Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 17.9.2009 21:46:04
|
|
|
|
spelka12
|
oktavija in njen gospod, iskrene čestitke ob rojstvu vajine Larise. PA obilico cartanja, smeha in.......
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.9.2009 7:15:17
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 oktavija in njen gospod, iskrene čestitke ob rojstvu vajine Larise. PA obilico cartanja, smeha in....... Bravo Okti! In Larisa! Pa gospod!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.9.2009 7:15:27
|
|
|
|
a.jrad1
|
Dobro jutro vsem! Oktavija za Lariso; lp
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.9.2009 7:16:46
|
|
|
|
biba007
|
...in DOBRO JUTRO! Petek je ...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.9.2009 10:49:00
|
|
|
|
mlinčka
|
U, ti mater, bibek, tole pa je čokltkejk! Se mi je kr kornfleks zaletu! Mmmm, bi jo... Drugač pa čestitke, čestitke, čestitke !!! Superca si tole zrihtala! Zna bit, da si dvojna , ne? OK, da ne bomo đinksal, ti najprej kak UZ pa pregled opravi, pol se pa naprej pogovarjamo. Držim pesti! Oktavija, čestitke za pupo ! Pozdravček vsem!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.9.2009 13:21:10
|
|
|
|
gapii27
|
ojla čestitke vsem novopečenim staršem mi že tud pridno rastemo, smo v 19 tednu...če že čutim tamaldva ne vem včasih se mi zdi da ja pol pa ne vem če je to to.... trebuh raste z njim pa tudi težave po levi strani me špika, če pa pritisnem pa me tud včasih boli... črevo vrjetno ni, ker je valda prenizko in preveč blizu jajčnika? drugače pa guramo počas tak da bo za zdržat pozdravček
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.9.2009 14:01:53
|
|
|
|
spelka12
|
gapii nč bat, špikal te bo do konca. Mala 2 boš pa sigurno čutila v naslednjih 3 tednih. mlinčka-ovi kako ste? MaLi princeski rasteta? bibek jao ti pa tvoje torte. Mam srečo, da ne maram čokolade. A maš kako skutino? Da vas mal podražim, evo slikce vozeka. Včeraj sva zaključila z MŠ. Bilo je super, veliko sva izvedela, hecno je blo predihavat popadke, k so se moški tolk vživeli v situacijo .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 18.9.2009 14:04:31
|
|
|
|
gapii27
|
sem vedla, da mi bo špelka pomagala sej sem bla že v pondelek pr dežurnem gin. pa je reko da je vse vredu, sicer mam "samo" malo vnetja :) tamaladva pa sta v najlepšem redu, pa tud plodovnice je reko da je primerno uživajte, caw
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.9.2009 7:44:11
|
|
|
|
biba007
|
Dobro jutro, pupike.....sem šla stauhat en cheesecake, za akhem, zdravje? Špelka, a bi tole šlo...da te, glistica mala, malce spitamo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.9.2009 7:51:22
|
|
|
|
biba007
|
Mlinčka, jap, tole džinksanje zna biti hudo nevarno. Se držim na vajetih do ponedeljka....si pa mučomačo želim dva rokomavha....no, al' pa dve princeski. Saj veš, mi je vaš mušter silno všeč Gapi, pridna. A je buši velik-velik?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.9.2009 8:51:47
|
|
|
|
gapii27
|
jutro babe žabe moj buši je manjši kot takrat ko sem mela hiperco bom probala mal kasneje slikco prlimat če bom znala .... se mi zdi da je na levi strani mal bolj izbočen, to je sicer bolj opazno ko ležim drugače se itak celi napne ( vrjetno je eden v drugačnem položaju kot drugi ) se vidno veča in smo zlooo veseli, drugače pa sem pridelala 2 kg v 19 tednih caw
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.9.2009 9:14:22
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 jutro babe žabe moj buši je manjši kot takrat ko sem mela hiperco bom probala mal kasneje slikco prlimat če bom znala .... se mi zdi da je na levi strani mal bolj izbočen, to je sicer bolj opazno ko ležim drugače se itak celi napne ( vrjetno je eden v drugačnem položaju kot drugi ) se vidno veča in smo zlooo veseli, drugače pa sem pridelala 2 kg v 19 tednih caw Gapi, ti kar napopaj slikco, takole za mušter. 2kg v 19t???? Pi nas smo spedenali 10kg v 6t. No, skoraj
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.9.2009 9:54:28
|
|
|
|
Goldy
|
bibek - tile tvoji kg so od hormonov. Ziher. Jaz sem celo nosečnost 9 kg pridelala. Sem še za 3 kg shujšala, ko sem bruhala. Se hvalim, ne? Imam zdej že manj kg, kot pred porodom. Mi ni skoraj nič prav več.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.9.2009 11:49:12
|
|
|
|
gapii27
|
sem prvi mesec shujšala 2 kg ker sem mela težave s prebavo...tak da je zdaj +2 kg k svoji običajni teži.. drugače pa +4 kg sem jes od hormonov tud bla cela napihnjena sam na teži se mi ni poznalo oz je sproti šlo dol.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.9.2009 13:39:35
|
|
|
|
gapii27
|
kak naj sliko gor dam?!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.9.2009 14:22:58
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 kak naj sliko gor dam?! Čaki, čaki, Gapi, grem preverit. Me je nedavno tega Loremi podučila....pa potem sama še nisem probala in seveda gladko pozabila (tole si štejem med prve nosečniške simptome ). Grem pogledat, pa ti sporočim....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.9.2009 14:29:06
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 kak naj sliko gor dam?! Čaki, čaki, Gapi, grem preverit. Me je nedavno tega Loremi podučila....pa potem sama še nisem probala in seveda gladko pozabila (tole si štejem med prve nosečniške simptome ). Grem pogledat, pa ti sporočim.... Ha! Bibon našel (sicer pozabljam, ampak po pameti včasih kdaj tudi kaj shranim....). Loremi torej pravi takole: "Lahko se prijaviš na portal http://www.shrani.si/ in najprej tam shraniš sliko pa potem link preneseš sem na forum, ali pa slikico naložiš na stran http://imageshack.us/, tu pa mislim da ti potem ponudi več linkov, izbereš tistega, ki je za forume. " No, zdaj pa čakamo samo še tvojega bušija
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.9.2009 14:31:03
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy bibek - tile tvoji kg so od hormonov. Ziher. Jaz sem celo nosečnost 9 kg pridelala. Sem še za 3 kg shujšala, ko sem bruhala. Se hvalim, ne? Imam zdej že manj kg, kot pred porodom. Mi ni skoraj nič prav več. Zlatkica, pridna...ampak nikarte no take reklame za mini kilažo delat, bo krofka od Bibe še foušeritnost napadla
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.9.2009 15:33:15
|
|
|
|
gapii27
|
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.9.2009 15:33:46
|
|
|
|
gapii27
|
jeee ratalo je... 19 tednov
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.9.2009 21:40:13
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Špelka, a bi tole šlo...da te, glistica mala, malce spitamo glista pravi mnjam, mnjam, mnajm... je že ni več. Danke bibek. gapii ampak buhi je pa mejhen, glede na to, da sta notr 2 škratka. Lepa si, no lepi ste
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 19.9.2009 22:44:16
|
|
|
|
Goldy
|
Ja, wohl, bibek!!! Nič več o mini kilaži. Ti bodi samo vesela, zadovoljna...da bo pikici/pikicama fino....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.9.2009 7:29:31
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.9.2009 7:30:35
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 Gapi, lepa-lepa . Ampak buši pa res ni prav velik....mislim, da grem jaz samo še 1x spat, pa bomo tudi imeli nekaj takšnega . Nič, pupike, vas bo treba še malce spitat. Grem tauhat za kakšno tortico....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 20.9.2009 7:32:41
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 Jej, kako mičken lepi buši, pa 2 se skrivata noter. Jaz sem mela takega že po punkciji
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?