|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
24.4.2010 8:39:01   
biba007
Dan 16: Opet tortica, tokrat MANDLJEVA, a s POLOVIČNIMI KALORIJAMI (ker smo včeraj samo kavico)
user posted image

Serendipity, aha, si takoj tankočutno zaznala nevarnost škrtarjenjauser posted image . Pa ni, veš. Bo tole zgolj down-sizing ... tako kot na Mars čokoladicah, kjer v ameriški izvedbi piše "serving size - half bar". Evo, pa imaš instantno polovične kalorijeuser posted image user posted image user posted image

Glede porodnega načrta je pa ideja, vsaj načelno, takšna:
(1) napišem, kaj hočem: nekaj na temo (ne)rezanja presredka, možnosti odstopa mrežnice (če bi morda kdo želel ponovno razmišljati o CRju), da bi mulčka želela čimprej podojit ipd.
(2) nadrilam lubija, da tole zna povedati na izust: gladko in glasno, z možnostjo REPEAT do onemoglosti.
No, in zdaj se sprašujem, če moram na še kaj posebej pazitiuser posted image ?

Ajsi, zdaj ko imamo fensi kolice...akhem...koliko pa mora biti dete staro, preden ga lahko odpeljem na štrol po ZOOju?

Reby, pa res, v ponedeljek boš torej že nosečkica. Superca!!!! Koliko pingvinčkov pa še imata? Tandemčki so super luštkani, je pa res, da takšnih za dvojčke & todlerja še nisem videla. Mora biti cel karavan, a? Iiiiiiiii, pa res, KJUTKO Tomi!

Semper, Frey Wille je super, ampak ima Ajsi kar prav, za trikrat na leto (no, meni ga niti tolkokrat ne rata zvleči). Mimogrede, se mi pa za "luksuz darilo" zdijo posrečeni tudi RIEDEL kozarci. Super tanek rob imajo in se mi zdi, da se jih da pogosteje zvleči tudi doma - za malo home-made crkljanjauser posted image

Goldy, srečno fijakanje. In te počakamo - mali ima, da je po fotru sila preudaren, jaz pa tudi računam na vašo hiperventilacijo. Ni drugeuser posted image .

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
24.4.2010 13:51:23   
kimsy
Reby - super, da greš že po pingvinčka! Kul.. Jst sm tud z dr. Djem zmenjena da se konec leta oglasim in grem v začetku leta po še kakega otročka! :)
biba - še mal, še mal... Jst nisem imela nobenega porodnega načrta.
Goldy - srečno pot!

Jst pa čakam našo frajlo, da se zbudi, da greva na kosilo k našim, pa se kar noče! Sspi že 3 ure, ko bi pa mami rada počivala, pa naša punčara "nagaja"! Jutri pa jo mahnemo na morje.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
25.4.2010 8:44:31   
biba007
Dan 15: Dobro jutro s kofetkom
user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
26.4.2010 0:04:36   
obayifo
nikjer nobenga?user posted image !?!
biba, še dobr, da vsaj kofe prideš ponudit.
mi smo mel porodni načrt, pa ga ni noben vidu. kr nekak je zmankal cajta. zadn trenutek sva se še spomnla, da mamo set za popkovno kri in smo hitr tist vn iz torbe vlekl user posted image . je pa res to, da je treba babco poslušat, moja je bla zakon! bi šla prec še enkrat k njej. zdej se mi zdi, da je šlo tko hitr mim. itak pa gre vse kar se naših sončkov tiče, prehitr mim...

mi smo mel dons obiske (matr sva pucala, so bli prvič pr nas, pa je blo treba vtis nardit user posted image pa pokazat in razložit kaj vse in kako sva sama nardila), mali je zdej zaspal in bom šla tut jaz, je blo napooorno.

reby, jutr in naslednje dni pa zate stiskamo. pol pa.. kaj že? aja, na kalamare je treba!!! a ne?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
26.4.2010 7:55:14   
biba007
Dan 14: JAGODNA
user posted image

Reby, držim pestkeuser posted image

Obi, bi rekla, da med prazniki tule držim zastavo. Se vse potepajouser posted image
A pri vas ste pa pucal? Pridni... Menda znajo (zlasti tašče na obisku) včasih tudi po TVju prah inšpiciratuser posted image .
Porodni načrt je pa že v pripravi. Ga bomo vzeli sabo....za ziherhajtuser posted image .

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
26.4.2010 8:12:30   
nokes
dobro jutro mamice! sem prišla izrazit svojo podporo mali rebiki, da ostane pri mamici. user posted image  dajmo reby, drži se! aha, in kot pravi obi, kalamariiiii! user posted image

biba, vidim, da odštevaš, še samo 14 dni? mater kam gre čas, no, pa saj grem jaz tudi že v službo, tak da.... vso srečo do konca, ko bomo pa dihali, pa seveda hu-hu-hu, ha-ha-ha....user posted image

vsem ostalim lep dan.

nokes

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
26.4.2010 8:19:00   
sonček33
Reby, kakšen lep sončen dan. Čudovit za spočetje otroka.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
26.4.2010 10:13:37   
Reby
Dan punce moje.
Hvala za navijanje.
Mi grejemo 2 pikici, test 10.5. user posted image
Zdej grem pa spakirat in šibamo.
Lepo se imejte, bibon fejst božat bušija, kmalu ga ne bo več.

< Sporočilo je popravil Reby -- 26.4.2010 10:14:07 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
27.4.2010 9:42:37   
biba007
Dan 13: Čas za stimulacijo. 38t. Jap, smo že malo kičastiuser posted image
user posted image

Rebiček, 10. maj 2010 bo SUPER: ti nalulaš plusek za bratca/sestrico/duetek Tomiju, pri nas pa dobimo prestolonaslednika. Jupijej!!! Bo hitro!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
27.4.2010 12:04:24   
Serendipity
No, da še jaz dam malo cukra zraven!

Sonček & rožice

user posted image

reby - you go girl!
bibi - no, te pa zgučano! 10. maj bo super dan. Jaz že malce vadim dihanje, da ti bom potem pomagala user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
27.4.2010 13:16:25   
sonček33
bibi, čisto malo še. Počutje?

Zarja, lepotička mala .ob rumenih tulipanih...noro lepa slikca.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
27.4.2010 21:21:55   
Sempervivum
Ojla!

Pa da se še jaz malo javim user posted image

Mi smo tudi doma, malo na piknikih, malo po obiskih, malo obiski pri nam ... Dnevi hitro minevajo. En-dva-tri pa bo konec praznikov. Danes sem šla nabavit malo rožic za korita - nisem bila sigurna, če bo vrtnarija odprta, pa nisem šla prej na bankomat, tako da sem bolj malo nabavila user posted image  Bom še morala it ... S K sva zunaj od kosila do večerje, zdaj je začel nekaj tečkat, da ne mara biti več ležečke, tako da po novem sedi v vozičku. In tako bolj malo spi, ali pa sploh ne user posted image  Zato pa zvečer pade dol (še prej pa sitnari do konca). Zdaj je začel kazat en malo manj lep del karakterja, namreč na trenutke je zelo ihtav - brca, tepe, meče stvari okoli ... tko, v sekundi se razpištoli user posted image  Upam, da mine, ker mi v tistem trenutku dvigne pritisk na 200/150. Pa mam zelo nizkega drugače user posted image

Upam, da se imate vsi fino, kjerkoli že ste user posted image

Zarja je prava lepotička, slikica je pa za v okvir (sicer je pa takih pri Se* kar nekaj user posted image )

Biba, tudi tvoj buši je prelep, božaj ga maximalno, saj nikoli ne veš, lahko boš že jutri brez user posted image  Pa hvala za vsakodnevne tortice/kofi. Komaj čakam, da pristaneš pri IVF mamicah user posted image

Sonček, uživate v teh lepih dnevih? Pa malo več časa imaš, da še kakšen post natipkaš user posted image  

Reby, tebi pa itak želim, da se izteče, kot si sama želiš user posted image user posted image user posted image

Aja, še tole. V pon. ko smo bili na plavanju, sem spoznala eno mamico in njenega 7 mesečnega sinka, ki se je s trebuha že na vse 4 dvignil, potem pa je še (kako naj opišem user posted image ) en tak most naredil - ritko dvignil čisto gor, in v takem položaju brez problema vztrajal ter držal ravnotežje user posted image  Smo se vsi samo čudili ... Mi je potem mamica razložila, da sta hodila na tisto vadbo za dojenčke Andreje Semolič. Zdaj pa tudi jaz študiram, da bi šli. O tem premišljujem že dalj časa, zdaj pa mogoče tudi kaj naredim ...

Pozdravček!!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
27.4.2010 21:56:43   
miska73
Samo da prečekiram, če je vse pod kontrolo.
Bibon zdrži še malo.
Rebek noseček....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... in kako se počutiš?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
28.4.2010 8:59:14   
biba007
Dan 12: KORENČKOVA. Za zdravje. Itakuser posted image .
user posted image

Iiiii, Se*, kakšen sonček. Pa klobuček. Pa štumfki. Pa lička. Ja, pa tulipani tudi. Za pohamsat. Mimogrede, tisti včerajšnji rododendrum na mojem bušiju je tudi z domačega vrta...jap, me ob temle vsesplošnem cvetenju začenja grabit en majcen vrtičkarski ponos. Čisto majcen, ampak je tuuser posted image .

Sonček, mi smo super, si sploh ne predstavljam, da bomo vsak hip pestovali. Tudi moj telešček še ne kaže nikakršnih tendenc. No, sicer pa, roko na srce, štetje mu nikoli ni šlo ravno dobro od rok, tudi pri M ne. Upam, da vsaj mali ve, kaj počneuser posted image

Sempre, aha, tudi vrtnariš. A ni luštno? BTW, otročki s karakterjem so pa neprecenljivi - zgledajo kot polnjeni krofki, obnašajo se pa čisto grown-up. Super luštna kombinacijauser posted image .

Helou Ratatujček. A imate pri vas tudi tak sonček?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
28.4.2010 10:17:50   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Dan 13: Čas za stimulacijo. 38t. Jap, smo že malo kičastiuser posted image
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Iiiii, Se*, kakšen sonček. Pa klobuček. Pa štumfki. Pa lička. Ja, pa tulipani tudi. Za pohamsat. Mimogrede, tisti včerajšnji rododendrum na mojem bušiju je tudi z domačega vrta...jap, me ob temle vsesplošnem cvetenju začenja grabit en majcen vrtičkarski ponos. Čisto majcen, ampak je tu .

Jao!!! A to je tvoj buši? Joooooj! Kaaaak lepo! Wau. Res. Kapo dol! Čudovit je! user posted image user posted image user posted image user posted image Superca! A to si ti tak oblikovala? Kak narediš to, da je en predmet barvast, drugo pa ne? V katerem programu? Ker jaz sem prejšnjič motiv ven izrezala in nato zalepila na isto sliko v sephia izvedbi. Je pa bilo ogromno zaj* in niti mi ni uspelo fajn...

semper*  hm ... Z je tudi taka cmirika včasih. Prav brca in tuli. Dečica mičkena, že zdaj vedo kaj bi radi in kako doseči  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
28.4.2010 10:38:52   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Jao!!! A to je tvoj buši? Joooooj! Kaaaak lepo! Wau. Res. Kapo dol! Čudovit je! user posted image user posted image user posted image user posted image Superca! A to si ti tak oblikovala? Kak narediš to, da je en predmet barvast, drugo pa ne? V katerem programu? Ker jaz sem prejšnjič motiv ven izrezala in nato zalepila na isto sliko v sephia izvedbi. Je pa bilo ogromno zaj* in niti mi ni uspelo fajn...

Se*, jap, včerajšnji buši je čisto domač pridelek. Eko, tako rekočuser posted image . Pofotkal me je lubi, rododendron nabral takisto lubi. No, jaz sem bila super pridna in si spodrecala hlačke, hihiuser posted image user posted image . Sicer pa je ČB obdelano v Picasi, barvo rožice smo pa potem Photoshopali. Ni ravno kunštno. Tistega rezanja in lepljenja pa jaz tudi ne obvladam...

Pa luštkan avatarček. En tak look retro razglednice, kajne?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
28.4.2010 11:34:34   
ledenka
lep buši user posted image še malo, pa ga ne bo več user posted image pri men je sicer še kar nekaj kože odveč user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
28.4.2010 22:30:59   
mojsonček
Čer!

en kviki pol pa radler v kozarc pa noge u luft pa pred tv za pol urce pol pa v mižule...

med vsemi rožicami je najlepša Zarja

biba še malo pa tega lepega bušija ne bo več... bo pa zato nekaj veliko lepšega..fino odštevaš... jst mam že čist slinasto tipkovnico...

semper pa so Klemna le premamile lepote sveta user posted image  jst sm s tamalo kr doma po knjigi (A. Semolič)  telovadila (sm se zdej spomnila, da že kr lep čas nazajuser posted image ) drgač pa... vse ob svojem času... naša je bla tko majava v bokih, lih samo za swinganje... tut pomislit nisem upala, da bo naredila kak samostojen korak pred 1. RD ona frajla se pa kr spusti in gre... 

mirno nočko pa lepe sanje...user posted image  

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
29.4.2010 7:23:38   
Reby
Dobro jutro!

Tomi časti za 8 mesecev (btw tele torte Jagode in dinozavri so zakon - upam, da ni reklama user posted image )

user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
29.4.2010 7:32:18   
Reby
bibon - prečudovit buši in slikica user posted image . Jp, 10. maj bo najin.
Se* - Zarja, cuker za stopit. Slikca je enkratna.
Semper - no super, da Klemen sedaj sedi in opazuje okolico. Spal bo pa doma, pa še ti si boš spočila user posted image
Naš se pa kr naprej na noge postavlja, sedet pa sploh noče user posted image  No, razen v vozičku in stolčku za hranjenje, pa seveda pri nas na nogah. Aja, pa gugalnica. Na tleh pa ni šans, ne mara, takoj ko ga dam sedet, se postavi na noge ali pa se prevrne na trebuh in akcija.
Ta most pa naš tut dela, jaz mu rečem strešica. Jaz imam tisto knjigico od Semoličeve, pa sem čisto pozabila na njo, ker se mi ne zdi nič pretirano fajna.
podganca - zaenkrat sem super, nimam niti časa razmišljat o tem, me mali preveč okupira. Danes se vračamo domov, skoz je bla akcija, bazen, sprehodi, počitka nič. Sem pa ful napihnjena, kot da bi bila najmanj 4 mesece noseča. Kako ste vi?
sonček, mojsonček, lučka - kako kaj kaže za jutri? Jaz bi mogoče prišla user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
29.4.2010 8:18:57   
mojsonček
Jutro!

Cmokec slavljencu! Torte so fenomenalne, upam, da tut po okusu... sam škoda, k je to nekje s primorske (če se ne motim) in je tko nkol ne bom mogla probat...  jst moram še poštudirat kje naj jo naročim za našo žabico... če ne bi imela omejitve glede sestavin bi se mogoče sama lotila česa, tko pa... ni mi, da bi eksperimentirala... zdej se pa lahko zgražate nad mojo lenobo user posted image

glede jutr-  reby kako to misliš mogoče? valda prideš user posted image user posted image  sonči se nč ne javi, k ma počitnice in se skos potepa, lučka je itak še na morju... do večera je še dolga... v vsakem primeru sem jst za, jutr bo en tak luštn dan

biba... zamujaaaaaaaaaaš!!!user posted image  od tomija nč ne šteje... kr svojo zbrskej user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
29.4.2010 8:50:39   
biba007
Mojsonček, sem se hotla mal prišlepat Tomiju, pa vidim, da ne bo nič. Ste me, okosokolo, takoj razkrinkale. Evo, smo stauhali tole:

Dan 11: CHOCOLATE CHIP CAKE
user posted image

Tomi, čestitke. Pa lupčka, mwa*. Tele tortice so pa res super, sem šla posrfat. Hm, se sprašujem, če so slastne tudi, al' so bolj za gledat?

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
29.4.2010 10:40:57   
ledenka
dobre tortice user posted image biba, a boš tud pol lepla, ko bo bibonček visel na tebi? user posted image

čestitke Tomiju user posted image tele tortice zgledajo res čudovite. se ukvarjam s tem, kje naročit prvo torto za M. gor mora bit motiv Pilota Metoda user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
29.4.2010 11:00:50   
Bumo
Reby user posted image user posted image user posted image user posted image
you go girl!!!user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
29.4.2010 12:07:13   
sonček33
Reby, mojsonček, lučka in ostale....jaz sem za jutri ready. Midva sva itak vsak dan tam. Kdaj pa? Povabila sem še zvezdico. Vam pa povem, da jaz z mojim škratom ne bom mogla kje sedet ...niti sekunde ni pri miru. Njega vse zanima. Včeraj je padel iz svoje posteljice. Me je skoraj kap. Ne vem več, kam naj ga dam, da bo varno počakal, če grem jaz na wc.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?