|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
2.5.2010 9:09:39   
Goldy
Dan!
Sem bila zvečer že razkrinkana!user posted image user posted image  Imeli smo se super.  Samo mo bili bolj malo - bili smo namreč pri žlahti pa je eden bil skozi zraven. Teta nas je stregla tako, da sem se zredila 2,5 kg. Da ne govorim o mojem možu. user posted image Alja je bila pridna. Le da se ponoči spet navadila joškat. user posted image  Ampak je bilo prvo noč doma že bolje.
Ogledali smo si ful, mami je tudi šopingirala. Za koga le?user posted image user posted image

seren* - a ti se me pa opazila?user posted image  Zarja je rožica med rožicami.user posted image user posted image

semper* - tunel je v Sloveniji!user posted image

Reby - še malo pa pade test? A je zdaj kaj lažje čakat, kot pri prvem? Ejejej, kakšen cuker je Tomi!user posted image

bibon - lepo, da si me počakala.user posted image  Samo takle čas sem jaz že cartala. Prestolonaslednik v redu raste? Itak, da ja!user posted image

sonček - kakšen lepotec L in tudi mami!user posted image

kimsy - pozdravček!

lučka - hm, mi tudi razmišljamo o nahrbtniku.

ajsi - Unten den Linden sem pomislila nate. Res je lepo!

Popoldne gremo že na pogreb, ker je svakinji umrla mami. Alja pa že v varstvo tete.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
2.5.2010 10:11:00   
biba007
Dan 8.

Danes ništa od kofija in tortic. So se frišne noseče spuntale...jim ne paše cukr, pa kavica smrdi... boste danes kar pri svojem. In hvala, Reby.

Iiii, Rebiček, tvoj offspring je pa res za muštr. Čudoviti čokoladni učki. Pa irokezica je postala prečka (jaja, Bibon Oko-Sokolo vse opazi). A je bil zdaj, ko bo dobil bratca/sestrico/duetek, čas za zrelejšo frizurco, kaj?

Ajsika, seveda, M. bo pa brez joškice. Od hudiča... Se mi pa dopade, da se mame takole ušmekajo za službico. Lepa-lepa Ajsiuser posted image .

Lučka, bravo za nahrbtnik. A je bilo udobno? Glede tvoje zgodbe pa...saj ne vem, kaj naj rečem. Se zdi tako nepravično....

Sonček, madona je že velik junak. Za oženituser posted image .

Se*, po mojem naš mali ne zna štet... Sicer pa la-mama tudi ne kaže kakšnega večjega razumevanja... madona, še spim kot polh, pa bi bila že vesela kakšnih mini predpripravniški tegobicuser posted image . No, ah, saj... če dobro pogledam, nekaj me pa res v križu štihauser posted image

Pa Goldi IS BACKuser posted image . Lupčka!!! Kaj pa ste papcali tam daleč v bundesligi? Kaj dobrega? Evo, kaže, da bo Bibon po vsej požrtiji zadnjih tednov postal še sneden! Od hudiča...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
2.5.2010 10:26:32   
biba007
Uh, pa pozabila vprašat....Reby, kakšen pa je tale stolček od Tja?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
2.5.2010 10:48:53   
Goldy
bibon - ma teta je kuhala čuda, pečenke, pa zrezke pa ene 3 prilogice, pa ene tri sorte solat, pa za zajtrk kokr, da bi bli v hotelu, klobaske, pa pa jajčka, pa sirček, bagetke, pa žemljice...da ne govorim o sladicah. Je bila to ena slovensko-nemška kuhinja! Uf!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
2.5.2010 12:08:30   
Reby
Goldy - super, da ste se imeli fajn. Tiste kilce se ti pa itak ne poznajo, še pašejo ti po mojem. Maš prav, je res ful lažje čakat, tik tak bo minil ta teden.
biba - ta stolček sem kupila rabljen na Bolhi, je Peg Perego Prima Pappa. Včeč so mi ti stari modeli in vzorci, ker tanovi so neke čudne barve, potem bomo itak meli lesen trip trap stolček, ta pa je super za prehod.

Zdej smo bli mal v šopingu in na kavici, sem srečala Noki & family, tamala dva sta že ful velika, Vitan je cela mami, Ivana pa cel ati, lušni so vsi user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
2.5.2010 23:07:06   
Goldy
Čer! Vidim, da ni nikjer nobene. Sem jezna k user posted image . Moja G odhaja v Velenje. Zdaj bomo imeli kr neko nadomeščanje.user posted image Mi je kar slabo ratalo, ko sem izvedela. Tak je bila krasna. Moram nekak izvedet, če se lahko prestavim k njej v Velenje. Sam, ko noče nihče nič povečat.user posted image

Grem spat. Nočko!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
2.5.2010 23:54:55   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

semper* - tunel je v Sloveniji!user posted image

Ma ja user posted image  Res? Kok sem vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej je pa morava zmenit za dostavo in money user posted image  A daš lahko na pošto ali čakamo na ... kaj je bil že zaeni dan ... 21. maj user posted image

Glede kilc pa se kar strinjam z Reby. Ziher ti prav pašejo. Glede G pa ... jutri se vsedi za telefon, pa vrti in vrti (no, sedaj velja tipkaj in tipkaj), pa boš že zvedela, kam jo je popihala tvoja user posted image  Se kar strinjam da je dobrega G treba obdržati tako ali drugače. Upam, da ti uspe.

Naši malčki so itak sami lepotci user posted image

Reby, a tebi pa dogaja user posted image  Špikanje in podobno ... Joj, kolk je že to dolgo nazaj .... se že nič več ne spomnim. Kakorkoli, kot pravi Bibica - bratec/sestrica/duetek - karkoli bo, samo naj bo, ane user posted image  

Biba, katere frišne noseče so se zdaj puntale (nimam cajta brskat še po nosečniškem forumu) user posted image  A to maš Reby v mislih al kako user posted image  user posted image  Ko se pa mlade mamice pritožujemo, da moramo na spomlad malo kilc zgubit, te pa nič kaj dosti ne gane user posted image user posted image user posted image  OK, sej tista korenčkova torta je bila res verjetno bolj zdrava in manj kalorična, sam je še vedno torta user posted image user posted image user posted image

Pa vsi ti pikniki, pa rojstni dnevi, jaz res ne vem, kaj user posted image  je treba tolk jest user posted image  Za razliko od Goldy si jaz tudi na vago več ne upam stopit user posted image  

Jaz sem našmu škratu povečala večerjo na 200 ml, pa od takrat še malo bolje in dalj časa spi do prve budnice (okrog 6ih). Resnično upam, da je to pravi razlog in da tako ostane. Druga zgodba je, da sem vseeno neprespana, ker se ne morem navadit, da bi šla kaj prej v posteljo user posted image .

Zdej je pa spet bedno vreme user posted image  Danes sva vozičkala po dvorišču gor in dol user posted image  Pa še to sva mogla nehat, ker je ravno takrat malo bolj začelo deževat. No, k sreči je zaspal, ampak samo za tiste pol urice.

Jutri gremo spet na plavanje, bo moj s tamalim v vodi, ker sem jaz spet dobila user posted image . Že ene dva dni mi naliva kot noro, jaz ne vem, ali sem že čist pozabila, kako je bilo to prej, ali je to res čist drugače sedaj user posted image user posted image

Pozdravčka vsem user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
3.5.2010 8:38:52   
biba007
Dan 7: SKUTINA Z BOROVNICAMI za dobro jutro. Pa čeprav zunaj roslja.

user posted image

Goldy, super za gurmanske užitke. 2 in pol kilci, strateško razporejeni, sta pa itak prav nobluser posted image . Hm, pa saj žihr zdravnikom sledimo širom po domovini, ni res? Če pomislim na mojega osebnega, pa zobozdravnika,...itak prevandram pol Slovenije... in srečno s sherlock-holmes podvigi.

Semper*, ne bom nič speckalauser posted image . Je pa res, da imam zadnje tedne tudi jaz eno takšno delikatno metodo lezenja na vago. Se primem za pult, potem pa najprej eno nogico, pa počasi drugo, pa spusti pult....se mi zdi, da mi jo uspe ukanit za kakšen dekagramčekuser posted image user posted image .

Jaz grem pa zdajle klicat v Postojno. Mi je G predlagaa, da naj jih pobaram glede CR in moje oko-sokolo dioptrije...če bi me morda želeli kaj prej videt... Imam občutek, da bo tole bolj donkihotsko opletanje z mlini na veter, ampak računam, da bo pa morda mali vendarle zaznal, da v naslednjem tednu mislim resnouser posted image .

Pa še vobče pomembno vprašanje: A imamo v SZ koncu Ljubljane kakšnega dobrega (beri: prijaznega, ljubeznivega, dobrosrčnega, potrpežljivega in čisto nič furjastega) PEDIATRA?

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
3.5.2010 8:43:51   
ledenka
bibon, hvala za tortico user posted image brojiš sitno, a user posted image glede pediatra - Mjevo lahko samo priporočim, je pa na Metelkovi, Grmekova user posted image potrpežljiva, sledi novostim, skratka super

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
3.5.2010 9:14:11   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

bibon, hvala za tortico user posted image brojiš sitno, a user posted image glede pediatra - Mjevo lahko samo priporočim, je pa na Metelkovi, Grmekova user posted image potrpežljiva, sledi novostim, skratka super

Ajsi, super, hvala. A misliš, da se bi jo, preden se komitiramo, dalo kaj prit pogledat? Na en takle check-up roundabout?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
3.5.2010 10:31:48   
Kruce Fiks
Ojla, sam na hitrco, morda komu pride prav.... => http://www.zurnal24.si/slovenija/subvencija-mlada-druzina-upravicenec-169166

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
3.5.2010 10:42:22   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Ajsi, super, hvala. A misliš, da se bi jo, preden se komitiramo, dalo kaj prit pogledat? Na en takle check-up roundabout?

odločiš se itak na prvem pregledu pri starosti 1 mesec user posted image če ti takrat ne ustreza, pač ne podpišeš.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
3.5.2010 17:59:49   
Serendipity
bibi - po takih dobrotah me ma da bi ti želela malce podaljšano nosečnost user posted image user posted image user posted image user posted image Tak, da mi vaš mali s neznanjem štetja gre kar na roko  - tak, da nič te ne štiha v križu! user posted image user posted image

Sonček, madona je že velik junak. Za oženit .

Prste vstran vse, ki mate pupe. Ta je naš! user posted image user posted image user posted image

goldy - hihi. Vse vidim, kaj?

Reby - še 7 dni do pluska! user posted image

ajsi - kak je bil prvi dan z varuško? Nohtki že novi?

semper* - čakam na kakšne okvirčke. A še obvladaš? (Saj veš, da je obvezna sestavina Klemen?)

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 3.5.2010 18:00:58 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
3.5.2010 18:11:44   
ledenka
po nohtke grem jutri user posted image bomo videli, kako bo ratalo... user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
4.5.2010 8:50:17   
biba007
Dan 6: LEPA-LEPA
user posted image

Se*, hvala, viš, vsaj nekdo, ki ceni sladiščno kulinarikouser posted image . Hvala hvalauser posted image .

Se mi pa zdi, da vas tale jutranji cuker čisto uspava... če bo naš še vlekel, bo res treba prešaltat na kaj drugega kot čokolado in tortice. Jaz sem že kot en super-sized kinderjajčekuser posted image .

Ajsi, boš povedala, kako je šlo z nohtki? Bodo lepi-lepi?

Rebiček, la-mama-nouveaux, vas kaj špiklja?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
4.5.2010 9:56:54   
Reby

Rebiček, la-mama-nouveaux, vas kaj špiklja?

Ne pas de špikljanja user posted image ,samo konstantna bolečina. Pri vas se kaj premika, dogaja?
Njami, njami tortica.

ajsika
- lepo se uštimaj
Se* - nujno spet pridite čimprej v LJ, da vidimo malo lepotičko še v živo
Semper - ti se nič ne pritožuj glede kilc, ker si prav super. No, jaz pa adijo hujšanje, zdej itak ne smem. Uživajte na plavanju. Jaz sem tut zadnjič šla z user posted image na plavalnega in je super, da majo v garderobi WC za invalide, sma se tik tak uštimala.
Goldy - no,to je pa tud eno veliko sr**** glede tvoje G. A to pomeni, da tud pri mojmu ne bo več nadomeščala. Pa tako super G je. Nujno jo moraš izvohati.

A mislite, da bi morala jaz jutri za na plvalnega imet tiste nosečniške tampone user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
4.5.2010 10:08:07   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pri vas se kaj premika, dogaja?

A mislite, da bi morala jaz jutri za na plvalnega imet tiste nosečniške tampone user posted image

Pri nas ništa. Prestolonaslednik zmerno živahen - in eso es todouser posted image . Se grem v ponedeljek pokazat v Postojno, da vidim, kako je na stvari... BTW, a lahko plodovnica odteka zeeeeeloooooo postopoma? Od včeraj imam ves čas nekaj mokre hlačke. Zgleda kot vodauser posted image .

Tamponi definitivno JA. Če se pa lahko izogneš namakanju v prvih par mesecih, pa še toliko bolje.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
4.5.2010 10:29:39   
Reby

Pri vas se kaj premika, dogaja?

Pri nas ništa. Prestolonaslednik zmerno živahen - in eso es todouser posted image . Se grem v ponedeljek pokazat v Postojno, da vidim, kako je na stvari... BTW, a lahko plodovnica odteka zeeeeeloooooo postopoma? Od včeraj imam ves čas nekaj mokre hlačke. Zgleda kot vodauser posted image .
Tud jaz sem imela malo mokre hlačke proti koncu. Men je itak pred porodom voda 2x odtekla in to 2 dni prej, ekrat rjavkaste barve, enkrat bolj krvavo. Pa se še vedno niso nič podvizali in pospešili poroda.

Tamponi definitivno JA. Če se pa lahko izogneš namakanju v prvih par mesecih, pa še toliko bolje.
Ah, rada bi se izognila,pa hodiva s Tomijem na plavalnega in mali tako uživa, da mu ne bi rada prikrajšala teh radosti. Atek je pa po dopustu prepolno zaposlen in ga ne bi rada morila, da si vzame fraj. Tašče pa ne spravim v kopalke.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
4.5.2010 10:44:37   
biba007

Tašče pa ne spravim v kopalke.

Nečimrnost je hudičuser posted image

Jaz sem pa ravno klicala v PO in so me naročili za soboto. Da se pridem malce pokazat. Pa kako prijazni so, za poljubčkat user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
4.5.2010 12:04:49   
Bumo
Da vas lepo vse pozdravim!! Uzivajte v pomaldi punce...mi smo super, Lanica je zdrava user posted image user posted image user posted image , smo ogromno zunaj,
(na srečo nimamo dežja), pa 6 zobkov že imamouser posted image user posted image in še
mlado pasjo familijo - beri 6 4 tedne starih, norcavih, in igre željnih pasjih maldičkov, tako,da dela ne sfaliuser posted image
Vsem in pa tebi Rebica poseben pozdravček, držim pesti, da si nosečka!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
4.5.2010 12:54:36   
lučka 25
ohoj.

Mi je kar nerodno. Preberem še, komentiram manj. Smo ves čas nekje na terenu, al pa je sa še čas za likanje, pospravljanje. če kje kaka minuta odveč hodi. Neža je pa tako in tako ves čas v pogonu, je že uspeh če je 2 minuti na dan pri miru. Živc je, ni kaj user posted image
Smo pa tudi v fazi užaljenosti.....to je tak jok in ihta, da je joj.

Biba, še malo, še malo.....user posted image

Reby, jaz še kar navijam, še pa še pa še pa še.

Bumo, super da je Lana zdrava.

Pa ostale, kako ste?

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
4.5.2010 15:38:15   
ledenka

moja G mi je tele toplo odsvetovala, da lahko naredijo več škode.

moji nohtki pa so tule:
http://img100.imageshack.us/img100/2797/fotografija001.jpg

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
4.5.2010 15:51:11   
biba007

Jah nič, Reby, potem ti pa kaj drugega kot projekt stlači-taščo-v-kopalke sploh ne ostaneuser posted image

moji nohtki pa so tule:
Opa, Ajsi, razkoš. Kolko pa tole košta?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
4.5.2010 16:23:39   
ledenka

Jah nič, Reby, potem ti pa kaj drugega kot projekt stlači-taščo-v-kopalke sploh ne ostaneuser posted image
neeee, menda kopanje ni problem user posted image

moji nohtki pa so tule:
Opa, Ajsi, razkoš. Kolko pa tole košta?

men je delala ena znanka user posted image sicer je cca. 40 E

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
4.5.2010 21:20:00   
Serendipity

moji nohtki pa so tule:

Iiiiiii... leeeeeepiiiii!  user posted image user posted image
Kaj je naslednji korak? Masaža? Saj veš, da ti predslužbeni stres ven stresejo.

bibi - kaj bo pa jutri zjutraj dobrega na jedilniku? Pa da ne bi mislila v soboto v P ostat. Jaz hoče sladice do 10. maja in pika! Zgučano?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?