|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
15.2.2010 17:07:31   
bridget3

Bonnie: tudi tvoj je bolj nočni žurer? Moj tudi, me že skrbi, da bo ponočnjak po mami in atiju ... user posted image ker bom po rojstvu verjetno prej zaspana in utrujena kot zdaj ...

Štajerka: Hvala za link od posteljice v Ikei... To sva že gledala, sva pa se odločila, da bova na licu mesta videla, če nama je ok - če ni preveč "Pirava" user posted image Drugače bi najraje imela zgornjo in spodnjo stranico zaprto - les, ampak ker so finance trenutno bolj "turbo izginjajoče", sem se že odločila, da ne bomo jemali predrage. Ta v Ikei mi izgleda lepo, všeč mi je barva lesa. Upam, da bodo na zalogi - nisem glih DOJČŠPREHERKA, tak da se zanašam na srečo - da bo na zalogi user posted image

Gajka: imam rada tople barve in zato mi je všeč kopalnica - tudi mi2 sva naredila v podobnih barvah in sva navdušena. Glede opreme, hja, tudi mi2 bova morala malce potrpeti z opremljanjem, zdaj nama je glavna postelja in omara za spalnico - in se seliva. Ostalo pa potem vsak mesec nekaj. Upam, da me ne preseneti porod in da uspeva do takrat user posted image

+ Nikca
Jaz bom šla z banjico pogledat, ker že dobiva eno ... Pa bomo videli. Se pa mi zdi, da so banjice kar podobne oblike ali ne? Upam, da bo šla gor tale, ki jo dobiva. Če ne, pa bom v Ikei kupila eno pručko --> http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90098634 , postavila vse skupaj ob kad. Bi pa raje imela to stojalo, zato grem poskusit v trgovino user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
15.2.2010 19:36:38   
Aninchy
Hejla!!

Glede posteljice iz Ikee - v Dipotu imajo (so imeli) enake, samo da so bile 50€ (v beli in svetlo rjavi barvi). Sem pa videla v BC tudi posteljice za 80 € in se mi zdi da je razlika precejšnja! Po moje se bolj splača dat tistih 30 € zraven in dobiš lepo posteljico z dvižno stranico, podnom na 3 položaje in še na stranicah je guma za "zobke", da user posted image ne grize lesa, ko je že malo večji user posted image . To je moje mnenje, za vas pa, kakor vam paše!

pik ipoki - meni kaže, da nimaš ti nobenega albuma s slikami (voziček). user posted image Sicer pa, nič nisi javila, kaj je bilo s krvavitvijo potem user posted image . Upam da vse bp user posted image .

gajka - tudi meni je zeeelooo všeč tvoja kopalnica!! Tudi midva jo bova mogla kmalu renovirat in sem že predlagala oranžno pa moj ni čist ziher če bo kul... tako da mu lahko sedaj pokažem, da je "kul" user posted image user posted image user posted image heheh!

Vesele bodite in veliko čvekajte! user posted image Lp

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
15.2.2010 19:50:20   
Aninchy
Hehe še enkrat jaz! user posted image

pik ipoki - sem ugotovila, da morava prvo biti prijateljici user posted image A boš moja prijateljica? user posted image

hehehe Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
15.2.2010 21:02:17   
pik ipoki
Aninchy sem te že dodala user posted image user posted image zdaj si moja prijateljica user posted image

danes sem govorila po telefonu z mojim ginekologom in pravi da je vse ok če jest čutim otročka tako kot prej če me nič ne boli in če seveda ni več krvavitve. tega pa ni in tudi rjavega oziroma kakršnega koli drugega izcedka ni... je rekel da je bo kar normalno, imam pač bolj občutljivo tam spodaj in mi pokajo žilce, tudi iz nosa mi zelo pogosto teče kri... naslednji teden pa imam itak redni pregled in me bo pregledal... tako da user posted image user posted image user posted image upajmo na najbolše... sem čist pomirjena in vesela vsakič ko čutim malega razgrajačauser posted image user posted image

glede postelce sva jo kupila preko neta iz galeba in sva full zadovolna, na koleščkih ima za trikrat premaknit dno in pa tudi dvižno stranico... zravn sva kupila še 2 postelnini in pa prešito odejo in vzglavnik, aja pa še obrobe... tako da zdaj to imava.
konec meseca greva v ikeo po previjalno imava že dolgo ogledano. gor bova pa kupila še gugalnik k se mi zdi full prektično, da je otrok kr varn tam notri tut če jest neki delam zravn vem da mi ne more pobegnituser posted image bajnco in pa tist podstavek za otročka not tut že mava, je ena za malo evrčkov prodajala... igralno podlogo pa imam tudi že ogledano, je pa fino da otrok na tleh leži in ni obremenjen s paski amapk se lahko vsaj malo premika ni tok omejen, pa še igra se lahko zravn, no to mal kasneje ko bo že nekaj mesecev...
tok o moji opremi... izkušnje pa pojma nimam jih bom pa upam da kmalu pridobila user posted image user posted image

pridne bodite user posted image

čaw čaw

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
15.2.2010 21:08:52   
Aninchy
No, super, samo da je vse v redu!! user posted image user posted image user posted image

Zdj grem pa malega božat user posted image Lahko noč! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
16.2.2010 6:56:08   
misar
dobro jutro

kavica? častim eno user posted image

danes je bila frčafela res zgodnja, je vstala že pred šesto user posted image ...no ja bomo žeuser posted image

sicer pa se nič posebnega ne dogaja, zaprta sem med 4 stene in si gulim rit z učenjem, pa še čist preveč snovi je, tako, da bo puka sreča, če naredim ta izpit. no ma probat je treba it. pa še morje bom videla po dooolgem času user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nakupovanje: še bo čas, razen enega bodija in hlačk za gušt, nisem kupila še nič

lep dan vsem čvekicam, danes pa pust mastnih ust user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
16.2.2010 7:39:46   
dvojčica6
jutro!

hvala za kafečke misar... da se mal zbudimuser posted image

pik ipoki sigurno je vse ok, če beba miga prav zanalašč da te potolažiuser posted image

Bonnie_RR
čestitke za user posted image !Pa tut za +3,5 kg!! Ma kako vam rata... meni se tut zdi da sem skoozi lačna in potem pojem take obroke kot bi delala cel dan z lopato na polju!

postelčka
- meni je že žal, da sem kupila rabljeno za 40 EUR, ker sem mislila, da so postelce ful drage... pa nima nobene stranice spustne, ima samo ležalni del za premaknit (dve luknji)... ko tzdaj vidim da bi lahk novo kupila . isto za 40 EURuser posted image ... včasih je res dobro počakat s temi nakupi...

kar se previjalne in banjice tiče hvala vsem - še posebno gajki, ker ste mi pomagale pri odločitvi - definitivno bo ločena zadeva...banjica bo v kopalnici, previjalna pa verjetno v spalnici, ker je strop v kopalnici prenizek za karkoli.... razen če vrežm umivalnik ven user posted image

bcljka user posted image bodi raje vesela, ker moj je pa prav kontra tvojemu  - tega ne rabmo, to preveč košta...

Mysterious sex ne boli, boli me po njemuser posted image in to se je zgodilo zdaj v nosečnosti, tako da ne vem... z mojim se hecava da user posted image tako malo, da se je že vse zarastlo tam noter in niti tamalo ne bo moglo venuser posted image user posted image ne me preveč resno jemat... user posted image

Aja, glede telovadbe sem se pa odločla, da je malo predraga za naše trenutne zmožnosti oz. raje namenim ta denar za vozekuser posted image

evo babuške glih za pokušnjo, kaj več pa potem!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
16.2.2010 8:46:01   
gajka
Aninchy - nimamo cele kopalnice v oranžnem, ampak je kombinacija oranžne, rumene in bež. No, oranžne je res kar veliko, ker so tudi tla oranžna. Pa ker je mansardna, je malo manj sten do polne višine. user posted image Če ti je oranžna všeč, kar pogumno z njo, ker daje lepo topel občutek v kopalnici. user posted image

stajica - meni se ne zdi tako nujna oprema, je nismo prav nič pogrešali. Dokler je bil palček majhen, je bil itak večinoma na igralnem centru in v ležalniku, ko pa je začel plazit, ga je bilo pa povsod polno in ga nismo omejevali s kakšno stajico. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 16.2.2010 8:48:55 >

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
16.2.2010 8:47:53   
misar
sam še pripomba na kopalnico. midva imava tud oranžno belo kopalnico z oranžnimi tlemi in je res super luštna user posted image user posted image user posted image edino oranžna tla niso pretirano hvaležna za umazanijo. čisto vsaka dlaka mojega dragega se vidi prec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 16.2.2010 8:48:16 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
16.2.2010 9:02:43   
gajka
Uživajte danes v kakšni preobleki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in najejte se dobrih krofov!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
16.2.2010 9:08:52   
meymey
Danes sem edina maškara v celi firmi (200 ljudi). Sem šla po vseh pisarnah in celi proizvodnji... kasirala sem 5 mandarin, 2 krofa, banano in čokoladke user posted image user posted image user posted image

Haaaaaaaaaaa! Pa naj še kdo reče da se maškare ne splačajo! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
16.2.2010 9:17:56   
dvojčica6
bravo meymeyuser posted image si me prav nasmejala! Pa čestitke za izplen! user posted image user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
16.2.2010 9:58:41   
tina2806
cao junijcice!
evo, morfologija je za nami, vse je ok, mami sem super zdrava, bejbi ima vse kar mora + dodatek!!!! na veliko presenecenje vseh, se je izkazalo da pricakujemo user posted image  !!! Treba popraviti v seznamčku! user posted image  
Krtkova, zdaj te čist razumem kaj pomeni, ko si ful prepričana da bo eno, potem se pa izkaže da ni! No ja, zdaj se pač na novo veselimo fantka...

Naslednji pregled imam pa 23.3.

Zdaj grem pa u lov na internet za moškimi imeni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
16.2.2010 10:05:28   
tukaj
Ja čestitke za fantka tina 2806.

Jaz pa komaj čakam na pregled v četrtek in morfologijo v torek. Naj čimprej minejo ti dnevi.

(odgovor članu tina2806)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
16.2.2010 10:06:46   
bridget3
Tina, čestitke za fantka, čeprav je to zdaj novost user posted image upam, da boš imela z imeni več sreče kot mi2 user posted image Za punčko imava ime že več let, za fantka pa ne moreva najti pravega ... nekje se rolava okoli par imen, ampak nisva niti 50% prepričana, da bo katero od teh user posted image
Da ne bo kje Baby N˙1, naslednji pa Baby N˙2 ... Ah user posted image
user posted image Bo že kaj.

(odgovor članu tina2806)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
16.2.2010 10:08:21   
bridget3

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Uživajte danes v kakšni preobleki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in najejte se dobrih krofov!

user posted image Superwoman mi je najboljša med temi znakci user posted image Ampak jaz se žal ne bom maskirala ... nimam letos volje, nisem v službi, grem samo na kak sprehod ... drugo leto ... Me pa veseli, da se nekatere šemite - sem vedno uživala v tem. Ampak letos preskočim.
Lp

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
16.2.2010 10:12:01   
meymey
mmmmmm, konzumirala mandarino, ravnokar pospravila VSE čokoladice.... v veliki nevarnosti se je ravnokar znašla banana...user posted image user posted image

(aja, imam strogo dieto brez sladkorja, sam danes nisem meymey, danes lahko!!! in zaenkrat mi še ni žal - vprašajte popoldne user posted image )

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
16.2.2010 10:28:57   
gajka
meymey - zakaj pa imaš strogo dieto brez sladkorja? Nosečniški diabetes? user posted image Pa user posted image za dober ''ulov'' (še dobro, da nimaš konkurence user posted image )!

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
16.2.2010 10:32:25   
meymey
Gajka Gastritis in okužba z gljivicami...user posted image . ****t ga! Mam že skor leto diet čez glavoooo!

Evo mene danes direkt iz službe Štajerska Hillbilly kmetička user posted image

user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
16.2.2010 10:33:16   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: tina2806

cao junijcice!
evo, morfologija je za nami, vse je ok, mami sem super zdrava, bejbi ima vse kar mora + dodatek!!!! na veliko presenecenje vseh, se je izkazalo da pricakujemo user posted image  !!! Treba popraviti v seznamčku! user posted image  
Krtkova, zdaj te čist razumem kaj pomeni, ko si ful prepričana da bo eno, potem se pa izkaže da ni! No ja, zdaj se pač na novo veselimo fantka...

Naslednji pregled imam pa 23.3.

Zdaj grem pa u lov na internet za moškimi imeni user posted image user posted image user posted image

ha hauser posted image user posted image  ne morem verjeti, da so tudi tebi spremenili novico!!! Ampak vseeno čestitke za user posted image !!user posted image user posted image user posted image  Je pa kar šok ja, samo se jako hitro privadiš. Jaz sem se že čist!! Koliko je pa kaj velik palček? Glede na tvoj mini trebušček.user posted image  (sama foušarija me je)

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu tina2806)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
16.2.2010 10:33:58   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: meymey
Evo mene danes direkt iz službe Štajerska Hillbilly kmetička user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  huda si!!!!!!!!!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
16.2.2010 10:35:33   
dvojčica6
ma kje maš pa trebuh hillbilliyka??? sej si še prow drobceno! drgač pa user posted image za maškaro - tako je, danes to nisi ti!user posted image user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
16.2.2010 10:49:03   
Aninchy
'br dan! user posted image

Danes pa lepo sije sonček in že zbudila sem se čisto nasmejana in kot prerojena. Sicer ponoči nisem veliko spala, ker me je user posted image taaako brcal in sploh ni dal miru! Sem se kar premetavala z ene strani na drugo, pa prav nič ni pomagalo.... Ampak bolje da brca kot pa da ne bi!!!

Tudi jaz se bom malo našemila danes... bom Pika Nogavička (gospoda Fickota imam pa v trebuhuuser posted image ). Sem se javila, da bom delala ravno danes, ko so maškure, drugače bi bilo brezveze (delam v lokalu, zato me bo velik ljudi vidlo)user posted image . Nakupila sem bombone za otroke, da ne bom ravno praznih rok, če bodo prišli po "pusta hrusta" user posted image .

meymey - čestitam za "osvojene zaklade" user posted image user posted image

tina2806 - čestitke za user posted image ! Tudi midva sva že imela par let izbrano ime za punčko, za fanta pa naju kar malo matra user posted image .

Kg - jaz sem se do zdaj zredila za 4 kg, kar se mi zdi neverjeten dosežek glede na to, da kar rada malo preveč pojem in nisem ravno med šlankicami user posted image . Sicer pa jem čisto "normalno", kosilo in večerjo, edini problem je, da sem zvečer ob pol noči takoooo lačna, da bi slona pojedla!!user posted image Pa se potolažim z jogurtom (ali dvemauser posted image ).

misar - hvala za kavico, se je prilegla user posted image

Vsem pa želim ZABAVEN IN SMEHA POLN PUSTNI TOREK!! user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
16.2.2010 10:53:48   
Aninchy
Ufff sem tak dolgo pisala, da so me vmes presenetili že novi posti! user posted image

meymey - Fuuul dobra slikca! Sam res te ni nič skupaj, jaz bi se komaj spravila v objektiv user posted image Drugače si pa super maš****a! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
16.2.2010 10:56:18   
Aninchy
Joooj ne morem verjet, da sem si zvezdice zaslužla!!! Misla sem, da si super maškur(c)a user posted image user posted image user posted image . ampak tist c ni pasu zravn hahahauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?