|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
13.3.2010 15:38:23   
BarbiG
Biba, jaz tud mislim, da je z otročkom vse v redu in da nosečnost napreduje kot mora. Tudi pri meni so v drugi nosečnosti ob odsotnosti mojega G zagnali paniko, da je z otročkom nekaj narobe, ker ima ful majhen želodček in da je treba porod sprožit. sploh niso upošteval, da imam pač otročke z manjšim želodčkom. Na koncu sem potem res rodila 10 dni pred rokom - porod so mi sprožil, z otrokom vse v redu, imam pač bolj drobčkene otročke, sam so zdravi kot dren. In to je tisto najvažnejše. Ne sekiraj se, prepričana sem, da bo vse v redu in da boš v naročje čez nekaj tednov stisnila enga zdravga korenjaka, ki bo pač po mamici bolj šlank. user posted image Se mi zdi, da nekateri G hočjo preveč po povprečnih merah primerjat naše otročke in se premalo posvečajo vsaki posameznici.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
13.3.2010 17:29:17   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: bit

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dobro jutro,

hitro ven na sončka, tiste ki lahko greste.

user posted image user posted image

Zakaj pa ne greš ven? A si ne upaš zarad komisije... Dej, dej, kr pejt mal na sončka in na kavico v mesto :) Sej mene je blo tut na začetku mal strah, pol pa sem skoz okrog hodla :)

ne upam user posted image sem včeraj iskoristla .... sem morala po bolniški list v ZD pa sva z mojim preletela pol lj

A dej no, kok se bomo pa pol na kavici doble zdej, ko bo lepo vreme? user posted image

Nosečke potrebujejo gibanje, svež zrak in sonček. Naj ti tvoj G napiše na zdravniško potrdilo, da priporoča zmerno gibanje.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
13.3.2010 18:40:56   
bit

Dobro jutro,

hitro ven na sončka, tiste ki lahko greste.

user posted image user posted image

Zakaj pa ne greš ven? A si ne upaš zarad komisije... Dej, dej, kr pejt mal na sončka in na kavico v mesto :) Sej mene je blo tut na začetku mal strah, pol pa sem skoz okrog hodla :)

ne upam user posted image sem včeraj iskoristla .... sem morala po bolniški list v ZD pa sva z mojim preletela pol lj

A dej no, kok se bomo pa pol na kavici doble zdej, ko bo lepo vreme? user posted image

Nosečke potrebujejo gibanje, svež zrak in sonček. Naj ti tvoj G napiše na zdravniško potrdilo, da priporoča zmerno gibanje.

sej imam v četrtek G pa jo imam namen prosit, da mi napiše izhode ker bo pomlad in poletje predolgo za 4 stenamiuser posted image

na kavico pa itak da bomo šle ko bo sončekuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
14.3.2010 10:33:27   
Fargesia
dobro jutro /dober dan!

takšen lep dan je zunja...moj mož ima pa že dva dni vročino...user posted image

punce, a katera pozna vozičke Hartan? tale mi je všeč...

user posted image

lep dan vam želim!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 14.3.2010 10:34:03 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
14.3.2010 12:08:57   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dobro jutro /dober dan!

takšen lep dan je zunja...moj mož ima pa že dva dni vročino...user posted image

punce, a katera pozna vozičke Hartan? tale mi je všeč...

user posted image

lep dan vam želim!!!user posted image

Ne poznam, je pa tudi meni ta všeč!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
14.3.2010 16:02:35   
bit
dan,

lep vozek Fragi....

midva sva se odločila za peg perego GT3

sedaj sem 1 uro čistla Regrat.... pol mercatorjeve vrečke......se že veselim večerje..user posted image
Mama mi ga je poslala po bratu....user posted image kako so zlate te naše mamiceuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
14.3.2010 18:37:18   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Loremi, bošček, si sploh ne morem predstavljati kako te mora to skrbeti user posted image
ampak sem prepričana da bo s pikicama vse ok user posted image user posted image

punce, dajte mi povedat, ali je to normalno, da sem tako pozno naročena za prvi UZ pri svoji G?
ET sem imela 9.2., pregled imam pa šele 8. aprila. takrat bom noseča že okoli 11 tednov user posted image
tudi za Dabroston mi sestra ni znala nič povedati, tako da niti ne vem komu moram rečti za recept? moram klicati GK ali rečem to osebni zdravnici?

URSHY- Sem se priključila še semlele user posted image .  A ne pri osebnem zdravniku tako kot takrat ko si dala kri za beto?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
14.3.2010 18:48:41   
bit
mojškra.... dobrodošla tudi na tem naslovu .... sporoči podatke
(naj bodo druge barve ali pa odebeljeni)  za prvi UZ da te BarbiG ali Loremi data na seznam da bomo lahko navijaliuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
14.3.2010 18:52:30   
mojškra
BEBIII-zs

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
14.3.2010 19:07:27   
Urshy78
mojškra, kukuc, dobrodošla user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
14.3.2010 19:26:42   
Fargesia
Mojškra, dobrodošla!user posted image

bit, sej verjetno ne bo takšne barve...pravijo da je težek vozek...ga bo treba it v živo pogledat.user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
14.3.2010 19:29:51   
bit
Fargi.... meni so skoraj vsi 3 kolesniki všeč user posted image barva je sekundarnega pomena user posted image

huhhh... kako sem dobro papcala...skledo regrata user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
14.3.2010 19:38:04   
mojškra
BIT-kot opozorilo, ki sem ga jaz dobila glede regrata, pa nočem strašiti, ampak pazite če ga jeste, da ga ful ful ful operete, zaradi mačjih iztrebkov in mačje bolezni.  Upam, da nisi zamerila, ravno zdaj ko si se ga že najedla. Ampak to ne pomeni, da ga ne smeš jesti, samo umijte ga 10 krat več, kot bi ga drugače, nič drugega. Sicer pa jaz regrata sploh ne jem rada, ker ga ne znam, se mi zmeraj zatakne nekje ko ga hočem pojesti dol user posted image user posted image user posted image -mam raje meska

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
14.3.2010 19:41:05   
Fargesia
pomoje ni panike, glede na to da je iz trgovine regrat. ker te solate iz trgovine zemlje niti ne vidijo, kaj šele kakšne mačke. z njive oziroma travnika se pa definitivno strinjam, da ne papcat če še niste prebolele tokse. jaz je nisem...

bit, ja men so tud trikolesnikiuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
14.3.2010 19:42:09   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

mojškra, kukuc, dobrodošla user posted image

URSHY78-kako si kaj mačkica? Si danes pojedla drugo polovico zelja?user posted image user posted image Jaz sem pa tako napihnjena kot v tretjem mesecuuser posted image user posted image . Razmišljam, da bi šla kar v službo do ultrazvoka, ali naj bom domauser posted image user posted image . Se mi ne da biti doma, ker samo razmišljam in tuhtam kako in kaj, kdaj bom zaslišalauser posted image .  Počutim pa se kar dobro zaenkrat, razen apetit je zeeeloooooo veeeliiik. user posted image user posted image .

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
14.3.2010 19:47:16   
mojškra
FARGESIA- ja se strinjam s tabo. Sem mislila, da si bila tako pridnauser posted image in si ga šla sama nabirat na kakšen travnik, ki so ga prej ravnokar pognojili user posted image user posted image user posted image . Ne ni panike za kupljeno solato, saj to je vse v rastljinjakih. Bolj je problem domača solata iz domačega vrta, kjer muce pridno kakajo in lulajo user posted image user posted image .

No jaz pa sem prej pekla kifljčke z čokolado in sem papcala. Ti si vsaj zdravo jedla.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
14.3.2010 19:58:30   
Fargesia
mojškra, bit je zdravo jedla...jaz žal ne...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
14.3.2010 20:07:41   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Sicer pa jaz regrata sploh ne jem rada, ker ga ne znam, se mi zmeraj zatakne nekje ko ga hočem pojesti dol user posted image user posted image user posted image -mam raje meska

Mogoče ga pa ne znaš najbolje pripraviti, pa ne zamerit user posted image . Jaz ga vedno še drobno narežem, da ne ostane tako dolg...potem se pa nič ne zatakne. Če ima pa čez še topel krompirček in jajček, pa bognedaj še kakšne ocvirke user posted image ...potem, pa gre kar sam po grlu, mljaaaaaskuser posted image !!!!
Ti kar jej meska...bo za nas več regrata ostalo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
14.3.2010 20:23:34   
Goldy
fargi - Hartan je zelo super voziček. Ga ima kolegica tako da same pohvale. Tak orng, robusten voz.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
14.3.2010 20:25:10   
Fargesia
goldy, hvala! sam to me skrbi da ne bi šel v avto...

jutri grem na cuker test...a sem vas že vprašala, če moram bit tešča?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
14.3.2010 20:26:44   
mojškra
JA MALCE SEM POBRKLJALA, danes sem kot kura zmešana, vse mi pada iz rok, narobe govorim.....sorčiuser posted image

Prvi ultrazvok 26.3. , takrat upam da zaslišim user posted image user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
14.3.2010 20:30:11   
mojškra
O ja ga narežem na drobno, seveda ga znam pripraviti, sploh ni treba dvomiti v mene - te povabim enkrat na regrat  s krompirjem in domačimi ocvirki jaz pa bom meska jedlauser posted image user posted image . Pri nas doma ga skozi jedo, le jaz ga ne maram, tako da pripravit ga znam, le jest ga ne morem, in mama mi je zmeraj govorila PAZI DA SE TI NA REBRA NE OBESI, če poješ samo en košček. Pač ga ne maram, nič drugega.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
14.3.2010 20:31:12   
hermy1

O ja ga narežem na drobno, seveda ga znam pripraviti, sploh ni treba dvomiti v mene - te povabim enkrat na regrat  s krompirjem in domačimi ocvirki jaz pa bom meska jedlauser posted image user posted image .

Kdaj potem????

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
14.3.2010 20:31:47   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

O ja ga narežem na drobno, seveda ga znam pripraviti, sploh ni treba dvomiti v mene - te povabim enkrat na regrat  s krompirjem in domačimi ocvirki jaz pa bom meska jedlauser posted image user posted image .

Kdaj potem????

Jaz prinesem pa meska user posted image  user posted image  user posted image !!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
14.3.2010 21:07:06   
bit

BIT-kot opozorilo, ki sem ga jaz dobila glede regrata, pa nočem strašiti, ampak pazite če ga jeste, da ga ful ful ful operete, zaradi mačjih iztrebkov in mačje bolezni.  Upam, da nisi zamerila, ravno zdaj ko si se ga že najedla. Ampak to ne pomeni, da ga ne smeš jesti, samo umijte ga 10 krat več, kot bi ga drugače, nič drugega. Sicer pa jaz regrata sploh ne jem rada, ker ga ne znam, se mi zmeraj zatakne nekje ko ga hočem pojesti dol user posted image user posted image user posted image -mam raje meska

ne ne nisem jezna.... tudi sama sem ga dobro oprala. Sem pa na tokso pozitivna tako da ena skrb manjuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.