Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 4.9.2009 16:33:21
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Helouuuuuuuu mi tudi Blanč, tale fotka je pa svetovna! Pozdravček vsem IVF mamicam, očkom in seveda njihovim otročkom. Vsi so luštni, da je kaj!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 4.9.2009 16:46:55
|
|
|
|
Sempervivum
|
Moram še jaz pristaviti lonček
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 4.9.2009 21:55:56
|
|
|
|
mandreja
|
Pozdravček Vidim, da ste me dale na seznam no pa še slikico na vpogled, da vidite, kaj so nam v laboratoriju namešal
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 4.9.2009 21:57:08
|
|
|
|
mandreja
|
Tukaj smo stari 2 meseca.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 4.9.2009 21:58:55
|
|
|
|
ledenka
|
kaki miškoti IVFovčki so res posebno lepi otroci
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 4.9.2009 23:06:08
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: mandreja Pozdravček Vidim, da ste me dale na seznam no pa še slikico na vpogled, da vidite, kaj so nam v laboratoriju namešal ...u spet en lepi otrokec
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 4.9.2009 23:06:52
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Moram še jaz pristaviti lonček ...iiiiii
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.9.2009 7:53:39
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Ja, kakšne cukre pa limate gor Tele IVF-jčke pa res znajo fajn zamešat. Barchy in mandreja - super, da sta se spet malo javili Mi smo danes spali v kosu 5 ur in pol, upam, da se ne veselim prehitro, a ne Bumo? Po mojem tut vreme mal vpliva.
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.9.2009 7:58:20
|
|
|
|
Goldy
|
Jutro! Naša flajlica se podoji okrog 6, pol pa misli, da ni treba več spat. In ga palčkamo okrog, mal cartanja, pa igralni lok, muzika... Pa res so IVF otročki tak lepi!!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.9.2009 9:06:24
|
|
|
|
ledenka
|
ooooo, Reby in njena kavica! točno to sem si želela, danes sem zmačkana sem slabo spala, zdaj pa dete že 2 uri nori, namesto da bi spal, ga neki napenja
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.9.2009 9:29:22
|
|
|
|
Shadow
|
Pozdravček, tudi mi spadamo v ta predalček!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.9.2009 9:41:37
|
|
|
|
gloria
|
...jutro mamice...lepi bebiji spet za dobro jutro ....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.9.2009 12:05:48
|
|
|
|
Reby
|
Mi imamo pridno varuško
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.9.2009 12:11:41
|
|
|
|
krtekxx
|
Ooj, mi smo tudi po IVF (+PGD). Na svet je prišla januarja in Brita smo ji dali ime.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.9.2009 13:10:09
|
|
|
|
Goldy
|
Reby - naš je tudi tak priden. Če ji kupčka podiramo misli, da jo tepem in laja vame!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.9.2009 13:49:20
|
|
|
|
Sempervivum
|
Ja, Goldy, jo moraš malo bolj nežno trepljat Nekaj me še zanima ... enkrat si pisala o neki zadevi, ki jo imate na zibki in riše like po stropu ... sem hecno napisala, a veš, kaj mislim Mi napišeš kaj več o tem? Pri nas vreme vpliva tako, da smo včeraj cel dan po malem sitnarili Jaz sem šla na ZZZS, da uredim zdravstveno kartico za ta malega, prej sem ga seveda podojila, in po vseh pravilih bi moral spati najmanj 2 uri. No spal je vsega skupaj mogoče pol ure s prekinitvami, mož ga je ves čas nosil po rokah Tako da sem potem vsa nesrečna šibala nazaj domov, uredila pa itak nisem nič No, danes je pa čist druga zgodba Ponoči je spal ene 6 ur v kosu, sem ga podojila, potem pa še 3 urice in spet dojenje in tako naprej ... Sedaj spi, mene pa že malo skrbi za zvečer, če bo ful naspan, kaj bomo počeli A kej vozičkate zdej v tem čudnem vremenu Jaz si včeraj nisem upala ven, da naju ne bi kakšna ploha kje ujela Nas je pa čedalje več! Pa tako luštni so tile naši otročički
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.9.2009 14:17:52
|
|
|
|
Goldy
|
Semper* - bolj nežno praviš? Naša je kar lena za kupče podirat, imamo različne položaje in upamo, da nam v enem uspe. Mi smo včeraj bili zunaj, danes pa še ne vem, čakam moža, da pojemo, pol pa da vidimo. Glede "zvezdice" me sprašuješ. Ne vem, kako se prav reče, je pa zvezdica, roza ali rumena in igra glasbo ter na strop proicira medvedke, lunce, zvezdice... Luštno. Bom šla pogledat, če imamo škatlo. Ma škatli piše TOMY, lučka zvezdica zaspanka. Cena 19,90 eur. Mi smo jo kupili v BC, imajo pa jo tudi v Pikapolonici.... Mi tudi od kar se dojimo, nikoli ne vem, ali bo treba jest čez 3 ure ali pa čez eno.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.9.2009 14:22:48
|
|
|
|
orka
|
Živijo mlade mamice Jaz vas redno spremljam že v nosečnosti in vidim ste pridne in tudi tu odprle temo.Tudi mi imamo icsi-otročka,ki je pred kratkim dopolnila eno leto in ji pravimo Ema.Se pa strinjam z vsemi,ki pravite,da so ivf-icsi otročki lepi otročki. Čestitke vsem ,ki ste nastopile novo službo.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.9.2009 14:42:14
|
|
|
|
Sempervivum
|
Goldy, hvala. Super se sliši tale zvezdica Glede kupčka mamo mi kar srečo, podiramo ga na rami. Mater je težkko z eno roko tipkat Sem ravno previla tamaučka, ker se je polulal čezinčez Zdej greva pa na joško Orka, pozdravček Vidim, da imate sicer kar veliko družinico No, se še beremo
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.9.2009 14:48:45
|
|
|
|
Sempervivum
|
Zdele sem 5 minut po celi bajti z otrokom v naročju iskala dudo, dokler nisem opazila, da jo ima v ustih
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.9.2009 16:01:37
|
|
|
|
Goldy
|
Semper* - ha, ha! To je pa tak, ko je moj iskal mobitel, pa ga je imel v roki in se je pogovarjal prek njega s prijateljem. Ja, zvezdica kar aktualna pri nas. Sploh kadar gre spat, ko še bedi.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.9.2009 17:16:03
|
|
|
|
marta82
|
Še jaz bi se vam pridružila, če smem. 31.1.2009 se je rodil Tinej, po 4. ICSI postopku (6. transfer).
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.9.2009 17:31:10
|
|
|
|
sonček33
|
Marta, ja kje si pa ti hodila do sedaj? Dobrodošla.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.9.2009 19:40:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Marta, ja kje si pa ti hodila do sedaj? Dobrodošla. Nimam pojma. Se tudi sama to sprašujem. Hvala za dobrodošlico.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 5.9.2009 19:47:31
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby No, našla sem en super članek, se res splača prebrat, na koncu sva oba z možem imela res solzne učke: http://med.over.net/forum5/read.php?94,1979195,1984422 Sem že pred časom našla tale članek, pa se mi ga ni dalo prebrat. No, zdaj, ko si napisala tak komentar, sem se pa le lotila. Zdaj veš odgovor na tisto o razvajenosti ... Super članek in hvala, da si me opozorila nanj!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
imetinamamikatero ime vam je bolj všeč?Nika (
25%)
Lara (
21%)
Tiana (
10%)
Tia (
15%)
Neli (
12%)
Manca (
17%)
Število vseh glasov: 474Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!