|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
14.3.2010 21:09:23   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Sicer pa jaz regrata sploh ne jem rada, ker ga ne znam, se mi zmeraj zatakne nekje ko ga hočem pojesti dol user posted image user posted image user posted image -mam raje meska

Mogoče ga pa ne znaš najbolje pripraviti, pa ne zamerit user posted image . Jaz ga vedno še drobno narežem, da ne ostane tako dolg...potem se pa nič ne zatakne. Če ima pa čez še topel krompirček in jajček, pa bognedaj še kakšne ocvirke user posted image ...potem, pa gre kar sam po grlu, mljaaaaaskuser posted image !!!!
Ti kar jej meska...bo za nas več regrata ostalo.

točno tako sem ga naredila....njami njami....še ena porcija me čaka jutriuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
14.3.2010 21:10:57   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

goldy, hvala! sam to me skrbi da ne bi šel v avto...

jutri grem na cuker test...a sem vas že vprašala, če moram bit tešča?

mislim da moraš biti tešča user posted image upam da nimaš cukra

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
14.3.2010 21:53:41   
lana70
Daaaan moje nosečke, da vas lepo pozdravim! Mi smo doma, totalno zmešani, nikakor da nam uspe ujeti nek ritem...jaz sem zakuhala na 38.4 vročine, aaaa komaj dojim...no, saj bo, čez teden dni bo verjetno že vse drugače...drugače pa punce moje, postojnska P je zakon, EA je zakon - toplo priporočam, super je, moj je bil cel dan pri meni, ko sem prišla do svoje sobe..tako, na kratko, šibam pod tuš....napišem drugič kaj več.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
14.3.2010 22:04:53   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Daaaan moje nosečke, da vas lepo pozdravim! Mi smo doma, totalno zmešani, nikakor da nam uspe ujeti nek ritem...jaz sem zakuhala na 38.4 vročine, aaaa komaj dojim...no, saj bo, čez teden dni bo verjetno že vse drugače...drugače pa punce moje, postojnska P je zakon, EA je zakon - toplo priporočam, super je, moj je bil cel dan pri meni, ko sem prišla do svoje sobe..tako, na kratko, šibam pod tuš....napišem drugič kaj več.

Lančika....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super da ste doma in uzivate....

no pa ko boš lahko nam kaj več napiši kako je porod potekal, pa kako se sedaj rihtate..

uživajteuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
15.3.2010 6:32:28   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Iiiiiiiiiiiiiiiiii, Lanči in lizika, helou user posted image . In super za POP. Pa res kaj napiši, kako je šlo....sem tik za teboj, pa bi znalo biti, da bomo tudi romali v PO.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
15.3.2010 7:17:26   
mojškra
Bit in Hermy1- glede piknika z regretom se zmenimo, takoj ko bo lep sonček in bom jaz imela del terase pokrite, da bomo lahko v senčki. Za meska bom pa tudi poskrbela. Bomo si naredile en majhen piknik na terasi sredi Bežigradauser posted image user posted image user posted image . No saj imam tudi mal travnika zraven, ampak ne za nabiranje regreta.

Zdaj pa eno vprašanje, ki me mori in skrbi. Jaz sem še preden sem izvedela, da je test pozitiven, imela znake (slabost, hude krče, okus v ustih in napete prsi), beto sem imela 2034. Zdaj bo so ti znaki ponehali. Ali ste imele podobne znake, prve tedne, potem pa so se umirili (no napete prsi še imam, prav tako tudi trebuh)-me skrbi-KJE JE ŠE TA ULTRAZVOKuser posted image user posted image . Ali so moje skrbi odveč?
Thanks

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
15.3.2010 7:30:48   
hermy1

Bit in Hermy1- glede piknika z regretom se zmenimo, takoj ko bo lep sonček in bom jaz imela del terase pokrite, da bomo lahko v senčki.

Zdaj pa eno vprašanje, ki me mori in skrbi. Jaz sem še preden sem izvedela, da je test pozitiven, imela znake (slabost, hude krče, okus v ustih in napete prsi), beto sem imela 2034. Zdaj bo so ti znaki ponehali. Ali ste imele podobne znake, prve tedne, potem pa so se umirili (no napete prsi še imam, prav tako tudi trebuh)-me skrbi-KJE JE ŠE TA ULTRAZVOKuser posted image user posted image . Ali so moje skrbi odveč?
Thanks

Super, Mojškra...sem takoj za!!!! Naslednjič pa piknik na Vrhniki...z meskom...regrat...bomo pa še videli!!!

Jasno, da te skrbi in mori, vse smo iste do prvega UZ, pa potem do NS, pa do brcik, pa do Morfologije, pa....tako, da to je samo prva skrb v vrsti...ampak jasno, da je vse ok!!!. Imeli sva skoraj enako beto (2136)! Tudi meni je vse smrdelo...po tem sem vedela, da nekaj bo, pa to bolj samo na dan testa, prsi so se pa spreminjale...še sedaj so dnevi, ko so zelo občutjiive in ko so manj. Saj boš vzdržala,...kot smo vse ostalo. Vsako čakanje, da dobimo potrditev, da je z našim user posted image  vse ok, je peklensko. Naj ti čimprej mine in poskušaj uživati sedaj v sončku...je dobro za user posted image  (skrbi pa ne preveč)!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
15.3.2010 7:35:39   
BarbiG

user posted image

danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)
S*
Urshy78
mojškra

user posted image

filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)
Bit (22.08.2010)

user posted image

zup2 (25.05.2010)
hermy1 (18.08.2010)

user posted image

Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea  user posted image  user posted image   (18.06.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image
Loremi user posted image user posted image (06.09.2010)

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

sreda, 17.03.
Loremi - pregled

četrtek, 18.03.
Bit - pregled
gasilka - morfologija
Fargesia - fizioterapija

petek, 19.03.
hermy1 - pregled

ponedeljek, 22.03.
Tanja_Jes - morfologija

torek, 23.03.
tejalea - pregled

petek, 26.03.
BarbiG - UZ
mojškra - UZ

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU

torek, 06.04.
Fargesia - pregled

sreda, 07.04.
S* - pregled
BarbiG - pregled

četrtek, 08.04.
Urshy78 - pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE V FEBRUARJU

S*(PO)
Urshy78 (LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE V MARCU 

mojškra (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
15.3.2010 7:41:27   
BarbiG
Dobro jutro vsem skupaj.

Mojškra, dobrodošla. Kar se znakov tiče je tako, da pridejo in zginejo. Enkrat so močnejši enkrat šibkejši. Imela pa sem beto čez 3000. Če pa boš bolj mirna, pa ti predlagam, da greš še samoplačniško dat kri za beto. Jaz sem imela slabosti, vrtoglavice, občutljiv vonj, boleče prsi že od drugega dne po transferju, vendar so bili kakšen dan bolj izraziti kakšen dan pa jih sploh ni bilo. Držim pesti, da bo na UZ-ju user posted image ali user posted image user posted image lepo bil.

Urshy78, jaz sem imela prvi pregled pri G po UZ-ju na GK tudi šele v enajstem tednu, kljub temu, da nosim dve čebelici. Sem se pa prej naročila tudi na nuhalno svetlino. Tako, da ti priporočam, da se na nuhalno svetlino naročiš enkrat v osmem ali devetem tednu.

Bit, ne mi delat lušte z regratom. Sem nora nanj, pa si ga kar ne upam jest, ker sem negativna na toxo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
15.3.2010 7:58:35   
mojškra
Hvala za dobre misli. Bom poskusila ne misliti na to. Testa pa ne bom šla raje delati, ker bom še bolj živčna. Zunaj je sonček ampak mrzlooooo. Sem sina peljala v šolo (peš), tako da je bil lep jutranji sprehod. Zdaj pa sem en sendvič zmazala s toplim kakavom-mjam.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
15.3.2010 8:55:43   
bit
Dobro jutro,

huh danes pa nisem spala dobro,
Fragi mislim da grem po tvojih stopinjauser posted image

BarbiG kako si ? še tako zelo utrujena? Veš ko mi je G rekla da se na toxo pozitivna ..sem kar tam zavriskala od veselja do bom lahko regrat jedla.G se je tako smejala....ti pa počakaj na drugo leto..sej bo še resteluser posted image

mojškra.... vem da je težko..samo poskusu odmislit in se veseli vsakega dne posebaj... če se ževciraš... čisto nič ne pomagaš pikici da raste v tebi...tako da nasmešek na obraz..in uživaj v sončkuuser posted image

vse ostale souser posted image prežite dan na sončku..danes bo krasen dan

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
15.3.2010 9:41:39   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

mojškra, kukuc, dobrodošla user posted image

URSHY78-kako si kaj mačkica? Si danes pojedla drugo polovico zelja?user posted image user posted image Jaz sem pa tako napihnjena kot v tretjem mesecuuser posted image user posted image . Razmišljam, da bi šla kar v službo do ultrazvoka, ali naj bom domauser posted image user posted image . Se mi ne da biti doma, ker samo razmišljam in tuhtam kako in kaj, kdaj bom zaslišalauser posted image .  Počutim pa se kar dobro zaenkrat, razen apetit je zeeeloooooo veeeliiik. user posted image user posted image .

zelje še čaka doma user posted image user posted image
tudi jaz sem napihnjena, še malo pa mi nobene kavbojke ne bojo več prav user posted image
sama se odloči glede bolniške, jaz sem bila doma ker mi pač pripada, pa tudi sem se malo zamislila ko mi je sestra rekla, da sem zdaj prišla tako daleč, naj se ne hecam user posted image
danes sem pa že veselo v službi. dela imam čez glavo, se je v enem tednu nabral enga dela user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
15.3.2010 9:43:09   
Urshy78
BarbiG, hvala ti za nasvet glede NS. bom tako naredila, kot si mi predlagala.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
15.3.2010 9:50:57   
BarbiG
Bit, dopoldan sem še kar pri močeh, sicer vstanem kot kakšen kripel, ker me v križu tolk boli, ampak pol kr gre tam do ene 11-tih, potem pa se že pojavi utrujenost. Tako da mi prav paše, da sem doma. Sem pa danes prvi dan bolniške, tko da bom tud jst naslednji mesec čakala in po novem tud trepetala za odločbo komisije o podaljšanju bolniške. Mi je G že rekel, da sploh nimava kaj razmišljat do kdaj bom doma, ker moram bit zdej do konca doma.
In kako si ti? Prvi metuljčki so že tu? Ti verjamem, da si takoj na regrat pomislila. Jst bi ga prec jedla, sam nočem tvegat, ker smo dal kr neki skoz, da smo do tuki pršl.

Loremi, kje si pa ti danes? Upam, da je vse v redu.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
15.3.2010 9:52:00   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

BarbiG, hvala ti za nasvet glede NS. bom tako naredila, kot si mi predlagala.

Ni problem, ko boš klicala, ti samo povej, da si bila v IVF postopku in kdaj je bil datum punkcije, pol bodo pa že zračunal ta prav datum za nuhalno. user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
15.3.2010 10:26:08   
mojškra
URSHY- ja kmalu boš mogla zamenjati garderobo in kupavati na oddelku za nosečniceuser posted image user posted image . Verjamem, da imaš v službi ful za delati, upam da ti čimprej mine dan. A v službi si že povedala?

Mene bo itak kap zadela, ko bom prišla nazaj v službo. Pa še dva predavanja mam, ko moram predavat, enga v Hotelu Mons, enga pa pri nas na ministrstvu. Ojoj, se mi nič ne da. ampak bo že. Lep dan je danes. Uživaj

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
15.3.2010 10:58:44   
bit
BarbiG dobro sem, če veliko časa sedim me boli trtica, če veliko časa beri 30 min stojim me boli križ... .drugače sem pa super...čakam četrtek ko bom spet vidla najinega frajerčka...
ne metuljčkov še ne čutim...sej bo kamluuser posted image

sej ti bojo podaljšali bolniško tebi se ni treba bat...boš vidla.

jaz bom v četrtek G rekla če lahko napiše da bi imela krajše izhode...ker ti povem da se počutim kot netopir... ob 20 ko je tema greva z mojim na 1 urni sprehod ...čez dan ne upam...ko pa gledam sonček skozi šipo se mi pa meša.

dne ko imam zdravnika pa izkoristiva za oglede vozičkov, posteljc, itd...

tako da ta teden imam dva izhoda... v sredo ko morem dat urin in v četrtek ko imam pregled.user posted image user posted image

ti pa čim več počivaj...
Če te križ zelo boli prosi G naj ti nappiše napotnico za fizioterapeta...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
15.3.2010 12:45:21   
Urshy78
mojškra, z veseljem bom zavila v trgovino za user posted image user posted image
v službi sem pa že povedala takoj po krvnem, ker so itak vedeli da sem bila na IVF, potem me pa še 14 dni ni bilo v službi in mi je bilo brezveze si zmišljevati zakaj me ne bo, ker bi itak posumili. no, vesta samo direktorja, zaenkrat čisto dovolj user posted image
kdaj boš ti povedala?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
15.3.2010 14:52:48   
mojškra
Urshy- šefu sem povedala takoj po krvnem. Vesta pa še moja sodelavka in sodelavec, ker vesta da sem šla na IVF. Sta pa kar uboga, ker ju ful zaslišujejo, kje pa je Mojškra, kaj pa je? Kdaj pa pride? A je bolna? Tako, da ne vem, verjetno bo šef povedal svoji punci, punca pa prijateljici itd., ko ve eden veš kako gre potem to naprej. Saj jaz sem vesela, da bodo vedli, samo tako a veš, preden ne zaslišim srčka.user posted image
Zdaj pa delam dunajske puranje zrezke, rižek, kuhano zelenjavo, in tri vrste solate. Kolegica pa mi prinese tiramisu-mjami. dober tek

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
15.3.2010 14:56:38   
bit
mojškra.... tiramisu doma narejen....?! Ne vem če je pametno da ga ješ not so surova jajaca. Razmisli

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
15.3.2010 15:18:47   
Fargesia
user posted image cuker povišan oz nekje na meji in imam v sredo ponovni test z dvojno dozo!

aja, pa vozek sem šla gledat in se čist zaljubila...pa še v avto mi gre!!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
15.3.2010 15:22:23   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

user posted image cuker povišan oz nekje na meji in imam v sredo ponovni test z dvojno dozo!

aja, pa vozek sem šla gledat in se čist zaljubila...pa še v avto mi gre!!!!user posted image user posted image user posted image

hudič no....upam da bo v sredo vredu....

superca ...si že odločenauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
15.3.2010 15:23:33   
bit
aja pa še tole sem najdla..

http://www.zps.si/otrok/odpoklic-izdelkov-za-otroke/odpoklic-otroski-avtosedez-isofix-basis-familyfix.html?Itemid=398

preberite si...odpoklic maxi cosi.. isofixa family fix

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
15.3.2010 15:35:26   
mojškra
BIT- ja doma narejen, in ja seveda ni pametno, da bi ga jedla. Ga prinese za možička, ko ga ima ful rad, tamal pa ne vem če bo jedel, ker če ni čokolada ni dobrouser posted image .  Hvala za opozorilo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
15.3.2010 15:43:44   
bit

BIT- ja doma narejen, in ja seveda ni pametno, da bi ga jedla. Ga prinese za možička, ko ga ima ful rad, tamal pa ne vem če bo jedel, ker če ni čokolada ni dobrouser posted image .  Hvala za opozorilo.

Mojškra.... cool...vidiš kako pazimo ena na drugouser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.