Špikanje in krče sem imela nekje do 6 tedna, potem pa ne več. Kar se tiče pa krvavitve, pravijo da lahko tudi zaradi tablet v vagino. Jaz jemljem dabroston trikrat na dan, prej pa sem utrogestan v vagino.

Na urgenci so mi rekli, vsaka krvavitev se smatra za grozeči splav, imam tudi tako diagnozo. Rekli so mi, da moram mirovati, da ne smem nič dvigovati, se raztegovati, skratka se umiriti, počivati, dokler krvavitve ne minejo. Jaz se tega kar držim in probam biti čimbolj umirjena in ne gledati na prah in kup perila ki ga imam za zlikat user posted image user posted image . Ne oziram se na mnenje drugih, ki pravijo, da počitek ne pomaga, jaz verjamem v nasprotno, da je potrebno počivati, in če bom počivala bom veliko naredila zase in za sončka ki ga nosim pod srčkom. Če druga ne morem narediti, lahko vsaj to poskusim.

Verjamem da bova obe donosili in rodili zdrave otročke.user posted image Ti razmišljaj pozitivno, uživaj in počivaj na sončku. Jaz zdaj čakam na komisijo kaj bo napisala.

Če pa boš krvavela, pa pejdi kar na urgenco, te bodo pregledali in ti napisali mnenje in diagnozo, to bo potem tudi podlaga za komisijo, da boš lahko doma.

No upam, da sem ti kaj pomagala in res vsaka krvavitev še ne pomeni SS, lahko je veliko vzrokov, ki so lahko nevarni ali pa tudi ne . Ene celo nosečnost po mal krvavijo in rodijo zdrave otročke. Tako da verjamem, da bova tudi midve donosile in rodile zdrave otročke.

LEP SONČEN DAN VSEM SKUPAJ- danes mi ni tako slabo, sem  do zdaj samo enkrat objela školjko, jeeeuser posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil mojškra -- 8.4.2010 10:50:04 >

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
8.4.2010 11:34:02   
jona3
lep pozdrav punce. n74 tudi jaz sem v obeh nosečnostih krvavela in imam sedaj doma dve zdravi punčki se je vse ok izteklo tako da kr lepo počivaj in bo.
če katera želi oblekice za punčko od 50 dalje zelo malo rabljene in lepo ohranjene lahko javi.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?