|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
11.2.2010 12:07:05   
ziva1
user posted image user posted image user posted image za opravljene preglede. Krtkova, tudi sama sem nekako prepričana, da bomo imeli fanta in me bo na koncu presenetilo, če bo puža, a se bom kar hitro navadila, tudi če bo punčka, sam da bo vse v redu.
Tina tudi jaz imam morfologijo v torek in prav tako še ne čutim brcik, tako da jo komaj čakam in tudi mene skrbi, da ni kaj narobe. Večina že čuti brcike, najprej metuljčke (to zame ni znak čutenje otroka, ker tudi, ko nisem bila noseča sem marsikaj slišala in pa čutila spodaj user posted image , dokler me ne bo orng brcnalo, jaz ne bom vedela, kaj pomenijo brcike), pol pa naj bi bile brcike user posted image .
Srečanje- žal ne bom utegnila.

(odgovor članu tina2806)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
11.2.2010 12:51:07   
dvojčica6
tina2806 in ziva1 dejte provat zjutraj in/ali zvečer se uležt in se čisto umirit in met roke na trebuhu... lahko tudi kdaj čez dan provate če utegnete, ker ma beba itak svoj ritem spanja... drugač pa nikjer ne piše kdaj točno bi se mogle brcike pojavit... sploh če mata malo več blazinice (špeha) na trebuhu-pa ne mi zamerit-se brcike slabše čutijo... drgač pa tut jz držim pesti, da vaju bo gin. pomirila

krtkova čestitke za user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: pik ipoki
midva sva naročila vožiček iz nemčije, tega S6 in sva ga že dobila... super zadeva, vsaj na prvi pogled in na otip, kako se bo pa obnesel bomo pa vidl... se pa defitivno ne splača v sloveniji... midva sva prišparala 170€ to pa ni mal. imava pa oranžnega user posted image

hojla pik ipoki še nekaj me zanima...kako je pa kaj vodljiv... sem prebrala da ma 16kg - a to je dosti? k jaz sem bolj mičkena pa da ne bom ratala Schwarzenegger ko ga bom potiskala okoliuser posted image

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
11.2.2010 12:51:11   
bcljka
krtkova - hugolino zlobna, sila mu je vgrabila, mi pa hitimo mu na pomoč, jujujujuhuhu! user posted image user posted image user posted image čestitke za user posted image user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
11.2.2010 12:51:29   
bcljka

PREDVIDENO SREČANJE: ČETRTEK 25.2. 18:00 TROJANE
PREDVIDENO PRISOTNI:
1. bcljka + mož
2. štajerka26 + mož

LJUBLJANA Z OKOLICO
: krtkova, mkbk, kety, majkl, kiya, bcljka, maxi74, tina2806, amazonka, meymey, pikipoki(LOGATEC), zoja83(LITIJA), novakatja, *Špela*, elizaa

DOLENJSKA: rea27

GORENJSKA: soncnizarek25(ADREGAS), innes4(JES), rakica1 (ŠL)

PRIMORSKA: ajči, strelka81, miki23(NG), mysterious(NG), dvojcica6(NG), nikcaa

ŠTAJERSKA: gajka(VE), ziva1(VE), naraščaj (SLO.KONJICE), bonnie_RR(SLO.BISTRICA), jessy_ce(CE), honey26(CE), misar(CE), stajerka26(MB), anonimen(MB), bridget3(MB)

KOROŠKA: inika84, tukaj (Radlje ob Dravi)

PREKMURJE: bejbika81

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
11.2.2010 12:54:19   
Aninchy
Živjo souser posted image !

pik ipoki - Ti si vzela S6 voziček, pa me zanima, ali gre jajčka gor na vozek? Ker je veliko slik, ampak nobena z jajčko gor!

naraščaj - Hvala za podatke o 3D, čeprav sem že malo pozna, ker sem že v 24. tednu... tako da ne vem, ali bom izkoristila, ali ne, glede na to, da se mogoče ne bo več dobro videlo...user posted image

Podatki za seznam: 20 let, Žalec (CE), prva user posted image user posted image .

Kile - Zaenkrat sem se vsega skupaj zredila za 4 kile user posted image . V začetku pa sem bila brez apetita in slabo mi je bilo, tako da sem celo 2 kili shujšala. Sicer se poskušam čimbolj zadržati, ker sem že nasplošno bolj "baročno zaobljena" user posted image .

Imena - Za punčko sva že imela izbrano, skoraj od kar sva skupaj, punčka bo Laura (če bouser posted image ). Za fanta sva pa dooolgo izbirala, ker sem hotela imeti univerzalno ime, brez šumnikov, da se ne bi bilo treba preimenovati, če bi slučajno kdaj imel opravka s tujino... in je moj izbral ime Miha. Dobro, pa naj bo... user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
11.2.2010 12:58:19   
Kety
Čao,

jaz sem vas v debati malo izgubila, ful nisem na tekoočem, ker vas nisem uspela nič brat.

Sem na hitrco preletela zadnje poste in vidim, da Krtkova pričakuje pupiko...bravo!!!! Hugolina!user posted image user posted image

Tina2806, pa saj si šele v 20 ali 21 tednu, pa prvorodka si, imaš še nekaj lufta za čutenje brcik. Ne si panike delat. Enako Živa1! Glede izcedka...imaš verjetno kako glivično vnetje, prav da greš do G, da se čimprej začne zdravit.

Jaz sem bila včeraj na telovadbi in nas je bilo samo 5. Cel luksuz telovadit v tako prazni sobi. No, ampak moram priznat, da je bilo kar malo čudno! Ja ni kaj, nekatere nas nobena stvar ne ustavi...user posted image user posted image

Na srečanje mene ne bo. Mi je predaleč, pa še otroci...sej veste...

Grem neki skuhat, pol grem pa na pogreb od sošolke.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
11.2.2010 13:02:11   
krtkova
kety - ne pobegnit. Kje si kupila un pas za trebušček??? Men namreč ful dol tišči in me ful boli, pa sm mislila, da bi si to kupila.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
11.2.2010 13:10:20   
Aninchy
Hello še enkrat! user posted image

Kety - Sožalje za sošolko! user posted image

Pik ipoki
- Pozabila sem še nakaj vprašat. Sta vzela gumjaste zračnice za voziček ali kar te navadne kolese? Pa kak ročaj je, me zanima, mehek ali "usnjen"? Pa koliko vaju je stala poštnina? Hvala za odgovore! user posted image

Brcike - Jaz sem jih prvič čutila že pri 16. tednu (v sedečem položaju, ko je vse bolj stisnjeno)... Sicer nisem bila sigurna, ali je to to ali ni, vendar sem sčasoma ugotovila, da je to to user posted image . Sicer pa se od zunaj malega še ne čuti... Imam malo odvečne zaloge špeheca, tako, da se čutijo res tiste najbolj močne brce - bodoči ati še ga še ni začutil, ker neha brcat, ko daš roko na trebuh user posted image . Tako da, VSE ŠE PRIDE! Imate še dosti časa, še veliko nas bo premetavalo user posted image .

Lp

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
11.2.2010 13:18:40   
ziva1
Sem mislila, da do zdaj bi pa že morala čutiti. Glede na to, da imamo kar nekaj špeheca user posted image , bomo pa še verjetno morali dodatno počakati na brce. Komi čakam torek, da bi G pove, da je vse ok z bebijem, na vse drugo bomo že počakali.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
11.2.2010 13:27:22   
dvojčica6
pik ipoki kje si kaj? Kot vidiš sva te z Aninchy zasule z vprašanji glede vozeka...user posted image user posted image

Aninchy, jaz sem na nemški spletni strani dobila, da so stroški za poštnino za Slovenijo 10-15 kg 24,90 EUR,od 15-25 kg pa 29,90 EUR. Jaz se zaenkrat bolj nagibam k MAtrixu, ker je lažji pa ker je manjši ko je zložen... je pa dražji ko ta S...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
11.2.2010 13:36:43   
Inika84
vozicek: js sm narocla ta vozicek pri lux4kids, matrix z lupinico v oranzni bravi. postnina znese na racunu 50 eur. narocila sem se dodatne gume za napihnit. vse skupaj me stane 360 eur. drug teden pricakujem posiljko in vam lahko povem iz pve roke kako zgleda v zivo, pa vam poslikam.
model se mi pa dopade ravno ta, ker se sprednja kolesa sucejo za 360°.

< Sporočilo je popravil Inika84 -- 11.2.2010 13:38:22 >

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
11.2.2010 14:03:52   
Kety
Krtkova, pas sem kupila v Baby Centru v štacuni LA VIE. Samo ne ga nosit tako kot je tam na škatli narisano, ampak pod trebuščkom v višini bokov in čez rit, ne čez križ (v bistvu čisto vodoravno.

Šibam zdej!

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
11.2.2010 14:25:14   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: Inika84
vozicek: js sm narocla ta vozicek pri lux4kids, matrix z lupinico v oranzni bravi. postnina znese na racunu 50 eur. narocila sem se dodatne gume za napihnit. vse skupaj me stane 360 eur. drug teden pricakujem posiljko in vam lahko povem iz pve roke kako zgleda v zivo, pa vam poslikam.

user posted image user posted image user posted image hvala!!!

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
11.2.2010 15:10:19   
bcljka
joj... jst sm pa lihkar tko bruhala da groza! sm spila elevit pa železo na prazen trebuh, k mi zdej že 2x ni blo nč slabo če je na prazen... no in pol sm spila čez 1 liter vode... pa sm lih komi pršla do wc-ja... groza! sej je bla sam tekočina, sam vseen grooozzza!! k drgač v prvem trimesečju neki ful nisem bruhala... tko da niti navajena nisem user posted image no, sej bo bolš! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2364
11.2.2010 15:11:17   
Mysterious
Ojla punce,

vcerajsnji dan se je cudovito koncal... user posted image
Doma me je cakalo presenecenj. A je zlozil oz naredil vgradno omaro v kopalnici na nadstopju za katero ga prosim ze od konca decembra. No pa se je zmigal ko sem najmanj pricakovala, le zakaj? Danes je obljubil da bo koncana, tako da bom lahko pospravila not marsikaj in razbremenila sedanjo guzvo v omarah spodaj! user posted image Joj kako sem se razveselila!

Prisel domov zelo pozno okoli 22h. Cakala ga je pogrnjena mizica, lahko presenecenje za zelodcek + svecka, ki je bila edina svetloba v prostoru... user posted image (jaz sem seveda ze bila v postelji in na pol spala). Preskocil je vecerjo, skocil v tus in hop k meni. Nakar sva ugotovila da sva se zelo pogresala user posted image , da nama je obema zelo zal user posted image user posted image in da je dan bil prav tezak, ker je med nama vladalo nesoglasje... in nato sva klepetala se dolgo v noc in zaspala objeta in stisnjena kot 2 polhca. Kako enostavno je vse ko nekoga ljubis... kako malo je potrebno za sreco... pa se vseeno skregas za neumnost! O tem da sem spala kot angelcek in da sva se ponoci delaila ljubcke ne bom pisala, vsekakor danes sem ustala spocita, nasmejana in pripravljena za nove izzive. user posted image

Nas mali user posted image pridno brca... tako vesela sem vsakic ko zacutim zivnjenje v sebi. Moja kolegica z user posted image aerobile je v 15 tednu pa ze cuti metuljcke in mehurcke (brce). Punce brez skrbi, po moje to pride samo od sebe, pri nekaterih prej pri nekaterih slej. Cestitke za Hugoline user posted image in Hugote user posted image , za vse uspesne morfologije in za vse nas user posted image , ki se korajzno prebijamo skozi vsakdan.

Danes spricam telovadbo za user posted image , ker grem s prijateljem na salso! A user posted image dela popoldan, sicer je on moj najnaj sooplesalec. Sva sla na tecaj plesa in VSEM TOPLO priporocam ples s partnerjem za zabavo in navezovanje neke posebne user posted image kemije in energije... velikokrat me tako super zavrti, da sva vedno ko pleseva najnaj par, ne glede na to a pleseva na bowlingu, na kaksni slavnostni prireditvi, ali poleti zvecer na rivi, medtem ko dalmatinci pojejo v zveznasto noc... ali kar v dnevni sobi!

Jaz vsekakor ne bom rodila v Sempetru, ker sem slisala iz prve roke zelo slabe stvari - in to od razlicnih mam! Do Postojne je 45 min, ce vozis po omejitvah, pa se AC je sedaj tudi cez Rebrnice... Epiduralno bom verjetno izbrala, ker imam zelo nizek prag bolecine! Predstavljajte si, da sem za vse modrostne zobe morala na operacijo s 2mi apaurini v riti, da so sploh lahko zaceli poseg! Mevza ali ne, zakaj ne bi iskoristila moznosti sodobne tehnike in medicine, ki olajsajo porod oz prihod otroka na svet? Konec koncev vse gremo na UZ, vecina tudi na samoplacniskega za merjenje nuhalne, nekatere na dodatne 3D preglede in to zato ker je user posted image tako luskan, pa spol se dobro vidi. Nase mame pa so nas vse rodile "zdrave in prave" tudi brez enega samega UZ-ja.

Lepo se imejte, ju3 je ze PETEK! Pa se lepo vreme napovedujejo za vikend, vsaj pri nas. Mogoce skociva v Benetke na karneval, si prav zelim, ce bo soncek!

user posted image  Mo

< Sporočilo je popravil Mysterious -- 11.2.2010 15:14:57 >

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
11.2.2010 15:16:56   
innes4
Krtkova user posted image za user posted image . Jest sem pa ful pričakovala user posted image , pa so mi že dvakrat rekli, da je user posted image . Sm bla na začetku tut kr mal šokirana, pa sm mogoč si celo želela, da se je gin. zmotila, ampak zdej pa mojga user posted image ne zamenam za nič user posted image user posted image Pa še ime se mi tok dopade, da si sploh želim, da user posted image ostane user posted image Aja, ime mu bo pa Tim user posted image

še to, glede epiduralne. Sama sem tut že čist odločena, da jo bom vzela. Ker jest pač tko razmišljam, če ti je lahko olajšano, zakaj bi se mučla...bom rajš spočita vzela user posted image v naročjeuser posted image . No, ampak seveda ima vsaka svoje mnenje in želje, kar je itak prav user posted image   Drugače grem pa rodit na Jesenice (ker imam pol km do tja user posted image ) pa tut vsi ful hvaljo Jeseniško porodnišnico, EA je na voljo 24/7, in zastonj user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2366
11.2.2010 15:36:21   
Bubika26
Pozdravček vsem

Krtkova, čestitke za user posted image !!!
Epiduralna-No, u Mb je zaenkrat tako, da ni potrebno plačat. U šoli za bodoče starše se napišeš na seznam, povedo ti tel. št. kamor se naročiš na individualen razgovor k ansteziologu. To dvoje še ne pomeni, da se moraš pri porodu odločit za epiduralno. Če je ne želiš in imaš pač visok prag bolečine, pač ne prosiš za njo user posted image user posted image . Ni plačljivo in nudijo jo 24 ur na dan. Mene kar veseli, da imamo takšno možnost.
Morfologija in 3D Me je kolegica čist nafilala s tem 3D pa sem se odločla, da grem. 1.2. sem imela morfologijo, rezultati dobri, edino sestra je rekla, da me naj G dobro pregleda, ker sem se v 1 mescu zredila za 3 kg in ne za 2kg kot je to normalno user posted image .Ampak se zdaj pridno pazim. No, praznikov ni več. Čeprav mi pa krofi dišijo, ko jih prej videt nisem mogla!!! Moj se samo čudi user posted image user posted image . No, 9.2. pa sem imela 3D in je res G si vzel čas, vse lepo pokazal in pokomentiral.Pa na CD speko 11 min filma oz. cel posnetek z 3D in še utrip srčka. In pol je tudi na mojo prošnjo povedal, da pričakujemo fantka in pokazal lulčeka. Pa sej sem tak vedla, da bo pubec. Sem mu sam misla rečt, dejte potrdit, da bo fantek, ker tak že vem, da bo user posted image user posted image user posted image .

Sneži še kar, še dobro, da koristim star LD in mi ni treba u službo!!! Grema pa danes z dragim u gledališče na monokomedijo M. Javšnika.

Za seznamček 2.3. pregled. Pa user posted image je.

Bcljka-Za srečanje, bom sporočila, odvisno od vremena in situacij u službi. Ker lahk se jim zrola user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2367
11.2.2010 15:50:45   
Bubika26

Mysterious:
Sva sla na tecaj plesa in VSEM TOPLO priporocam ples s partnerjem za zabavo in navezovanje neke posebne user posted image kemije in energije...

Mmmmm, mene tud to mika, ampak moj je ves lesen kar se plesa tiče. A misliš, da se človek lahko nauči plesat, če ni že po naravi talentiran za te gibe user posted image ?

(odgovor članu Mysterious)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
11.2.2010 15:52:11   
gajka
epiduralna - ne razmišljam o njej. Je tudi prvič nisem imela, pa sem nekako preživela. Je itak šlo prehitro, da bi mi sploh lahko karkoli dali, tako da je bil na koncu 100% naraven porod. Ja, boli pa kot user posted image in odkrito povedano, se mi zdijo izjave v stilu, da ''bolečino takoj pozabiš, ko ti dajo štručko v naročje'', en velik bulšit! Jaz sem na bolečino začela pozabljat šele, ko sem se lahko komot usedla, brez da bi me kje kaj bolelo, čisto pozabila je pa še danes nisem. user posted image Ampak še vedno vztrajam, da bo tudi tokrat naravno. Čudakinja, kajne? user posted image

spol - mene je tudi tokrat moj šesti (ali pa bogvekateriže) čut popolnoma pustil na cedilu. Na NS je bil napovedan user posted image , jaz sem bila tudi prepričana, da je user posted image , na MF je pa naenkrat lulček odpadel in zrasta ena češpljica! user posted image Šok! user posted image Hja, po 1 tednu sem se že čisto navadila, da bo tokrat user posted image , bo pač večinoma bolj po fantovsko oblečena (pač zaloga cunj od ta večjega). user posted image

3D
- eh, zaenkrat se še nisem odločila. Malo me mika, ampak že prvič nisem šla in se mi nekako ne bi zdelo fer do ta večjega, ker on pa nima nobenih filmčkov... user posted image

brce - privič sem jih začutila šele v 24t (nisem ravno trlica, Šamu pa tudi ne), zdaj pa nekje pri 18t. Pa je oboje čisto OK.

sneg - ja, počasi ga bom tudi jaz imela dovolj, pa sem načeloma ljubitelj bele odeje. user posted image

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
11.2.2010 15:54:23   
Bubika26

IZVIRNO SPOROČILO: Mysterious

Sva sla na tecaj plesa in VSEM TOPLO priporocam ples s partnerjem za zabavo in navezovanje neke posebne user posted image kemije in energije...

(odgovor članu Mysterious)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
11.2.2010 16:07:59   
bridget3

IZVIRNO SPOROČILO: Inika84

INIKA: kdaj pričakuješ pošiljko? user posted image Seveda bomo veseli dodatnih slikic, tudi zloženega itd. Jaz sicer razmišljam o Colleto Austin 3, ampak tudi ta Matrix mi zgleda dobro.

Bcklja: Za 25.2. me ne računajte, ker vse kaže, da ne bo šlo skozi. Če pa bi slučajno šlo, pa se pojavim nenajavljena user posted image

NEENAKOMEREN TREBUH: ena punca (žal sem pozabila nick) je omenjala, da ima včasih na eni strani trebuha bolj izbočeno ... to tudi jaz opažam včasih. Moj tega ne opazi, jaz pa vidim, ko gledam od zgoraj navzdol proti trebuščku. Na začetku sem jasno videla izboklino na levi strani, zdaj pa včasih je kje, včasih pa ne ...

Lepo se imejte. Grem na en popoldanski počitek ZZZzzzzzZZZ user posted image Sem tudi jaz danes "kidala", sicer z nogami, ker nisem imela lopate user posted image Sem se nabrcala ... groza, koliko je zapadlo.

LP.

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
11.2.2010 16:31:33   
tukaj
Ja v Mb je res sedaj super, ko je epiduralna možna 24 ur na dan. Zato bom vsekakor tudi jaz stopila do anestezistke - kako pa sem odločila, ko bo napočil trenutek resnice, pa bomo videli.

V bistvu si želim naravni porod, a ker je to moj prvi nisem prepričana, če bom zmogla. Sem pa ka r optimist in imam kar trdo koža, tako da bo mogoče pa vseeno šlo po načrtih.

Kaj pa menite o prisotnosti partnerja pri porodu? Jaz sem prepričana, da ti je lahko v veliko pomoč - ampak, če ne želi, ga verjetno ni dobro siliti. Moj preden sem zanosila ni bil navdušen, sedaj pa kar sam pravi, da bo zraven. Pa bomo videli. Vsekakor ne bom sama in že to me pomirja.

No pa še eno vprašanje - AKUPUNKTURA- za lažji porod? Kaj menite na to? Jaz sem hodila na akupunkturo zaradi zdravstvenih težav pred zanositvijo in takrat so tja hodile večinoma nosečnice. Baje ti ta terapija omogoča lažji porod, dvigne ti prag bolečine itd. Jaz v to verjamem, pa vi?

Dovlj tipkanja, uživajte.

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
11.2.2010 19:54:02   
gajka
neenakomeren trebuh - je čisto normalen pojav. user posted image pač ne leži simetrično (popolnoma vertikalno), pa ga je posledično nekje malo več, drugje malo manj. Meni se ta nesimetričnost večkrat oz. kar večino časa vidi.

prisotnost partnerja pri porodu - prvič je bil z mano. Je rekel, da zraven bo, ampak kakšne popkovine pa že ne bo rezal (je kar malo zajec, kar se bolj ''krvavih'' reči tiče user posted image ). Na koncu je še popkovino prerezal in bil ful ponosen na to. user posted image Prisotnost partnerja je iz mojih oči zelo zaželena, sploh pri kakem dolgem porodu, ko se zadeve vlečejo in vlečejo... Vsekakor je ni čez vzpodbudne besede iz znanih ust. Pa še, če je orng hudo, ga imate zraven, da ga naderete! user posted image

akupunktura - pred prvim porodom sem bila na informativnem dnevu v porodnišnici Celje in je babica govorila nekaj malega tudi o akupunkturi, da se menda kar dobro obnese. Je pa menda potrebno začet s tem precej pred porodom. user posted image Sama je nisem poskusila in ne morem komentirat. user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
11.2.2010 20:20:54   
annie
Lep pozdrav po dolgem času še od mene....najprej vsem čestike za uspešne morfologije. Mi smo jo tudi imeli včeraj in je vse v najlepšem redu, mere tudi vse ustrezajo. Edino kar nama je bilo z možem malce žal, je, da se spola ni dalo videt, ker so bile nogice ves čas zelo skupaj...škoda user posted image , ker sva si ful želela izvedeti za spol, ampak konec koncev je vseeno, samo, da je z bebijem vse v redu. Je pa g rekla, da imam še v zadnjem trimesečju en UZ in da bomo takrat pogledali user posted image ...sicer če sem že tako firbčna, bi se lahko naročila na 3D UZ, ampak ker ga pri prvem nisem imela, ga tudi sedaj ne bom...bomo pač počakali ali pa za spol izvedeli takrat, ko se bo detece rodilo user posted image
Bi pa prosila, da iz seznama izbrišete, da pričakujemo user posted image (kot mi je na NS napovedala).

Epiduralna: prvič rodila naravno in preživela user posted image , ampak, tako kot je že bilo napisano, ker je v Mb epiduralna zastonj in ves čas na voljo, jo bom vsekakor izkoristila, če seveda ne bo kje prepozno, ker kao drugič gre vse hitreje...bomo takrat videli user posted image

Prisotnost partnerja pri porodu: moj je bil zraven im sem mu zelo hvaležna, ker mi je bil izredno v oporo...me tolažil, masiral...edino popkovnice si ni upal prerezati user posted image Vsekakor je velik +, če je zraven. Ga pa nisem nikoli silila, je sam izrazil željo in tudi tokrat bo zraven user posted image

Srečanje v Trojanah: me žal ne bo. Če pa bo kdaj organizirano čez vikend, pa se bom z veseljem pridružila user posted image

Pa še datum za naslednji pregled: 10.3.2010

< Sporočilo je popravil annie -- 11.2.2010 20:25:00 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
11.2.2010 20:32:13   
Inika84
IZVIRNO SPOROČILO: bridget3

INIKA: kdaj pričakuješ pošiljko? user posted image Seveda bomo veseli dodatnih slikic, tudi zloženega itd. Jaz sicer razmišljam o Colleto Austin 3, ampak tudi ta Matrix mi zgleda dobro.

posiljko pricakujem do konca naslednjega tedna. ko bo vozicek pri meni vas obvestim z vsemi podatki user posted image

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?