lučka 25
|
Dober večer Danes je bil en tak lep dan. Neža je bila danes kot rožica in sva šli kar lepo ven tako dop. kot pop. Sonček in mojsonček, zdaj mi je pa prav nerodno, ko sem takole prestavila našo kavico. Ampka smo vsaj uživale m sončku, ker v kafiču to ne bi prav preveč No, pa saj v sredo že napovedujejo, da bo spet lepo vreme. Je pa včeraj zvečer Neža spet ves čas nekaj jokcala in se zbujala, tako da sem jo malo pred deseto popokala v najino posteljo, očiju pa rekla, da je kavč njegov. Je še par minut jokala, potem pa zaspala. In spala kot polh do 6.40 pa sem jo nazaj uspavala in je spala do malo pred 8. In danes je bila tak sonček, dobrovočjna,.... Mi je pa že včeraj polepšala dan. Že ene 2 dni prej se sedaj kar stisne k tebi. Ampka včeraj pa se je kar stisnila k meni, se crkljala in potem čez čas pogledala k meni, se nasmehnila in nazaj stisnila. No, še zdaj mam rosne učke, tako je bilo lepo. O zobku pa ne duha ne sluha. Tko da ne vem več kaj je blo. Res pa je, da jo okoli polne lune vedno eno noč ves čas nekaj moti, pa se zbuja. Tko da lahko tudi, da je bila le toliko nenaspana da j zakuhala. Ah, nisem dovolj pametna. Reby, hvala za tortico in vse čestitke za Tomija. No, mi smo bli dopoldan zunaj skoraj 3 ure, smo malo kofetkali zunaj,...Ti pa tudi vidim, da znaš uživati, ker je čisto prav. Goldy, lepo da uživaš, pa vidim, da je Alji pasal sveži zrak in toplo sonce. biba, ja ta filmček je pa res zakon. Sem ga že videla in se nasmejala. Sempre*, bi ti rada pomagala glede dojenja, pa ne morem, ker naša je bila prefina, da bi se priklopla, ji selikon bolj ustreza. Upam, da na mlada leta ne bo sanjala o silikonu, ker če bo po meni ji D košarica ne uide, večjih pa tud mislim da ne bo rabila. Kruce, kje se pa ti skrivaš? A je še vedno veliko dela z adaptiranjem?
|