|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
21.1.2010 16:21:02   
bcljka
hm... sm hotla sliko gor prpoat zdele... pa ne vem kako user posted image
help!

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
21.1.2010 16:23:51   
tukaj
Spoštovane,

pregled je za nami. Naš user posted image se je pridno gibal in srček se je tak lepo slišal. Torej vse ok.

Naslednji pregled 18.2.2010

Za morfologijo še ne vem, sporočim naknadno.

Včeraj mi je sošolka na podiplomcu prinesla nekaj tako lubaih stvari za dojenčka, da sem bila res zelo vesela. Res so originalne.

Uživajte

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
21.1.2010 18:33:31   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

help!

Greš npr. na www.shrani.si. Izbereš fotko. Potem izbereš Dodatne možnosti, obkljukaš in izbereš pri velikosti npr. 320 pikslov (ali pa 160), po potrebi še določiš rotacijo slike... Potem shraniš in v svojo objavo skopiraš kodo za forum. Še prej lahko s klikom na fotko preveriš, če ti je velikost ok...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
21.1.2010 22:37:00   
soncnizarek25
ojla:)

no sedaj bom pa tudi jaz več čas imela za forum, saj sem do konca meseca na bolniški, potem grem pa tako na zavod in bom imela časa na pretek.

mi je prav všeč, da se menite da bi se dobile na kavici vse skupaj. jaz sem za:)

ker sem malo bolj močnejše postave brcike čitim bolj malo trbušček je pa že tako velik kot da bi imela 2user posted image ha ha ha :)

opreme pa še nimam nič, razen tistega kar imam oblubljeno pa še to dobim konec aprila.

božajte svoje bušije in že sedaj razvajajte svoje cukrčke:)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
22.1.2010 1:39:26   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

help!

Greš npr. na www.shrani.si. Izbereš fotko. Potem izbereš Dodatne možnosti, obkljukaš in izbereš pri velikosti npr. 320 pikslov (ali pa 160), po potrebi še določiš rotacijo slike... Potem shraniš in v svojo objavo skopiraš kodo za forum. Še prej lahko s klikom na fotko preveriš, če ti je velikost ok...

hvala!
bom jutr user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
22.1.2010 7:48:53   
krtkova
bcljka - jst pa sam najdem fotko, mal preverim samo format (da ni prevelika) in copy-paste v tale kvadratek, kjer pišem vse neumnosti na forumu. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
22.1.2010 8:44:42   
misar
Dobro jutro

že pridno slikate trebuščke? ja jaz bi ga tud že mogla, da primerjam s prvo nosečnostjo...itak ni primerjave, zdaj že vem user posted image user posted image user posted image  (neprimerljivo večji je user posted image )

Honey in katerakoli druga, ki se voziš v LJ, jaz grem danes popoldan proti LJ iz CE  pa me zanima kakšna je kaj pot? ful kolona? koliko se čaka? da vem časovno koliko bom porabila, da ne zamudim na pogreb user posted image

prosim en odgovor...lp

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
22.1.2010 8:48:51   
ziva1
Mene pa zanima, ali je že bila katera v trgovini Lutz XXXL, ali se splača pogledati otroško opremo? Je tudi v Gradcu, pa kje je? Jaz vem samo kje je Ikea user posted image .

Če katero zanima nakupovanje vozičkov preko spleta, vam pripopam eno spletno stran, kjer imajo vozičke ugodno, sam nakup poteka s kreditnimi karticami ali pa preko banke, poštnina je pri nakupu nad 300,00 eur, zastonj.

http://www.pingpong-online.de/osc/

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
22.1.2010 8:55:17   
nikri
Jaz sem že bila, samo so cene višje kot pri nas, potem se ti bolj splača iti v Kiko (tudi pohištvena trgovina). Kje pa je, pa ti na žalost ne vem povedati.

Glede vozičkov, pa ta ki ga jaz gledam Peg perego je v Sloveniji najcenejši, če ga naročiš prek interneta, pa tudi v trgovini je cenejši kot pa na tej strani (razlika je 150 EUR).

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
22.1.2010 8:55:25   
tinci1
Jutro punce!

No eno kratko sporočilce od mene. Žal se bom morala posloviti iz te teme, ker našemu malčku žal ni bilo usojeno, da bi prišel na svet junija 2010. Včeraj so na pregledu ugotovili, da mu je nehal biti srček kmalu po operaciji, se pravi okrog 13 tedna. In taka je ostala tudi njegova velikost. So preverili trikrat ampak žal. Sem šla že včeraj po tabletko za sprožitev splava, jutri pa moram nazaj, da dokončajo in spravijo malčka med zvezdice na nebu.

Vsem želim lepo nosečnost še naprej in zdrave in zadovoljne malčke junija.

Vas bom pa z veseljem spremljala še naprej in se kdaj tudi oglasila.

LP,
Tinci

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
22.1.2010 9:01:45   
krtkova
tinci1 - user posted image user posted image user posted image  me je kr stisnilo!!! Moje sožalje. Zelo mi je hudo!! Drži se!
user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu tinci1)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
22.1.2010 9:13:47   
Honey26
IZVIRNO SPOROČILO: misar

Dobro jutro

že pridno slikate trebuščke? ja jaz bi ga tud že mogla, da primerjam s prvo nosečnostjo...itak ni primerjave, zdaj že vem user posted image user posted image user posted image  (neprimerljivo večji je user posted image )

Honey in katerakoli druga, ki se voziš v LJ, jaz grem danes popoldan proti LJ iz CE  pa me zanima kakšna je kaj pot? ful kolona? koliko se čaka? da vem časovno koliko bom porabila, da ne zamudim na pogreb user posted image

prosim en odgovor...lp

ja bo treba začet delat "arhiv" user posted image

Pot Lj - Ce, ne vem točno kako je popldne (ker se takrat vračam iz lj v ce) ... predvidevam da je malo manj gneče kot zjutraj, a vseeno, okoli "rush" ure zna bit kr zabito...(AC moraš zapustiti na Vranskem - je zaprta do Trojan, se pravi da se vrneš na AC v Blagovici)
Kolona se nabira na izvozu Vransko in pa tudi na stari cesti do vranskega, zdej, zjutri sva rabile kr uro in pol do Lj, tako da ti svetujem da greš na pot raje mal prej (vzemi si nekaj rezerve, ker nikoli ne veš kje se bo kak kamijon čez trojane matral...). Jest bi šla vsaj 2 uri preden moraš biti v lj, če prideš prej, greš pa vmes na en kofe ups, čaj.

< Sporočilo je popravil Honey26 -- 22.1.2010 9:18:52 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
22.1.2010 9:16:05   
Honey26
tinci1: user posted image iskerno sožalje... user posted image user posted image user posted image user posted image . Nimam besed... drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinci1)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
22.1.2010 9:21:09   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: tinci1

Jutro punce!

No eno kratko sporočilce od mene. Žal se bom morala posloviti iz te teme, ker našemu malčku žal ni bilo usojeno, da bi prišel na svet junija 2010. Včeraj so na pregledu ugotovili, da mu je nehal biti srček kmalu po operaciji, se pravi okrog 13 tedna. In taka je ostala tudi njegova velikost. So preverili trikrat ampak žal. Sem šla že včeraj po tabletko za sprožitev splava, jutri pa moram nazaj, da dokončajo in spravijo malčka med zvezdice na nebu.

LP,
Tinci

user posted image user posted image user posted image  ojoj...user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu tinci1)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
22.1.2010 9:22:25   
Bam Bam
tincika.... tako hudo mi je zate in tvojega otročička. Grozno... Sploh ne najdem besed tolažbe, ker za kakšno tako izkušnjo ne obstajajo. Pred teboj so še težke izkušnje in hudi trenutki... ampak bodi močna za tvojega sončka, ki ga že imaš doma. Ta junijski angelček pa naj bdi nad vami in vam kmalu pošlje novo pikico, ki bo rastla in rastla ...
Le javljaj se nam, upam, da ti bomo lahko kako pomagale. Bodi močna, me pa bomo mislile nate in ti pošiljale še malo našega poguma, volje in moči... user posted image

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
22.1.2010 9:54:15   
ziva1
tinci1 user posted image user posted image user posted image user posted image , sem ostala brez besed user posted image user posted image user posted image , drži se

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
22.1.2010 10:06:49   
tukaj
IZVIRNO SPOROČILO: tinci1

Jutro punce!

LP,
Tinci

Tinci,

user posted image Moje iskreno sožalje. Mislim, da si ne moremo predstvaljati tvoje bolečine. Naj te tolaži misle, da bo tvoj mali angleček med zvezdami bdev nad vami. Upam, da si čimprej opomoreš in da vama bo sreča v prihodnej bolj naklonjena.

(odgovor članu tinci1)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
22.1.2010 10:11:13   
naraščaj
tinci1, iskreno sožalje. Men je ful hudo, si ne morem predstavljat, kaj doživljaš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
S tabo smo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
22.1.2010 10:11:27   
innes4
tinci1...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še predstavljati si na znam kako ti more bit težko...drži se user posted image user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
22.1.2010 10:27:55   
soncnizarek25

tinici1 ko sem prebrala me je tako stisnilo, da so mi pritekle solze, saj tega ne privoščim nikomur. vendar glavo pokonci, naj te spremljajo same dobre in lepe misli o teh lepih tenutkih, ki si jih preživela v tem prečudovitem daru. user posted image user posted image user posted image

■Kadar misliš da si sam, da ne čaka te nihče, vedi motiš se! Kadar žalost te mori, solza pride ti v oči, kadar vidiš le temo, vedi s taboj v mislih smo!user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
22.1.2010 10:49:36   
meymey
tinci1, sem brez besed :(. Upam, da imaš ob sebi ljudi, ki te podpirajo ob teh težkih trenutkih.

Sej ne vem kaj napisati, mislila bom nate. user posted image

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
22.1.2010 11:05:45   
tina2806
moje sožalje tinci1 user posted image user posted image user posted image  drzi se!

me je takoj zaskrbelo tudi za mojo pikico pa imam pregled šele 16.2. ko bom lahko poslusala srcek user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
22.1.2010 11:10:40   
Kety
Tinci1, mi je ful hudo, ko sem tole prebrala. ...drži se! Kmalu bo spet vse ok in bo na poti še ena pikica, ki ti bo v tolažbo!

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
22.1.2010 11:33:56   
bcljka
tinci1 - moje sožalje! želim da bi čimprej spet zagledla + user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
22.1.2010 11:36:14   
bcljka
krtkova - jst ne morm copy-paste nrdit user posted image k mi ne prime user posted image hotla sm prlept slikco k sm cela slikana, ampak sej jo vidte na profilni slikci... če sm oblečena je trebušček precej večji user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?