lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Živjo! bibon - ti naša pripravnica, lepo da si se javila. Bomo dihale s tabo, bomo. sicer moram jaz osebno poiskat spet tiste papirje in mal poškilit, ker mogoče sem pa že mejčkeno pozabila. Pa še gre. Sem mal povadila. V družbi je vedno lažje. Glede poroda - ko so mene po porodu spraševali kako je bilo, sem rekla, da ni glih tako kot bi rožce sadila, ni pa glih grozno. Pa sem baje imela težak porod. Hvala za tale sadni tower - njami, njam... za bibončka, da se je poredil. Tak je prav. Ej, sam če ni tole pomagal, ko se ne zdej več tolk po bušiju božaš! Jaz tudi pravim, da za vsak dan glih ni, je pa za preživet, ker itak maš pol otročka v rokah in je vse "pozabljeno" kruce - jaz tudi ne bom uveljavljala. Sem bila kar prepričana, da bom vsj do jeseni, ali pa še dlje, pa se nam zaenkrat računica ne izide. Bi bil kr manjko... Naša tut začne očku kr mahat, ko se začne oblačit. Ja, tak je s šihti. Pozdravček Karolinci! Naša tudi kar maha, vsakič ko moj ali jaz vstaneva in greva magari samo nekam kaj iskat, ona že kar maha Bumo - pikepoke za pupo! Da čimprej porihtate pikice in bušija. Sam pa tut, a so ljudje mal čudni, da z bolanim otrokom hodijo okrog??? Ja, maš vse sorte ljudi. Sem že v službi doživela, da so namenoma pripeljali bolnega otroka in pred vrtcom čakali, kdaj bom poklicala, a bom takoj ugotovila, da ma vročino al ne, pa če jo bom izmerla in koliko,... Pa še bi se kakšna zgodbica našla. Hvala bogu, da je teh staršev zelo, zelo, zelo malo. Reby - jeeee! Noč je bila boljša! Tomi še dirka skozi tunel? Naši je tudi tak fajn. Pa še za neki je dobr, če ga damo pred televizor, pol ne vstaja in ne šlata tv-ja in ga ne gleda čiiist od blizu. Samo, če je razstavljen, skoraj nimamo več kam stopit. Jaz bi tudi tunel za našo madam. Bo treba v akcijo. lučka - so rdeča lička izginila? ja so. Ampak danes so bila spet. Sem pa ugotovila od česa. Jaz jo vedno umivam z vodo po jedi, tudi zunaj (mam že nek rezervno vodo). Včeraj in danes pa je nisem mela in sem jo obrisala z osvežilnimi robčki. Važno, da vem od česa je in da čisto lepo izgine že čez par ur. Ajsi - kakšne salte je to v zoo izvajal M? Je bil res kar akrobat. Jaz sem mogoče odreagirala kar malo hladno, ampak jaz sem že iz službe vajena raznih akrobacij, tako da ne trznem več s takim strahom. Prve dni službe pa me je vsak dan bolel želodec in kar lep čas sem rabila, da sem ugotovila, da je to od vsega trzanja, ko se je kdo spotaknil, padel, še največkrat pa ko je skoraj padel....ali v igralnici ali na igrišču. semper* - ja, fino, pol se ziher nekje dobimo, da še mene spoznate. No, edin že Reby poznam. No, to bi bilo pa lepo. mojsonček - hvala. Pa saj sem bila že čist skulirana s to hrano, pol pa spet padem... Ti a si že dobila ? Mislim, ker je jaz še vedno nimam. Sploh ne vem, kako se bom z dr. D-jem pogovarjala o novem postopku. Tudi pri nas so besede - ne, ne smeš, pusti - največkrat izgovorjene besede. Upošteva me tut bol tako tako. Pri nas je tud Ne aktualno, ampak njej je to smešno, ker misli da je to igra obi - za srčka!!! Ja, res super Zdaj pa moram it še zapisnik napisat. Danes sem bila malo v službi, na enem delovnem sestanku. Pa pakiram že počasi, ko v petek odrinemo v širni svet. Ampak najprej sem pa morala tule kakšno besedo napisat. No, saj besed je bilo kar veliko.... Uživajte na dopustu. Sem si kar tvoj post sposodila za pisanje, da ni toliko dela. Sem mal lena
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 21.4.2010 22:43:54 >
|