Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 29.4.2010 12:31:25
|
|
|
|
Sempervivum
|
Študiram pa študiram, kam greste ve jutri Sem že mislila, da je kaj skrivnostnega, pol mi je pa le potegnilo, da gre za Šobec Grem zdej gledat, kje to je, a si sonček enkrat neki pisala o zemljevidu? Mogoče bi tudi midva prišla ...
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 29.4.2010 12:35:56
|
|
|
|
Sempervivum
|
Daleč je to meni Se vam bova rajši v ZOO še kdaj pridružila Samo našega sončka in L ne bom spoznala
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 29.4.2010 13:15:51
|
|
|
|
Reby
|
sonček - kdaj pa se dobimo? semper - sej to pa res ni daleč...
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 29.4.2010 16:26:08
|
|
|
|
Reby
|
Pravkar sem odkrila, da imamo en rdeč flekec/krogec na učki pod zenico in šibamo ob petih k pediatru. Upam, da ni kaj oz. ne bo hujšega
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 29.4.2010 18:31:24
|
|
|
|
sonček33
|
Reby, sporoči, kako sta opravila. Držim pesti, da bo vse bp. Meni najbolj ustreza, da se dobimo okoli 10h. Pa vam?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 29.4.2010 18:51:22
|
|
|
|
Reby
|
Mi smo nazaj. Mormo jutr dopoldan k okulistu Zgleda, da se je od zunaj nekaj udaril, ker ima tudi vekico malo otečeno, ampak čist mejčkeno. Pokličem, ko končamo (mam št. od mojsončka in lučke), pa da vidim, če bova prletela gor. Ful bi rada prišla.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 29.4.2010 19:14:44
|
|
|
|
lučka 25
|
ojla. mi smo uživali, še pa še pa še pa še........pa še Samo na hitro, ker greva "spet" na en žur, ker je prijatelj dobil sina. Za jutri...midve avto dobiva ob 10h, potem pa lahko hitro pičiva na Šobec. Reby, upam, da uspe tudi vama, da je Tomi v redu. Pa super za dva pingota, ki se veselo grejeta pri tebi.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 29.4.2010 19:17:11
|
|
|
|
sonček33
|
REby, držim pesti, da bo vse ok. Lučka, itak da ste užvali. kako je bejba? DEj sporoči mi za jutri, če boš prišla.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.4.2010 7:56:37
|
|
|
|
biba007
|
Dan 10: BELA IN TEMNA ČOKOLADA Ajsi, ko pride bibonček, zaštopiram vse tortice. Basta. Terapija noge-v-luft-in-čokolado-v-roke ima par stranskih učinkov (beri: Thunder-Thighs ipd.)... Komaj čakam, da se mi ne bo več treba basat. Svašta, a ? Hej, Rebiček, a ti tudi kaj odštevaš? Kako je z učkom? Pa en super štrol po Šobcu vam želim... bi šel Bibon z bibončkom tudi z vami...
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.4.2010 9:30:09
|
|
|
|
lučka 25
|
Dobro jutro Vidim, da biba lepo odšteva Evo, še sporočilo za sončka in ostale. Naju z Nežo danes ne bo, ker ne znese. Avto dobiva šele popoldan, takrat pa mamo že par tednov v planu en drug obisk. Če pa bomo lahko to izvedle kak drug dan, magari tudi petek, ko ma sonček malo manj ur in je prej doma. A to je možno? Zdaj greva pa malo ven, ko še ni toliko vroče. Pa mal na tržnico, da bo kaj zelejave in sadja pri bajti.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.4.2010 9:32:49
|
|
|
|
ledenka
|
Reby za T., upam, da ni nič hudega! uživajte v Šobcu sem mal mislila, da prideva, pa žal ne bo šlo. imava danes praktično zadnji dan fraj
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.4.2010 9:40:27
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ... sem mal mislila, da prideva, pa žal ne bo šlo. imava danes praktično zadnji dan fraj Ajsika, a potem je Nanny že izbrana? Sem ti že rekla, kako imenitno se sliši tale vaša varuška? Z belim predpasničkom in kodrčki .....
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.4.2010 9:44:46
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ... sem mal mislila, da prideva, pa žal ne bo šlo. imava danes praktično zadnji dan fraj Ajsika, a potem je Nanny že izbrana? Sem ti že rekla, kako imenitno se sliši tale vaša varuška? Z belim predpasničkom in kodrčki ..... seveda, že februarja sem mela iskalno akcijo do juolija bo s tole teto, po dopustu gre pa v vrtec, ki je tud že zbran in rezerviran. ne bomo čakali na mestne vrtce, nimam živcev za to.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.4.2010 12:31:38
|
|
|
|
Reby
|
sonček - sem klicala lučko in mojsončka, da naju ne bo, ker sva prišla šele ob 10.30 domov od okulista, pa zvem, da nobena ni šla. Jaz tvoje št. žal nimam. Dobili smo mazilo za učko, vemo pa ne, zakaj ima to. Če ne bo čez 1 teden bolje, mormo nazaj. ajsi - a ti greš zdej drug teden že v službo? bibon - odštevanje mi ne gre tako dobro od rok kot tebi, ker sploh nimam časa razmišljat o tem in se mi zdi prav super, da se ne obremenjujem Je pa fino, da vem, koliko dni je še do testa, ko pogledam tvoje tortice in tikerček lučka - sem za to, da probamo izvesti srečanje še kakšen drug dan.
< Sporočilo je popravil Reby -- 30.4.2010 12:32:55 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.5.2010 8:50:52
|
|
|
|
biba007
|
Dan 9: RATLUK za praznik dela. Ker se spodobi
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.5.2010 11:11:24
|
|
|
|
ledenka
|
biba, hvala za ratluk paše poleg turške kave Reby, v službo grem šele naslednji teden, ampak ta teden imam že kup predslužbenih opravkov... pedikura, manikura itd. M. bo pa sedaj pogosteje z varuško. za T., da ni nič hudega!
< Sporočilo je popravil ledenka -- 1.5.2010 11:13:09 >
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.5.2010 15:28:29
|
|
|
|
Reby
|
ajsi - ojoj, me zanima, kako bo M shajal ta teden z varuško in brez joške Pa še slikice malo od prej
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.5.2010 21:19:51
|
|
|
|
lučka 25
|
ojla Vidim, da se še kar sladkamo, ker biba še ni šla v Rim. ajsi, ja vidim da bo M počasi moral preklopit na drug "kanal". Ti se polepšaj, M pa naj uživa z varuško. Reby, ma T je pa pravi cuker. Pa njegova poškodba na očku, a je kaj bolje? Ostale pa vidim, da ste aktivne na terenu, ali pa uživate kje na morju. No, mi smo šli danes prvič s (sposojenim) nahrbtnikom mal v višave. Kot se spodobi za naš okoliš za1.maj smo šli na Jošta . Neža je uživala, oči je švical, mami pa sopihala Sem pa žalostna, ker je prijatelj naredil samomor, za seboj pa pustil majhnega sinčka, za katerega je skrbel on ne ne mamica. Kaj bo z malim res ne vem.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.5.2010 21:24:34
|
|
|
|
sonček33
|
Lučka, žal mi je, da berem take grozote. Super za nahrbtnikovanje. Reby, ma T. je cukr. Kako se počutiš?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.5.2010 21:36:24
|
|
|
|
sonček33
|
Pa še midva
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.5.2010 22:41:16
|
|
|
|
ledenka
|
sonček, lepotec L. Reby kaki nasmejani cuker! lučka grozljivo...
< Sporočilo je popravil ledenka -- 1.5.2010 22:42:20 >
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 1.5.2010 22:56:12
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pa še midva Joj, kak naš Lovro raste! Lepotec! Mami pa je itak čudovita! Full ti paše vloga mamice Lučka - sem brez besed ... *hugs* reby - šarmer Tomi ajsi - prijetne prepriprave na službo. Like it! Goldy -kuku! Kako je bilo? Ste uživali? bibi - mnjamsi! Thanks za info o slikci A junior-ju se nič ne mudi?
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 1.5.2010 22:57:28 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.5.2010 8:16:46
|
|
|
|
Reby
|
lučka - super za sprehode z nahrbtnikom. Mi ga imamo - Deuter Kid Comfort II in je super. Smo tudi včeraj bli z njim na sprehodu, ampak po ravnem, si nekako ne upam v hrib hodit in izzivat usode Poškodba na učku je malo svetlejše barve, kar po mojem pomeni, da bo bolje. Imamo pa mazilo in ga je prav zoprno dat v učko, ga dam potem, ko zaspi. Boljše bi bile kapljice. Žal mi je za prijatelja in še bolj za otročka. Bošček. sonček - kako je že vaš L velik in kakšen cuker je. Ti pa izgledaš prav super. Jaz prpopam kavico, Bibon bo pa najbrž spet postregla s kakšno tortico. Mislim, da se mali bibonček fino počuti pri mamici in se mu ne mudi. Prav je tako, bo še pa malo zrasel.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.5.2010 8:25:11
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kako se počutiš? Napihnjena, malo špika, boli... Neki se kuha, peče, kaj se bo izcimilo, pa vidmo že čez 1 teden
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?