|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
21.9.2009 19:58:10   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Žal imam zelo slabe novice.
mikla je danes zjutraj rodila ob 3.23. punčko Tajo, a je čez 2 uri umrla user posted image  user posted image  user posted image  Nimam besed, ta svet je res krut.... Drži se punca in bodi močna user posted image  user posted image  user posted image

miklarom žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image . Vem, da so vse besede odveč - ŽAL MI JE.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 226
21.9.2009 20:03:00   
spelka12
7lina7 dobrodošla med nami user posted image .
bibek čestitam za srčka.user posted image  Ja če si pa štartala samo s 50kg, kva pa pol težišuser posted image . Tvoja PRAVICA je, da se zrediš vsaj za 20kg.user posted image  Meni je nuhalno v drugo delal tale dr. Pušenjak. Pa sva bla samo 10min notruser posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 227
21.9.2009 20:12:54   
danaja29
Pozdravljene vse,
tudi midva sva po ICSI (na srečo je bil prvi) ugledala user posted image in se vam pridružujeva v pričakovanju - v bistvu bolj jaz kot moj user posted image . V četrtek imava 1. UZ pri dr. Rešu, pa bomo videli ali je eden ali dva. Upamo na najboljše...user posted image
Ker sem 1.user posted image , sem še čisto nevedna o vseh stvareh. Me zanima ena stvar - ali ste šle ve pred 1.UZ pri Rešu/oz. kje drugje do vaše G, ali potem? Sem sicer v 6. tednu in baje je treba opravit prvi pregled, pa kri prečekirat... do 12. tedna, tako da se pri svoji ginekologinji še nisem naročila. Itak mora Reš najprej pogledat al je OK al ne. Al kako?
Čestitke tudi vsem ostalim, pa srečno.
In user posted image tudi od mene za miklarom.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 228
22.9.2009 6:23:03   
mlinčka
Miklarom, iskreno sožalje! user posted image user posted image user posted image

Tvoja izguba me je močno pretresla. Morda toliko bolj, ker imam tud jaz malo Tajo, predvsem pa zaradi dejstva, da se je usoda s tabo tako kruto poigrala že drugič. Težko je najti prave besede...

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu danaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 229
22.9.2009 6:53:44   
Reby
Dobro jutro!

user posted image

danaja - če greš na 1. UZ k Rešu, lahko počakaš na 1. UZ pri svojem G tam nekje do 10., 11. tedna. Jaz sem šla šele v 12. tednu, tik pred nuhalno. Je pa res, da sem imela UZ pri Rešu najprej v 7. tednu, pa še ni bilo srčka in sem šla potem v 9. tednu še enkrat.

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 230
22.9.2009 14:00:36   
Bumo
Mikla draga, iskreno sožalje...

7lina7 in danaja , punci -dobrodošli
bibek, čestitke za srčka, naj lepo bije še naprej!!!
punce, Kruci, pozdravček vsem skupaj

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 231
22.9.2009 14:56:15   
gapii27
ojla

no mi smo danes mel pregled in sta tamaladva vredu, se premetavata, spola pa ne pokažeta

glede mojih bolečin pa so rekli, da to gre vse zram še posebi ker sta dva... jajčnikov ni vidla da bo lahk povedla, če me boli na levi strani jajčnik ali je kaj drugega, ona je rekla da je to od vezi in da naj ne bi bilo debelo črevo... za vsak slučaj sem se naročla k svojmu osebnemu z.,da mi vzamejo kri za kontrolo črevesja in da me pošle proktologu (mogoče paničarim, sam za vsak slučaj, ker ne vemo točno kaj jeuser posted image )

no drugače pa smo vredu, me vedno pomiri na pregledu, tak da bo.... materinsko šolo začneva 7. decembrauser posted image

lep dan

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 232
22.9.2009 16:20:48   
danaja29
Ojla punce,
Reby hvala za odgovor - pregled imam v četrtek - sem pa po izračunuh v 6t 2d. Potem tudi pri meni ni nujno, da bo videl srčeka?
Ah, pa tako sem se veselila...no ja, samo da bo vse OK.
Se beremo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 233
22.9.2009 16:21:43   
danaja29
Aja - Gapii27 user posted image user posted image user posted image user posted image .
lp

(odgovor članu danaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 234
22.9.2009 16:37:01   
lana70
.....mi smo pa s pregleda in se je naš košarkaš tako prisrčno igral z nogicami.........ja, kot kaže bo še en kavbojc ..

za seznamček, naslednji pregled 22.10., še prej pa AC 29.9., drž'te pesti, da bo vs eok.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu danaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 235
22.9.2009 16:55:34   
gapii27
danaja  pozdravček in srečno... men se je videl srček pr 6 tednih

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 236
22.9.2009 17:56:54   
miklarom
drage moje punce!

sem doma. Najprej se vam naj zahvalim za vse spodbudne besede, misli, pestke in vse dobre želje , ki ste mi jih namenjale. Res ste zlata vredne vse, brez vas bi mi bilo še hujše, rwes tisočkrat hvala.Iskreno hvala tudi za vse izrečene sožalje.
evo vam mojo kruto usodo; ko sem šla na pregled 4.9. mi ugotovi, da sem odprta čist, MV sploh več ni bilo in mehur je bil že cel viden, nakar mi takoj urgentno v roku 1/2ure naredi cerklažo, nato strogo ležanje, brez vstajanja, antibiotike v žilo na 8ur in infuzijo z antibiotiki za preprečevanje popadkov na 24ur. Jaz lepo pridna v postli, boga prosila oba z možem, da bo vse vredu in da čim dlje zdržimo. PO enem tednu pregled in cerkalža popustila za 2cm, zopet strah in trepetanje kaj bo , UZ otročka vse vredu , izvem da bomo imeli deklico, in ji že damo ime Taja, oba sma bila zeloooo vesela. in zopet samo ležanje, no sem se kar navadila tako da mi sploh ni bilo več težko in mi je že kar zapasalo. moj možek, ki je zlata vreden in hvala bogu da ga imam, je hodil k meni po 2x na dan , se dogovarjal z zdravniki, me delal močno in me bodril , čeprav je on v sebi nosil tudi bolečine in strah.
in prišla je tista kruta nedelja ponoči ko sem ob 24.30 začutila da me nekaj zvija in vse tišči dol, nakar celo začutim kot bi mi spodaj nekaj hotelo ven pasti. mene panika, hiter pritisnem na zvonec in sestra je že v sobi, nato leti po zdravnika, ki je bil ponoči dežuren ravno moj G.prileti ves v starhu, in mi reče, ja Vesna kaj se dogaja, kaj je robe? me takoj pregleda in z grozo ves bled in v strahu reče, vse odprto, mehur čist zunaj in napet, ki lahko vsak čas poči, pogleda ša na UZ utrip naše pupike, in ve je bilo vredu. ztakoj klic v LJ, ki me sprava sploh niso hoteli vzeti, in se dohter razjezi po telefonu, in potem le pristanejo, da me pripeljejo. v 5 minutah sem bila v rešilcu, skupaj z babico in že drvi v lj, ki je bil za 1/2 ure v LJ. tam pa doživim veliko grozo. vsi na izi, nobeden se ni kaj preveč podvizal, babica in reševalec sta se drla na njih, da je nujno, da mi bo mehur vsak čas poču, oni pa nič. pride DR. Pušenjak in reče , a s pet s Trbovelj, p aše dr. JUrca, in rečem če imajo kaj proti, pa me sam pogleda, in ko še izve da sem bila na IVF v MB, mu še to ni ogovarjalo. Popadke dobiva že na minuto, mehur bolel da sem mislila, da mi ga bo razgnalo, nevzdržne bolečine.In ob 3.23.rodim deklico Tajo, ,ki je lepo zajokala, ter bila živa, tehtala 590g in velika 31cm, jaz vsa srečna ker je lepo zadihala in živi, mi jo dajo v naročje, to ubogo drobceno bitje , ki je lepo brcalo, premikalo glavico in rokice, jaz pa jo vsa srečna pobožam. Jo odnese na intenzivno in pstijo tam, nakar pride pediater in reče, da tako ne bo živela, prosim ga naj jo priklopijo na aparate in dajo v inkubator, ker otrok je živo, pa dobim odgovor; zakaj pa saj je brez pomena, če bo tako preživela dve uri potem jo bomo priklopili, prej pa ne, ne vem kako lahko pustijo tako drobceno bitje tako prepuščeno samo sebi in nemočno, direkt so ji jemali in vzeli življenje, in ji ne dali nobene možnosti, da bi živela, zame je to velik umor iz njihove strani. Kakšne besede sma dobivala z možem od njih, to je nekaj najbolj krutega kar lahko doživiš, a o tem sedaj ne govorim, vam povem ko se spoznamo. In mala Tja umre ob 5.05.mene je strlo , živci popustili, ni da ga ni bila sem na tleh in nisem se mogla ustaviti. To je groza in se ne da opisati, kaj sma preživljala.
Danes sma se oba še poslovila od nje, izgubljala sma moči, ne morem verjet kako je bila mrzla, kako takšna bitjrca samo zavijejo v pleničko in neko zeleno coto, ter dol zavežejo, kot da ni človeško bitjeuser posted image user posted image
jočem 24 ur na dan, imam jo pred očmi in to je za znoretuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala tudi naši miški73, ki je v ted dveh dneh bila veliko z mano, me tolažila, delala družbo, mi nam,enila veliko lepih besed, da sem lažje prebrodila ta dneva. kajti s podganco sva bile v sosednjih sobah.

še enkrat vam vsem hvala , ko pa se dobimo skupaj, pa se vam še osebno vsem zahvalim.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 237
22.9.2009 18:04:19   
lana70
mikla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nimam besed, jočem in si ne predstavljam kaj preživljaš, nočna mora.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 238
22.9.2009 18:57:48   
lana08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mikla še enkrat iskreno sožalje, jokam z vama in srce se mi trga ko berem vajino kruto zgodbo, tega si res prav nihče ne zasluži. Držita se z možem, mi smo z vama, tako kot vajina angelčka.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 239
22.9.2009 19:25:41   
gapii27
mikla draga borkica drži se...me smo z vamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 240
22.9.2009 19:27:31   
Serendipity
mikla ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Šokirana. Brez besed. Jočem z vama... Drži se in naj vaju vajina sončka, svetli zvezdici na nebu čuvata ...

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 241
22.9.2009 19:30:21   
danaja29
mikla - ojojuser posted image user posted image , pa kakšno obnašanje. Če bi se jaz v šoli (sem učiteljica) tako obašala do otrok, bi bla po moje kmal na cesti. Pa še ene par tožb bi fasala, tako da...mi na misel ne pade tako vedenje.
Je čimprej za pozabit in it naprej, dobro da imaš tako zlatega moža in bližnje...
Dobro se "pocartkejte", pa srečno naprej.
Pa user posted image user posted image user posted image tudi od mene, čeprav te berem šele danes.
LP

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 242
22.9.2009 21:00:07   
biba007
Miklca moja, saj ne vem, kaj naj rečem...ampak je že prav, da se potrudim in ti vsaj poskusim povedati, da čutimo s teboj, vse po vrsti....da boš vedela, da nisi sama, da s teboj diha cel kup punčar. In pomoje prav vse jokamo ob tvoji kalvariji (no, če se malo pohecam, saj so naši že itak navajeni, ko smo pa ves čas na nekih hormonihuser posted image ). Res, ni fer. Stokrat ni fer. In potem še naši vrli zdravniki, ki imajo bed-side-manners zaostalih, krutih, predpotopnih mastodontov z vsebožjim kompleksom. Ni fer, res ni. Ampak, draga moja, saj veš, kako pravijo, v življenju nam nikoli ni naloženih več bremen, kot jih zmoremo, pa čeprav večino časa ne verjamemo, da imamo toliko moči. Jutri je nov dan. In pojutrišnjem še en. Obljubim.

(odgovor članu danaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 243
22.9.2009 21:09:09   
spelka12
Oh mikla naša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . KAko se je usoda kruto poigrala z vama. Sploh nisem mogla prebrat do konca, ker me preveč stisne v buhiju. Oba s partnerjem sta v mojih mislih, prav tako vajina user posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 244
22.9.2009 21:19:28   
miklarom
hvala vam vsem za tako lepe besedi, ki nama jih izrekate. Res ne vem, kako bo naprej, ker sedaj pa nimam več nobene moči, slika se mi odvija 24ur na dan pred očmi, dve noči že nisem zatisnila očesa, ker se prav bojim nočnih mor. Ne upam si iti v ponovni poskus, ker ne vem kaj me bo spet čakalo. to je za naju velika groza. Tako kot sem sedaj na tleh še nisem bila nikoli.Držati v naročju živo bitje ki ti joče in miga potem pa je čez dve uri ni več, ker za njih ni bilo smislaotroka rešiti in priklopiti ter dati v inkubaror. Revica boga , tako majcena se je borila sama dve uri pri življenju, in ji nihče ni pomagal.takšni zdravniki in osebje si ne zaslužijo licence, in to sem jim tudi povedala.
danes sma se oba poslovila od nje, in kako mrzla je bial, in kako je imela prstek v ustih, ki ga je nazadnje sesala.To je grozno. nimam več moči, počasi tudi meni duša in srce umirata

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 245
22.9.2009 21:53:20   
Goldy
miklarom - kaj naj človek reče, saj ni besed, ki bi vaju potolažile...user posted image user posted image user posted image user posted image  Z eno besedo grozno. Pa odnos zdravnikov. Eh, res grozno. Tudi pisati ne morem več, ker ves čas tečejo solze po licih. Upam in molim, da bi vama enkrat le posijalo sonce. user posted image user posted image  za vašega user posted image .

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 246
22.9.2009 21:53:42   
Blicka
Draga Miklarom, sicer te ne poznam, pa so se mi danes, ko sem hotela prvič javit v vaš forum, kot sveža srečka nosečka, ulile solze ko sem prebrala tvojo zgodbo. Saj to ne more biti res??!! Ni mi jasno, kako so lahko taki brezsrčneži sploh zdravniki? Ne upam si niti pomisliti, kaj reva prestajaš, in kot sem zaznala, baje že drugič. Želim ti, da boš v svoji bolečini uspela najti smisel in vztrajati dalje. Ne vem niti, kaj naj ti sploh napišem. V takih trenutkih namreč človek ostane brez besed, saj je vsaka odveč. Vedi le, da sem tudi jaz s teboj.

Sama sem šele dobro ugledala plus na CB po treh letih poskušanja, enem splavu v 14 tednu nosečnosti, in prvem ICSI postopku, danes sem šla kar na krvni test, izmerit betaHCG, pa je bil 576.  Ne vem še, ali sta dva srčka ali eden, ta novica me čaka 5.10.2009 na prvem UZ pri dr. Rešu, želim pa si, da mi tokrat uspe izpeljati zadevo do konca. V bistu čakam UZ, šele po tem, ko se prepričam, d asrček bije, si bom dovolila skakati od veselja, zdaj sva še raje bolj previdna, zaradi slabe izkušnje v preteklosti :)

Mikla, še enkrat - iskreno sožalje.

L

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 247
22.9.2009 21:54:36   
sonček33
MIklarom...da bi lahko nosila tvojo bolečino ...objem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 248
22.9.2009 21:56:58   
Goldy
Blicka - dobrodošla!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Blicka)
Neposredna povezava do sporočila: 249
23.9.2009 1:10:26   
Sempervivum
Draga Mikla, sem šla prav iskat, kje si kaj napisala, ker sem videla, da si bila na RR.
In kaj preberem ... jokam že cel čas, odkar sem prebrala tvojo zgodbo in rabila sem dobro uro, še več, da sem sploh sposobna kaj napisat ... saj ne vem, kaj ti v tem trenutku sploh lahko pomaga ... mogoče dejstvo, da sem v mislih s teboj, da nas je res veliko takih in da smo prav vse šokirane ... res mi je žal, da se je tako izteklo ...

Veliko moči ti želim zdaj, ko preživljaš tako hude dneve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poljubčka pa pošiljam tvojima angeloma user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?