|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
22.1.2010 11:37:58   
krtkova
bcljka - hm hm, ne vem, kaj naj rečem. Desni klik; copy in nato tukaj ctrl+v. men delujeuser posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
22.1.2010 14:35:49   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
drgač sva pa učeri po prijateljstvu na FB s krtkovo ugotovile da mava 9 skupnih prijateljev, res istiga frizerja, sam da ona hod že ene 16let tja, jst pa sam ene 6... user posted image obema je všeč isti voziček, pa obe ne marava kitajske hrane (to sm vidla na lj.nosečkah)... zanimivo! sam poznava se še ne user posted image

Neki iščem po našem forumu in najdem tale komentar, ki sem ga čist spregledala. user posted image
Sam res no, pa še mojga brata poznaš, pa njegovo punco!!user posted image

Nujno se morava spoznati!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
22.1.2010 15:40:17   
Bonnie_RR
tinci... Moje sožalje! user posted image user posted image user posted image user posted image  Sploh nimam besed... user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
22.1.2010 17:42:08   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
drgač sva pa učeri po prijateljstvu na FB s krtkovo ugotovile da mava 9 skupnih prijateljev, res istiga frizerja, sam da ona hod že ene 16let tja, jst pa sam ene 6... user posted image obema je všeč isti voziček, pa obe ne marava kitajske hrane (to sm vidla na lj.nosečkah)... zanimivo! sam poznava se še ne user posted image

Neki iščem po našem forumu in najdem tale komentar, ki sem ga čist spregledala. user posted image
Sam res no, pa še mojga brata poznaš, pa njegovo punco!!user posted image

Nujno se morava spoznati!!user posted image

pa še obe sva nore na roza user posted image user posted image user posted image
amapk ti znaš sliko prlept jst pa ne ... user posted image zdej pa ne vem če bom lahko dons spala k me bo tok matral... user posted image

midva sva mela pa zdele na obisku bodočo babico in prababico ter pradedka... (sponzorje prenove) so pršl pogledat kako zgleda in bli seveda čist navdušeni... pa voziček jim je bil tok ušeč... bodoča babi (moja mami) ga je kr gor pa dol po hodniku vozila k se ji zdi tok modern user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
22.1.2010 17:45:22   
Zoja83
Ko že misliš, da si pač že na sredini in nič ne more it več narobe...user posted image moje sožalje tinci1 user posted image
Drgač sm pa zaradi vsega tega stresa "fasala" prehlad. Če si asmatik, ni mačji kašelj, še noseča zravn se pa še sama seb smilim user posted image dans veliko Ašičevega prsnega čaja, pa inhalacije, jutri pa za knjige! Komaj čakam...user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
22.1.2010 17:52:38   
pik ipoki

tinci1 user posted image res mi je žal zate!! user posted image   naj ti kmalu posije sonček user posted image user posted image

drugače pa vam sporočam da sva danes iz nemčije prejela vožiček... super je sva full vesela in še tok enih dodatkov od pregrinjal takih in drugačnih, bi morala sredi decembra rodit da bi mi vse prav pršlo vsa pregrinjala dobr da mava namen met še otroke user posted image user posted image in lupinica je zakon , čist fiksno se pritrdi na vožiček in je full lahka!!!

pridno božajte bušije   user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
22.1.2010 19:08:46   
bridget3
Tinci1 - žal mi je user posted image ko bo minil nek čas, pa pogumno naprej ... user posted image vajin angelček pa bo čuval naslednjega otročka ...

...

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
22.1.2010 19:12:02   
bridget3
Dodatek k mojemu imenu - seznam: 28 let, Mb.
Meni bi bilo super, če bi bilo srečanje v CE user posted image , ker pa ne moremo biti vse popolnoma zadovoljne z lokacijo, bo mogoče tudi kje drugje možno, da pridem.

Pazite na svoj krhki dar v trebuščkuuser posted image ...
Papa

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
22.1.2010 21:22:46   
innes4
no evo, pa sva nazaj iz ogleda stanovanja user posted image ful, ful je super user posted image prov vidla sem se, kako tam kuham, pa sesam pa pospravljam,...(a sem čudna, anuser posted image ,namest da bi se vidla kako tam lenarim user posted image ...sem pač ženska user posted image ). Uglavnem ful sva navdušena, res je super. Na srečo sva bila prva, ker so glih oglas ven dal, tko da imava prednost. Smo se zmenili, da čez vikend premisliva, poj bo pa čas za odločitev. Ah, če nebi bil zmer denar problem user posted image . Se morva za kredit zmenit. Jaz sem sicer brezposelna, kar je mal problem, ampak bi nekaj že skombinirala... Upajmo, da bo sobica za malega že v novem stanovanju user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil innes4 -- 22.1.2010 21:23:30 >

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
22.1.2010 22:42:19   
bcljka

LJUBLJANA Z OKOLICO: krtkova, mkbk, kety, majkl, kiya, bcljka, maxi74, tina2806, amazonka, meymey, pikipoki(LOGATEC), zoja83(LITIJA)

DOLENJSKA: rea27

GORENJSKA: soncnizarek25(ADREGAS), innes4(JES), rakica1 (ŠL)

PRIMORSKA: ajči, strelka81, miki23(NG), mysterious(NG)

ŠTAJERSKA: gajka(VE), ziva1(VE), naraščaj (SLO.KONJICE), bonnie_RR(SLO.BISTRICA), jessy_ce(CE), honey26(CE), misar(CE), stajerka26(MB), anonimen(MB), bridget3(MB)

KOROŠKA: inika84, tukaj (Radlje ob Dravi)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
23.1.2010 7:52:41   
gajka
tinci1 user posted image user posted image user posted image Upam, da boš s podporo svojih bližnjih čimprej na starih tirih. In držim pesti, da čimprej zagledaš novi user posted image .

Jaz sem bila pa včeraj na smučanju na Rogli. Sta me moj in brat prepričala. In, ja, je šlo kar fino, čeprav sem nonstop imela v glavi, da moram pazit... Ampak mislim, da je to bilo prvi in edino smučanje to sezono, ker nekako dvomim, da se bom še upala postavit na smuče (čeprav imamo planiran podaljšan vikend v Kr. gori).

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
23.1.2010 9:22:03   
tukaj
Lepo dobro jutro vsem,

danes mi na srečo odpadejo predavanaj in se ne rabim voziti v Maribor in zopet domov - vmes pa še 5 ur sedeti in se ubadati s snovjo.

Bom pa čas izkoristila za pospravljanje stanovanaj, ker se mi ne da učit. No popoldan pa grem k prijateljici, da se malo nacartam, ima namreč 3 leta starega sinčka in 3 mesece staro hčerkico in sinčka. Vsi trije so tak zlati.

Za seznam: pregled, 18.2.2010, morfologija 23.2.2010.

Tincino sporočilo me je včeraj močno prestrašilo, res ne vem, a sem za takšna sporočila sedaj zelo občutljiva, iskreno sočustvuje z njo in priznam, da me je strah tudi za mojega sončka. Na srečo pa me je včeraj vsaj malo nežno pobrcal in mi dal vedeti, da sem lahko mirna. Vsaj upam - moram čimprej do prijateljice, da mi posodi Angels sound. Sama je rekla, da je bolj mirno zaspala, če ga je slišala, saj imava skupno prijateljico, ki je prav tako kot tinci tako pozno izveela, da njen sonček ne zdrav zagledal luči sveta.

No, pa sem si malo olajšala dušo. Lep dan vsem in srečno nosečnost, ter zdrave otročičke, kaj si lahko želimo več.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
23.1.2010 10:24:20   
Stajerka26
Hej punce!
Me nekaj časa ni bilo tukaj...kot kaže sreda in četrtek nisdta bila moja dneva... najprej slabo počutje, potem stres v službi in na koncu še pregled na UKC zaradi rjavo rdečega gostega izscedka...
Skratka nič kaj obetavno vse skupaj user posted image user posted image  Je pa zdravnik naredil UZ in vaginalni pregled in je rekel, da je vse OK z mojima srčkoma user posted image
No po vseh teh stvareh se je bilo potrebno dobro naspati in lubi je točno vedel s čim mi lahko zakrpa slabo volje...itak seveda sva mogla včeraj v šoping v Ikeo, sva kupla posteljnino za posteljici, pa previjalno blazinico, slinčke, obrobe za posteljice in en kup drugih stvari za malčke... poln voziček in zdaj je že prav fajn, ko je vse doma....
No treba bo verjetno še veliko stvari nabavit, ampak k sreči bistvo že imava :)user posted image

Sicer pa imam morfologijo v petek, 29.1.2010

Naslednji pregled pa 23.2.2010

Do takrat imam tudi še 4-urno delo, če ga bom vzdržala, v nasprotnem primeru morem prej nazaj k G... Morem pa čim več počivat, ker moja dva srčkota zahteva od mamice vedno več user posted image

Skratka samo toliko, da sem vas malo pozdravila in da vem da ste vse ok ... Lupčke

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
23.1.2010 16:41:05   
novakatja
Živjo, punce!

Po moje skoraj cel mesec nisem utegnila pregledat, kaj se dogaja. In zdaj šele vidim, kaj vse zamujam!
Jaz sem tudi iz LJ z okolico in bi z veseljem prišla na srečanje, če bo uspelo določiti kraj in datum.

Naš mali nam veselo nosi viruse iz vrtca, ki mene še najbolj sesujejo. Non stop nekaj, sploh se ne morem pobrat. Pa utrujena sem blazno. Sem mislila, da sem slabokrvna, pa sploh nisem. Prvič sem bila v 2. trimesečju totalno v akciji, zdaj bi se pa cel dan valjala po kavču, če bi šlo. Nonstop nekaj jem. Sicer mi domača tehtnica kaže celih 5kg+ od septembra, pri G pa 2,5?!

Imeli smo morfologijo in je vse videti ok in PUNČKO! Naslednji pregled je pa 22.2.2010.

Knjigo Ko pride ženska k zdravniku sem tudi jaz nameravala prebrati, ampak so mi solze tekle, že ko sem prebrala o čem gre. Tako da bom še malo počakala. Trenutno jokam že pri risankah...

Uživajte, pazite na sončke, ki so že zunaj in na tiste, ki so še noter.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
23.1.2010 17:05:56   
bcljka

LJUBLJANA Z OKOLICO: krtkova, mkbk, kety, majkl, kiya, bcljka, maxi74, tina2806, amazonka, meymey, pikipoki(LOGATEC), zoja83(LITIJA), novakatja

DOLENJSKA: rea27

GORENJSKA: soncnizarek25(ADREGAS), innes4(JES), rakica1 (ŠL)

PRIMORSKA: ajči, strelka81, miki23(NG), mysterious(NG)

ŠTAJERSKA: gajka(VE), ziva1(VE), naraščaj (SLO.KONJICE), bonnie_RR(SLO.BISTRICA), jessy_ce(CE), honey26(CE), misar(CE), stajerka26(MB), anonimen(MB), bridget3(MB)

KOROŠKA: inika84, tukaj (Radlje ob Dravi)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
23.1.2010 17:19:28   
Inika84
pozdravljene!
mene pa ze cel dan muci en problem. sicer sem sele v 19 tednu, pa ze cutim premike vec kot teden dni. vendar od vceraj zjutraj se nic ne dogaja, zdaj me pa zelo skrbi, da ni kaj narobe!!!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
23.1.2010 19:27:30   
Kety
Inka84, mogoče se je dojenček obrnil v tako pozo, da brcik ne čutiš toliko. Glede na to, da je še tako zgodaj ni nič čudnega, če jih kak dan ne čutiš, saj še ni tolk močan da bi non stop nekaj telovadil.

Jaz imam slab teden za sabo, vikend se mi ne zdi nič boljši in upam, da bo ponedelek spet malo spremembe na bolje...Sem se ful veselila te nosečnosti, pa od obeh prejšnjih skupaj nisem bila tolk zanič kot to. Pa še dva "razbojnika" moram krotit, no, na moža pa vpliva moja slaba volja in nitudi nič z njim, namesto, da bi bilo lih kontra. Itak se on počuti še bolj obremenjenega...kaj nej pol težim....

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
23.1.2010 19:39:14   
krtkova
Hoj,

jaz pa ravno iz morja (Krk), kjer je sijalo sonce!!!user posted image  Bil je super izlet!user posted image

Jst tud ne čutim brc vsak dan, ne sekiraj se tok hitr!!user posted image  To je slabš za otroka, kot karkoli drugega (sekiranje mislim)!! Če si pa bolj med pančarji, si pa sposodi ali kupi angel care, s katerim lahko poslušaš user posted image  svojga otročka. Pa ne pol zdej to pa pol vsak dan počet, ker tud ni OK. Skratka - na easy!!user posted image

Bcljka - kako pridno urejaš naš lokacijski seznam!!!user posted image  Vse pohvale!!! Jst tud komi čakam, da te spoznam. Prepoznala me boš po moji famozni roza bundi (lahko si jo predhodno ogledaš na kateri od mojih fotk na FB-ju - zagotovo se najde kakšna slika, kjer mam to gor, ker jo nosim že 100 let!!user posted image )

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
23.1.2010 21:41:13   
Bonnie_RR
Čer!

Js samevam. No, ne čist...user posted image Tamali že spi, psička nekaj kroži naokrog (ji nekaj ne pašeuser posted image ), dragi je šel pa s kolegi  na en RD. Tako imam malo časa za RR...user posted image

Danes smo bolj naokrog hodili, jutri bo isto, potem pa spet ponedeljek in veselo v nov teden...user posted image Vikendi čist prehitro minejo...

počutje...
Sem se ravno ta teden pogovarjala s sodelavko, ki ima teden dni pred mano rok in sva obe ugotavljali, da je tale nosečnost (obe sva 2. noseči) pri obeh čisto nasprotje prvi. Tud meni velikokrat namreč kar manjka energije, nič se mi ne ljubi, velikokrat imam glavobol, zgaga ful peče... Skratka, še vedno čakam, da me bo zagrabil tist občutek, ko prekipevaš od energije. Če me sploh bo...user posted image
Se pa tud js lahko zjočem za kakšno čist banalno zadevo - ful sem občutljiva...user posted image

pes in dojenček... Pojma nimam kako bo.user posted image Takrat bo naša mopsika stara 2 leti in upam, da bo že kaj bolj skulirana.user posted image Je namreč še ful otročja - kar naprej bi divjala, skakala, se igrala. Glede na to, da mora že zdaj vse pregledat in prevohat (ter po možnosti še malo prelizatuser posted image ), imam občutek, da bo tud pri dojenčku morala bit z vsem na tekočem. user posted image Drugače je pa ful prijazna in ima zelo rada otroke. Glede na to, da pa vedno, ko se recimo tamali kaj carta pri naju, prileti še ona in je treba še njo malo pobožat, pa tud ne izključujem možnosti, da bo tud ona imela kakšen ljubosumen izpad...user posted image

novakatja... Čestitke za user posted image ! user posted image

stajerka... Se kar nabere enih zadev, ne?user posted image Če je treba pa to podvojit, je pa sploh veliko stvari. si kar ne morem predstavljat...

innes... Držim pesti, da se vama izide z načrti glede stanovanja in da najdeta kakšno fajn varianto...user posted image

krtkova in bcljka... Vedve imata pa res ful skupnih zadev...user posted image Na koncu si bosta pa še glede videza ful podobni...user posted image Aja, pa btw, krtkova, čist sem ti favš tegale izleta na morje... user posted image Js bi tud!!!user posted image user posted image

gibi... Tud js sm vsa vesela, ko začutim premike, ker me je zgodba naše tinci kar precej šokirala. Komaj čakam na pregled 15. feb., da vidimo, kako je...

srečanje... Čist odvisno od dneva in lokacije. Če bo le mogoče, se potrudim, da še v živo malo počvekamo...

Tako, dost bo za danes...user posted image

Lepo nedeljo, pa pazite nase in svoje user posted image !

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 23.1.2010 21:44:56 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
23.1.2010 21:53:18   
Inika84
hvala vam punce!
zgleda sem bila samo prevec obremenjena z vsem.  prej sem ze spet normalno cutla brcike!!!user posted image user posted image
mirno noc vsem!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
23.1.2010 22:42:43   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Bcljka - kako pridno urejaš naš lokacijski seznam!!!user posted image  Vse pohvale!!! Jst tud komi čakam, da te spoznam. Prepoznala me boš po moji famozni roza bundi (lahko si jo predhodno ogledaš na kateri od mojih fotk na FB-ju - zagotovo se najde kakšna slika, kjer mam to gor, ker jo nosim že 100 let!!user posted image )

seveda ga urejam, če se pa učim pa se mi ne da pa sm vsake 5min na forumu... pa k je vikend ni nobene hude razprave user posted image

mam tud jst eno ibr roza bundo... tko da k bo srečanje jo bom obleka, da me boš lahko takoj prepoznala user posted image

srečanje junijčic - predlagam da bi se dobile konc februarja?? recimo v četrtek 25.2. ob 18h (na Trojanah al pa v Žalcu (sm se lih spomnla na Platinum klub k je tm))

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
24.1.2010 9:11:38   
meymey
Jaz cela 2 tedna (cca.) nisem čutila pravih premikov, sem prečekirala z AS, pa je fredi še vedno z nami :D.
Nekje sem brala a se okoli 20t poveča količina plodovnice in ima otrok začasno spet malo več prostora in se posledično manj čutijo gibi. Zadnje par dni pa ga čutim, občasno dela prevale...

Drugače pa... a se spomnite, da sem jokala da se mi nič ne vidi? No, stanje se je spremenilo... trebuh imam tako napihnjen, da čutim kožo, kako se napenja... moja olja pa so še na stari lokaciji. Včeri sem jih zanalašč zapakirala in je škatla ostala doool!user posted image Sicer se mažem z eno kremo za telo, upam da bo zaenkrat dovolj.

Glede srečanja pa navijam za Trojane... se mi zdi res fer lokacija (koliko je lahko, ane), ob avtoceti. Pa še goro slaščic imajo user posted image .

Jutri pa v službo po 3h mesecih user posted image . Zelooo me zanima kako bo :D.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
24.1.2010 9:49:34   
pik ipoki

hej!!

a boj takrat že sprostil predore, če ne bo prevelika gužva da se vse na trojanah dobimo, zguba časa za čakanje v koloni user posted image user posted image

jest sm čist za srečanje, pa 25.2. se že konča šola za starše. a že kaj razmišlate kdaj boste šle? midva bova začela ta tedn pa do konca februarja, mislim da dvakrat na tedn. sej bi začela šele konce aprila pa do maja sam se mi full prekriva s faxom. a bo šla še katera v postojno na tečaj??

no pridne bodite... šibam delat... pa taka nejdelja user posted image ... tko je pa v gostinstvuuser posted image user posted image

pridno božajte bušija in uživajte v brcikahuser posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
24.1.2010 11:24:32   
bridget3
Srečanje: V kratkem bo jasno, ali bo promet kmalu stekel čez predor Trojane; še imamo čas do konca feb., če bo srečanje tam nekje... http://www.delo.si/clanek/97665 Če pa bo kje drugje, pa bomo itak dovolj hitro izvedele - a ne organizatorke? user posted image

Glede Šole za starše ... Mi2 še nisva šla, razmišljala sem o aprilskem datumu. Se vam to zdi prepozno?

Trebušček: tudi moj se napenja, posebej zvečer, ko je že tako napet, da komaj ležim na hrbtu z iztegnjenimi nogami od napetostiuser posted image ... Pa občasno me tudi srbi - vas tudi???

Mažem pa si ga z oljem (zdaj sem kupila v Dm-u olje za nosečnice in se mi zdi dosti bolje za nanašat in vpijat kot tisto od prej - mandljevo olje od Kancilije) vsak dan zvečer, pogosto pa tudi zjutraj. Večji ko bo, bolj redno bom mazala (takrat obvezno 2x na dan)... Že zdaj se počutim kdaj kot balon ... kaj šele čez čas!!! user posted image

Pošiljam zimski pozdravček z redkimi snežinkami in temperaturo -6!!!
Zdaj pa se grem potunkat user posted image v eno toplo kopel.
Lp iz Mb.

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
24.1.2010 11:59:03   
naraščaj
Lep rahlo snežen pozdrav.

Danes smo pa kr dobr spal user posted image user posted image user posted image
Po enmu tednu spet kuham. Zdej ko smo bli bolani nas je razvajala moja mami, pa med tednom nas tko al tko običjno ona razvajauser posted image .

Men se zdi, da je moj trebuh zvečer že kot en balon. Srbi me pa še nč kaj (HB) in posledično sem kr lena glede mazanja. Se bom mogla mal vred spravt. V prvo sem bla ful pridna in nisem dobla nobene strije po trebuhu. Na prsih pa sem kmal po porodu, ko je bil tak naval mleka, ko sem misla, da mi jih bo raznesl user posted image

Šola za starše: A tiste, ki ste noseče 2 ali večič, boste ponovno hodile. Ker tale naša v Konjicah je čist za BZ in nekak razmišljam, da ne bom šla, če ne bo nujno. A je nujno, še enkrat??

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?