biba007
|
Ok, drage moje, da najprej razčistimo PAR DILEM: Bibon je SILA PRIJAZNO bitje . Že res, da trenutno mordA na MALCE TOLSTI strani (Lanči, pri nas modeliramo ekstra 15kg - HB prodajajo poletne oblekce a la šotorska krila ), ampak PRIJAZNI smo pa sila resno. Aja, no, pa NEŽNI tudi (priznam, šarf medicinske sestre mi že leta vlivajo strah v kosti ). Semper, sleepy wrap smo dobili za darilce - se je jako ljubeznivo izprsila prababica in ga naročila online (madoniš, smo ponosni). Bi si ga pa Bibon, zdaj, ko vidi sistem, znal ročno narediti tudi sam (ja-ja, je sila pripraven in zna, takole na prvo žogo, najti štacuno in pribaviti balo blaga ). Je pa res SUPER!!! Ne vem, kdo bolj uživa, LBjček ali jaz. Mali v njem RESNO (za)SPI! Super, super,super! Opa, pa kaj je zdaj to - a ste vse na koncu porodniške / začetku službice?? Aha, aha, če prav vidim, si je pa Semper tole imentitno zrihala (BRAVO), Goldy ima pa tudi lušten aranžma (ko boste pri nas, pa le javi- smo z Jakobom in Ažbetom ravno prišli na okus za randije) Jap, Lučka in Sonček, VROČE, VROČE, VROČE je. Je prihrumela ena popoldanska nevihtica - pa še vedno ništa od ohladitve. In medtem ko nekateri popoldansko dremljejo, jaz športarim s slingom in ekstra vročim (po fotru) LBjčkom. Mali spi spanje pravičnega, mami je pa RAHLO NA TOPLEJŠI strani . Ajsi, a ne greste nič na dopust? Ma porque? Evo, malce poletnega čtiva za tiste lenuščke, ki se vam ne ljubi pisati A sem PRIDNA?
|