Bonnie_RR
|
Čer! Js samevam. No, ne čist... Tamali že spi, psička nekaj kroži naokrog (ji nekaj ne paše ), dragi je šel pa s kolegi na en RD. Tako imam malo časa za RR... Danes smo bolj naokrog hodili, jutri bo isto, potem pa spet ponedeljek in veselo v nov teden... Vikendi čist prehitro minejo... počutje... Sem se ravno ta teden pogovarjala s sodelavko, ki ima teden dni pred mano rok in sva obe ugotavljali, da je tale nosečnost (obe sva 2. noseči) pri obeh čisto nasprotje prvi. Tud meni velikokrat namreč kar manjka energije, nič se mi ne ljubi, velikokrat imam glavobol, zgaga ful peče... Skratka, še vedno čakam, da me bo zagrabil tist občutek, ko prekipevaš od energije. Če me sploh bo... Se pa tud js lahko zjočem za kakšno čist banalno zadevo - ful sem občutljiva... pes in dojenček... Pojma nimam kako bo. Takrat bo naša mopsika stara 2 leti in upam, da bo že kaj bolj skulirana. Je namreč še ful otročja - kar naprej bi divjala, skakala, se igrala. Glede na to, da mora že zdaj vse pregledat in prevohat (ter po možnosti še malo prelizat ), imam občutek, da bo tud pri dojenčku morala bit z vsem na tekočem. Drugače je pa ful prijazna in ima zelo rada otroke. Glede na to, da pa vedno, ko se recimo tamali kaj carta pri naju, prileti še ona in je treba še njo malo pobožat, pa tud ne izključujem možnosti, da bo tud ona imela kakšen ljubosumen izpad... novakatja... Čestitke za ! stajerka... Se kar nabere enih zadev, ne? Če je treba pa to podvojit, je pa sploh veliko stvari. si kar ne morem predstavljat... innes... Držim pesti, da se vama izide z načrti glede stanovanja in da najdeta kakšno fajn varianto... krtkova in bcljka... Vedve imata pa res ful skupnih zadev... Na koncu si bosta pa še glede videza ful podobni... Aja, pa btw, krtkova, čist sem ti favš tegale izleta na morje... Js bi tud!!! gibi... Tud js sm vsa vesela, ko začutim premike, ker me je zgodba naše tinci kar precej šokirala. Komaj čakam na pregled 15. feb., da vidimo, kako je... srečanje... Čist odvisno od dneva in lokacije. Če bo le mogoče, se potrudim, da še v živo malo počvekamo... Tako, dost bo za danes... Lepo nedeljo, pa pazite nase in svoje !
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 23.1.2010 21:44:56 >