mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Ojla, punce! Jaz imela zadnje dni kar nekaj živčne vojne. V nedeljo zvečer vložek kar dosti rjav in pri obrisu sveža kri. Seveda naredila paniko in v ponedeljek takoj zjutraj k Rešu na uz. Videl je samo vrečko, o kakšni propadli nosečnosti zaenkrat ni bilo govora. Upanje je še menda. Se pa za 5t/1d ne vidi drugega kot vrečka, kajne? Mi je pa rekel, da imam lepo napihnjen trebuh in prsi, da je to dober znak, če uplahne trebuh bo menda vsega konec. Zdaj ga vsak dan otipavam in razmišljam ali ni to slučajno od hrane Zaenkrat sem mirna, me je danes bioenergetik malo odpsihiral. Ampak, ko se bo bližal ponedeljek, bo pa spet hudo. Takrat imam prvi uz. Aja, rjavi izcedki pa še vedno, pa tudi kaj krvavega vmes, uf. Punce, ki počivate zaradi krvavitev, povejte do katere mere se počiva? Jaz zadnje dni res bolj ležim, ampak bi šla tudi na kakšen sprehod, ko je tak lep sonček. Je pa res, da oba, dr. Reš in dr. Drobnič na mirovanje ne data čisto nič. Oba se izgovarjata na slabe zarodke, ki bodo šli naprej tudi v primeru če se privežem na posteljo. Ampak pa poznam par primerov, ko so punce zaradi prejšnjih ss v naslednjem poizkusu ležale na začetku nekaj časa in imajo sedaj zdravega otročka. Kaj pravite na to? Lp, N. n 74- jaz imam krvavitve skozi. tudi meni se je v 5 tednu vidla le vrečka, sedaj sem pa malo več kot 8 tednov in se plod lepo razvija. Krvavitve imam skozi, rjavkaste in krvave. Jaz kar počivam, sploh prve 14 dni sem samo ležala, vsa opravila sem pustila drugim. Sedaj že tudi skuham. Sam jaz imam zelo zelo hude , tako da itak nisem sposobna za nič. Jaz bi na tvojem mestu kar počivala. Meni je rekla na urgenci, dokler po malo krvavim ni tako hudo, vendar moram počivati, če pa se naenkrat vlije kri ali pa hudih bolečin, potem pa lahko pride do splava-zato je počitek obvezen. Jaz imam trebuh tudi kar napet, prsi pa so malce oplahnile, se nimajo s čim polniti, ker tako bruham . UZ imam 19.4, nuhalno imam 4.5.2010
|