|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
14.2.2010 1:22:54   
bcljka

PREDVIDENO SREČANJE: ČETRTEK 25.2. 18:00 TROJANE
PREDVIDENO PRISOTNI:
1. bcljka + mož
2. štajerka26 + mož
3. meymey
4. misar

LJUBLJANA Z OKOLICO
: krtkova, mkbk, kety, majkl, kiya, bcljka, maxi74, tina2806, amazonka, meymey, pikipoki(LOGATEC), zoja83(LITIJA), novakatja, *Špela*, elizaa

DOLENJSKA: rea27

GORENJSKA: soncnizarek25(ADREGAS), innes4(JES), rakica1 (ŠL)

PRIMORSKA: ajči, strelka81, miki23(NG), mysterious(NG), dvojcica6(NG), nikcaa

ŠTAJERSKA: gajka(VE), ziva1(VE), naraščaj (SLO.KONJICE), bonnie_RR(SLO.BISTRICA), jessy_ce(CE), honey26(CE), misar(CE), stajerka26(MB), anonimen(MB), bridget3(MB), Aninchy (ŽALEC)

KOROŠKA: inika84, tukaj (Radlje ob Dravi)

PREKMURJE: bejbika81

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
14.2.2010 7:43:58   
misar
dobro jutro

bcljka prava faca si, ko tako fajn ''opremljaš'' naše seznamčke user posted image user posted image user posted image

včeraj smo odpraznovali še drugi del (s familijo)rojstnega dne naše princeske. in veste kaj? za pol leta mam dost teh rojstnih dniuser posted image . sem danes tako ubita, je bilo čist prveč.

danes še malo učenja pa pogledat moram, če se v Celju kaj dogaja za pusta hrusta, da gremo mal z našo čebelico (ki bo letos res čebelicauser posted image ) v maškare. jaz do svojega 25. leta nikoli nisem zamudila pusta, tako sem ga oboževala (saj ga še vedno) user posted image user posted image user posted image user posted image

Nodi rula user posted image user posted image user posted image (mam 15 minutk časa za kavico)

lep dan vsem pa veliko krofov

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
14.2.2010 7:45:13   
Kiya
Dobro jutro user posted image

Ste kaj pustovale? Midva sva razmišljala da bi šla na Vir gledati povorko, pa se nama potem ni dalo user posted image
Sva se že tako celo dopoldne z avti ukvarjala, ker sva delala prepis (iz mene na mojga), da bodo tudi njemu začele teči bonitete pa se je vse skupi zavleklo user posted image

Danes greva pa gledat Kolumbovo jajce, malo za romantiko in sprostitev user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
14.2.2010 11:11:28   
tukaj
En lep dan vsem,

pustna sobota je za nami. Pustovala nisem, sem se pa najedla taščinih krofov, ki so res zelo dobri. Tako, da moram sedaj pred kosilom nujno na en sprehod s psom, ker drugače, bo naslednji teden na pregledu tehnica pokazala preveč in jih bom poslušala.

No ravno včeraj mi je kolegica ponudila še novo posteljnino za malčka - mi jo pa kar podarila, ker je ona ne potrebuje več. Tko, da se mi zopet prihrani kakšen evro.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
14.2.2010 11:15:40   
Stajerka26
Oj bejbe, kako ste na to valentinovo, pustno nedeljo?
No jaz bom danes kr delovna, grem delat valentinovo filmsko premiero, tako da bo vse srčkasto, pocukrano, zaljubljeno user posted image
Sicer pa sem nama z možijem ravno privoščila en fajn kapučin valentin user posted image  z vanilijevim sladoledom in seveda s srčki iz sladkega greha user posted image

No sicer pa kot sem vam že pisala smo imeli v petek pregled UZ, spet je zdavnica potrdila dve punčki, tako da zdaj pa res ni več dilemeuser posted image  in potem je sledilo presenečenje in začudenje naju obeh...kar na enkrat je preklopila na 3D sama od sebe in sva videla eno najino princesko čist od blizu....naredila nama je 4 slikice ki sem jih seveda mogla takoj pripopat v svoj album jih lahko pogledate user posted image

Punce če se tako lepo vidi na vseh 3D uz-jih, mi2 sva prvič bila v 18t ker so tako predlagali, ker sta pač dve, takrat se ni videlo skoraj nič, zdaj pa vse razločno...enostavno vam predlagam da ne zamudite tako lepe priložnosti jaz in moj mož sva bila čist fascinirana user posted image

Sicer pa smo zelo pridni in veselo napredujemo....ena namreč tehta dobrih 670g, ta druga pa 720g user posted image  res sta že pravi velikanki in po brcikah sodeč jima iz dneva v dan zmankuje prostora....naj vzdržita, vsaj še dva, tri mesece in bomo vsi zadovoljni!user posted image

No grem se razvajat z lubijem k mojim na kosilo, potem pa veselo na delo....lepo se mejte, pazite na svoje srčke in jih pridno božajte!!!

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
14.2.2010 11:26:32   
naraščaj
Dan,

jaz sem tok sitna, pa ne sitna, sam vse mi gre na živce. jE PA ZATO TAMALA SITNA IN POSLEDIČNO SEM KAKRšna sem - za nobeno rabo.

Kosilo se kuha, jaz pa sem si vzela 5 minutk, da se vam oglasim. Mi nismo nč pustoval, so pa kolegi šli s katerimi običajno gremo skupaj in so poslal fotko so tok dobri dimnikarji bli. Jaz raj nisem šla, ker je tam v mozirju vedno taka gužva, pa bi me kdo še v trebuh itak sem pa lena ko ****s.

Tamala bo dipsi (telebajsek) in jo bom peljala v torek v vrtec na pustovanje, mamo tko zmenjen, da lahk pride, kljub temu, da uradno začne 1.3. sicer se pa tko al tko začneva počas uvajat,
Upam, sam da ne bo ornk zbolela, ker tko grdo kašlja. Sem ji kr inhalacioje začela delat, pa iz nosa ji teče, pa skos se mi zdi po malem topla tko mal čez mejo.

Krofe sem pekla že 2x, in včer jih zato nisem. Če bo čas jih bom v tork. Jih je pa mami včeraj in so bli zelo dobri. Njami in tut jaz bi se lahk našemla v krofuser posted image .

Nč tok za enkrat.

Pozdrav od tečke user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
14.2.2010 12:19:10   
pik ipoki

lep dan user posted image

jest mam en velik problem... danes zjutri za valentinovo me je možek prijetno presentu in sva uživala v postelji user posted image to je blo super ampak potem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image začnem krvaveti... kaj potem, mi ni nič jasno, nič ne boli le kri na robčku takak vodena rdeča. pokličem v porodnišnico in mi reče nej počakam še kakšne par ur če bo še kri in če bo naj se oglasim pri njih z napotnico... user posted image user posted image user posted image user posted image zdej ležim in opazujem, čisto mala pikica krvi je bla pred eno uro, zdej pa nič... kaj naj naredim?? je pa pridn mali sonček in brca... kaj to pomeni da je vse uredu z nim??? kakšn nasvet prosim.... user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
14.2.2010 13:03:54   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: misar

bcljka prava faca si, ko tako fajn ''opremljaš'' naše seznamčke user posted image user posted image user posted image

hja... če sm šla pa spat... pa me je tok začel brcat da nisem mogla ležat in pol sm se odločla da grem mal na RR in kaj nej druzga počnem ponoč kt urejam seznamčke user posted image men je to ful fajn delat user posted image

pik ipoki
- ne vem kaj nej ti rečem, ker men se to še ni zgodil... midva normalno user posted image pa ni do zdej nikol nč blo... vem pa da če bi se to men zgodil bi šla takoj v porodnišnico... jo mam 150m stran tko ne bi niti klicala... napotnico če bi pa hotl bi pa naknadno prnesla...

drgač greva pa zdej s taščo na valentinovo kosilo v mehiško... ker mene je zapustu mož njo pa sin... pol se morva pa skupi same potolažt... mam pa dons oblečeno majčko k sm jo dobila za valentinovo... pa zjutri me je poklicu pa zaželeu lepo valentinovo... neki je user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
14.2.2010 13:13:26   
Aninchy
Hejla!

Joj pik ipoki sploh ne vem, kaj ti naj rečem... Meni se to HB (še) ni zgodilo, ampak če mali brca, po moje ni ne vem kako hudo user posted image Ti se samo poskušaj malo sprostit in ne mislit na to, ker če si razburjena tudi močno vpliva na user posted image . Drugače pa res bolje, da se posvetuješ z zdravniki, oni (ponavadi) najbolje vejo.

Seznam: Jaz imam pregled 11.3.
Srečanje: Žal ne morem, ker sem popoldne v službi, če se karkoli spremeni, pa sporočim user posted image .

Drugače pa midva sva malo pustovala včeraj s kolegi, a sem mogla že ob polnoči it domov, ker očitno malemu ni blo tok fajn ko mamici user posted image . Me je stalno neki brcu pa trebuh me je bolel, vsi so plesali, jaz si pa ne upam nič kaj poskočna bit (da mi ne bi kaj ven padlo)user posted image .

Drugače pa user posted image VESELO VALENTINOVO user posted image !! Preživite dan, kar se da lepo! Lp

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
14.2.2010 18:22:44   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

KIND - otrok
BETT (izg. pet) - postelja

Kinderpet pač pomeni otroška posteljica. user posted image

Meymey - večjega krvostrunstva jezika pa še ne!!!!!user posted image user posted image

BETT se NIKOLI ne izgovori Pet, ampak Bet!!!!user posted image

In uporaba Kinderpet besede je nekaj najbolj kmečkega!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
14.2.2010 18:23:18   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: misar

KIND - otrok

ja neka huda štajerska forauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem tud jaz kurjo kožo dobila, ko sem v začetku slišala za ta izarz. zdaj v tem okolju se pač privadiš tudi takim...pa brez zamere punce user posted image user posted image

se podpišem!!!user posted image user posted image  kurja polt!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
14.2.2010 18:25:14   
krtkova

Danes smo se malo poslikali... ugotovila sem, da je moj trebuh veliko večji kot mi zgleda iz moje perspektive!!! user posted image sem v 24t.
user posted image

iiiiiiiiiiiiiiii, ful je lep!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
14.2.2010 18:33:25   
krtkova
Zdej sm vidla, da delujem mal tečna, k sm vas tok napi... glede tistega izraza.user posted image  Se opravičuje, sam mi gre totalno na živce napačna uporaba tujejezičnih besed prov alergična sem na to.

No, nočm bit tečna, zato vas še vse lepo lepo objemam na valentinovo user posted image  in upam, da so vas vaši dragi lepo razvajali danes.user posted image

Midva sva šla včeri mal ven pustovat, super žur, karakole , sva plesala, pela, srečala ful frendov in prišla domov okol pol 3h, nato pa še klepetala do skoraj 5h zjutraj. Sva spala do 13h (dokler še lahko user posted image ), potem pa k mojim direkt  na dobro kosilo.user posted image

mkbk - imaš popolnoma prav glede pasu, bom prej giniča vprašala, kaj meni. Sam če sm lohka včeri plesala, pridem tud jutri na telovadbo!!user posted image

Jst vam trebuščka ne bom kazala, ker sm kot en slon!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
14.2.2010 20:24:12   
bridget3
Krtovka, sem že hotela komentirat, kaj vam je zdaj tak hudega ob tem izrazu Kinderbet - kmečko, "štajersko" in ne vem kaj še ... user posted image pa si že sama komentirala svoj post.

Eni pač rečejo otroška posteljica, drugi pa pač kinderbet, ker je krajše kot o t r o š k a p o s t e l j i c a, in ker so (smo) bližje nemško govoreči državi... Pa jaz nobenega ne vlečem za jezik, ko se lepo slovensko izrazi (ker je seveda to lepo in prav, če smo že v Slo), pa se mi zdi prav tudi, da tudi tiste, ki rečejo kinderbet pustimo na miru user posted image

Seveda brez zamere vsem, ker je pač ta moj post čisto mimo, ampak nekaj časa sem tiho brala, zdaj pa je že dovolj user posted image Da ne bo kakšna nestrpnost tu gor ratala, ker potem si lahko ločimo forum na regije user posted image , kar pa meni ne bi bilo všeč.

Pikipoki: zdaj spremljaš zadevo, to je fajn, ampak vseeno, pojdi na kak pregled k svoji ginek. Najverjetneje ni nič kaj hudega, ampak boš bolj mirna, če greš ... Držim pesti, da je vse ok.

LP

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
14.2.2010 20:37:35   
bcljka
jst rečm pa kr stajca user posted image ne vem kakšn izraz je, je pa zihr najkrajši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
14.2.2010 20:55:58   
nikita*
jst rečm pa kr stajcauser posted image ne vem kakšn izraz je, je pa zihr najkrajši user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa saj je res, konec koncev vseeno kako rečemo, važno je da bodo naši škratki imeli kje spatuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nikita* -- 14.2.2010 20:59:50 >

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
15.2.2010 4:20:36   
Bubika26
Hehe tile posti o komentiranju napačne uporabe tujejezičnih besed so pa malo s teme o Čvekanje v pričakovanju zašli user posted image user posted image user posted image A ste že vse mal tečne, hormončki pa to? user posted image user posted image user posted image ...

U glavnem mi bomo imeli otr. posteljico v spalnici, že kupila novo, je takoooo lepa, v Baby centru meli znižano za pol cene in Hespo vzmetnico user posted image . Če pa bi slučajno potrebovala kakšno zibelko še v dnevni sobi, pa se boma naknadno odločila.

Pik ipoki - upam, da krvi ni bilo več, ti pa priporočam, da se oglasiš pri svojem G. Naslednjič pa kar v bolnico, vsaj mirna boš bolj, ko boš vedla, da je vse vredu.

Štajerka26 - zelo lepe slikce user posted image , res se lepo vidi. A ti pol niso ponudli še enkrat 3D (kasneje), glede na to, da se ni nič vidlo? Moja prijateljica je šla že 3 krat, da bi se videl obrazek, ker je vedno rokice gor držal. Hm...

Na pustno rajanje nisem šla nikamor, ker me je vso soboto tako trebuh bolel, da sem komaj kosilo skuhala.user posted image . V petek pretiravala z 2 urnim sprehodom in pol so bile posledice...Nedeljsko Valentinovo pa preživela pri babici, ki je praznovala 80 let. Sem šla trebušček pokazat. Tako, u torek pa me čaka dan D, saj nesem diplomo mentorci, da pove, če je OK ali če je treba še kaj popravit ali pa se bo razhudila... Me je že strah... Pa kaj me bo tega streha... eh... ja, pa me je ja!!!

Lepo se imejte srečke nosečke, čimmanj glavobolov, takšnih, kot sem ga imela sedaj jaz in čimveč naspane noči.

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
15.2.2010 7:37:53   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

KIND - otrok

Meymey - večjega krvostrunstva jezika pa še ne!!!!!user posted image user posted image

BETT se NIKOLI ne izgovori Pet, ampak Bet!!!!user posted image

In uporaba Kinderpet besede je nekaj najbolj kmečkega!!user posted image user posted image

Daj daj Žabarka, da se ne boš razpočla user posted image ... Ta beseda se uporablja na štajerskem že stoletje in prav je da ostane. Tudi jaz sem ga imela, moj mali kinderpet.

Pa parkrat ponovi besedo Bett, boš videla, da ni čudno, da se poslovenjena beseda imenuje kinderpet user posted image - Zdaj pa res malo zadihaj, pa si skuhaj metin čaj za pomiritev. Če bi se jaz tak razburjala za vsako žabarsko oslarijo, bi me že kedavno pobralo :P. user posted image

Pa pazi to... zadnjič sem ti napisala, da sem dobla škatlo cunj za dojenčka... včeri mi pšlje SMS, da jih moram vrnit user posted image , ena druga kolegica ki je tej posodla, jih mora vrnit nazaj user posted image . Pa glih sem vse sortirala pa pospravla. Za to se razburja!!!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
15.2.2010 7:50:16   
krtkova
Dobro jutro!

ha ha, kolk mi je kul, k sm vse, k uporabljate to napačno izgovorjavo, razjezila!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Punce, govorte, kakor hočete, men je pravzaprav čist vseen, sej ve izpadete...user posted image user posted image user posted image  

meymey, draga moja, ti bom jst dala Žabarka. Sej ti rineš na naš konc, ne jaz na vašga!!!user posted image user posted image  (punce, z meymey sva frendici in se samo prijateljsko prcava, da ne bo katera mislila, da sva res tok nestrpni!! ha ha)

Se pa abosulutno strinjam, da je važno, da bodo naši otročki mel kje spat. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
15.2.2010 7:51:55   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bridget3
Eni pač rečejo otroška posteljica, drugi pa pač kinderbet, ker je .....

Draga moja Bridget - takole je pravilno!!user posted image
user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
15.2.2010 7:54:50   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: meymey Pa pazi to... zadnjič sem ti napisala, da sem dobla škatlo cunj za dojenčka... včeri mi pšlje SMS, da jih moram vrnit user posted image , ena druga kolegica ki je tej posodla, jih mora vrnit nazaj user posted image . Pa glih sem vse sortirala pa pospravla. Za to se razburja!!!

Kaaaj????? Ja, ne noooo!! Moje sožalje, kaj naj ti drugega rečem.user posted image  Sej jst mora tud fulll nabavit, ker tista škatla vsebuje po en kos za vsake pol leta.user posted image  Grem v kratkem v Udine, Arteni ma celo nadstropje otroške opreme in mi ne bo treba letat sem ter tja, ampak bi kr tam na enem mestu vse nabavila.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
15.2.2010 8:03:19   
dvojčica6
Pozdravček nosečke! Sem brala, da se počutite zelo pustno  - to je krofovskouser posted image user posted image končno ste na mojem... meni že od januarja dišijo krofi, v soboto sem kar tri zmazala pri mami k naredi tako dobreuser posted image ko so še topli...mmm... mogoče jih bom pa jutri js naredila,če bojo skomine prevelikeuser posted image

Bubika26 boga, a ti pa kar sred noči na RR?? upam, da te je glavobol minil... glede diplome pa te čisto razumem - čeprav ne bi smelo, ampak mene je ena mentorica tako strašila, da sem vedno s strahom čakala, kaj bo komentirala... ker je bla ful taka zahtevna in pikolovska... ma nič bat, tud to bo šlo skozi boš vidla da bo!
user posted image
bcljka mi smo pa stajca govorili tsiti okrogli/kvadratni zadevi, kjer si lahko dal otroka ko je že stal... si vrgel ene par igračk noter in pol je bil lepo v stajciuser posted image user posted image lih tako za zanimivost povem... sem pa vesel, da je Mysterious prašala kaj je kinderpet ker sem si tud že js belila glavo, kaj za ena stvar bi to lah bla... pač primorkeuser posted image user posted image

pik ipoki kar stisnilo me je ko sem prebrala... upam da je vse OK... mene tudi včasih boli po user posted image in vedno tečem gledat če ni slučajno kaj krvi, ampak to je samo naša psiha... vsi trdijo, da se otročku ne more nič zgoditi in da je na varnem... bolj je verjetno, da sta slučajno malo "na grobo vstopila"  - jajks kašen izraz, upam, da veš kaj mislimuser posted image in da je to naredilo majhno ranico... js bi tut rekla, da vsaj gin. pokliči, da te pomiri... pa en user posted image Javi se kaj! Pa hvala za info o vozičku... js tut razmišljam o temu, samo me malo teža skrbi, ker piše da je 16 kg... a tebi ni nič pretežek???

naraščaj mmm si pa pridna za pečt... ko berem tvoje poste, se včasih kar primem a glavo, ko vidim, kaj me čaka... že tako se mi zdi, da so otroci vedno nekaj sitni pol pa dda so še bolani... ojojoj... bo treba res trenirat živceuser posted image čimveč dobre volj ti želim

štajerka26user posted image ti kar zavidam te 3D zadeve... mene ful firbca, kaj je tam noter... sta pa res že korenjakinji tvoji pupci... meni je rekla teden nazaj na pregledu, da ima okoli pol kile beba... kako to, da sta tvoji tako veliki??

meymey user posted image lep bušiuser posted image

pa še bi vas lahk komnentirala, ker ste pridne za pisat in je res lušno vas bratuser posted image evo ena pohvalauser posted image Moram pa zdaj počasi tut kaj naredit... pa vago moram it kupit ker sem že na 61 kg (od začetnih 53!!!) Brat pravi, da mam rit že večjo ko trebuh jaz pa njemu, da je treba uravnotežit nekako ne???user posted image

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
15.2.2010 8:22:24   
nikcaa
jutroooo usem..
kako ste kaj?
mal ponedeljkovo.... moj je seu delat... jst doma...
se pripravljam na ucenje... user posted image
pa prej se melcek morem ppospravit, da sm pol fraj....
jutri mam pregled- UZ- wiiii... komaj cakam....user posted image
...upajmo da bo slo use lepo in prav....

sm si po netu narocila to igralno podlogo... maa...
je tako lepo gledat da jo bi kar imela raztegnjenouser posted image
ko si predstavljam kako lepo bo u nasi dnevnici...
no, dnevna pa je se u delu...user posted image
ti dnevi gredo tako hitroo..
se mi zdi da bodo nasi user posted image kar naekrat med nami

te dni pa enkrat sibat po vozicek... jupiiiiiuser posted image

tako, zelim vam cim lepsi dan.... PAPA

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
15.2.2010 8:26:04   
Kiya
Nikcaa katero igralno podlogo pa si vzela?

Ostale kakšne izkušnje imate s temi podlogami? Se splača vzeti?

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
15.2.2010 8:33:52   
nikcaa
jst sm uzela od tiny love in je kr velika, pa full usega ima...
muzika, razne ropotuljice... pa se s strani se da zapet, da neuser posted image pobegne...
no, pol ku je mal vecji...
meni se zdi da je to taka stvar ki je full uporabna... ne vem, no...
to vedo ze izkusene mamice :)
mam pa tudi namen lezalnik kupit... tud to se mi zdi super stvarca....
sam morem se kej pogledat kaksnega....

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?