Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.9.2009 7:50:25
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 Jej, kako mičken lepi buši, pa 2 se skrivata noter. Jaz sem mela takega že po punkciji Ane? Viš, jaz tudi . Pa mi je zdaj kar malo nerodno, ko lahko lezem naokrog izključno v oblekcah, ki kao s šotorskim krilom malo prekrijejo bušija....ma samo čakam, kdaj me bodo začeli spraševati, kako da sem se tako zredila (pomoje jih že zdaj drži nazaj zgolj spodobna vljudnost). Jaz pa še ne bi čisto povedala...daj recite, pupike moje, koliko ste bile , ko ste obelodanile svetu?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.9.2009 7:51:49
|
|
|
|
biba007
|
A, pa da ne pozabim, me je Rebika skoraj zapeljala....evo, stauhali smo mokačino
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.9.2009 9:00:06
|
|
|
|
gapii27
|
jutro babe žabe pr nam so vsi skoraj vedli, ker so spremljali dogajnje skozi celo hormonsko terapijo in so bli prepričani da je ratalo... pol pa sem itak bla prve 3 tedne v bolnici zarad hiperce hvala za komlimente
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.9.2009 9:04:03
|
|
|
|
gapii27
|
sej se buši veča iz dneva v dan... vse tamaladva pojesta... sta bla na zadnem pregledu velika za dvojčke. je rekla gin.da imata tako velikost kot ponavadi eden...bota po mamici bomo vidli v torek kolk sta zrasla... cawci
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.9.2009 10:43:17
|
|
|
|
gapii27
|
ja pa še neki sem vam pozabla povedat včire sn pa se prvič prav zavedla da tamaladva že brcata in sem jih tak lepo čutla. sem sicer že prej vsake tolko čutla sam se nisem porajtala. včiraj je pa moj poslušal srčka in se mi je zdelo da se je premaknil eden pa sem ga vprašala če je slišal on da se je obrnil, pa je res no in pol sta cel večer mela telovadbo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.9.2009 20:30:59
|
|
|
|
spelka12
|
gapi bravo za brcike. Sem rekla, da bo kmalu. Zdej bo pa vsak dan bolj očitno, kmalu te bosta pa že brcala noč in dan
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.9.2009 20:33:17
|
|
|
|
7lina7
|
pozdravljene!! ... tud jaz bi eno karto za vaš "klub" sem iz MB, PDP imamo 2. 0z 4.3 al pa nekje vmes.. je moja 2 . po vsej verjetnosti bomo imeli pupiko. v torek me čaka AC ( NS 0.96 vse ok, po DHT pa adj. risk 1:40), morfoligija bo 14.10,... hm .. še kaj pozabila? ja, mlada sem pa še 35l! no v glavnem tolk o osnovnih podatkih. sem zasledila, da je bilo govora o kg in trebuščkih... me je potolažlo!! jaz sem štartala z 58kg, na dan punkcije sem jih imela 64.5, zdaj pa jih imam že 76 .. pa pssssst! mi je kr nerodno. trebuh pa imam itak od injekcij dalje. zgleda nekak tako : " počasi bomo že, ne?" ne, marca! " aha..hmm.. a pol bota pa 2, ne ?" se pa moram pohvalit - zadnjih 11 dni se tehtnica ni premaknila!!!! .. no, upam da ni hin! .. smem na seznam? lep zaključek vikenda
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.9.2009 21:21:06
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 Jej, kako mičken lepi buši, pa 2 se skrivata noter. Jaz sem mela takega že po punkciji Ane? Viš, jaz tudi . Pa mi je zdaj kar malo nerodno, ko lahko lezem naokrog izključno v oblekcah, ki kao s šotorskim krilom malo prekrijejo bušija....ma samo čakam, kdaj me bodo začeli spraševati, kako da sem se tako zredila (pomoje jih že zdaj drži nazaj zgolj spodobna vljudnost). Jaz pa še ne bi čisto povedala...daj recite, pupike moje, koliko ste bile , ko ste obelodanile svetu?[/b]...mi je blo videt že na 1 km..ni rablo nč govort jest tuuuut!!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.9.2009 21:32:55
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Ane? Viš, jaz tudi . Pa mi je zdaj kar malo nerodno, ko lahko lezem naokrog izključno v oblekcah, ki kao s šotorskim krilom malo prekrijejo bušija....ma samo čakam, kdaj me bodo začeli spraševati, kako da sem se tako zredila (pomoje jih že zdaj drži nazaj zgolj spodobna vljudnost). Jaz pa še ne bi čisto povedala...daj recite, pupike moje, koliko ste bile , ko ste obelodanile svetu? bibek...jst imak krasen odgovor za tiste ki ti rečejo da si se zredila...Ti jim mirno odgovori ..lepih punc ni nikoli preveč
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.9.2009 6:09:14
|
|
|
|
Reby
|
Žal imam zelo slabe novice. mikla je danes zjutraj rodila ob 3.23. punčko Tajo, a je čez 2 uri umrla Nimam besed, ta svet je res krut.... Drži se punca in bodi močna
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.9.2009 7:53:50
|
|
|
|
gapii27
|
mikla
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.9.2009 9:45:37
|
|
|
|
punsha
|
Miklarom iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.9.2009 9:50:23
|
|
|
|
lana70
|
mikla
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.9.2009 10:26:20
|
|
|
|
gapii27
|
no mene še vedno leva stran v preponi bolj boli kot desna (na dotik, včasih pa tud ko kaki gib nardim). danes zjutraj sem se zbudile z bolečinami v križu in po levi strani (predvsem nogi) imam še zdaj mravlince. tamaladva rasteta z nijima pa se valda vse razteguje srečno vsem in kolkr se da lep dan
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.9.2009 12:15:16
|
|
|
|
barvar
|
Miklarom iskreno sožalje! Nimam besed .
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.9.2009 13:39:22
|
|
|
|
biba007
|
Miklca, saj pravim, radi te imamo, še-pa-še
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.9.2009 13:49:28
|
|
|
|
biba007
|
Lina, moja ta-nova-ta-nar-ta-bolš prijateljica, sem vesela, da nisem edina s temi kilcami (medtem ko se, akhm, lepotičke postavljajo z manekenskimi par kilogramčki v 20 tednih, ane Špelka in Gapi , in me prav nič lady-like grabi babja foušeritnost). Madona, se počutim kot da bi pojedla dinozavra..pa si ga zraven še malo na boke namazala . Smo štartali s 50kg, potem sem pa poslušala stoletja, kako da imam prenizek bmi...no in smo se poskušali zdravo rediti...in zdaj prilezli do 61kg. Ma to je več kot ekstra 20% moje teže!!! Sem kot slon. No, prikupen slonček . Sicer pa - najpomembnejša novička - imamo srčka. Enega. Ampak je najlepšejši
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.9.2009 13:58:54
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Sicer pa - najpomembnejša novička - imamo srčka. Enega. Ampak je najlepšejši Bibek, super za srčka Kok je pa pujsa Pepa vesela Kar se tiče kg - jaz sem startala z 51 in prilezla na 70 No, zdej jih mam 61, torej še vedno 10 preveč in kr ne gre dol, pa bo že kmal 1 mesec po porodu. Mi je kr žal, da sem jedla ko ena pujsa... Sam, če sem bla pa taaaaak laaaaačna
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.9.2009 14:15:58
|
|
|
|
biba007
|
Rebika, hvala, hvala. Smo sila ponosni . Ok, zdaj pa lahko štartam s pravimi nosečniškimi vprašanji: Ata me je naročil na nuhalno pri njegovi, ampak je kao takrat ni in me je njegova sestra naročila pri dr. (evo, zdaj grem dešifrirat tale sestrin rokopis), akhem, hočem reči Mejozuiovič . Menda je iz MB....a ima katera pri njen/njem kake izkušnje? A bi bilo bolje, da si najdem termin pri Reševi?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.9.2009 14:21:30
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Rebika, hvala, hvala. Smo sila ponosni . Ok, zdaj pa lahko štartam s pravimi nosečniškimi vprašanji: Ata me je naročil na nuhalno pri njegovi, ampak je kao takrat ni in me je njegova sestra naročila pri dr. (evo, zdaj grem dešifrirat tale sestrin rokopis), akhem, hočem reči Mejozuiovič . Menda je iz MB....a ima katera pri njen/njem kake izkušnje? A bi bilo bolje, da si najdem termin pri Reševi? Sorči, sem šla malo posrfat...kaže, da je dr.-in-question dr. Mujezinovič .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.9.2009 14:49:08
|
|
|
|
gapii27
|
bibek čestitke za srčka... no jes pa mam danes pol kile več
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.9.2009 15:06:11
|
|
|
|
a.jrad1
|
Bibek čestitam za ; pri meni je tud eden ostal in je zdaj že "star" 23 tednov . Jaz sem bila pri Reševi hčerki na NS in morfologiji in ni mi žal; zdravnica pa pol! Teag dr.,ki ga omenjaš, pa ne poznam! Mikla, drži se! Nimam drugih besed, kot mislim in molim za vas!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.9.2009 15:18:51
|
|
|
|
BarbiG
|
Mikla še tukaj, res mi je žal, da prestajaš to že drugič. Svet res ni pošten. Sem pa tud jezna - sem skoraj 1000%, da so tokrat zdravniki krivi, saj so vedeli, da potrebuje cerklažo, pa so čakal do takrat, ko je blo že prepozno. Naj vama vajina angelčka data moči, da tole prebrodita.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.9.2009 15:48:04
|
|
|
|
7lina7
|
pozdravček!! biba007- dr. Mujezinovič je res iz UKC Maribor. je G moje kolegice in je baje ful vredu. sem tud jaz hotela k njemu,pa je bila takrat čakalna doba 3 tedne za njega. sem bila pa naročena na AC pri njemu in so mi prestavili na neko drugo zdravnico..žal, sem si mal oddahnila,da bi mi on delal- pa nič ne bo! aja, kar se kil tiče.. ko me kdo vpraša kak sem - " predvsem obilno.." ju3 mam AC, pa me je malo strah... ..to z miklarom pa je huda stvar... saj človek nima niti besed... se je spomnim iz enga drugega foruma - je vsem znala svetovat. eh, hudo,hudo.. me kr stiska pri srcu,pa si niti približno ne znam predstavljat,skozi kaj vse gre zdaj... boga.
< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 21.9.2009 15:49:15 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.9.2009 16:05:11
|
|
|
|
filip in jovana
|
MIKLA-moje iskreno sožalje.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?