|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
6.4.2010 8:06:59   
BarbiG
Dobro jutro.

Mi pa danes začnemo z MŠ in se že pripravljam, ker jih bom zaslišala glede dvojčkov. user posted image Upam, da ne bo šlo ostalim to preveč v nos. user posted image

Drgač pa kaže, da bo danes prav lep sončen dan. user posted image user posted image user posted image Končno, da se bomo lahko mal martinčkale na terasah. user posted image

Aja, pa postavljam rekord v pridobljenih kilah - do sedaj sem že + 10 kg, toliko kot sem v prvih dveh nosečnostih pridobila v celih 9-ih mesecih. user posted image Bom kot slon na koncu. user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
6.4.2010 8:53:18   
bit
Dobro jutro nosečke,

BarbiG zelo vleči na ušesa MŠ user posted image
zaradi kil se pa nesekiraj.... imaš dve lepi čebelici user posted image

ja danes bo en krasen dan....ga bo treba izkoristit..

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
6.4.2010 9:52:15   
hermy1
Dobro jutro!!

Evo mene nazaj! Sem se malo potepala te dni in je bilo krasno. Danes je pa res tako lep dan user posted image !
Bit super za bolniško...vsaj ena!!!!

Fargi upam, da si danes bolj po vremenu?!

V toplicah smo bili s prijatelji, ki seveda niso vedeli, da sem noseča. Deset letni fantek je želel, da se grem nogomet in sem mu pač zaupala skrivnost, zakaj to ne gre ravno.
In kasneje, ko so tudi ostali izvedeli, zakaj sem se tako grdo zredila...je enkrat sedel v naročju mojega user posted image  in s tistim otroškim glasom in navdušenjem rekel :" ...bo pa očka postal!" Oba sva bila čisto ganjena in v tistem trenutku se mi zdi, da je skozi otroške oči, moj user posted image  prvič zares dojel, da bo to res!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
6.4.2010 10:28:16   
spominčica
Skoraj vse na svetu bi dala da bi bla lahko v vaši koži

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
6.4.2010 10:36:40   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

Skoraj vse na svetu bi dala da bi bla lahko v vaši koži

Verjamem...vem pa tudi, skozi kaj vse smo morale it (večina), da smo do sem prišle.
Verjamem pa tudi, da bo enkrat uspelo tudi tebi,...na tak ali drugačen način...le potrpežljiv je včasih treba biti zelo!!

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
6.4.2010 12:34:48   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

V toplicah smo bili s prijatelji, ki seveda niso vedeli, da sem noseča. Deset letni fantek je želel, da se grem nogomet in sem mu pač zaupala skrivnost, zakaj to ne gre ravno.
In kasneje, ko so tudi ostali izvedeli, zakaj sem se tako grdo zredila...je enkrat sedel v naročju mojega user posted image  in s tistim otroškim glasom in navdušenjem rekel :" ...bo pa očka postal!" Oba sva bila čisto ganjena in v tistem trenutku se mi zdi, da je skozi otroške oči, moj user posted image  prvič zares dojel, da bo to res!

user posted image user posted image user posted image

jaz sem imela pregled. vse je ok. izmerila mi je trebuh in reka, da je malo večji, tak da mam drug teden Uz da vidimo če je dete tud kaj večje. mi je pa sprehode napisala, tak da zdej čakamo da vidimo kaj bojo rekli na komisiji.
hermy, fouš sem ti za toplice!user posted image si že dobila odgovor od komisije? počutje je bilo potem tudi včeraj že boljše.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
6.4.2010 12:54:11   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

izmerila mi je trebuh in reka, da je malo večji, tak da mam drug teden Uz da vidimo če je dete tud kaj večje. mi je pa sprehode napisala, tak da zdej čakamo da vidimo kaj bojo rekli na komisiji.
si že dobila odgovor od komisije? počutje je bilo potem tudi včeraj že boljše.user posted image

No, jaz sem že vajena tega z velikim trebuhom!! Že zadnjič je segala maternica višje, kot naj bi. Je pa tako, da kakšen dan je res ogromen, naslednji pa spet malo bolj sprejemljiv.
Od komisije ta teden odločitve še ne pričakujem...če bo naslednji, bo že ok!
Super za sprehode,...zdaj je res lepo zanje! Pa seveda, da je počutje tudi bolje, sicer bi ne bilo nič z njimi!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
6.4.2010 12:59:43   
bit
Hermy.... ob tvoji zgodbici sem  potočila solzice ...kar predstavljam si kako je to slišat iz otroških iskrenih ustnic.user posted image user posted image user posted image user posted image kako je šele tvojega to zmehčalouser posted image user posted image Upam da tudi tebi kmalu podaljšajo bolniško

Fargi....upam da boš lahko hodila na sprehode.... sedaj ko bo vsak dan lepše vremeuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
6.4.2010 18:55:00   
n74
Ojla, punce!

Jaz imela zadnje dni kar nekaj živčne vojne. V nedeljo zvečer vložek kar dosti rjav in pri obrisu sveža kri. Seveda naredila paniko in v ponedeljek takoj zjutraj k Rešu na uz. Videl je samo vrečko, o kakšni propadli nosečnosti zaenkrat ni bilo govora. Upanje je še menda. Se pa za 5t/1d ne vidi drugega kot vrečka, kajne? Mi je pa rekel, da imam lepo napihnjen trebuh in prsi, da je to dober znak, če uplahne trebuh bo menda vsega konec. Zdaj ga vsak dan otipavam in razmišljam ali ni to slučajno od hrane user posted image Zaenkrat sem mirna, me je danes bioenergetik malo odpsihiral. Ampak, ko se bo bližal ponedeljek, bo pa spet hudo. Takrat imam prvi uz. Aja, rjavi izcedki pa še vedno, pa tudi kaj krvavega vmes, uf.user posted image
Punce, ki počivate zaradi krvavitev, povejte do katere mere se počiva? Jaz zadnje dni res bolj ležim, ampak bi šla tudi na kakšen sprehod, ko je tak lep sonček. Je pa res, da oba, dr. Reš in dr. Drobnič na mirovanje ne data čisto nič. Oba se izgovarjata na slabe zarodke, ki bodo šli naprej tudi v primeru če se privežem na posteljo. Ampak pa poznam par primerov, ko so punce zaradi prejšnjih ss v naslednjem poizkusu ležale na začetku nekaj časa in imajo sedaj zdravega otročka. Kaj pravite na to?

Lp, N.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
6.4.2010 20:57:35   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Ojla, punce!

Jaz imela zadnje dni kar nekaj živčne vojne. V nedeljo zvečer vložek kar dosti rjav in pri obrisu sveža kri. Seveda naredila paniko in v ponedeljek takoj zjutraj k Rešu na uz. Videl je samo vrečko, o kakšni propadli nosečnosti zaenkrat ni bilo govora. Upanje je še menda. Se pa za 5t/1d ne vidi drugega kot vrečka, kajne? Mi je pa rekel, da imam lepo napihnjen trebuh in prsi, da je to dober znak, če uplahne trebuh bo menda vsega konec. Zdaj ga vsak dan otipavam in razmišljam ali ni to slučajno od hrane user posted image Zaenkrat sem mirna, me je danes bioenergetik malo odpsihiral. Ampak, ko se bo bližal ponedeljek, bo pa spet hudo. Takrat imam prvi uz. Aja, rjavi izcedki pa še vedno, pa tudi kaj krvavega vmes, uf.user posted image
Punce, ki počivate zaradi krvavitev, povejte do katere mere se počiva? Jaz zadnje dni res bolj ležim, ampak bi šla tudi na kakšen sprehod, ko je tak lep sonček. Je pa res, da oba, dr. Reš in dr. Drobnič na mirovanje ne data čisto nič. Oba se izgovarjata na slabe zarodke, ki bodo šli naprej tudi v primeru če se privežem na posteljo. Ampak pa poznam par primerov, ko so punce zaradi prejšnjih ss v naslednjem poizkusu ležale na začetku nekaj časa in imajo sedaj zdravega otročka. Kaj pravite na to?

Lp, N.

Kaj pa Dabroston? Pri teh stvareh ga baje predpišejo.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
6.4.2010 21:28:03   
n74

IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

Kaj pa Dabroston? Pri teh stvareh ga baje predpišejo.

Ali ima dabostron drugačno funkcijo kot utrogestan oz.prometrium? Menda dabostron začneš jemati kasneje. Zdaj imam prometrium na 8 ur, za kakšno drugo rešitev mi dr. Reš ni rekel. Samo čičat pa čakat user posted image .

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
7.4.2010 9:38:25   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image user posted image na drugi strani smo bile!!!

ena kavica za dobro jutro!
user posted image

pa še ENA poskočna pesem....user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
7.4.2010 9:43:03   
bit
Dobro jutro.

še malček pa bomo vse plesale s tamavčki na to pesmico.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
7.4.2010 9:44:28   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Dobro jutro.

se je treba navajat!user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
7.4.2010 9:45:24   
hermy1

user posted image user posted image user posted image user posted image na drugi strani smo bile!!!

????? kje to?

ENA je pa taprava user posted image  ...še kakšno NAŠO prosim!

A si vidla Fargi, ko sem te oponašala in sem zdaj vse zj****?!
Kako si ti uredila z bolniško? Hodiš na sprehode?
Jaz se danes še po postelji valjam, ker je izgleda spet pritisk nizek...zato hvala za še eno kavico...mogoče bo pa pomagala!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
7.4.2010 9:46:57   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Dobro jutro.

se je treba navajat!user posted image

Moj je čez vikend nogomet treniral...je bil čisto premočen! Plesala bo pa bolj mamica...očka bolj stoji na mestu user posted image !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
7.4.2010 10:18:39   
Fargesia
hermy, bo pa očka dajal navodila kako je treba plesat!user posted image

je mel pa moj včeraj zvečer spet ene prebliske...je gledu fuzbal in navija za Barcelono...in pol greva spat in se dete zbudi in fuuul brca...pa da moj roko gor in začne naštevat imena in ko je dete brcnilo, je reku, lej to ime mu je všeč...imena so bla pa valda od igralcev Barce...Lionel, YaYa, Thierry, ....no na koncu je dodal še Manuel.user posted image user posted image user posted image

aja, še ena NAŠA! Z besedilom, da boš lahko pela!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
7.4.2010 10:31:07   
hermy1

....no na koncu je dodal še Manuel.user posted image user posted image user posted image

aja, še ena NAŠA! Z besedilom, da boš lahko pela!user posted image user posted image user posted image

Saj Manuel ni tako slabo user posted image !

Hvala, že pojem user posted image  user posted image  user posted image !

Razmišljam, da bi šla v petek v Postojno mal poslušat tisto predavanje o Epiduralni. Saj se še nisem nič odločla, kar tko, da mal vidim. 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
7.4.2010 10:39:06   
Fargesia
hermy, dej mi povej kaj je tole s tvojimi posti? da pod svojim imenom nimaš nič napisano, ampak maš vse podatke v tickerčku?

a boš v postojni rodila?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
7.4.2010 10:47:37   
hermy1

hermy, dej mi povej kaj je tole s tvojimi posti? da pod svojim imenom nimaš nič napisano, ampak maš vse podatke v tickerčku?

a boš v postojni rodila?

To je to, ko sem hotla tebe oponašat, pa sem vse zbrkala...zdej pa ne znam nazaj uredit user posted image  user posted image  user posted image !!!

Glede porodnišnice se še odločam...glede razdalje mi je čisto vseen! najprej sem bila prepričana, da bom v Lj, potem sem pa mal brala, pa mal razmišljala...zdaj pa ne vem več. Edino, kar me je navedlo je to...da je enkrat moja G rekla (ko sem imela težave), da bi me reje poslala v Po, sam je kukr predaleč...ko sem bila polna urina. Pa to, da bom rodila sredi poletja, pa si mislim, da bodo mogoče v Po vseen bolj osebni in človeški kot v LJ...ne vem. Sem rekla, da bom govorila še z mojo G o tem in se potem odločila. Pri drugi je bila poleg...zdaj pa ne vem, če še pride?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
7.4.2010 11:20:01   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Ojla, punce!

Lp, N.

n 74- jaz imam krvavitve skozi. tudi meni se je v 5 tednu vidla le vrečka, sedaj sem pa malo več kot 8 tednov in se plod lepo razvija. Krvavitve imam skozi, rjavkaste in krvave. Jaz kar počivam, sploh prve 14 dni sem samo ležala, vsa opravila sem pustila drugim. Sedaj že tudi skuham. Sam jaz imam zelo zelo hude user posted image , tako da itak nisem sposobna za nič. Jaz bi na tvojem mestu kar počivala. Meni je rekla na urgenci, dokler po malo krvavim ni tako hudo, vendar moram počivati, če pa se naenkrat vlije kri ali pa hudih bolečin, potem pa lahko pride do splava-zato je počitek obvezen. Jaz imam trebuh tudi kar napet, prsi pa so malce oplahnile, se nimajo s čim polniti, ker tako bruhamuser posted image .

UZ imam 19.4, nuhalno imam 4.5.2010

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
7.4.2010 11:23:39   
mojškra

....no na koncu je dodal še Manuel.user posted image user posted image user posted image

Saj Manuel ni tako slabo user posted image !

Hvala, že pojem user posted image  user posted image  user posted image !

Razmišljam, da bi šla v petek v Postojno mal poslušat tisto predavanje o Epiduralni. Saj se še nisem nič odločla, kar tko, da mal vidim. 

Moja kolegica je rodila v Postojni-epidularno-bila je zelo zadovoljna z  vsem, zelo hvalijo postojno. V ljubljani imajo tudi epidularno, ampak sem slišala, da čez vikend ni te možnosti, kako je s tem v Postojni?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
7.4.2010 11:31:07   
Fargesia

a boš v postojni rodila?

To je to, ko sem hotla tebe oponašat, pa sem vse zbrkala...zdej pa ne znam nazaj uredit user posted image  user posted image  user posted image !!!

Ja kaj si pa počela? pejd nazaj v svoj profil in probi uredit tole zmešnjavo.user posted image user posted image user posted image

ja, sej glede razdalje ti je vseen...zato sem pa vprašala. pa v PO maš skos EA na voljo, v LJ pa ne...jst bom kljub vsemu v Lj rodila.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
7.4.2010 12:08:54   
hermy1

Ja kaj si pa počela? pejd nazaj v svoj profil in probi uredit tole zmešnjavo.user posted image user posted image user posted image

ja, sej glede razdalje ti je vseen...zato sem pa vprašala. pa v PO maš skos EA na voljo, v LJ pa ne...jst bom kljub vsemu v Lj rodila.

Ko bi znala bi že uredila user posted image  user posted image  user posted image !!!

Sej jest nisem prepričana, če bi imela EA, bi pa želela spinalno v primeru CR. Ma jest vedno kompliciram neki...pa si glede na leta to lohk mal privoščim user posted image ! Na kavo pa tako ne bi mogli it, tako, da ti kar pojd v Lj!

Mojškra, potem pa o regratu verjetno še razmišljat ne moreš, a?! Naj slabosti in krvavitve čimprej minejo, da boš čimprej uživala tako, kot sedaj jaz! Seveda tudi tebi N74!
Bitka bo pa kar takole lepo do junija doma uživala, krasno user posted image !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
7.4.2010 12:12:29   
Fargesia

Ko bi znala bi že uredila user posted image  user posted image  user posted image !!!

pošlji mi geslo, pa ti uredim, pa si boš pol geslo spremenila.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?