Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy oj mamice, sm vas mal prišla pozdravit! Naša je bla čez vikend tok sitna, da je groza. zdaj se je mal umirila. Me pa skrbi, ker skoz, samo po 6 minut je, pa to na cca 3 ure. Ponoči pa prvo rundo spi 4 ure, drugo 3.5, pol pa še eno cca 3 ure. Saj če bi bla lačna, vrjetno ne bi spala al kaj? me kar mal skrbi. Ve ste že vse vn iz tega a ne? Zdaj mam pa eno resno vprašanje. Moja tašča skoz lubčka tamalo! Kako naj ji dopovem naj neha. Al naj rečem mojmu, da ji reče al bo bolš, da sama bleknem? Mi tok najdeda, pa še občutek imam, da se Kiara sploh noče cartat pr njej. Pa da ne rečem, kok me sekira če dovolj jem, pijem, itak je mela mozolčke po obrazu zarad mene, pa krčke tud... Za popenit! Sm včasih prav nesramna do nje, sam me ne gane! Joj, sori, k sam jamram... Hm .. če jé na tri ure, potem se v teh 6 minutkah dovolj najé - vsaj jaz tak mislim. Če je plenička polna - polulana in vse na toliko časa pokakana (tudi vse na 10 dni lahko dojeni otroci kakajo). Lupčkanje - ja, nerodna situacija. Mogoče najprej omeni svojemu, da ji omeni za lupčkanje (so pač mame manj zamerljive do lastnih otrok za kritiko, če pa ne vala pa mimogrede navrži, da ni cool to lupčkanje) drugače pa nič ne jamraš - se ti pojavljajo ista vprašanja, iste dileme kot so se nam (no, vsaj meni) na začetku jokec pokec, ko je sama - hehe, spet nisem edina. Superca. Ampak, ko me vidi se tak nasmehne. Hehe - pa tleska z jezikom. To ji je neka uber fora. Če je ne gledam mi začne tleskat z jezikom in jo potem vsa happy, da jo opazim. Zjutraj, ko se zbudi me ''kliče'' s tem, da tleska Hm - dojenje vs uspavanje in naše dogodivščine... Vse kar sta obi & semper* omenile, je pri nas podobno. Uspavanje z dojenje - tudi čez dan (razen, če je v vozeku ali v avtu). Zvečer je še toliko hujše (razen včeraj - se nam pa je razbinilo kot milni mehurček veselje, kmalu po tistem, ko sem jo malo pohvalila tu Jap, ne verjamem več v trkanje po lesu). Ziza rules Zaenkrat me ne moti. Se pa malce bojim tega odvajanja sčasoma... Je pa ponoči bil jok in jo dam v tavelko posteljo, vržem zizo ven - pa nobene reakcije. V sekundi, ko je bila pri nama je zaspala. Muca mala... Mi smo pa danes šli v laboratorij dat kri. Je bilo sekundo joka, potem pa se je pa ''jezljala''. To sedaj že kak teden, dva prakticira. Take grlne glasove izpušča, ko je lačna, žejna, zaspana ali pa ji ni kaj po volji Uh, nekaj je prismrdelo pod moj nos. Najverjetneje smo dobili paketek
|