|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
20.1.2010 11:36:57   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Me dej, kakšne fletne štruklje imate. user posted image user posted image

Tenstana repa, tenstan krompir klobasa
ženička bo pa ono vegi klobaso

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
20.1.2010 11:38:17   
Reby
kruce - hvala, bom še mal pobrskala, ker iščem avtosedež. Sicer sem našla nekje Maxi Cosi Tobi za 189 EUR, kar je daleč najugodneje in še poštnina 20 EUR.
lučka - pa ti si čist preveč perfect. Jaz morm pa taščo vprašat, kaj danes kuha user posted image  Super, da si bolje, to pomeni da se jutri vidmo? user posted image  Neža je pa itak cuker od cukra, prava športnica in manekenka user posted image  Se mi zdi, da mata z našim Tomijem kr podoben karakter, naš se tud nikoli ne joka, razen če je fejst lakota al pa da ga dam spat, on bi pa še bedel, potem malo jokca v postlci, ampak ga zmanjka preden zvezdica odigra do konca (prej kot v 10 min).

Jaz sem se pa odločla, da greva danes s Tomijem atija v službo presenetit. Mal sem ga po ovinkih spraševala, če je še na sestanku in zdej vem, da bo po 12. uri v službi.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
20.1.2010 11:39:10   
blanč
Kok se jaz topim, ko tele vaše črvičke gledam.user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
20.1.2010 13:01:38   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

user posted image

Iiii, kakšen cuker user posted image  user posted image  user posted image  . Taprav fant si že. Pa kako ti tale kapica paše. Tvoja mami te čist premalokrat nalima na RR user posted image

tako kapo mam pa tudi jaz user posted image user posted image user posted image , mi jo je Reby prinesla lani za r.d., drgač je pa mali pravi falot user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
20.1.2010 13:03:13   
mismis

Hvala tetka. Veš, mami je bolj leva za fotke in računalnik :) Lovro

user posted image  user posted image  user posted image

Evo še našga, ko se je naučil lubčke dajat user posted image  Sam mu mami ni lepe frizure nardila user posted image

user posted image

oh ho ho, kako smo že veliki, si bo tale tetka morala vzeti enkrat cajt, pa ga priti malo pcrkljati, preden po toliko zrastel, da ga ne bom mogla več v naročju držati user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
20.1.2010 13:05:05   
mismis
Pa da ne pozabim pohvaliti še malo Zarjo, pa Nežko in seveda Klemna, ma prav vsi ste krasni in prav lepo rastete. Ma je prav lepo pogledati tele majhne cukre na kupu

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
20.1.2010 13:05:21   
Serendipity

Popolna gospodinja...kva bomo jedl dons?

user posted image
Danes gremo pa ven jest. Ati, mala miška & mami. Ma ati rd, pa ga gremo malo razvajat.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
20.1.2010 13:09:25   
sonček33
Sekica, a ti si tudi popolna gospodinja?user posted image user posted image user posted image A pol sam jz nism.
Jaz sem zdej kr pri mamic jedla, pa še možeka poklicala nej pride sem jest...pa mi ni treba dons :)

Mismis...ja Tomi se kmal nau hotu več crkljat...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
20.1.2010 13:17:19   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ojla user posted image

Koliko enih cukrov.Same lepotice in lepotci.
Da hitro še jaz napopam našo afno.

user posted image

Iiiiiiiiii! Sladko malo. Kakšen srček je!

Se*, pa saj vaša Zarja ma pa take mere kot naša, pa je naša 2 mesca starejša. Nič čudnega, da ste začeli z uvajanjem GH, ker pri teh merah ji pa že gotovo paše, pa potrebuje. Upam, da kmalu pridete na star tir spanja. Uh, ja.. če ne bom kot zombi. Zdaj, ko se učim rabim full energije - mi že tak ali tak črke plešejo user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
20.1.2010 13:27:50   
Serendipity

Sekica, a ti si tudi popolna gospodinja?user posted image user posted image user posted image A pol sam jz nism.
Jaz sem zdej kr pri mamic jedla, pa še možeka poklicala nej pride sem jest...pa mi ni treba dons :)

user posted image user posted image user posted image Njep, ponavadi midva tudi gor pri mami jeva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
20.1.2010 14:23:21   
lučka 25

lučka -   Super, da si bolje, to pomeni da se jutri vidmo?

po moje da pojutrišnjem. a maš mismis sindrom? user posted image

ja pridem!user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
20.1.2010 14:24:14   
lučka 25

kruce - hvala, bom še mal pobrskala, ker iščem avtosedež. Sicer sem našla nekje Maxi Cosi Tobi za 189 EUR, kar je daleč najugodneje in še poštnina 20 EUR.

Kje si ga našla? da vem it tudi jaz mal v akcijo.user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
20.1.2010 14:24:21   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image user posted image Njep, ponavadi midva tudi gor pri mami jeva user posted image user posted image user posted image

sonček, pozdravi mi tvojo mamico user posted image

No, jaz pa vsak dan kuham, edino včasih kar določim da gremo kam na kosilo, ko se mamici ne ljubi. Smo na svoj, mam nad sabo in pod sabo pa levo same stare sosede, ki majo pa kosilo že ob 12h, saj veste kako je blo včasih. user posted image  za nas je pa to prezgodaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2388
20.1.2010 14:55:46   
Reby

Kje si ga našla? da vem it tudi jaz mal v akcijo.user posted image

http://www.babyartikel.de/informationen

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
20.1.2010 15:13:57   
Reby

lučka -   Super, da si bolje, to pomeni da se jutri vidmo?

po moje da pojutrišnjem. a maš mismis sindrom? user posted image

ja pridem!user posted image

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
20.1.2010 17:41:09   
Goldy
Reby - a ti boš avtosedež Maxi cosi tobi vzela? Mi boš povedala kak gre tole naročanje prek neta - saj veš, jaz pa vse takšne zadeve. Še dobr, da mam RR!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
20.1.2010 18:23:35   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Reby - a ti boš avtosedež Maxi cosi tobi vzela? Mi boš povedala kak gre tole naročanje prek neta - saj veš, jaz pa vse takšne zadeve. Še dobr, da mam RR!user posted image

Jp, odločam sem med tema dvema:

user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
20.1.2010 18:30:01   
Goldy
Reby - oba sta ful dobra!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
20.1.2010 18:33:48   
Reby
A ne da? Če boš rabila pomoč, ti bom pomagala. Samo midva plačujeva vse preko PayPala, ker kupujeva največkrat preko Ebaya. Če imaš kreditno kartico, pa tak ni problem kupit preko spletne strani. Zdele sem gledla še na mytoys.de, tam pride 209 EUR, so pa stroški pošiljanja 15,95 EUR, tako da so malo dražji.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
20.1.2010 20:07:51   
Goldy
Reby - Te bom nafehtala za pomoč.user posted image  A kreditno kartico misliš activo?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
20.1.2010 20:27:38   
Reby

Reby - Te bom nafehtala za pomoč.user posted image  A kreditno kartico misliš activo?

Activa je kreditna ja. Tam ko izbereš nakup, ti ponudi, katere kartice vse sprejemajo. Mi mamo Eurocard in nisem bila pozorna na Activo, po mojem jo imajo. Midva imava Paypal račun, tule se registriraš https://www.paypal.com/si in potem vse plačuješ preko tega.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
20.1.2010 20:53:21   
Sempervivum

Oooo, Zarjica, lepotička naša user posted image  Kako že je in kako velika pupa je že? Koliko pa ste namerili nazadnje cm in g?
obrvi - sej ne morem verjet, vsak se zapiči v Tomijeve obrvi user posted image  Najprej babica v porodni, potem pediatrinja pri odpustu iz P, pa naša pediatrinja...

Kaj so to obrvi user posted image  Naš jih ima komaj kaj ... tako da meni je čist jasno, zakaj se ljudje zapičijo vanje user posted image  Sam takele lepe poljubčke je pa luštno prejemat, kaj???

Jaz sem zadnje čase res ena zmeda... Pol stvari pozabim, pol stvari ne napravim. Zgleda, da mi sneg škodi user posted image user posted image

No, Zarja je na zadnji P (6.1.10) merila 67 pa še nek drobižek, tehtala pa je 7030 user posted image (uh, tu nekje, nad 7, nisem več ziher pa se mi ne da it čekirat user posted image )

goldy - komaj čakamo vašega cukra!
semper* - kakšne zvoke? Kot grlni glasovi ali kot da ne bi mogel dihati ali kot da bi se želel skašljati? Držim pestke za vas & lepo opravite pri P.

Zarja se je zdaj že dva dni zaporedoma ponoči 2x zbudila. Uh, po tolikih mesecih prespanih noči, mi je kar šok. Upam, da ji to ne pride v navado... user posted image

ajsi - uh, tvoj cuker tak raste, da ne morem verjet! user posted image Vseeno lahko kakšna slikca tudi tu pade user posted image

i

Oooo, Zarjica, lepotička naša user posted image  Kako že je in kako velika pupa je že? Koliko pa ste namerili nazadnje cm in g?
obrvi - sej ne morem verjet, vsak se zapiči v Tomijeve obrvi user posted image  Najprej babica v porodni, potem pediatrinja pri odpustu iz P, pa naša pediatrinja...

Kaj so to obrvi user posted image  Naš jih ima komaj kaj ... tako da meni je čist jasno, zakaj se ljudje zapičijo vanje user posted image  Sam takele lepe poljubčke je pa luštno prejemat, kaj???

Jaz sem zadnje čase res ena zmeda... Pol stvari pozabim, pol stvari ne napravim. Zgleda, da mi sneg škodi user posted image user posted image

No, Zarja je na zadnji P (6.1.10) merila 67 pa še nek drobižek, tehtala pa je 7030 user posted image (uh, tu nekje, nad 7, nisem več ziher pa se mi ne da it čekirat user posted image )

goldy - komaj čakamo vašega cukra!
semper* - kakšne zvoke? Kot grlni glasovi ali kot da ne bi mogel dihati ali kot da bi se želel skašljati? Držim pestke za vas & lepo opravite pri P.

Zarja se je zdaj že dva dni zaporedoma ponoči 2x zbudila. Uh, po tolikih mesecih prespanih noči, mi je kar šok. Upam, da ji to ne pride v navado... user posted image

ajsi - uh, tvoj cuker tak raste, da ne morem verjet! user posted image Vseeno lahko kakšna slikca tudi tu pade user posted image

Kar takole brez informacij bi ti nas pustila? Super mere ima tale vaša sončica user posted image  
No, našemu so pa danes namerili 73 cm in 9270 g user posted image  

Ja, zvoki so pa takšni, iz grla, kot da ne bi mogel dihati user posted image  Ti je kaj znano???
Upam, da bo danes noč spet v kosu in da se vsi lepo naspite. In strinjam se, naj nam tudi Goldy, kakšno slikico male velike Alje privošči user posted image  Enako velja za Ledenko user posted image  Jaz nisem doma na FB, pol pa nisem na tekočem user posted image

Lučka, očitno sva midve obe taki pridni gospodinji, ki vsak dan kuhata, zato pa za pospravljanje nimava takega veselja user posted image  No, mi gremo edino takrat, ko gremo k P, običajno k mojim na kosilo, ker smo ravno v bližini. Za nas je tudi ob 12-ih prezgodaj. Je imela moževa babica včasih ene take ideje ... pa sem jo kar na hitro odvrnila od njih. Zdaj pozimi se trudim skuhati do 14-ih, pol pa previjanje in dojenje, pa da greva s tamalim še v enem doglednem cajtu ven, preden se stemni.
Tamalika je pa tudi tako lušna, sem jo morala kar mojemu pokazat user posted image

Mismis, tudi tebi en lep pozdravček, pa lepo, da si nas malo obiskala. Jaz samo občasno malo preberem vaš forum, tako a nisem kaj dosti na tekočem, kako si spet daleč s postopki ... kakorkoli že, naj se čimprej prime in potem tudi obdrži, da boš tudi ti lahko pestovala čisto pravega, luštkanega, najlepšega in najbolj pametnega IVF-otročka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa da ne pozabim novice dneva: naš tamali se od danes naprej popolnoma samostojno in kar naprej obrača na trebuh in spet nazaj na hrbet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej se je pa začelo. z danes na jutri, še vedno kar ne morem verjet. Bo treba zdaj ves čas paziti, kje je user posted image

Kar se pa oglašanja tiče, je P rekel, da ni nič. Ne viroza, pljučka so ok, grlo tudi, v glavnem nič posebnega ... Upam, da bo nehal. Pri pikici se spet nismo nič jokali, rotaviruse je pomalical kot za šalo, pa počasi bomo začeli z GH. Evo, ful se je danes dogajalo.

Vmes, ko sem jaz tole spesnila, je pa ziher že 10 novih postov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2397
20.1.2010 21:40:39   
Goldy
Evo, evo, da ne bom kregana! user posted image

user posted image

To je naša miss na božični dan!
Moram šibat, ker spet joka. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
20.1.2010 22:02:13   
Goldy
Na, pa še narobe sem jo obrnila. Eh. user posted image

Danes zvečer smo že ne 3x vstali.user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
20.1.2010 22:05:36   
Serendipity

Evo, evo, da ne bom kregana! user posted image

user posted image

To je naša miss na božični dan!
Moram šibat, ker spet joka. user posted image

Iiii, smejčika! Kak je luuuštnaaaa! user posted image user posted image user posted image Mi mamo tudi tako tuniko user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Aja, pa da ne pozabim novice dneva: naš tamali se od danes naprej popolnoma samostojno in kar naprej obrača na trebuh in spet nazaj na hrbet  Zdej se je pa začelo. z danes na jutri, še vedno kar ne morem verjet. Bo treba zdaj ves čas paziti, kje je Yeeee!!!! Čestitke!!!! hehe, nič več tululu - bo treba ppazit na buškice user posted image

Kar se pa oglašanja tiče, je P rekel, da ni nič. me veseli Ne viroza, pljučka so ok, grlo tudi, v glavnem nič posebnega ... Upam, da bo nehal. vadim da bo rekel - mama Pri pikici se spet nismo nič jokali, ooo, velik fantič je, res! rotaviruse je pomalical kot za šalo, pa počasi bomo začeli z GH. Evo, ful se je danes dogajalo.

Vmes, ko sem jaz tole spesnila, je pa ziher že 10 novih postov 

semper*
- včasih se tudi nekaj takega izvabi iz grla naše pupe... user posted image ta, grrrr - kot da bi se ji kaj ustavilo noter. Opa! 73 cm??? in čez 9 kg????? Pa kaj si ti ja nor! To je že cel fantin! So mi kar uke ven na peclje padle! Kaj maš ti to za mlekca??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

reby - super sta oba! Like it!

No, da ne bo pomote user posted image - saj sem tudi jaz pridna gospodinjica - včasih kuha mama in naju povabi, včasih pa jaz in ju povabim. Je pa res, da sva prva mesca poporodu bila na razvajanju večinamo zgoraj user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 20.1.2010 22:08:35 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.