naraščaj
|
Jutro oz dobr dan. Danes sva bili pa kr zgodnji, ni hotela več spat od 6ih dalje. Jaz bi pa še, ker bom kmal mogla spet vstajat. Včeraj me je zdr. poslala ponovno v laboratorij, da preveeri CRP in če bo treba mi bo podljšala AB, ker prav, da še ni čist ok. Morm ob 11ih klicat za izvid in, da se zmenva kak naprej. Jaz pa sem misla, da bom tak kot danes že delala. pa prav da se naj raj ornk pocajtam, da se mi ne bo ponovilo, sicer pa mi v torek poteče že 30dan bolniške. Še nikol nisem zarad bolezni bla tok časa doma. Groza. Mi je kr mal glupo, kaj si v službi mislijo, čeprav mi je zdr, rekla, to pa naj kr odmislim, da ona bi mi še na podaljšanje dala, če bo treba . Sem bla kr presenečena, sam jaz vseen upam, da bo izvid OK, in da ukineva AB. Epiduralna: Nisem mela v prvo in tut zdaj ne razmišljam o tem. nIMAM PA NIČ PROTI njej, sam niti ne vem kak je s tem vv CE, se nisem zanimala. Čeprav ni lahko, bom enkrat že še to dala skos, saj se splača. Prisotnost partnerja pri porodu: moj je bil zraven im sem mu zelo hvaležna, ker mi je bil izredno v oporo...me tolažil, masiral...edino popkovnice si ni upal prerezati Vsekakor je velik +, če je zraven. Ga pa nisem nikoli silila, je sam izrazil željo in tudi tokrat bo zraven POD TOLE SE KR PODPIŠEM, S TEM, DA JE TUT POPKOVNICO PREREZAL IN JE REKEL, DA SI NI MISLIL, DA JE TOK "ZATEGLA - GUMJASTA" neenakomeren trebuh, tut pr men je, ker mi leži tko povprek in včasih mal rito al pa glavo bolj ven tišči. Je čist normalno. Misar, lep trebušček, se mi zdi da mate vse tok majhne, ker moj se mi zdi velik večji, al pa je to samo zaradi druge perspektive in tamala je pravi cukrček. Fajn bote v tem kislem vremenu.