|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
1.3.2010 21:44:12   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pa še ena slikca user posted image

user posted image

Ni kaj, res je lepotec. user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
1.3.2010 22:05:54   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Sempre*, bi ti rada pomagala glede dojenja, pa ne morem, ker naša je bila prefina, da bi se priklopla, ji selikon bolj ustreza. Upam, da na mlada leta ne bo sanjala o silikonu, ker če bo po meni ji D košarica ne uide, večjih pa tud mislim da ne bo rabila.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  No, vidiš, jaz sem pa šele s Klemnom prišla na kaj več kot A user posted image  Sam je pa moj trebuh še kar v Ž dimenzijah user posted image  Zdaj, ko bomo začeli bunde slačit, me že pošteno skrbi tole user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
1.3.2010 22:20:45   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

O, Biba, sem mislila, da si že rodila, ko sem videla, da je zadnje sporočilo tvoje, hehe user posted image  Vidim, da se zelo intenzivno pripravljaš na novega člana user posted image  Video je super, samo zadnje čase si lahko na youtube ogledam samo polovičko, pol pa ne gre nikamor več user posted image user posted image user posted image  Se to tudi vam dogaja? user posted image user posted image user posted image jap, to je rač virus Zarja pri nas user posted image user posted image

Tomi, čestitke še tebi pa polovičko! user posted image  Reby, še kakšno slikco nam privošči user posted image   čestitke Tomiju & Aneju  user posted image user posted image user posted image

Sonček, se ti danes že kaj bolj da, ali si še v včerajšnjem razpoloženju user posted image  user posted image   user posted image user posted image user posted image Mislim, da je še vedno isto razpoloženje

MOjsonček, kar dva zobka naenkrat sta zunaj? To je pa hudo na kvadrat! Je pridna Zoja, da kljub vsemu tako spančka. res priden pupek sladki! user posted image user posted image A še vedno štrajka pri hrani? Jaz našemu vse kuham brez soli, v vodi, tak da ... nekih kulinaričnih ovacij res ne izvajam user posted image  Pa še nič kupljenega ni probal, mislim kašice, pa to, tako da ... ni vse v kuhinji user posted image   hihi - jaz prav čire-čare delam s tem. Mi je res fajn. Je pa kupljeno tudi že dobila - ko kam gremo ...

Se* kako kaj kmetovanje? Si pognojila pri sosedih, pa pobrala kokošja jajca, pomirila bika ... user posted image . Je pikapoka pridna? zriktano in porihtano  user posted image

Goldy, je fino, ane, k se spet lahko takole sprehajamo? Midve sve tudi danes zabluzile na sončkanju cel dan. SUPER JEEE! user posted image user posted image user posted image

Mam spet eno vprašanje: kolk se še kaj dojite vsi tisti, ki ste že na GH? Hm ... Zjutraj 2x, popoldan nekajkrat, zvečer nekajkrat, po novem so noči zapolnjenje z zizanjem (odkar sta zobka ven šla, je cel ritem šel k vrrrrr user posted image user posted image user posted image ) No - dojimo se po potrebi je še the best odgovor. Je pa zanimiva, če se ne dojive dosti čez dan (ker ga kje bluzive) noče obroka gh in  ko jo k sebi dvignem se pocarta in prav prisesa na lice, ali vrat  user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirno nočko, pa lep jutrišnji dan! enako

Papa

Uh, sem lenuhec - sem si malo olajšala stvar s citiranjem  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
1.3.2010 22:24:36   
Serendipity

Sempre*, bi ti rada pomagala glede dojenja, pa ne morem, ker naša je bila prefina, da bi se priklopla, ji selikon bolj ustreza. Upam, da na mlada leta ne bo sanjala o silikonu, ker če bo po meni ji D košarica ne uide, večjih pa tud mislim da ne bo rabila.user posted image

Ha ha ha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  No, vidiš, jaz sem pa šele s Klemnom prišla na kaj več kot A user posted image  Sam je pa moj trebuh še kar v Ž dimenzijah user posted image  Zdaj, ko bomo začeli bunde slačit, me že pošteno skrbi tole user posted image

Hm ... baje po dojenju zize skočijo še malo bolj nazaj, kot so bile pred  nosečnostjo user posted image (komaj čakam  se vsaj ne bom ubijala stemi smotanimi modrci od kopalkuser posted image )
Naša pikapoka je pa danes res pridna. Navajava jo na spanje v svoji posteljici (uspavanje pravzaprav) in je brez posebnih borb zaspala  (tok, tok, tooooooooook po lesu)
user posted image Hm - je pa postala na splošno zelo jokava, če ni nikogar v bližini user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 1.3.2010 22:28:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 3204
1.3.2010 23:25:02   
obayifo

Jaz tudi razmišljam o peglanju ... če se bo mali hotel po tleh valjat user posted image  Obrvi - jih zna naš tko našopirit in grdo pogledat, ko je moja mami to prvič vidla, se je začela samo režat ... menda ima tudi to po meni user posted image user posted image
mi smo tut mal peglal včeraj, sem ga dala za par minutk v bumbota in ni vrag, se je tolk zviral, da se je ven prekucnu...in pol je bil jok in sem sam še ugasnla peglezen
Eneju čestitke za polovičko user posted image  user posted image  mamici pa user posted image , za dobro voljo user posted image hvala
Ne vem, če se bodo učke še kaj spreminjale ... naš ma že kar nekaj časa iste.

Naš smotko že ful čeblja. Pa ful mi gre na živce, k je po novem vsaka stvar v 5 sek na tleh user posted image  Pol mava pa cel regiment igrač po kuhinji, ko jaz takole malo posurfam. pri nas isto, kar doseže, je takoj al v ustih al pa na tleh, če je na višji poziciji. čebljamo nekaj malega, bolj se vriska, piska in dere

Tist link s 5 S-ji je pa ful fajn! Včeraj, ko mali ni hotel zaspat (spet žurka do konca - dobre volje, pa afnal bi se, zaspan pa itak ful, k čez dan tako malo spi ...), sem mu na uho tko šššššššškala, kot je bilo na videu. Se je takoj umiril user posted image pri nas ne pali

Aja, pa Klemen ma tudi ful mozoljčkov po bradi zadnjih nekaj dni ... po moje je to od slinjenja in hrane, ko ga futramo ... tut Enej. ko da bi se zmenila, tale naša pobča

Lep pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 3205
1.3.2010 23:41:31   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
obi lupčka za Eneja ob polovičkiuser posted image user posted image  mmmmm...tortica bi prou pasala... dala. vam pa user posted image za zobke.

reby, čestitke vašemu lepotkotu. dobro turo sta nardila. midva sva bla danes dve uri zunaj, pa zadnjih 100m več ni zdržal v vozičku, sem ga morala nosit in vozek rint. kaj če bi bla tako daleč user posted image

Mam spet eno vprašanje: kolk se še kaj dojite vsi tisti, ki ste že na GH?

kakor kdaj. ponoči zihr 1-3x, zjutraj, po malici, po kosilu poskušam počasi ukint, pa ne gre. vsakič, preden zaspi, bi bil rad na joški, razen če mu rata zaspat zunaj v vozičku. tako da je čist različno, kakšen dan 5x, kakšen 10x. mam pa občutek, da je vse skup že bolj bogo.. uvelo.. user posted image ampak očitno se še najde

Je pa včeraj zvečer Neža spet ves čas nekaj jokcala in se zbujala, tako da sem jo malo pred deseto popokala v najino posteljo, očiju pa rekla, da je kavč njegov. Je še par minut jokala, potem pa zaspala. In spala kot polh do 6.40 pa sem jo nazaj uspavala in je spala do malo pred 8. In danes je bila tak sonček, dobrovočjna,....
Enej se je tut zvečer skos prebujal in še ponoči na vsake 2-3 ure. mogoče jih pa res luna meče, naše škratke.

Mi je pa že včeraj polepšala dan. Že ene 2 dni prej se sedaj kar stisne k tebi. Ampka včeraj pa se je kar stisnila k meni, se crkljala in potem čez čas pogledala k meni, se nasmehnila in nazaj stisnila. No, še zdaj mam rosne učke, tako je bilo lepo. kako lepo. pri nas se to zgodi še bolj slučajno, si pa predstavljam, kako lep občutek je.
O zobku pa ne duha ne sluha. Tko da ne vem več kaj je blo. Res pa je, da jo okoli polne lune vedno eno noč ves čas nekaj moti, pa se zbuja. Tko da lahko tudi, da je bila le toliko nenaspana da j zakuhala. Ah, nisem dovolj pametna. nekaj pride, pa gre...

Sempre*, bi ti rada pomagala glede dojenja, pa ne morem, ker naša je bila prefina, da bi se priklopla, ji selikon bolj ustreza. Upam, da na mlada leta ne bo sanjala o silikonu, ker če bo po meni ji D košarica ne uide, večjih pa tud mislim da ne bo rabila.  fino. jaz sem mela D samo na konc nosečnosti in do pred kratkim, zdej smo že na C, pa po moje tut B ne bi bil dost premejhen user posted image

Kruce, kje se pa ti skrivaš? A je še vedno veliko dela z adaptiranjem? ste pregnali vonj?

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
1.3.2010 23:45:21   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

Tist link s 5 S-ji je pa ful fajn! Včeraj, ko mali ni hotel zaspat (spet žurka do konca - dobre volje, pa afnal bi se, zaspan pa itak ful, k čez dan tako malo spi ...), sem mu na uho tko šššššššškala, kot je bilo na videu. Se je takoj umiril user posted image pri nas ne pali

Je palilo lih tolk, da sem lahko tole napisala user posted image  Včeraj ni palilo nič user posted image  No, danes je pa takoj zaspal. Kdo bi jih razumel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
1.3.2010 23:53:33   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

MOjsonček, kar dva zobka naenkrat sta zunaj? To je pa hudo na kvadrat! Je pridna Zoja, da kljub vsemu tako spančka. res priden pupek sladki! user posted image user posted image A še vedno štrajka pri hrani? Jaz našemu vse kuham brez soli, v vodi, tak da ... nekih kulinaričnih ovacij res ne izvajam user posted image  Pa še nič kupljenega ni probal, mislim kašice, pa to, tako da ... ni vse v kuhinji user posted image   hihi - jaz prav čire-čare delam s tem. Mi je res fajn. Je pa kupljeno tudi že dobila - ko kam gremo ...
jaz mam osnovne okuse lepo zmrznjene po kockicah in jih poljubno mešam med sabo user posted image . sveže edin vsakič skuham krompirčka. je pa dubu tut že kupljene kašice, če smo kje bli, al pa tut doma, včasih tut zmešane z domačo za kombinacijo. pa sadne so super, o zelenjavi pa ne bi...

Mam spet eno vprašanje: kolk se še kaj dojite vsi tisti, ki ste že na GH? Hm ... Zjutraj 2x, popoldan nekajkrat, zvečer nekajkrat, po novem so noči zapolnjenje z zizanjem (odkar sta zobka ven šla, je cel ritem šel k vrrrrr user posted image user posted image user posted image ) No - dojimo se po potrebi je še the best odgovor. Je pa zanimiva, če se ne dojive dosti čez dan (ker ga kje bluzive) noče obroka gh in  ko jo k sebi dvignem se pocarta in prav prisesa na lice, ali vrat  user posted image user posted image user posted image user posted image
jap, mam pol take fine 'hikije' po vratu in po licih, pa tut na roko mi ga je že naredu, na ramo...kamor v tistem trenutku doseže. je pa to tko na hitr, da ni časa odmikat user posted image user posted image

Uh, sem lenuhec - sem si malo olajšala stvar s citiranjem  user posted image user posted image user posted image

js tut

Naša pikapoka je pa danes res pridna. Navajava jo na spanje v svoji posteljici (uspavanje pravzaprav) in je brez posebnih borb zaspala  (tok, tok, tooooooooook po lesu)
Hm - je pa postala na splošno zelo jokava, če ni nikogar v bližini

za spanje. jokavost mi je pa znana, že sam, če grem na WC, ga dam v stajco in dokler sem zraven, je zihr kakšna igrača tolk zanimiva, da me še pogleda ne, ko pa grem, je pa v sekundi jok. sem danes kar s strahom trogala voz dol, ker sem se bala, da se bo razpoču od togote, dokler ne pridem nazaj. no pa je sam mal jokcal..

grem spat, če me spet čaka tako 'razbita' noč..
nočko

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
1.3.2010 23:53:55   
Sempervivum

kakor kdaj. ponoči zihr 1-3x, zjutraj, po malici, po kosilu poskušam počasi ukint, pa ne gre. vsakič, preden zaspi, bi bil rad na joški, razen če mu rata zaspat zunaj v vozičku. tako da je čist različno, kakšen dan 5x, kakšen 10x. mam pa občutek, da je vse skup že bolj bogo.. uvelo.. user posted image ampak očitno se še najde

No, ravno tole me je zanimalo. Kako dat otroka spat brez joške user posted image  Saj ne, da bi se mi kam mudilo, zaenkrat mi je tko čist OK, sam malo premišljujem o tem. Klemen se tudi še kar dosti doji, edino po kosilu ga dam direktno v voziček, pa kar zdrži, mu niti ne ponujam joške, ker mi vedno tolk velik poje.

Midva se dojiva ponoči min. 2x, pa kakšno urico zatem, ko vstaneva, pa po malici (da zaspi), pol pa po kosilu ne, ampak takoj, ko prideva s sprehoda, pol pa še okrog 6ih zvečer in tik pred spanjem.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
1.3.2010 23:57:10   
obayifo

Je palilo lih tolk, da sem lahko tole napisala user posted image  Včeraj ni palilo nič user posted image  No, danes je pa takoj zaspal. Kdo bi jih razumel user posted image user posted image user posted image

mogoče je bla pa res luna, danes je tut naš zaspal pred deseto in se še ni oglasu. pa moral bi jim vgradit alarm, ki bi se oglasu, ko bi bli glih tisto čist prav zmatrani, da še lahko zaspijo, se mi zdi, da je včasih že minutka predolg, ko se glih oblačva v pajaca, previjava al pa kej, da ne more v trenutku zaspat in pol je konc, sitnoba... ah, nas bojo že naučil user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3210
1.3.2010 23:57:38   
Sempervivum

O, Biba, sem mislila, da si že rodila, ko sem videla, da je zadnje sporočilo tvoje, hehe user posted image  Vidim, da se zelo intenzivno pripravljaš na novega člana user posted image  Video je super, samo zadnje čase si lahko na youtube ogledam samo polovičko, pol pa ne gre nikamor več user posted image user posted image user posted image  Se to tudi vam dogaja? user posted image user posted image user posted image jap, to je rač virus Zarja pri nas user posted image user posted image

Moram takole odgovarjat, ker drugače se nau noben več znajdu user posted image  

V glavnem, tale Zarja virus imamo tudi pri nas user posted image user posted image user posted image   
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3211
2.3.2010 0:02:25   
Sempervivum

Ha ha ha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hm ... baje po dojenju zize skočijo še malo bolj nazaj, kot so bile pred  nosečnostjo user posted image (komaj čakam  se vsaj ne bom ubijala stemi smotanimi modrci od kopalkuser posted image )
user posted image Hm - je pa postala na splošno zelo jokava, če ni nikogar v bližini user posted image

Zdej si pa me potolažila user posted image

Pridna Zarja! Le tako naprej user posted image
Jokanje, če ni nikogar, je pa itak zdej, se mi zdi, ena taka faza. Traja lahko tudi nekaj let user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3212
2.3.2010 0:03:16   
obayifo

No, ravno tole me je zanimalo. Kako dat otroka spat brez joške user posted image  Saj ne, da bi se mi kam mudilo, zaenkrat mi je tko čist OK, sam malo premišljujem o tem. Klemen se tudi še kar dosti doji, edino po kosilu ga dam direktno v voziček, pa kar zdrži, mu niti ne ponujam joške, ker mi vedno tolk velik poje.

Midva se dojiva ponoči min. 2x, pa kakšno urico zatem, ko vstaneva, pa po malici (da zaspi), pol pa po kosilu ne, ampak takoj, ko prideva s sprehoda, pol pa še okrog 6ih zvečer in tik pred spanjem.

no, mamo isti urnik, kot bi bil 'predpisan' user posted image
jaz sem se nekaj matrala, da bi ga navadla zaspat brez joške, pa ne gre vedno. sem pa tja mi uspe z dudo, čeprav tut te ne mara. tut je ne velik, odkar je bil prehlajen, poje kakih 100ml, razn kašice zvečer 150. pa mal me tut skrbi, ker noče nč druzga pit, pa si mislm, ma nej pa vsaj tle mal pocuza user posted image . sej bo šlo še prehitr mim.

Neposredna povezava do sporočila: 3213
2.3.2010 0:11:07   
Sempervivum

jaz mam osnovne okuse lepo zmrznjene po kockicah in jih poljubno mešam med sabo user posted image . sveže edin vsakič skuham krompirčka. je pa dubu tut že kupljene kašice, če smo kje bli, al pa tut doma, včasih tut zmešane z domačo za kombinacijo. pa sadne so super, o zelenjavi pa ne bi...

Glej, jaz sem tudi že tole o zamrzovanju razmišljala, sam če skuhaš krompirček, a ni pol vseeno, če daš še malo bučke in eno cvetačo zraven? Razmišljam ... user posted image  Jaz sem pol rajši bučko npr. zrezala na kockice, dala v plastično posodico in zmrznila, zdaj pa vzamem samo nekaj teh kockic ven. Ne vem no. Meni je tudi ena prijateljica rekla, da naj dajem kuhano v tiste vrečke za led, samo to je po moje bolj za juhice mišljeno, al kako?

OK,  bodi dost čvekanja za danes.

Vesela sem, da otročki spijo, kot je treba (Enej še prav posebej user posted image ), zdaj pa se gremo še mamice naspat. Lepe sanje! NOČKO

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
2.3.2010 0:19:14   
Sempervivum

no, mamo isti urnik, kot bi bil 'predpisan' user posted image
jaz sem se nekaj matrala, da bi ga navadla zaspat brez joške, pa ne gre vedno. sem pa tja mi uspe z dudo, čeprav tut te ne mara. tut je ne velik, odkar je bil prehlajen, poje kakih 100ml, razn kašice zvečer 150. pa mal me tut skrbi, ker noče nč druzga pit, pa si mislm, ma nej pa vsaj tle mal pocuza user posted image . sej bo šlo še prehitr mim.

Ja, vidiš, naš tudi ne popije velik, pol si pa mislim, naj vsaj tako dobi malo več tekočine. Sej mu dajem vodo po žlički, samo itak je veliko na tak način ne more dobit, pa še gre pol mimo, četrt izbruha malo kasneje ... Drugače se pa strinjam. Jaz sem se odločila, da dojenja še ne dam. Bo res šlo še prehitro ...

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
2.3.2010 0:41:59   
obayifo
no, smo se vmes malo podojili in naprej spi.

jaz sem od začetka, ko sem mu kuhala eno po eno stvar, skuhala malo več, spasirala in dala v posodice za led (kockice), vrečke se mi za kašico ne zdijo praktične. zdaj pa, če mam doma, skuham sveže, sicer vzamem par kockic. dam pa kuhat krompirček spodaj v vodo, gor pa na pari bučko, brokoli, cvetačko al kar pač je. itak je pa največ dela, da vse skup spraviš do lonca (pucanje, rezanje), pol že gre. bo pa še zanimivo, k bomo začel meso jest. to moram pa še 'naštudirat' user posted image

zdej pa res dost

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3216
2.3.2010 8:26:53   
ledenka

uf... no, pri nas se doji vedno pred spanjem,pa ene 2x ponoči, pa še malo čez dan. saj včasih zaspi tudi sam v postelji, včasih pa noče brez joške. kdo bi vedel...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 3217
2.3.2010 11:49:28   
kimsy
oj mamice, sm vas mal prišla pozdravit!

Naša je bla čez vikend tok sitna, da je groza. zdaj se je mal umirila. Me pa skrbi, ker skoz, samo po 6 minut je, pa to na cca 3 ure. Ponoči pa prvo rundo spi 4 ure, drugo 3.5, pol pa še eno cca 3 ure. Saj če bi bla lačna, vrjetno ne bi spala al kaj? me kar mal skrbi. Ve ste že vse vn iz tega a ne?

Zdaj mam pa eno resno vprašanje. Moja tašča skoz lubčka tamalo! Kako naj ji dopovem naj neha. Al naj rečem mojmu, da ji reče al bo bolš, da sama bleknem? Mi tok najdeda, pa še občutek imam, da se Kiara sploh noče cartat pr njej. Pa da ne rečem, kok me sekira če dovolj jem, pijem, itak je mela mozolčke po obrazu zarad mene, pa krčke tud... Za popenit! Sm včasih prav nesramna do nje, sam me ne gane!
Joj, sori, k sam jamram...

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
2.3.2010 12:54:29   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Naša je bla čez vikend tok sitna, da je groza. zdaj se je mal umirila. Me pa skrbi, ker skoz, samo po 6 minut je, pa to na cca 3 ure. Ponoči pa prvo rundo spi 4 ure, drugo 3.5, pol pa še eno cca 3 ure. Saj če bi bla lačna, vrjetno ne bi spala al kaj? me kar mal skrbi. Ve ste že vse vn iz tega a ne?

Zdaj mam pa eno resno vprašanje. Moja tašča skoz lubčka tamalo! Kako naj ji dopovem naj neha. Al naj rečem mojmu, da ji reče al bo bolš, da sama bleknem? Mi tok najdeda, pa še občutek imam, da se Kiara sploh noče cartat pr njej. Pa da ne rečem, kok me sekira če dovolj jem, pijem, itak je mela mozolčke po obrazu zarad mene, pa krčke tud... Za popenit! Sm včasih prav nesramna do nje, sam me ne gane!

Hm .. če jé na tri ure, potem se v teh 6 minutkah dovolj najé - vsaj jaz tak mislim. Če je plenička polna - polulana in vse na toliko časa pokakana (tudi vse na 10 dni lahko dojeni otroci kakajo).

Lupčkanje - ja, nerodna situacija. Mogoče najprej omeni svojemu, da ji omeni za lupčkanje (so pač mame manj zamerljive do lastnih otrok za kritiko, če pa ne vala pa mimogrede navrži, da ni cool to lupčkanje)
drugače pa nič ne jamraš - se ti pojavljajo ista vprašanja, iste dileme kot so se nam (no, vsaj meni) na začetku user posted image

jokec pokec, ko je sama - hehe, spet nisem edina. Superca. user posted image user posted image user posted image Ampak, ko me vidi se tak nasmehne. Hehe - pa tleska z jezikom. To ji je neka uber fora. Če je ne gledam mi začne tleskat z jezikom in jo potem vsa happy, da jo opazim. Zjutraj, ko se zbudi me ''kliče'' s tem, da tleska user posted image user posted image user posted image user posted image

Hm - dojenje vs uspavanje in naše dogodivščine... Vse kar sta obi & semper* omenile, je pri nas podobno. Uspavanje z dojenje - tudi čez dan (razen, če je v vozeku ali v avtu). Zvečer je še toliko hujše (razen včeraj - se nam pa je razbinilo kot milni mehurček veselje, kmalu po tistem, ko sem jo malo pohvalila tu  user posted image user posted image user posted image Jap, ne verjamem več v trkanje po lesu). Ziza rules user posted image user posted image user posted image user posted image Zaenkrat me ne moti. Se pa malce bojim tega odvajanja sčasoma...
Je pa ponoči bil jok in jo dam v tavelko posteljo, vržem zizo ven - pa nobene reakcije. V sekundi, ko je bila pri nama je zaspala. Muca mala... user posted image

Mi smo pa danes šli v laboratorij dat kri. Je bilo sekundo joka, potem pa se je pa ''jezljala''. To sedaj že kak teden, dva prakticira. Take grlne glasove izpušča, ko je lačna, žejna, zaspana ali pa ji ni kaj po volji user posted image

Uh, nekaj je prismrdelo pod moj nos. Najverjetneje smo dobili paketek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
2.3.2010 13:50:35   
HANYBANY

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Kimsy ha ha, ti maš Kiaro???? Očitno smo res skoraj sosede ;)

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
2.3.2010 14:22:43   
mojsonček
O pupe!

O KRUCETU itak ne duha ne sluha, je zgleda čist bizi z obnovo pa s svojimi puncami...

REBY z rahlo zamudo pošiljam po hitri pošti veliiiiiicga lupčka za Tomija ob polovičnem b-dayu... ma hudiča, kako šiba ta čas... user posted image

Vidim, da ste se pocitirale in vse zmenile user posted image  ne bom nč smetila...

vse, ki imate pomisleke glede uspavanja z dojenjem... pomoje ni za panicirat... naša je bla taka zizomanka... user posted image user posted image user posted image  pa se je mal umirila... zdej tut doma včasih zaspi brez zize sam mal se morava stiskat... včasih pa kr očija zadolžim za to, naj se navadi(ta)... no, o kakem uspavanju v svoji posteljici lahko zaenkrat samo sanjam... bo že... sej poznate uno reklamo "še prehitro zrastejo" al neki tacga...
mi je pa ful smešna tamala... če se mojčkava mi včasih dviguje majico in išče mlekarno user posted image  upam samo, da jo to mine preden bo šla v šolo user posted image

SEKI a je pikica mal naparfumirala okolicouser posted image  pri nas smo imeli zjutraj tako budnicouser posted image

SEMPER a si ti tut mogoče na FB?

LEDENKA vi ste svetlobno leto pred nami, če vam uspe zaspat tut v posteljici...

jst sem si pa poleg bilanciranja omislila tut fitnesiranje... in sem bla učer tko crknjena, da sem zaspala s tamalo ob 9... zjutraj pa čist polomlena, k smo se trije gužval na postelji... no, očitno sem se sam jst k noben drug ne jamra...

eh... teli lepotni spanci... lih dobr zaspi pa je že vsega konc...

LUČKA, SONČI kva pol?

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
2.3.2010 14:44:28   
kimsy
serende - hvala za izčrpno poročilo! ja, zgleda da mamo vsi ista vprašanja. Je pa naša mogoče že mal razvajena, imam občutek, da se včasih kar mal brezveze dere, pol pa pridem zraven je pa ok.
HANY - zdaj pa razloži to o sosedah! A ti to resno? Sva se midve enkrat na IVFovkah pogovarjale iz kje smo, a ne?
Reby - kok je cortkan ta vaš Tomi, pa že pol leta je star? Joj, kako gre ta čas... Torta je pa čudovita.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
2.3.2010 15:25:49   
HANYBANY
HANY - zdaj pa razloži to o sosedah! A ti to resno? Sva se midve enkrat na IVFovkah pogovarjale iz kje smo, a ne?

pri IUI-jevkah smo se pogovarjale ja user posted image Smo pa skoraj sosedeuser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
2.3.2010 15:27:51   
kimsy
HANY - se pravi, da ti veš kdo sm oz. da me poznaš? Ja, pol pa me pocukaj za rokav al pa mi pošl zs.

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
2.3.2010 18:32:13   
lučka 25
Ddober dan user posted image

Danes sva šlii z Nežo na en prav lep izlet. se je šla malo žent u vas. Sva bili pri miški in  njenima zlatima fantoma. Tam še malo pocerkljali še enega fanta, pobožali farginega bušija in sisnili skuštrano suzi. Bil je prelep dan.user posted image user posted image user posted image

miška, vse najboljše Roku in Nejcu za pol leta.user posted image user posted image user posted image

Napisale ste pa toliko, da ne vem kje začet. Tko, mal na kratko.

Uspavnje: no mi zize nismo hotlki, je pa zato še vseeno cartika. Zaspi v naročju, edino v vozu al pa v avtu brez težav. Ampak enkrat bo mogla tud sama zaspat, ker v tamalo posteljico pa ne mislim lest.user posted image

kakšne so zize po dojenju? No moje so po črpanju manjše, ampak tudi bolj ovenele user posted image  Kot je reklel en kolega mojmu. Zdaj jih božaj, ko so velike in trde, ker pol bodo sam še prazne in ovenele user posted image

Hrana: jatz kar obroke skuham in jih zamrznim v Aventovih lončkih za takrat ko je sila in smo na tesnem s časom.

mojsnček, sonček. Lahko se zmenimo za jutri. Kdaj in kje? V kavarni pri avtobusni v Rad. ob kateri uri? Midve sva od 9.30 dalje že mobilni.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.