|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
15.3.2010 16:07:20   
mojškra
BIT- super ste, super smo in še boljše bomo user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
15.3.2010 16:29:32   
Petyyyy
Pozdravljene

da se še tukaj pofočkam

prvi UZ 16.3.2010 pa upam na 2user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
15.3.2010 16:34:49   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

Pozdravljene

da se še tukaj pofočkam

prvi UZ 16.3.2010 pa upam na 2user posted image

O, to je pa že jutri!!!
Pozdravljena tudi ti in user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
15.3.2010 16:38:01   
Petyyyy
Neuradno sem bila pri svojem g. 10.3.2010 pa se srčkov še ni slišalo, preveč se mi je mudilo, je pa vrečkica na svojem mestuuser posted image .

Jutri pa......, ne bomo spali celo noč.

Ne vem ali ima katera izkušnjo, vendar mož bi bil rad pri tem prvem UZ zraven, ali na Lj kliniki to dovolijo?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
15.3.2010 16:48:03   
Urshy78
Petyyy, dobrodošla. držim pesti za jutri user posted image user posted image user posted image
ko sem imela jaz prvi UZ, sem šla brez svojega, gre tako hitro, da tudi će bo tvoj partner zraven, ne bo imel nič od tega. saj dobiš slikico za domov pa si jo potem lahko v miru ogledata.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
15.3.2010 16:48:29   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Petyyy, dobrodošla. držim pesti za jutri user posted image user posted image user posted image
ko sem imela jaz prvi UZ, sem šla brez svojega, gre tako hitro, da tudi će bo tvoj partner zraven, ne bo imel nič od tega. saj dobiš slikico za domov pa si jo potem lahko v miru ogledata.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
15.3.2010 16:54:06   
Petyyyy
user posted image mmm, malce raočarana, bomo nadoknadili pri osebnem g.user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
15.3.2010 16:58:37   
Urshy78
pa tudi sploh ne vem če so partnerji lahko zraven user posted image
saj sem si jaz tudi prvi UZ predstavljala drugače, da bo moj zraven user posted image
ampak sem se samo ulegla na mizo, je dr. rekel, imamo en srček, sestra mi je povedala da moram poklicati svojo G in to je to, vse skupaj je trajalo približno dve minutki.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
15.3.2010 16:59:29   
bit
Petyyy  dobrodošla....
in en velik user posted image ti želim da jutri zagledašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
15.3.2010 17:00:54   
Petyyyy
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

pa tudi sploh ne vem če so partnerji lahko zraven user posted image
saj sem si jaz tudi prvi UZ predstavljala drugače, da bo moj zraven user posted image
ampak sem se samo ulegla na mizo, je dr. rekel, imamo en srček, sestra mi je povedala da moram poklicati svojo G in to je to, vse skupaj je trajalo približno dve minutki.

Verjetno res malo komplicirajo glede na to, da gre kot po tekočem traku user posted image , saj bo, da se le zaslišijo srčkiuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
15.3.2010 17:01:46   
Petyyyy
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Petyyy  dobrodošla....
in en velik user posted image ti želim da jutri zagledašuser posted image user posted image user posted image

Hvala BITuser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
15.3.2010 17:08:21   
Goldy
Petyyyy - držimo pesti jutri za user posted image user posted image . Drugače pa na GK ne dovolijo partnerju, da je zraven oz. moraš vprašat in če bo G dovolil. Meni dr. Pinterjeva ni. Bila je tudi zelo skopa z informacijami, tako da sploh nisem vedela a je vse ok, ali ni. Sva bila tudi malo razočarana, a smo potem vse nadoknadili pri moji G,

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
15.3.2010 17:19:34   
Reby

aja pa še tole sem najdla..

http://www.zps.si/otrok/odpoklic-izdelkov-za-otroke/odpoklic-otroski-avtosedez-isofix-basis-familyfix.html?Itemid=398

preberite si...odpoklic maxi cosi.. isofixa family fix

Bit, dej pejt že ven na luft, čist preveč sediš za kompom user posted image

Tale isofix family je za avtosedeže od 9 kg dalje...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
15.3.2010 17:21:47   
Reby
Petyyyy - čestike. Zdej pa vas je spet kr nekaj nosečk user posted image
Goldy - helou user posted image Bejž na otročke user posted image

Ful lepo, da je tale tema tako oživela. Pri otročkih malo manj čvekamo, se pozna, da je lepo vreme in šibamo naokrog.

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
15.3.2010 17:37:39   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

http://www.zps.si/otrok/odpoklic-izdelkov-za-otroke/odpoklic-otroski-avtosedez-isofix-basis-familyfix.html?Itemid=398

dej nehi...bom morala slikico sprement...v netopirja... zvečer jo mahneva na sprehod..

v četrtek ima G pa ji bom zatežila....tečka user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
15.3.2010 17:41:17   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

dej nehi...bom morala slikico sprement...v netopirja... zvečer jo mahneva na sprehod..

v četrtek ima G pa ji bom zatežila....tečka user posted image

A si ti nora, zvečer ven? Glih takrat najbolj hodjo user posted image
No, sam res, tole ni joke, pr moji prjatlci so bli v nedeljo ob osmih zvečer.
Ti kr zatež svoji G.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
15.3.2010 18:02:25   
mojškra
Petyyy- user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti in čimprej nam javi.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
15.3.2010 18:58:16   
lana70
Alora, še moj dolg. Torej moja porodna zgodba, sicer nič posebnega, no, mogoče je še najbolj zanimiv začetek user posted image . Zvečer sva šla z dragim na eno zakon mexico pico, fino začinjeno z nacho sirom, pikantno salamo, papriko in ostalo kar spada zraven. na vrh sva vrgla še palačinke z orehi user posted image user posted image . No, potem je moj šel v nočno v Lj, jaz pa proti domu. Ob 12.00 grem spat. Čutim, da se mi nekaj ulije, vstanem, stojim v luži. Nič mi ni bilo jasno. Stojim en čas na wc-ju, nič. Alora, grem nazaj spat. Se premaknem čez par minut, spet se mi ulije....vstanem, vžgem komp in iščem odtekanje plodovnice...no, ja, zadeva brez vonja in barve. Ob 1ih pokličem ZD in vprašam za rešilca. Odgovor: pokličite sosedo ali prijateljico, pa naj vas pelje z avtom user posted image user posted image . Ok, vzamem kufer, paket za matične celice, se usedem v avto in gas proti postojni, metež, piha, cesta bela, se malce skalmiram in enih 16 km do postojne začutim prvi popadek...no, sem vsaj vedela, da je res bila plodovna voda. Pridem v p, pozvonim, mi odprejo in gledajo za mojim hrbtom, kje je še kdo...ja nič, sama sem a ne...na ta račun so se še smejali en čas v porodni. Me pregleda babica - 2 cm odprta. Začnejo popadki malo bolj pošteni. Takoj povem, da ima EA, da ne bi slučajno kaj mečkali user posted image ...no, mi da klistir, eno uro sedim na školjki, se šetam, čakam mojega, pišem sms-je enim, ki ga še pijejouser posted image user posted image , pride moj....ob 3.30 me dajo v porodno, popadki za user posted image user posted image user posted image , sprašujem kje je anesteziologinja...kooončno pride, benti da ji je nekdo parking zasedel (sem bila modro tiho), mi nastavijo kanal, aaah, eureka!!!!user posted image user posted image user posted image , vsak popadek manj boli, čutim samo še pritisk dol...naenkrat pravi babica, no a ne bi mi poskusili, odprti smo 9 cm..no pa dejmo...tamala je prišla ven kot supermen, z rokico ob glavici, jo nismo mogli nikaor ven dobit, 5.43 še zadnji potisk in evo naše lizike, zmaga, jaz nič šivana user posted image user posted image user posted image , tako. Aja pa pozabila sem povedat, da sem tik preden sem rodila in po porodu bruhala kot vidra - mojo slastno mexico pico user posted image user posted image . Tako. Punce EA je zakon in postojna tudi. Moj je bil pri meni, ko sem dobila svojo sobo, stane 25 eur na dan, če pa spi partner pri tebi in tudi je, pa 50 na dan...EA je 180 eur, prisotnost pri porodu 17 eur. Hrana dobra, personal krasen. Otročka odpeljejo ob 23.00 in dobiš ga nazaj ob 5.00, izjemoma, če ti ne želiš imeti otroka celo noč pri sebi.......sem bila malce dolga ne. Če katero še kaj zanima, pa kar na plano z vprašanji.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
15.3.2010 19:02:54   
tejalea
Najprej pozdrav vsem novim nosečkam in seveda še vsem ostalim.
Jaz sem bila danes pri G, ker sem imela zdaj 3 dni  non stop neke izcedke in imam seveda vnetje. Upam, da bomo čimprej to pozdravili, pregled pa ostane še naslednji teden.
lp
teja

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
15.3.2010 22:29:56   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Alora, še moj dolg. Aja pa pozabila sem povedat, da sem tik preden sem rodila in po porodu bruhala kot vidra - mojo slastno mexico pico user posted image user posted image .

Fejst si to spisala!
Pa a ni blo rečeno da moraš bit tešča?user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
16.3.2010 7:55:34   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Alora, še moj dolg. Aja pa pozabila sem povedat, da sem tik preden sem rodila in po porodu bruhala kot vidra - mojo slastno mexico pico user posted image user posted image .

Fejst si to spisala!
Pa a ni blo rečeno da moraš bit tešča?user posted image user posted image

Lanči, prav res, super štorija. Mimogrede, je mene tole z EA in sobivanjem partnerja tudi navdušilo, bomo najbrž tudi mi romali kar do Postojne.

Kruce, a je tole mogoče nekje v tvojem delokrogu?

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
16.3.2010 8:04:37   
biba007
Kje pa je Loremi? Evo, danes jaz častim, ampak ljubica, daj se oglasi, da nas ne bo skrbelo.
user posted image

Pa vse nove novečke, WELCOME.

Aha, vidim, da je regrat aktualen. Super vir Fe-ja, ampak hudič za tokso. Sicer pa, kaj pa jaz vem, mestno dete. Ampak....tole se pa moram pohvaliti. Odkar smo po novem na vasi, sem prvič polagala okrog vrtnic folijo proti plevelu. Pa ni in ni hotela ostati na tleh, jo je dvignila vsaka še najmanjša sapica. No, in kako se mestna pupa loti tovrstne problematike? Jah nič, sem jo priheftala z golf tee-jiuser posted image user posted image user posted image . Drži, drži, drži.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
16.3.2010 8:06:59   
BarbiG
Dobro jutro.

Lana, super zgodba z zelo pestrim začetkom. Dobra si, sama v snežni metež in v P. Me veseli, da si bila zelo zadovoljna.

Kje pa je Loremi? Jo že pogrešam par dni. user posted image Upam, da ni kaj narobe.

Bit, ne ga sračkat, ti pejt čez dan na sonček, ne pa zvečer zunaj kolomastit. Boš vidla, da bo vse v redu.

Tealeja, sam da so ugotovil izvor izcedkov, vnetje se bo pa zihr v roku enga tedna pozdravilo. Bodi pa pozorna na te izcedke, ker je tako vnetje nevarno za otročka, če bi imela slučajno vnetje ob porodu.

Petyyy, dobrodošla med nami in držim pesti, da danes ugledaš user posted image .

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 16.3.2010 8:08:45 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
16.3.2010 8:19:01   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Dobro jutro.

Lana, super zgodba z zelo pestrim začetkom. Dobra si, sama v snežni metež in v P. Me veseli, da si bila zelo zadovoljna.

Kje pa je Loremi? Jo že pogrešam par dni. user posted image Upam, da ni kaj narobe.

Bit, ne ga sračkat, ti pejt čez dan na sonček, ne pa zvečer zunaj kolomastit. Boš vidla, da bo vse v redu.

Petyyy, dobrodošla med nami in držim pesti, da danes ugledaš user posted image .

Se pod vsem podpišem,...za kaj več nimam časa...šibam na pilates.
Za LOremi tudi mene ful skrbi!
Lana me je pa čist zavedla s PO user posted image !!! Zdaj bom morala pa spet razmišljat?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
16.3.2010 8:32:36   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Dobro jutro.

Barbi, hvala tebi in vsem za tolažbo zadnjič. Me je res pretreslo - pa čeprav racionalno seveda povsem razumem, da tile naši malčki prihajajo v različnih shapes&sizesuser posted image . Ampak, saj veš, ti pa servirajo informacijo čisto preveč katastrofalnouser posted image .

Sicer sem se pa dala podučiti: 1) kalcinacija posteljice je v zadnjem tromesečju povsem normalen pojav, 2) malčki, ki so morda na manjši strani, pogosto nadoknadijo v 33t, in 3) če ne, je korelacija med konstitucijo mame na eni strani in njeno fizično aktivnostjo med nosečnostjo znatna. Pa ne na škodo otročiča - so pač bolj fituser posted image .

Sem pa, seveda, uvedla sem dodatne proteine v prehrano. Zgolj iz previdnostiuser posted image . Pa še nekaj me zanima. Malčki naše starosti naj bi prespali 90% časa - ampak naš kolovrati po bušijo po 3 ure skupaj, gre odspat za slabo urico, potem pa jovo-na-novo. Po moje kaj več kot 50% časa nikakor ne prespi....pa razmišljam, da mora tole biti tudi en dejavnik, kaj?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.