|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
21.4.2010 8:59:09   
biba007
Evo Bibona iz ilegale, smo že pod 20...skrajni čas, da se pridem k vam na tale ADVANCE FORUM slinit. Smo ravno ugotavljali, da bi se bilo dobro začet javljat na raport, da ne bom ravno sama dihala - prvič, ker nimam pojma, kako (tisto znanje iz MŠ mi ne vliva ravno samozaupanja), in drugič, ker gre v množini vedno lažje. Sem se torej javila za jutranjo dobavo kofija/tortic, dokler se ne bomo selili proti P.

Dan 19: jutranji SADNI-TOWER
user posted image

Super za ZOO, komaj čakam, da še mi dobimo junaka za vozičkat. Pa letna karta se tudi fajn sliši.

Mimogrede, da poročam, terapija noge-v-luft-in-čokolada-v-roke je učinkovita. Naš mali je zrastel, jupijej, jupijaj. Sicer še malenkost zaostajamo, ampak trend je pa SUPER!!!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
21.4.2010 9:29:25   
Kruce Fiks
Bžorno!
Me zanima če bo katera od teh ki se vam steka porodniška uveljavljala pravico do skrajšanega delovnega časa? Pri nas delamo na tem, vendar pa se srečujeva z nemalo vprašanji.
Ve kera kaj več?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
21.4.2010 14:05:44   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Bžorno!
Me zanima če bo katera od teh ki se vam steka porodniška uveljavljala pravico do skrajšanega delovnega časa? Pri nas delamo na tem, vendar pa se srečujeva z nemalo vprašanji.
Ve kera kaj več?

Moja sodelovka uveljavlja. Pravi, da dobi polovično plačo, plačane ma prispevke in delovna doba ji teče kot če dela 8 ur. Kaj več pa ne vem, ker jaz tega ne bom uveljavljala. Res ej tudi, da se jaz v službi 6,5 ur ker sem v šolstvu (vrtec) in mi je glede tega lažje.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
21.4.2010 14:09:40   
lučka 25
Biba, super za kavico in crkljanje do tvojega poroda. Super, da malin bibonček lepo raste.
Kar se pa tiče poroda, ti pa svetujem, da si sama pri sebi rečeš, to moram ati skoz, cilj bo prelep (to je seveda otroček user posted image ) in pa poslušaj babco, sledi njenim navodilom. Kaj več pa ne moreš narediti, edino če boš mela še kakšno substanco za omilitev bolečin, no pri meni o tem ni blo časa, da bi razmišljala, kaj šele da bi izvedla.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
21.4.2010 21:26:29   
sonček33
Reby in mojsonček - jaz sem za srečanje med tednom...ker mi imamo zdaj spomaldi tudi tako malo skupnih trenutkov, da so vikendi prav "sveti" oziroma rezervirani za "sveto trojico" user posted image user posted image

Torej, če bo katera za srečanje naslednji teden na Šobcu, naj javi. jaz sem itak vsak dan tam.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
21.4.2010 21:28:14   
Goldy
Živjo!

bibon - ti naša pripravnica,user posted image  lepo da si se javila. Bomo dihale s tabo, bomo. sicer moram jaz osebno poiskat spet tiste papirje in mal poškilit, ker mogoče sem pa že mejčkeno pozabila.user posted image  Pa še gre. Sem mal povadila.user posted image  V družbi je vedno lažje. Glede poroda - ko so mene po porodu spraševali kako je bilo, sem rekla, da ni glih tako kot bi rožce user posted image sadila, ni pa glih grozno. Pa sem baje imela težak porod. Hvala za tale sadni tower - njami, njam... user posted image  za bibončka, da se je poredil. Tak je prav. Ej, sam če ni tole pomagal, ko se ne zdej več tolk po bušiju božaš!user posted image

kruce - jaz tudi ne bom uveljavljala. Sem bila kar prepričana, da bom vsj do jeseni, ali pa še dlje, pa se nam zaenkrat računica ne izide. Bi bil kr manjko... Naša tut začne očku kr mahat, ko se začne oblačit. Ja, tak je s šihti. Pozdravček Karolinci!

Bumo - pikepoke za pupo! Da čimprej porihtate pikice in bušija. Sam pa tut, a so ljudje mal čudni, da z bolanim otrokom hodijo okrog???user posted image

Reby - jeeee! Noč je bila boljša!user posted image  Tomi še dirka skozi tunel? Naši je tudi tak fajn. Pa še za neki je dobr, če ga damo pred televizor, pol ne vstaja in ne šlata tv-ja in ga ne gleda čiiist od blizu. Samo, če je razstavljen, skoraj nimamo več kam stopit. user posted image

lučka - so rdeča lička izginila?

Ajsi - kakšne salte je to v zoo izvajal M?

semper* - ja, fino, pol se ziher nekje dobimo, da še mene spoznate. No, edin že Reby poznam.

mojsonček - hvala. user posted image Pa saj sem bila že čist skulirana s to hrano, pol pa spet padem...user posted image  Ti a si že dobila user posted image ? Mislim, ker je jaz še vedno nimam.user posted image  Sploh ne vem, kako se bom z dr. D-jem pogovarjala o novem postopku.user posted image
Tudi pri nas so besede - ne, ne smeš, pusti -  največkrat izgovorjene besede. Upošteva me tut bol tako tako.

obi - user posted image  za srčka!!!

Zdaj pa moram it še zapisnik napisat. Danes sem bila malo v službi, na enem delovnem sestanku. Pa pakiram že počasi, ko v petek odrinemo v širni svet. Ampak najprej sem pa morala tule kakšno besedo napisat. No, saj besed je bilo kar veliko....user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
21.4.2010 21:29:57   
sonček33
goldy uživajte sto na uro

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
21.4.2010 21:31:40   
Goldy
sonček - bomo, bomo uživali. user posted image Mi pa pridemo v Šobec poleti, ko pridemo na Gorenjsko na dopust.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
21.4.2010 22:29:42   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Reby in mojsonček - jaz sem za srečanje med tednom...ker mi imamo zdaj spomaldi tudi tako malo skupnih trenutkov, da so vikendi prav "sveti" oziroma rezervirani za "sveto trojico" user posted image user posted image

Torej, če bo katera za srečanje naslednji teden na Šobcu, naj javi. jaz sem itak vsak dan tam.

Jaz bi z velikim veseljem, ampak od ponedeljka do četrtka gremo na morje. Tako, da pri nas v poštev pride le petek. In če se zmenite za ta dan, bova z Nežo prileteli tja (na metli če ne drugače user posted image  ), sam da se vidmo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
21.4.2010 22:41:10   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Živjo!

bibon - ti naša pripravnica,user posted image  lepo da si se javila. Bomo dihale s tabo, bomo. sicer moram jaz osebno poiskat spet tiste papirje in mal poškilit, ker mogoče sem pa že mejčkeno pozabila.user posted image  Pa še gre. Sem mal povadila.user posted image  V družbi je vedno lažje. Glede poroda - ko so mene po porodu spraševali kako je bilo, sem rekla, da ni glih tako kot bi rožce user posted image sadila, ni pa glih grozno. Pa sem baje imela težak porod. Hvala za tale sadni tower - njami, njam... user posted image  za bibončka, da se je poredil. Tak je prav. Ej, sam če ni tole pomagal, ko se ne zdej več tolk po bušiju božaš!user posted image

Jaz tudi pravim, da za vsak dan glih ni, je pa za preživet, ker itak maš pol otročka v rokah in je vse "pozabljeno"

kruce - jaz tudi ne bom uveljavljala. Sem bila kar prepričana, da bom vsj do jeseni, ali pa še dlje, pa se nam zaenkrat računica ne izide. Bi bil kr manjko... Naša tut začne očku kr mahat, ko se začne oblačit. Ja, tak je s šihti. Pozdravček Karolinci!

Naša tudi kar maha, vsakič ko moj ali jaz vstaneva in greva magari samo nekam kaj iskat, ona že kar maha user posted image

Bumo - pikepoke za pupo! Da čimprej porihtate pikice in bušija. Sam pa tut, a so ljudje mal čudni, da z bolanim otrokom hodijo okrog???user posted image

Ja, maš vse sorte ljudi. Sem že v službi doživela, da so namenoma pripeljali bolnega otroka in pred vrtcom čakali, kdaj bom poklicala, a bom takoj ugotovila, da ma vročino al ne, pa če jo bom izmerla in koliko,... Pa še bi se kakšna zgodbica našla.user posted image  Hvala bogu, da je teh staršev zelo, zelo, zelo malo.

Reby - jeeee! Noč je bila boljša!user posted image  Tomi še dirka skozi tunel? Naši je tudi tak fajn. Pa še za neki je dobr, če ga damo pred televizor, pol ne vstaja in ne šlata tv-ja in ga ne gleda čiiist od blizu. Samo, če je razstavljen, skoraj nimamo več kam stopit. user posted image

Jaz bi tudi tunel za našo madam. Bo treba v akcijo.

lučka - so rdeča lička izginila?

ja so. Ampak danes so bila spet. Sem pa ugotovila od česa. Jaz jo vedno umivam z vodo po jedi, tudi zunaj (mam že nek rezervno vodo). Včeraj in danes pa je nisem mela in sem jo obrisala z osvežilnimi robčki. Važno, da vem od česa je in da čisto lepo izgine že čez par ur.

Ajsi - kakšne salte je to v zoo izvajal M?

Je bil res kar akrobat. Jaz sem mogoče odreagirala kar malo hladno, ampak jaz sem že iz službe vajena raznih akrobacij, tako da ne trznem več s takim strahom. Prve dni službe pa me je vsak dan bolel želodec in kar lep čas sem rabila, da sem ugotovila, da je to od vsega trzanja, ko se je kdo spotaknil, padel, še največkrat pa ko je skoraj padel....ali v igralnici ali na igrišču.

semper* - ja, fino, pol se ziher nekje dobimo, da še mene spoznate. No, edin že Reby poznam.

No, to bi bilo pa lepo.user posted image

mojsonček - hvala. user posted image Pa saj sem bila že čist skulirana s to hrano, pol pa spet padem...user posted image  Ti a si že dobila user posted image ? Mislim, ker je jaz še vedno nimam.user posted image  Sploh ne vem, kako se bom z dr. D-jem pogovarjala o novem postopku.user posted image
Tudi pri nas so besede - ne, ne smeš, pusti -  največkrat izgovorjene besede. Upošteva me tut bol tako tako.

Pri nas je tud Ne aktualno, ampak njej je to smešno, ker misli da je to igra user posted image user posted image

obi - user posted image  za srčka!!!

Ja, res super user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa moram it še zapisnik napisat. Danes sem bila malo v službi, na enem delovnem sestanku. Pa pakiram že počasi, ko v petek odrinemo v širni svet. Ampak najprej sem pa morala tule kakšno besedo napisat. No, saj besed je bilo kar veliko....user posted image user posted image

Uživajte na dopustu. user posted image

Sem si kar tvoj post sposodila za pisanje, da ni toliko dela. Sem mal lenauser posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 21.4.2010 22:43:54 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
22.4.2010 8:30:40   
Goldy
Pa ne da je naš bibon šel že rodit??user posted image  Al pa sam še dremucka. user posted image

Aja, pa dobro jutro! Na kak kofe pa tortico bo pa treba počakat. user posted image

Noč je bila boljša - z manjšimi prekinitvami. Bo bolj moj mož vedel.user posted image  

Se je pa ulilo - pa še micena toča zraven oz. babje pšeno.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
22.4.2010 8:59:19   
Bumo
Pikice so popolnoma izginile, ta mala pa je kot novauser posted image user posted image user posted image
pa še ena za info...sori, če ste to kje že omenile, sem bolj počasne sorteuser posted image user posted image

http://www.mddsz.gov.si/si/splosno/cns/novica/article/1939/6352/06cd263379/

poljub vsem

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
22.4.2010 9:16:39   
lučka 25
Dobro jutro user posted image

Biba, a že dihamo? A se še stiskaš v topli postelji?

Goldy, no super za boljšo noč. Pri nas pa sedaj že skoraj en teden spi po 11 ur, brez prekinitev. Uf, štejem te lepe dneve. Danes je spala celo skoraj 12 ur, mmmmm kako sva se naspala. Zdaj pa samo upam, da se to nadaljuje. Čeprav ko se pohvalim, se ponavadi.......

Bumo, super za lepšo kožo in da se vse umirja. Glede otroškega dodatka mama pa jaz kar v telefonu v opomniku. Me je že lani referentka opomnila, da gotovo ne bodo pošiljali obvestil.

Pa ostale, a še spite, a ste super mame,....???

No, naju z malo čaka samski vikend, ker gre oči za 3 dni na turnir, potem gremo pa od pon.-čet. v Umag. KOMAJ ČAKAM.user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
22.4.2010 9:49:18   
biba007

Dan 18 - dan za dobro jutro s ČOKOLADO:
user posted image

Pa sorči za rahlo zamudouser posted image ...in hvala za potrpežljivost. Šibamo merit prestolonaslednika, pa ponovem kar traja, da se spedenam. Goldy, si me nasmejala s tistim domnevnim doprinosom umanjka božanja bušija. Ampak ni to to, zagotavljam iz prve roke. Sta pred tem radikalnim ukrepom že prijela čokolada in izležavanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
22.4.2010 10:07:24   
Reby
Bibon - super, da prestolonaslednik raste. Še malo, pa se nam pridružiš na otročkih user posted image Kar se tiče poroda, ti kar mirno. Najhujši so bli men popadki - jah, čar umetnih popadkov. Sam porod mi je bil pa mala malca, 3x smo potisnili in mali je skočil ven user posted image
sonček - jaz bi edino lahko v petek, ker nas do četrtka ni. Aaaa, pa vidim, da lučke tut ni. Torej petek user posted image
Goldy - vi dobro noč, mi slabo. Zbudil smo se 3x... Velja za maj, da se vidmo. Se bomo zorganizirale. Tunel - naš živi v tunelu user posted image
lučka - pa kaj ji vi dajete, mogoče kakšen šnopček, da tako fino spi? user posted image Naš je včeraj čez dan spal vsega skupaj samo 1 uro in to po plavanju, pa sem mislila, kako bo super spal ponoči. Če verjameš... Jp, vaša Neža tako lepo maha papa, prav stopila sem se zadnjič, ko sem jo vidla, kakšen cuker.
bumo - super, da so pikice izginile. So naše pikapoke pomagale user posted image
obi - super za srčka, sem ful vesela user posted image
mojsonček - Tomi ni nič drnjohcal ponoči po zoo, kr naprej se je zbujal in premetaval, je najbrž vse podoživljal user posted image Kakšna je bila pa vaša noč?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
22.4.2010 12:31:42   
Sempervivum
Dober dan user posted image

Reby, si že bila pri Reškotu?

Biba, hvala za jutranje dobrote user posted image  Samo tale cuker je med nosečnostjo seveda dobrodošel, kasneje pa ne tako zelo ... ko se je treba znebit viška kg ... no, upam, da bo to tebi prihranjeno user posted image  Torej še ne dihamo. Smo pa v polni pripravljenosti user posted image  

Bumo, hvala za obvestilo, mi zelo prav pridejo, ker jaz nisem ravno na tekočem, kar se teh stvari tiče ... In super, da je tamalika bolje user posted image  

Tunel: moje povpraševanje še velja ... če bo katera slučajno šla nabavljat, pliiiiis še zame enega. Zdaj si ga pa sploh še bolj želim, ko berem kako otročički uživajo user posted image

Jaz kuham kosilo, mali spančka ... vse po starem user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
22.4.2010 14:39:44   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Ob petih imamo user posted image .
Mali pa spi že zdele 2 uri user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
22.4.2010 15:12:41   
sonček33
V petek, 30. 4. , torej srečanje na Šobcu. Če katera potrebuje zemljevid, naj pove.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
22.4.2010 15:21:15   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

No, dobro opravite.
Tomi pa spi zato, ker rabi lepotni spanec, da bo še bolj očaral Reškota. user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
22.4.2010 15:29:46   
ledenka

naš je tud 2 uri spal user posted image

dobro opravite pri Reškotu!user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
22.4.2010 20:58:45   
Serendipity
user posted image le kje naj začnem? Od zadaj naprej de še najboukše...

ajsi & reby - superca za vajina zaspančka. Nam še to ni uspelo čez dan user posted image

reby - poročilo?

sonček33 - ok, se vidimo na Šobcu! Hm, samo nekoč pred davnim davnimi časi sem pa bila tam, veš? Smo se hodili tja kopat s sestrično. Ampak - to je tak daleč nazaj, da se samo vode, dreves in račk spomnim user posted image
Vikendi so pa tudi samo naši, naši user posted image

semper* - ku-ku lepotička! Kakšna slikca Klemna pade? Komaj čakam, se bo Z spet malce ''''slinila'''' ob pogledu nanj user posted image . Kar se pa tunela tiče - jaz bi šla v Iiiiikeeeeeeooooooo! Pa se mojemu lubiju ne da...

bibonček - jeeeee!To mi delaj! Priden Bibojunior! But - you''re killing me! Ko odpišem, grem na rop hladilnika, shrambe ali pa kar trgovine. Slaaadkooooo. Nujno rabim nekaj sladkega... Mmmmmmmmmmm.

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Goldy, no super za boljšo noč. se pridružujem! user posted image user posted image Pri nas pa sedaj že skoraj en teden spi po 11 ur, brez prekinitev. Uf, štejem te lepe dneve. Danes je spala celo skoraj 12 ur, mmmmm kako sva se naspala. Zdaj pa samo upam, da se to nadaljuje.itaq, da se bo. o naslednjih zobkov user posted image user posted image user posted image Ok, zezam se. Bo se! že trkam po lesu v tvojem imenu ...  Čeprav ko se pohvalim, se ponavadi.......

Bumo, super za lepšo kožo in da se vse umirja. Ouuujeee. Pridna L! Kar tak naprej! Glede otroškega dodatka mama pa jaz kar v telefonu v opomniku. Me je že lani referentka opomnila, da gotovo ne bodo pošiljali obvestil. Si me spomnila, da si ga tudi jaz naštimam...

Pa ostale, a še spite, a ste super mame,....??? ah, jaz sem ponavadi vse dvoje - speča super mama - Z me pa za nos lovi in boža, da me zbudi user posted image user posted image user posted image

No, naju z malo čaka samski vikend, ker gre oči za 3 dni na turnir, *hugs* potem gremo pa od pon.-čet. v Umag. KOMAJ ČAKAM. A sem lahko malce fauš? Tak pozitivno fauš user posted image

obi - joj! SUPER NOVICA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

goldy - relax, take it easy! Ne še na službo tak fejst mislit, no! user posted image Se že pakirate?
Hm - kar se pa tiče M. Sem ugotovila, da sem jaz vedno srečnež med tistimi mini procenti, kjer nič ne profitiraš. Ravno obratno... M dobila po cca 4 mesecih (polnega dojenja) po porodu. Ekola, tisto droben procent, ki dobi ob polnem dojenju. Pri lotu - kjer so tudi mini procenti srečnežev - pa ni suha i sluha o moji umestitvi tja. user posted image No, mogoče tudi zato, ker ga ne igram? user posted image

Hm, bi dovolj zaenkrat. Upam, da nobenega nisem (spet) spustila (ponavadi se ravno zaradi tega komaj zraven spravim - vedno koga in kaj pozabim user posted image )

*hugs & kisses*

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 22.4.2010 21:00:14 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
22.4.2010 21:11:01   
Reby
Čer. Jaz sem še kr v šoku, ker se je ata odloču, da vse super štima in grem kar v ponedeljek po zamrznjenčka user posted image Tomi je pa res čist očaral Reškota, še posebej so mu bila všeč njegova lička.
sonček - še javim, če pridem, odvisno od počutja user posted image
Na dopust pa vseeno gremo, ampak kopanje v termah žal zame odpade.
Sem vedla, da sem še prej nekaj pozabila.

Semper
- vse najboljše user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
22.4.2010 21:19:02   
Serendipity
Reby - opa! Opa! OPPPAAAAAA! Yeah! Držim pestke! user posted image Tomi je pa itaq CAR. Valda, da še tata Reš pade na njegov šarm!

A naša Semper* ima danes rd? Zakaj pa jaz tega ne vem? Vse naj naj najboljše!

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
22.4.2010 21:33:58   
miska73

Čer. Jaz sem še kr v šoku, ker se je ata odloču, da vse super štima in grem kar v ponedeljek po zamrznjenčka user posted image Tomi je pa res čist očaral Reškota, še posebej so mu bila všeč njegova lička.

Pa ka si ti ja nor...
pa ti si tako rekoč že skor noseča.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
22.4.2010 21:35:56   
ledenka
Reby user posted image user posted image user posted image to pa super, se vsaj sekirat nimaš časa! torej navijamo za januarčka user posted image user posted image user posted image

semper , vse najboljše! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?