Mysterious
|
Pik ipoki, meni se je zgodilo da sem dan po morfologiji zakrvavela in ko sem na wc ju zagledala kri sem poklicala A in zacela kar hlipat in se trest, da me je moral drzat... skor napad panike sem dobila! Nato sva klicala v porodnisnico, kjer so me pomirili, ker je bilo res zelo malo krvi. Svetovali so da se pridem pokazat zjutraj. Seveda se je vse zgodilo v petek zvecer, tako da sem se cez 3 dni odpravila k svoji G, ki je pokukala v noznico in potrdila da je stanje bp (super). Povedala mi je: "ker je sedaj noznica bolj prekrvavljena kot sicer je mozno da pride do majhnih krvavitev (poci kaksna zilica) ob manjsih naporih (ko gres kakat, sexas, kaj tezkega dvignes)." To je moja iskusnja (pa je prislo do krvavitve brez nobenih posebnih naporov), vsekakor pa ti svetujem da gres pokazat G in ji poves kaj in kako je bilo s tabo. Dvojcica6 SEX ne sme bolet nikoli, kaj sele ko si !!! Ojla punce, No pa je romanticni vikend spet sibnil mimo! Jaz sem veliko spala in v nedeljo presenetila z Valentinovo vecerjo v eni prestizni restavraciji na Primorskem! V petek sem bila pri prijateljici iz studijskih dni, ki ima skoraj 2 letno puncko. Zelo zabaven vecer, na katerem sem prvic videla previjanje v zivo (na sreco ni bil kakec not ampak le pipi)... poem ze veste koliko sem iskusena oz da bo vse kar pride Junija NOVO zame. Sposodila mi je knjigo Zenski mozgani in se isti vecer sem pogoltnila 30 strani, in cez dinamicen vikend prebrala se vsaj toliko. Knjiga je zame pravo odkritje, temelji na tem da nas (zenske) poganjajo in vse vedenje pogojujo razlicni koktaili hormonov, ki zalivajo nase mozgane in sprozajo dolocene občutke in vedelje, ki nam je lahko popolnoma racionalno nerazumljivo. Knjigo ne napisala nevro?zdravnica in temelji na njenih dolgoletnih izkusnjah s pacientkami in referirani literaturi (not so viri za vsako njeno trditev) ter opisuje razvoj in vpliv hormonov na zenske mozgane od 8 tedna starosti zarodka do smrti, skozi vse faze (dojencica, otrok, pubertenica, zaljubljenost, spolnost, materinstvo, menopavza, starost). PUNCE, ce boste to prebrale boste razumele bolje sebe in vse kar vas caka in se vam dogaja... mislim da bi knjiga morala bit obvezno gradivo za vsako zensko in moskega ki svojo zensko ljubi! Poleg tega sem si na vsaki strani knjige potihoma zazelela da je Summer puncka, ker so zenski mozgani nekaj popolnoma drugacnega od moskih... napisane so podrobnosti o vedelju dojenckov razlicnega spola, zakaj in kako se odzivajo, razlike v kontaktu z mamo, razlike v joku, razlike v tolazbi, zakaj se na dolocen nacin igrajo, kako deklice in fantki custvujejo... neverjetno! TOCNO TO ME JE ZANIMALO, OZ KNJIGA MI JE ODKRILA NESKONCNO NOVIH INFORMACIJ IN DOGNANJ NA KATERA BI POSMISLILA SELE V NASLEDNJIH LETIH, KO BI SE SRECEVALA Z VSAKODNEVNIMI OTROSKIMI "MUHAMI". Komaj cakam da se vrzem naprej v branje... In prepricana sem da bom knjigo veckrat prebrala! Za konec dneva je pozno zvecer mami prisla s sluzbene poti in mi prinesla noro lepo darilo... tako sem bila razburjena in vesela, da sem se zbudila ob 2 zjutraj in ga obcudovala... nato 2x lulat, do hladilnika (nocoj sem po doooolgem casu prespala pri mami, ker je A sel delat zelo zgodaj in sem po romanticnem vikendu v 2je pocakala mami da pride v topel dom), prebrala biografijo in razvoj Milankoviceve teorije in prelistala revijo o kuzkih... narisala 4 kroje za srajce... se 1x lulat, in se obracala v postelji do 5:44! Potem sem bila ze kar jezna ker ne morem spat in nato sem koooncno zaspala. Sanjala razburljivo! O tem da sem zjutraj komaj ustala za v sluzbo, da me zelo boli hrbet, ker nisam bila podlozena s 3mi poustri in da sem danes totalno neproduktivna v sluzbi ni treba prevec pisat. Bistveno je, da ze ves cas sanjam o DOMACI POSTELJI in objemu mojega . No ker je zunaj krasen soncek bom reden padem v posteljo se sla s na zrak in sprehod, cepra imam obcutek da bom se kar usedla na zidek in se nastavila soncku, medtem pa metala zogico, da se pes posteno zlaufa. Danes sem odkrila da Summer brca tudi ponoci, in to prav energicno, mogoce trenira za olimpijske ali za nogometno v JAR? Jaz bom ju3 angelcek, tko kot vsak dan, le da moj sij vidijo samo izbrani v izbranih trenutkih... lp Mo PS V soboto sva skocila v Gradisco di Isonco v baby trgovino (Baby Pulman) in sva bila ful razicarana! Sploh ne morem dojet da se nosecke iz centralne Slovenije vozijo k njim po nakupe...
< Sporočilo je popravil Mysterious -- 15.2.2010 14:25:31 >
|