Sempervivum
|
Ojla! Pa da se še jaz malo javim Mi smo tudi doma, malo na piknikih, malo po obiskih, malo obiski pri nam ... Dnevi hitro minevajo. En-dva-tri pa bo konec praznikov. Danes sem šla nabavit malo rožic za korita - nisem bila sigurna, če bo vrtnarija odprta, pa nisem šla prej na bankomat, tako da sem bolj malo nabavila Bom še morala it ... S K sva zunaj od kosila do večerje, zdaj je začel nekaj tečkat, da ne mara biti več ležečke, tako da po novem sedi v vozičku. In tako bolj malo spi, ali pa sploh ne Zato pa zvečer pade dol (še prej pa sitnari do konca). Zdaj je začel kazat en malo manj lep del karakterja, namreč na trenutke je zelo ihtav - brca, tepe, meče stvari okoli ... tko, v sekundi se razpištoli Upam, da mine, ker mi v tistem trenutku dvigne pritisk na 200/150. Pa mam zelo nizkega drugače Upam, da se imate vsi fino, kjerkoli že ste Zarja je prava lepotička, slikica je pa za v okvir (sicer je pa takih pri Se* kar nekaj ) Biba, tudi tvoj buši je prelep, božaj ga maximalno, saj nikoli ne veš, lahko boš že jutri brez Pa hvala za vsakodnevne tortice/kofi. Komaj čakam, da pristaneš pri IVF mamicah Sonček, uživate v teh lepih dnevih? Pa malo več časa imaš, da še kakšen post natipkaš Reby, tebi pa itak želim, da se izteče, kot si sama želiš Aja, še tole. V pon. ko smo bili na plavanju, sem spoznala eno mamico in njenega 7 mesečnega sinka, ki se je s trebuha že na vse 4 dvignil, potem pa je še (kako naj opišem ) en tak most naredil - ritko dvignil čisto gor, in v takem položaju brez problema vztrajal ter držal ravnotežje Smo se vsi samo čudili ... Mi je potem mamica razložila, da sta hodila na tisto vadbo za dojenčke Andreje Semolič. Zdaj pa tudi jaz študiram, da bi šli. O tem premišljujem že dalj časa, zdaj pa mogoče tudi kaj naredim ... Pozdravček!!!!
|