Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy semper* - tunel je v Sloveniji! Ma ja Res? Kok sem vesela Zdej je pa morava zmenit za dostavo in money A daš lahko na pošto ali čakamo na ... kaj je bil že zaeni dan ... 21. maj Glede kilc pa se kar strinjam z Reby. Ziher ti prav pašejo. Glede G pa ... jutri se vsedi za telefon, pa vrti in vrti (no, sedaj velja tipkaj in tipkaj), pa boš že zvedela, kam jo je popihala tvoja Se kar strinjam da je dobrega G treba obdržati tako ali drugače. Upam, da ti uspe. Naši malčki so itak sami lepotci Reby, a tebi pa dogaja Špikanje in podobno ... Joj, kolk je že to dolgo nazaj .... se že nič več ne spomnim. Kakorkoli, kot pravi Bibica - bratec/sestrica/duetek - karkoli bo, samo naj bo, ane Biba, katere frišne noseče so se zdaj puntale (nimam cajta brskat še po nosečniškem forumu) A to maš Reby v mislih al kako Ko se pa mlade mamice pritožujemo, da moramo na spomlad malo kilc zgubit, te pa nič kaj dosti ne gane OK, sej tista korenčkova torta je bila res verjetno bolj zdrava in manj kalorična, sam je še vedno torta Pa vsi ti pikniki, pa rojstni dnevi, jaz res ne vem, kaj je treba tolk jest Za razliko od Goldy si jaz tudi na vago več ne upam stopit Jaz sem našmu škratu povečala večerjo na 200 ml, pa od takrat še malo bolje in dalj časa spi do prve budnice (okrog 6ih). Resnično upam, da je to pravi razlog in da tako ostane. Druga zgodba je, da sem vseeno neprespana, ker se ne morem navadit, da bi šla kaj prej v posteljo . Zdej je pa spet bedno vreme Danes sva vozičkala po dvorišču gor in dol Pa še to sva mogla nehat, ker je ravno takrat malo bolj začelo deževat. No, k sreči je zaspal, ampak samo za tiste pol urice. Jutri gremo spet na plavanje, bo moj s tamalim v vodi, ker sem jaz spet dobila . Že ene dva dni mi naliva kot noro, jaz ne vem, ali sem že čist pozabila, kako je bilo to prej, ali je to res čist drugače sedaj Pozdravčka vsem
|