|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
12.2.2010 6:51:55   
meymey
Mene lahko dopišete za srečanje na Trojanah. Da se spet malo prekršim s kakšnim dobrim pecivom in malo počvekam user posted image .

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
12.2.2010 7:12:06   
misar
dobro jutro

častim eno user posted image user posted image

spet ena super naspana nočuser posted image user posted image user posted image , pa še sneži ne zunaj in me ne straši preveč kako bom z avtomuser posted image

sicer pa vse prav super. danes moram še torto sfiniširat za jutrišnje big praznovanje rojstnega dne naše frčafelce, to bi blo pa tud vse kar mam za pripomnit.

en lep ne preveč hladen dan

aja za srečanje me kar štejte zraven, sem preveč blizu doma, da ne bi prišla

< Sporočilo je popravil misar -- 12.2.2010 7:15:41 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
12.2.2010 7:38:49   
dvojčica6
jutro!!!

misar en vse najboljše za tvojo frčafelco (kolk mi je simpatičen ta izraz) in tudi zate seveda - pa da bi torta fajn ratala... evo, eno ti zdej spečem jstuser posted image !

bcljka
a ti pa še kar elevit jemlješ... meni je gin. rekla, da po 12. tednu ni več trebauser posted image ti pa svetujem, da spiješ manj tekočine naslednjič, ma verjetno si že sama pogruntala, kaj je blo narobeuser posted image

Mysterious
uuu salsa - pridna! si pa ti ena hiperaktivna nosečka tako kot bcljka! Jaz si tudi želim tega tečaja, ampak moj mi je rekel, da bo plesal samo na domače viže - pa še tega nisem nikoli doživelauser posted image pa tako rada sem včasih plesaalaa.... samo kaj čem???

epiduralna
nimam nič proti njej oz. če jo misli kjira vzet... jaz ne bom, ker jo niti ne bom imela na voljo... pa vozit se 45 min proč in nato dat še 200 eur...  vsaka ve zase... sem pa slišala o epiduralni dosti dobrega in zelo malo slabega... vsekakor želim vsem čim lažji poroduser posted image

Bubika26
čestitke za user posted image !

gajka
meni se zdiš pa carka!!!user posted image user posted image

o akupunkturi ne vem nič, tako da... no comment...

neenakomeren trebuh ... jp... naši akrobati se kar dobro zabavajo tam notri... no, dokler majo še kaj placa, potem itak ne bojo mogli več takih prevalov zganjat. Je pa res hecno videt - včasih se res zdi, kot da ti nekaj štrli iz trebuhauser posted image

fajn se mejte nosečke!!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
12.2.2010 8:21:55   
strelka81
Dobro jutro,

Jaz sem pa že tri dni doma, me je ujela bolezen, pa sem že mislila, da sem ji letos ušla user posted image .
Gajka super filmček, naš je pa bl roker - punker user posted image .
Voziček prvič sem mela sposojenega, sam je mel premajhna kolesa za naš teren, sedaj iščem pa rabljenega z velikimi kolesi, upam da se mi nasmehne sreča. Sem se odločila, da raje kupim nov in boljši avtosedež, se mi zdi bolj pomembno.
user posted image vsem za opravljene preglede in super rezultate.

Moj user posted image se je pa včeraj zvečer ob 10 uri odločil, da me ornk prebca, se je prav na trebuhu videlo brce. Je blo prav smešno. Sam ko se je oči odloču, da bi rad kaj čutu je mel pavzo user posted image , se je pošteno načakal.

Epiduralna se mi zdi da sem že enkrat pisala, da se jih 100 % ne odpovem, že šparam, prvič sem brez, sedaj pa sploh ne grem rodit brez.

Lepo se imejte, pa naj ta sneg čim prej gre nekam.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
12.2.2010 8:24:22   
strelka81
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

prisotnost partnerja pri porodu - prvič je bil z mano. Je rekel, da zraven bo, ampak kakšne popkovine pa že ne bo rezal (je kar malo zajec, kar se bolj ''krvavih'' reči tiče user posted image ). Na koncu je še popkovino prerezal in bil ful ponosen na to. user posted image Prisotnost partnerja je iz mojih oči zelo zaželena, sploh pri kakem dolgem porodu, ko se zadeve vlečejo in vlečejo... Vsekakor je ni čez vzpodbudne besede iz znanih ust. Pa še, če je orng hudo, ga imate zraven, da ga naderete! user posted image

še malo: danes sem klepetulja
moj je bil hvalabogu zraven, mi je življenje rešil user posted image , nadreti ga pa itak v nobenem primeru ne bi mogla, še govorit nisem mela časa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
12.2.2010 9:16:43   
tukaj
Doro jutro user posted image ,

sem danes malo dlje spala, kar mi zadnje čase ne uspe preveč pogosto.
[/color]AKUPUNKTURA - no meni je zdravnica (je anestezistka v Mb) rekla, da se z akupunkturo prične najhitreje v 36 tednu in do poroda, ker bila prehitri pričetek sprožil porod, saj baje vpliva na mehčanje materničnega vratu itd.
Moram rečt, da me je takrat ful navdušila, pogovarjala pa sem se tudi z nekaterimi, ki so to izkoristile in pravijo, da je pomagalo. No tudi babice pravijo, da učinek je. Tko, da bom verjetno izkoristila to naravno metodo, čeprav se bo treba voziti v MB - 2x na teden.

Lep dan, končno je nehalo snežiti.

< Sporočilo je popravil tukaj -- 12.2.2010 9:17:52 >

(odgovor članu strelka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
12.2.2010 9:32:24   
Aninchy
Dobro jutro!

No, jaz sem se pa danes (za spremembo) vstala že ob pol osmih!! No, nekaterim se to ne zdi ravno "zgodaj", ampak meni, ko delam smeno venomer popoldne, je to zeelo zgodaj! user posted image
Potem pa nisem imela kaj za počet... Moj user posted image je še spal, tako da ropotat nisem smela, pa sem se lepo oblekla in šla v trgovino. Domov sem (itak) prišla s tremi polnimi vrečkami user posted image .

Dvojčica6 - Tudi jaz še vedno jemljem elevit, oziroma sem ga šele začela jemati. Mi ga je G priporočila, ker se mi je kri malo poslabšala... V prvih tednih nisem jemala folne kisline (nisem vedela za to), ko pa sem imela prvi  pregled je bilo že 10 tednov mimo user posted image , pa je rekla da je prepozno. user posted image

O akupunkturi tudi jaz nimam pojma, niti ne poznam nobene, ki bi jo uporabljala, za epiduralno pa še ne vem, v SG vem, da je zastonj, ampak jaz bi raje rodila v Celju, ker mi je bližje in bolj poznano, tam pa ne vem, kako imajo naret s tem...user posted image Bom vprašala na tečaju za starše. Že katera od vas hodi, ali boste šle v zadnjih mesecih, ali sploh ne boste šle?? Jaz sem prvič user posted image zato bom šla na tečaj, začne se mi pa z marcem... Pravijo, da ni  dobro predolgo odlašat, da potem ne moreš tako dolgo sedet, ko trebušček enkrat toliko zraste user posted image .

Zdaj pa šibam v CE, se dobim z bivšimi sošolkami na čveku user posted image .

Lp!

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
12.2.2010 9:32:26   
RAKICA1
Ojla en lep pozdravček vsem skupaj
Ja jaz bi tudi prišla na srečanje samo je takrat zelo prepozno a je kej možnosti v dopoldanskem času ker jaz moje že v 19h v posteljo dam in bi bilo kar mal pozno da jih kasnej devam spati in da se tko pozno vozim domov

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
12.2.2010 9:44:21   
misar
evo slikica trebuščka v 22. tednu user posted image in slikca moje male frčafelce, ko uživa na snegecu...če bo ratalo seveda, tega nisem počela že zeloooo dolgo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
12.2.2010 9:45:39   
misar
juhuu ratalo je user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
12.2.2010 10:03:38   
dvojčica6
user posted image user posted image za buši in za frčafelco... pa če smem pripomnit misar - lepa postavcauser posted image Če bi se jaz dala v to pozo bi bla rit v drugi smeri kot trebuh dosti večja. pač provam uravnotežit zadeve hihi... bom tut js kašno slikco provala naredit...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
12.2.2010 10:09:14   
naraščaj
Jutro oz dobr dan. Danes sva bili pa kr zgodnji, ni hotela več spat od 6ih dalje. user posted image Jaz bi pa še, ker bom kmal mogla spet vstajat.

Včeraj me je zdr. poslala ponovno v laboratorij, da preveeri CRP in če bo treba mi bo podljšala AB, ker prav, da še ni čist ok. Morm ob 11ih klicat za izvid in, da se zmenva kak naprej. Jaz pa sem misla, da bom tak kot danes že delala. pa prav da se naj raj ornk pocajtam, da se mi ne bo ponovilo, sicer pa mi v torek poteče že 30dan bolniške. Še nikol nisem zarad bolezni bla tok časa doma. Groza. Mi je kr mal glupo, kaj si v službi mislijo, čeprav mi je zdr, rekla, to pa naj kr odmislim, da ona bi mi še na podaljšanje dala, če bo treba user posted image . Sem bla kr presenečena, sam jaz vseen upam, da bo izvid OK, in da ukineva AB.

Epiduralna: Nisem mela v prvo in tut zdaj ne razmišljam o tem. nIMAM PA NIČ PROTI njej, sam niti ne vem kak je s tem vv CE, se nisem zanimala. Čeprav ni lahko, bom enkrat že še to dala skos, saj se splača.

Prisotnost partnerja pri porodu: moj je bil zraven im sem mu zelo hvaležna, ker mi je bil izredno v oporo...me tolažil, masiral...edino popkovnice si ni upal prerezati user posted image Vsekakor je velik +, če je zraven. Ga pa nisem nikoli silila, je sam izrazil željo in tudi tokrat bo zraven user posted image
POD TOLE SE KR PODPIŠEM, S TEM, DA JE TUT POPKOVNICO PREREZAL IN JE REKEL, DA SI NI MISLIL, DA JE TOK "ZATEGLA - GUMJASTA"

neenakomeren trebuh, tut pr men je, ker mi leži tko povprek in včasih mal rito al pa glavo bolj ven tišči. Je čist normalno.

Misar, lep trebušček, se mi zdi da mate vse tok majhne, ker moj se mi zdi velik večji, al pa je to samo zaradi druge perspektive user posted image in tamala je pravi cukrček.

Fajn bote v tem kislem vremenu.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
12.2.2010 10:11:52   
Bubika26
Dobro jutro,

Aninchy, jaz sem že z 2.2. začela obiskovat tečaj in moj, ker je marca in aprila službeno odsoten v tujini. Je pač treba hodit, če hoče bit zraven pri porodu. Imama še ravno 3 predavanja in konec. Sem pa vidla, da so celo zapiski s predavanj šole za bodoče starše na otročarije.net user posted image user posted image user posted image . Zapiski so tud na faksu prav prišliuser posted image user posted image !!!

No, smo imeli v mislih kupit ta mesec posteljnino (cca 70 eur), ampak je moj učer dobil plačilni nalog s strani gospoda policaja za 150 e, polovička 75 e. Hm.... Kaj čemo, bomo že potrpeli in plačali. user posted image user posted image . Treba odgovornost prevzet za svoja dejanja, smo že odrasli user posted image .

U ponedeljek pa grem na aerobiko, ker sem 2krat že špricala in jo res nujno potrebujem!!!Pa malo babjega čveka.user posted image .

Pridne bodite, veselo pečenje tort za vaše frčafelece in frčafelote, pridno razgibavanje in predvsem čimveč pozitivnih izkušenj z nakupovanjem preko spleta.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
12.2.2010 10:17:23   
Bubika26
Ah ja, pa da ne pozabim misar, čudovita postava, glede na to, da si že mami, ti je potrebno še posebej čestitat.

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
12.2.2010 10:23:08   
misar
hvala za pohvale punceuser posted image ampak hotela sem, da mal pokomentirate kakšni so pa kaj vaši trebuščki, men se moj zdi ogromenuser posted image

ja naša frčafelca je pa pravi bonbonček, naše središče sveta...no zdaj bomo imeli dve središči user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
12.2.2010 10:32:16   
tukaj
No meni se tvoj ne zdi ogromen - ful je lep. Ravno pravšnji je. Moj bo nekja podobnega. Mogoče mal bolj širok - se bolj širim.

Imam pa že sedaj občutek, da mi je koža premajhna, čeprav se redno mažem z mandljevim oljem.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
12.2.2010 10:37:44   
Bonnie_RR
Dan! user posted image Da vas na hitrco malo pozdravim, kaj pokomentiram, potem grem pa kej pametnega postorit...user posted image

epiduralna... Nima izkušenj. 1. sem rodila s CR v splošni narkozi, sedaj naj bi bil tud CR - glede načina izvedbe bom pa še videla, kako se bom odločila. Po eni strani bi ful rada bila budna in takoj videla user posted image , po drugi pa sem ful zajc glede tega... Kaj pa vem...user posted image

prisotnost partnerja... No, posledično (zaradi CR) tud pri porodu ni bil zraven, je pa tamalega prvi dobil v roke in sta skupaj počakala, da sem prišla k sebi. Če bi pa naravno rodila, pa ne vem, če bi bil prisoten ali ne. Ni bil namreč preveč navdušen nad to idejo, je rekel, da bo pač videl, kako bo. Js ga nisem čist nič silila ali prepričevala. No, na koncu se mu ni bilo treba nič odločat, ker itak ni imel izbire...user posted image

folna oz. razni dodatki... Js sem folno (elevit mi sploh ni pasal) jemala kakšne 4 mesece. Pač, da sem škatlo spraznila do konca, zdaj pa nič več ne jemljem. Pri tamalem pa sploh nisem nič - nisem vedela za to, pa tud G mi ni nič omenila.

neenakomeren trebuh...
Ja, se tud zgodi. Drugače pa v zadnjih dneh čutim, da se mu/ji večkrat kolca, ampak na srečo kmalu neha. Pri tamalem se spomnem, da je bilo kolcanje dnevno na spisku, včasih nenormalno dolgo. Itak je pa to normalno...

misar... Lep buši in lušna hčerkica! user posted image

Aja, ta vikend pa tud mi praznujemo. Tamali ima v ponedeljek RD (bo dopolnil 4. leta) in bomo v nedeljo praznovali. Zadnjih 14 dni samo še odšteva in o tem govori...user posted image

Juhu, še malo pa vikend, v ponedeljek pa že komaj čakamo morfologijo...user posted image

Se beremo... Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
12.2.2010 12:49:44   
milabe
morfologija končana, spola se ni točno videlo, ampak je G rekla da bo prej potrdila punčko kot pa fantka, tak da ostane isto ;)
mam mal problemov glede pruha, mogoče da bom prot koncu mogla bolj ležat, ker že zdej full čutim bolečine ko hodim, vstajam, se prepogibam...

A boste imele zibko? Ste že kej gledale kje se jo da ugodno dobit cel komplet s kovtrom vred? Bi rajš kupla vse skup, ko pa pol spet posebi iskala dodatke, ker itak te to potem več stane...

naslednji pregled 17.3.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
12.2.2010 12:54:18   
tukaj
No jaz bom imela košek in ne zibke, ker ga dobim od kolegice s vso opremo - pa še večji je, kot zibka.

Glede posteljnine in tega, pa se mi zdijo cene kar precej zasoljene. Bom pogledal tukaj pri nas v eni trgovini, kjer prodajajo posteljnino in je baje dost ceneje, pa še kovterček lahko dobiš. Drugače pa sem že razmišljala, če bi si dala to sešit, ker fantova mama pozna eno dobro in zelo ugodno šiviljo. Bomo pa videli - počakam še do morfologije - potem pa v akcijo.

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
12.2.2010 13:09:04   
gajka
Zibka/košek - prvič smo kar s kinderpetom štartali. Najprej je bila neka ideja o zibki, ki sem jo še menda jaz imela kot user posted image , ampak je bila zibka čisto preveč dotrajana. Zdaj bo tudi kar kinderpet prvo ležišče. No, saj je kinderpet še tudi od mene. user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
12.2.2010 13:29:03   
bcljka
oj user posted image !

da prvo pokomentiram...
elevit - jst sm ga začela jemat takoj k sm zvedla da sm noseča in ga bom jemala do konca dojenja... tkoaltko sm že prej jemala vitaminske dodatke, ker glede na količino športa s katerim sem se ukvarjala je blo to nujno potrebno... drgač tud recimo nisem bla bolna že od osnovne šole! tko da mi je elevit kul ker ni samo folna ampak so vsi vitamini ki jih telo trenutno potrebuje... v današnjih časih ni več tolk vitaminov in mineralov v hrani kokr jih je blo v časih naših mamic, babic, prababic... seveda, pa se vska odloči po svoje user posted image

zibka/košek
- midva sva kupla zibko... lahko bi dobila eno na izposojo, sam pol se je moj možek odloču da bova kupla svojo... tko da sva jo naročila pri Lip Poljčane... bela, na kolesih... nek tok blazen strošek se nama ni zdel... 110eur... pa glede na to da nameravava met 2 otroka se to razdeli... user posted image sicer pa jst sploh nisem vedla za zibko, mi je šele dragi razložu kaj in kako... (se vid da se bolj spozna na otroke)... in me uspel prepričat da jo vzameva user posted image

drgač me je pa skor kap k sm šla zdele na faks, se odjavt od enga izpita (smo dobil dodatne roke pa bom šla raj konc marca - k mam lih tok časa za učit)... in sm šla pogledat rezultate od pisnega izpita plesa k sm ga mela prejšn tedn... ha ha ha ha user posted image 9-10 user posted image ha ha ha ... same 6 pa 7 pol pa en outsider z 9-10 ha ha ha ha ha! sm čist vesela! še ene rezultate čakam... ampak bodo kot kaže šele naslednji teden...

seznamčke bom popravla/dopolnila čez vikend k manj čvekamo...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
12.2.2010 13:33:42   
bcljka
aja... dvojcica6 - hvala za nasvet... vem da sm bruhala zarad preveč popite tekočine... k lih to sm se mogla najbolj navadt... da ne smem več v šusu popit po litr... ampak ker je blo zadn tedn že čist kul in sm loh tok naenkrat spila sm tud učeri... no... ni blo dobr! jst sm k se zbudim fuuuuuuuuuuul žejna! in vedno sm prvo kar sm nrdila spila 1 litr vode... in potem če to delaš že 10let si nekak navajen... sej sm se nekak navadla da morm prvo jest, ampak me včasih tekočina še vedno premami pred hrano... user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
12.2.2010 13:35:32   
tukaj
bcljka - čestitke za izpit.

Jaz še tud moram opraviti kar nekaj obveznosti za letošnje leto in upam, da mi uspe še pred porodom in bom potem vsaj do oktobra imela čas samo za svojega sončka. Pa nekak bo že šlo, saj imajo še atije, ki jih morajo, kdaj pa kdaj tud mal popaziti.

Imam eno vrašanje - kaj pozna katera na kakšno dobro trgovino z metrskim blagom za otroško posteljnino. Najbolje, č bi bila v okolici Mb ali pa na Koroškem.

< Sporočilo je popravil tukaj -- 12.2.2010 13:36:04 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
12.2.2010 13:39:20   
bridget3
Misar, lepi buši user posted image

Inika, se zgleda bolj kot ti veselim vaše pošiljke hehehe user posted image

Tudi mi bomo verjetno imeli samo kinderbett;
ker pa je v spalnici manj prostora, sem razmišljala, če bi lahko imela dojenčka prvi mesec ali dva ponoči v košari od vozička...

Sem slišala, da to kdaj v prostorski stiski ljudje prakticirajo. Glede na to, da so košare večinoma kar udobne, ne bi smel biti problem, ha? Kaj mislite? Čez dan pa bi tako dete spalo v posteljici. Samo ponoči, zaradi bližine, dojenja itd sem mislila na košarico... No, bomo videli, ko se stanovanje skupaj spravi (še maaaaalo), pa bomo bolj premerili vse user posted image  

Najprej sem bila odločena, da bo dete v svoji sobi od začetka ... kvečjemu, da bi jaz bila v otroški sobi z njim. Ampak, če pomislim, bi raje, da smo prvi mesec vsi skupaj user posted image  ati tudi user posted image  Da mi ga na zizo da, če se ne zbudim user posted image  hahahaha

Lep dan vsem sonosečkam!user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
12.2.2010 13:46:54   
Inika84
IZVIRNO SPOROČILO: milabe

A boste imele zibko? Ste že kej gledale kje se jo da ugodno dobit cel komplet s kovtrom vred? Bi rajš kupla vse skup, ko pa pol spet posebi iskala dodatke, ker itak te to potem več stane...

v celovcu v toys'r'us, mas zelo poceni komplet     http://www.babiesrus.at/produkte/stubenbett-babysitter-3in1-735477.html
ali pa ta   http://www.babiesrus.at/zu-hause/129-komplettwiegenset-schaf-730270.html
bridget3   tut jaz ze komaj cakam  user posted image

< Sporočilo je popravil Inika84 -- 12.2.2010 13:49:22 >

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?