obayifo
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč kaj pa je narobe? Saj boš vidlam da bo vse uredu, ker enostavno mora bit Mi smo nonstop tam, vedno nekaj najdejo pa je vse uredu, ker jaz v to verjamem in si nočem delat skrbi. Kateremu nevrologu pa hodiš? na uz glave so našli eno cisto direkt nad malimi možgani in gremo jutr delat ct glave, če bojo kej več lahko ugotovil. bli smo na pk, so bli trije dr in vsi ful fajn. no, vsaj men so se zdel tko na hitr... sej sm zihr, da bo vse ok, sam mal te pa vseen iz tira vrže. hvala vsem za pikepoke in lepe želje. sicer je pa mali ful dober, je bil razpoložen, se je vsem smejal in vse prjemal in bil dobre vole (razn ko je blo treba kri dat). zadne čase ful kriči na ves glas, se dvigne na rokah, vrti okol po trebuščku, ko gre pa rita v luft, je pa konc-ponavad se mu takrat zgodi, da še noge prekriža in se čist zafecla in pol je slaba vola . je pa res grozno, ko se hoče obrnt s trebuha na hrbet in 'pozab' glavo v luftu in pol trešč z njo po tleh, me kr strese. največkrat niti ne trzne, je bil pa tut že jok. prehlad je nekak šou mimo, mal je shujšal, ampak je zvečer že pojedu celo porcijo kašice. se pa kr držimo, da gremo zdej okol 22.h v postlo, včasih rata prec, včasih pa traja še kakšno urco, včas se sred noči zbudi, mu pa tut rata spat do jutra. jutr ga bomo pa spet budil ob pol sedmih. kako nej ga navadmo, da bo fant kej pil? flaša s cuclem sploh ne gre..sm mu dala gor 'magičen' nastavk, pa ga sam nekej grize, če pa potegne, se mu pa zaleti, žličke kake 3 in pol konc... bi rada vsaj pr kosilu mu dala kej za pit, da si joške mal spočijejo in nafilajo
|