|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
24.2.2010 6:30:48   
Reby
Dobro jutro user posted image

user posted image

Me prav zanima, če je bil potres, ker sem se zbudila, ko je nekaj treslo, možno pa da se mi je sanjalo al pa je kak ornk težek tovornjak pelu user posted image
Danes se je mali zbudil enih 10x in zajokcal, pa sem ga mogla za vsakič iz postlce vzet, ker se ni drugače potolažil...
blanči - a res, da zarad krvavitev? Bošči Bernardek user posted image
lučka - ziher je od tega, naš ma včasih rdeče pikice okrog ust

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
24.2.2010 7:29:54   
mojsonček
Jutro!

O, ta glavna kofetarcauser posted image  hvala za kofi, jst si svojga moram še skuhat...

Jst sm tut imela zjutraj potres ampak od tega, k je tamala take streljala k je učer borovničke jedla in se seveda pol še podelala... me je kr streslo, k sm pleničko odprlauser posted image

BLANČ in OBI... upam, da bosta vajina fantiča kljub začetnim težavam zdrava in srečna malčka user posted image user posted image  mamici, držta se, me bomo pa držale pestke in pošiljale pozitivno energijo...

glede rdeče brade... pri nas je bla od tiščanja igrač v usta in to tko hudo, da sva morali k P, ker ji več kot 14 dni nobena krema ni pomagala... in sva dobli od P recept, da so nama namešal v lekarni eno kremco in je bla že naslednji dan k rožca... od takrat tega nimamo več (sej že trkam)

prepisano z lončka

aq. purificata 30,0
glicerol ad 100,00

če bo kjera rabila...

naj vam sije sonček... povsod....

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
24.2.2010 9:17:02   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Obi, držim pesti za dobre razultate.

pikepoke

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
24.2.2010 10:17:08   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Obi, držim pesti za dobre razultate.

pikepoke

Držim pesti!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
24.2.2010 11:36:18   
Bumo
Obi, tudi jaz mislim zelo na vas in držim pesti in pošiljam pikapokeuser posted image user posted image user posted image ...
in superza Nežo in skutko....naj le tako ostane še naprejuser posted image
kako lep dan je danes..smo bili že enkrat zunaj, pa še gremo..kako sem pogrešala tako vreme...pomlad prihaja!!!user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
24.2.2010 11:57:13   
kimsy
Tako, pa mi je po enem mesecu kooončno uspelo, da se vam javi še ena srečna ivf mami! :)
Sm bila full zasedena, ker sem večino časa kar sama doma, ima moj na žalost tako službo, da je skoz naokol. Zdaj smo končno ujeli nekakšen ritem, počasi se mi zdi, da se tudi krčki umirjajo. Vrjetno sveži zrak dela čudeže.
No, naša punči ima že en mesec, se je že za en kg zredila, porod je bil pa kar dolg in naporen, ampak se splača.
Ponoči usatjamo samo okoli dveh-treh in potem okoli šestih, tako da je super, čez dan pa je malo bolj sitna. Ampak vseeno ima eno dopoldansko rundo in eno popoldansko.

Tako, sm se vam na brzino javila, vas morem še mal za nazaj prebrat, že ene par dni nisem nč.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
24.2.2010 12:04:22   
sonček33
kimsy dobrodošla

mojsonček, nič se ne odvajam...časa ni

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
24.2.2010 18:43:16   
sonček33
Obi, vas imam v mislih.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
24.2.2010 19:59:37   
lučka 25

Obi, vas imam v mislih.

jaz tudi

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
24.2.2010 23:18:35   
obayifo
hvala vsem, drage(i) moje(i)

danes so nas poslali domov, izvidi bojo šele v petek
na prvi pogled naj bi šlo za benigno zadevo, nabralo se je v trikotnem prostoru med malimi in velikimi možgani, lahko da se bo samo poštimalo, v petek bomo zvedli več. v glavnem kontrola čez 3 mesce (razn če bo kej hujšga) in bomo spremljal, kako se bo odvijalo
jaz sem se po lučkino odločila, da bo do takrat že zginlo in se bomo super razvijal naprej brez težav, tole tresenje ga bo minilo in v RA bo rekla, da nam gre super. a ne?
zdej se bom pa kar počas 'splaknla', ker smo mal prej šele domov pršli in sem takooo zmatrana. tole postavanje in čakanje po bolncah človeka čist unič..

aja, kimsy, dobrodošla!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
24.2.2010 23:23:30   
mojsonček
evo...zdej grem pa tut jst lahko spat...

super obi, sem prou vesela... naj bo čim prej tko, da bo Enej vesel in zadovoljen fantičuser posted image user posted image  mami in oči pa brrez takih skrbi...

mirno nočko želim...

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
25.2.2010 9:24:57   
sonček33
Obi, vesela sem. Optimistično naprej.user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
25.2.2010 9:29:39   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

jaz sem se po lučkino odločila, da bo do takrat že zginlo in se bomo super razvijal naprej brez težav, tole tresenje ga bo minilo in v RA bo rekla, da nam gre super. a ne?

Tako razmišljanje je pravo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mene no noben ne zastopi, kako mi uspe. Sem bila čez vikend čisto na meji z vročino, pa sem si rekla, da jaz pa NE bom zbolele. Da bom čez 2 dni zdrava,.....in včeraj sem bila že kot rožica. Treba je vrjeti. To ti da moč, voljo,....

In jaz VEM, da bo z Enejem vse v redu. Vidva pa sta postala tudi tako močna, da bosta vse prepreke prebrodila.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
25.2.2010 11:11:24   
Reby
obi - super, le pozitivno razmišljaj in sigurno bo vse ok user posted image  Držim pesti, da cista izgine. Naj bo Enej še naprej tako luškan dobrovoljček kot je!
kimsy - lepo, da si se oglasila, pa upamo na kakšno slikico user posted image

Jaz ne vem, kam se našemu tako mudi. Danes se je postavil na roke in dvignil, pa na kolena in se gugal naprej in nazaj in zraven tako kričal. In to v postlci, ko sem ga dala spat. potem je pa tut hitro brez jeze in joka zaspal. Škoda, ker nisem posnela, pa saj bo še prilika.
Čudovit sonček je danes, komaj čakam, da se mali zbudi in pojeva, pa šibava ven na sprehod za kaki 2 urci. Sem se odločla, da mu bom danes kupila skutico in mu jo malo dala, pa da vidim reakcijo user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
25.2.2010 11:12:53   
Reby
lučka - super, da si zdrava. Si pa tako kot jaz, pri nas so bli že vsi 2x bolani, jaz sem si pa rekla, da ne smem zbolet in nisem user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
25.2.2010 12:17:20   
Bumo
danes imamo spet "mesečnice" user posted image user posted image user posted image poljubčke vsem ,ki so prikukali na svet 25tega v mesecu...
mi jih štejemo po novem 7user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
25.2.2010 15:24:36   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

Tako razmišljanje je pravo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

In jaz VEM, da bo z Enejem vse v redu. Vidva pa sta postala tudi tako močna, da bosta vse prepreke prebrodila.

PODPIS!

IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

danes imamo spet "mesečnice" poljubčke vsem ,ki so prikukali na svet 25tega v mesecu...
mi jih štejemo po novem 7

ČESTITKE! user posted image

Naša pika časti za svojih 6 mesecev user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 25.2.2010 15:31:09 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
25.2.2010 20:33:21   
sonček33
VSem obmesečnikom vse dobro. Pridno nagajajte še naprej.

REby, Tomiju se res mudi...a ni nič hudega...je že dovolj močan in zvedav, da mu uspe. Super!

Obi, sem vesela res. Vse bo ok.

Lučka in mojsonček...zadnjič je kava splavala v odtočni kanal..kdaj imamo nov termin? Meni se kofetka!

Seren...kolk je pa Zarja lepa na uni slikici na fbju. Sonce malo mamino.

Danes pa je bil pomladni dan. Zunaj sva bila 5 ur. Smo šli popoldne vsi trije vozičkat do Bleda. Noro. Pa kavica na sončku samo v puloverju. JUhej.

Kaj kej kuhate malim? A sva midva med najstarejšimi?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
25.2.2010 20:43:35   
kimsy
obi - tako se govori! Itak, da bo vse ok, ker more bit!
Reby - bom poskrbela za kako fotko, oblubm

A ni fajn, k je tok pomladno vreme?

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
25.2.2010 20:55:19   
mojsonček
Helou!

Čestitke obema lepotičkama za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image  SEKI  si sama pekla?

reby evo, še mal pa bo že punco domov prpelou user posted image

sonči jst sm ZA! prejšnjič je Zoja zatajila k je viruse okol pobirala, zdej upam, da ne bo imela takih prebliskov...
joooj, jst bi tut šla peške do Bleda... se moram zbasat en dan, ko bo spet tko lepo vreme k dons... mi smo bli pa dons kr doma, ker je tamau fasal virozo in je bošček bruhal celo dopoldne pol smo pa še migreno preganjaluser posted image  važn, da je že OK, lepih, sončnih dni bo pa vedno več... čeprou še nč ne voham pomladiuser posted image

spet šihtam... qr.eve bilance... I HATE THEM!

sori... si grem kr takoj usta umit...

kimsy helou user posted image

< Sporočilo je popravil mojsonček -- 25.2.2010 20:57:28 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
25.2.2010 21:37:45   
lučka 25
sonček in mojsonček, jaz sem tudi takoj za kofetka user posted image  user posted image  user posted image  Nslednji teden v torek ne morva, greva k miški mal pogledat v vas user posted image  Sreda pa podpade zaradi plavanja, a ne mojsonček. Tko, da kar rečta, lahko že v ponedeljek, če sta za.

kimsy, moja olika je pa res na nuli. Še dobrodošlice ti nisem izrekla. No, zdaj pa zares, dobrodošla med nami. user posted image

sonček, dobro ste to uživali. Ja tam z vašega konca mate pa lepo do Bleda, ves čas al pločnik al pa posebej stezo, a sam en majhen del manjka? Glede kuhanja si pa za to starost res bolj osamljena. Lahko pa povem kaj nečaku kaj kuhajo. Je že razne golaže, čufte,... obožuje juhe, še posebej govejo z nudelčki, potem pa meso in zraven ponavadi kakšna omaka (smetanova al pa sirova,...)

bumo, se* čestitam ob mesečnici. Našo madam to čaka jutri. user posted image  user posted image  user posted image

Reby, tvoj Tomi je pa pravi telovadec. Naša miška je včeraj prvič ponoči spala na trebuhu. Drugače vedno na boku ali hrbtu. Zanimivo jo je blo videti z ritjo v zraku.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3146
25.2.2010 22:58:54   
obayifo
vse lepo za obmesečnice!!

danes je blo pa res tko lepo, da sm spet trmo vklopla in trogala iz 4. štuka dol in sva bla zunej skor 2 urci, pa še bi bla, sam je lačn ratu, pa je bil tut cajt za kosilo in sva šla mal krompirčka pa korenčka skuhat (smo še kar na bolj osnovnih okusih, sam mal mešamo in kombiniramo). in hvala bogu, da sva šla, me je nehala glava bolt, k me je že od včeraj.

se mi je pa milo storilo, ko sva šla mim bita (en kao hotelček s fitnesom in aerobiko tukaj v bližini) po pločniku in sm od deleč gledala kup vozičkov in mamic na kofetku zunej na sončku... pa me je mal udarlo. jaz pa nobene ne poznam.. priseljenka... moj mali škratek nima malih 'prjatlčkov'.. sama vozičkam... in sm pogoltnla cmok, solzice nazaj potlačla in odkorakala naprej. je pršlo za mano vse, kar se je nabiralo zadne čase, sm se počutila tko k tretji dan po porodu user posted image
še dobr, da mam 'vsaj' tale RR in vas, da mal pojamram, da preberem, kakšne špičijo vaši lumpi in lumpe, mi je mal hudo, kadar so boščki bolni in sm vesela, ko je kej lepga za prebrat in za videt.
tko. there you have it.

lučka, naš pa sploh več noče drgač kot na trebuhu spat, ko se prvič mal prebudi je v trenutku obrnen in pol tko dalje.. sam ritke pa ne da u luft user posted image

mojsonček, sej bo glih zdej marc in bo tut z bilancam počas opravleno. pol pa sam lepo vreme in uživanje s sončki. zdej pa verjamem, da je gužva in se bo še stopnjevala.

sonček, super za dolgo vozičkanje. pr nas še ni tolk dolge avtonomije brez joške user posted image . da bi jih pa zunej ven metala, mi pa tut ni. prelepo vreme = preveč folka user posted image (sploh pa kakšni čudni strici.... že zdej se zgodi, da me kakšn 'pozdrav', k me je mogoče 2x srečal na sprehodu)

reby, vaš bo pa vse rekorde podrl user posted image .
pr nas mamo zadnje čase tut tako kričanje, da je najbrž po celi soseski slišat user posted image . ampak na kolena pa najbrž še nekej časa ne bomo šli. je pa neumoren na trebuhu, ure in ure, pa noge in roke u luft in brcat in krilt... jaz ne morem bit niti minuto tko user posted image . mava pa vojne, k se je treba previt. kako nej ga umijem in previjem, če se mi skos na trebuh obrača user posted image
je pa dons že pred deseto zaspal, do zdej je blo treba sam 1x it mal pobožat in dudo dat.
grem se še mal posladkat in noge v luft.

lepo spite in naj vas ne budijo user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
26.2.2010 8:11:01   
mojsonček
Jutro!

Čem najprej en kofi skuhat?

user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
26.2.2010 8:23:34   
mojsonček
... no, zdej pa še kkšno malenkost naklofam pa šibam kej porihtat doma... Patrik in Zoja se špilata in sta čist zadovoljna, da mata mir... mi smo zadnjič kupl skokca... ja, sej vem, da ga ne priporočajo ampak sm se odločila, da ga vseeno naštimam in mi ni žal...

obi... je blo še men hudo, k sm brala prvo polovico posta user posted image user posted image  nč bat za prjatlčke, Enej jih bo imel kar jih bo hotu... otroc se že navohajo med sabo... jst tut sama vozičkam... priznam velikokrat mi paše, ker imam bolj hiter korak včasih bi se pa prilegla kkšna družba, krajši sprehod in malo posedanja na sončku ob kkšni pijački... ampak je trenutno pač tko pa se nč kej ne obremenjujem preveč s tem... sicer smo se pa enkrat menile, da ko bo zunaj bolj prijetno (upam, da se to začne že naslednji teden user posted image ) se dobimo na pijački... a ne reby?

lučka, sonči... jst sem frej v pon, tor, sre, pet user posted image  plavanje odpade, ker ima vaditeljica obveznosti... samo povejta kjer dan

kje se pa semper potepa? upam, da sta le tko bizi s Klemnom, da zmanjka časa še za RR...

Neposredna povezava do sporočila: 3149
26.2.2010 9:28:28   
lučka 25
user posted image

Evo, Neža danes časti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.