Mysterious
|
Ojla punce, vcerajsnji dan se je cudovito koncal... Doma me je cakalo presenecenj. A je zlozil oz naredil vgradno omaro v kopalnici na nadstopju za katero ga prosim ze od konca decembra. No pa se je zmigal ko sem najmanj pricakovala, le zakaj? Danes je obljubil da bo koncana, tako da bom lahko pospravila not marsikaj in razbremenila sedanjo guzvo v omarah spodaj! Joj kako sem se razveselila! Prisel domov zelo pozno okoli 22h. Cakala ga je pogrnjena mizica, lahko presenecenje za zelodcek + svecka, ki je bila edina svetloba v prostoru... (jaz sem seveda ze bila v postelji in na pol spala). Preskocil je vecerjo, skocil v tus in hop k meni. Nakar sva ugotovila da sva se zelo pogresala , da nama je obema zelo zal in da je dan bil prav tezak, ker je med nama vladalo nesoglasje... in nato sva klepetala se dolgo v noc in zaspala objeta in stisnjena kot 2 polhca. Kako enostavno je vse ko nekoga ljubis... kako malo je potrebno za sreco... pa se vseeno skregas za neumnost! O tem da sem spala kot angelcek in da sva se ponoci delaila ljubcke ne bom pisala, vsekakor danes sem ustala spocita, nasmejana in pripravljena za nove izzive. Nas mali pridno brca... tako vesela sem vsakic ko zacutim zivnjenje v sebi. Moja kolegica z aerobile je v 15 tednu pa ze cuti metuljcke in mehurcke (brce). Punce brez skrbi, po moje to pride samo od sebe, pri nekaterih prej pri nekaterih slej. Cestitke za Hugoline in Hugote , za vse uspesne morfologije in za vse nas , ki se korajzno prebijamo skozi vsakdan. Danes spricam telovadbo za , ker grem s prijateljem na salso! A dela popoldan, sicer je on moj najnaj sooplesalec. Sva sla na tecaj plesa in VSEM TOPLO priporocam ples s partnerjem za zabavo in navezovanje neke posebne kemije in energije... velikokrat me tako super zavrti, da sva vedno ko pleseva najnaj par, ne glede na to a pleseva na bowlingu, na kaksni slavnostni prireditvi, ali poleti zvecer na rivi, medtem ko dalmatinci pojejo v zveznasto noc... ali kar v dnevni sobi! Jaz vsekakor ne bom rodila v Sempetru, ker sem slisala iz prve roke zelo slabe stvari - in to od razlicnih mam! Do Postojne je 45 min, ce vozis po omejitvah, pa se AC je sedaj tudi cez Rebrnice... Epiduralno bom verjetno izbrala, ker imam zelo nizek prag bolecine! Predstavljajte si, da sem za vse modrostne zobe morala na operacijo s 2mi apaurini v riti, da so sploh lahko zaceli poseg! Mevza ali ne, zakaj ne bi iskoristila moznosti sodobne tehnike in medicine, ki olajsajo porod oz prihod otroka na svet? Konec koncev vse gremo na UZ, vecina tudi na samoplacniskega za merjenje nuhalne, nekatere na dodatne 3D preglede in to zato ker je tako luskan, pa spol se dobro vidi. Nase mame pa so nas vse rodile "zdrave in prave" tudi brez enega samega UZ-ja. Lepo se imejte, ju3 je ze PETEK! Pa se lepo vreme napovedujejo za vikend, vsaj pri nas. Mogoce skociva v Benetke na karneval, si prav zelim, ce bo soncek! Mo
< Sporočilo je popravil Mysterious -- 11.2.2010 15:14:57 >
|