|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
20.1.2010 20:07:17   
innes4
Čer user posted image

No pa sem končno pršla do računalnika user posted image . Dons sem bla na pregledu glede izcedka, pa je rekla, da še dobr da sem prišla, ker so glivice in mi je dala neke svečke (Gyno-Daktarin), jih je 7 not, tko da je rekla, da bi mi te mogle pomagat (Canesten mi pomaga sam na kratek rok user posted image ).
No poj je pa rekla gin., da glede na to, da sem v 21.tednu lohk kr nardiva morfologijo (drugač bi jo mela drug petek), tko da sem vidla svojga user posted image user posted image . Vse je super. Je pa mel take akrobacije, da se je gin.kr smejala user posted image No in potrdila je, da ma tale naš user posted image lulčka user posted image user posted image user posted image Jest sm tooookkk vesela user posted image Dala mi je še 4 slikice in je rekla, da so to zadnje, ker je poj že prevelik in se ne vid več dobr na slikci...

Kg...+4 user posted image

Naslednji pregled pa imam 17.2., že komaj čakam user posted image

stajerka26....ti bod kr fejst ponosna na svoj velik buši (me kr mal firbc matra kok je to velikuser posted image ), jest non stop poslušam kako imam mejhn trebušček, pa kje mam svojga bejbija, če sm ga doma pustila,...user posted image pa se men sploh ne zdi mejhn trebuščekuser posted image

jest sem pa dons glih dobila postlco za tamavčka, še mojo user posted image Kkšnih 18,19 let je bla nekje na podstrešni, tko da je mal za prebarvat, drgač je pa super ohranjena user posted image

No zj sm pa dost napisala, da nam cele strani zapovnla user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
20.1.2010 22:17:12   
bcljka
DOMAČA NALOGA: user posted image

LJUBLJANA Z OKOLICO: krtkova, mkbk, kety, majkl, kiya, bcljka, maxi74, tina2806, amazonka, meymey, pikipoki(LOGATEC)

DOLENJSKA: rea27

GORENJSKA: soncnizarek25(ADREGAS), innes4(JES), rakica1 (ŠL)

PRIMORSKA: ajči, strelka81, miki23(NG), mysterious(NG)

ŠTAJERSKA: gajka(VE), ziva1(VE), naraščaj (SLO.KONJICE), bonnie_RR(SLO.BISTRICA), jessy_ce(CE), honey26(CE), misar(CE), stajerka26(MB), anonimen(MB)

KOROŠKA: inika84, tukaj (Radlje ob Dravi)

ZASAVJE: zoja83(LITIJA)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
21.1.2010 7:01:01   
misar
dobro jutro

evo spet cool danuser posted image

sem spet full of energyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je katera za kavico? častim user posted image user posted image

včeraj pa ni bil moj dan. najprej mi je zjutraj zobarca eno uro štemala po gobcu user posted image user posted image , potem me je pa cel dan glava bolela, na šihtu užasna gužva. Zvečer sem šla še na nosečniško telovadbo...no to je bilo super. Honey naslednjič morva it skupaj, prvi obisk je pa itak gratis user posted image !!!! Je pa res, da mi je bila skor en mal preveč easyuser posted image . potem sem prišla domov, sem se še neki z mojim spičila, tako, da sem šla kar hkrati s tamalo spat. sem spala 9 ur in zdaj sem kot rožica user posted image user posted image user posted image

zaenkrat toliko.

še kakšno kratko javljanje iz službe danes.

en lp

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
21.1.2010 7:31:35   
Honey26
Videt je da lepo napredujejo naše male bube. user posted image

Včerajšni dan je bil boljkot ne groza in izčrpajoč, ponoči more... upam da bo danes bolje, pa sej bo. (samo na statistiko ne smem mislit, izpit se pa bliža (pre)hitro. Danes, no, al pa najkasnej v soboto se začnem pa res učit.user posted image

Misar: ja upam da mi v ponedeljek pa res rata no. Lepo da je mal v izi, ker jest sm čiiiist zakrnela. Pomoje mi bodo še sklepi škripal k jih bom raztegvala.  user posted image  Drugače je veliko udeleženk?
Včerqaj tudi ni bil tvoj dan ha... no naj bo danes lepši.

Krtkova: skrivni recept za ne preveč rediti se? ah, sej vem, zmernost... tko pravijo. Torej skrivni recept za zmernost?  user posted image  Drugače pa: ja včeri sem obtičala pred predorom (6 v vrsti, kr blizu ja) samo iz kontra smeri, proti CE, se je pa vseeno pošteno kadilo tudi na tej strani ven. Ampak ni bilo panike. Ker si preveč "hvaležen" da nisi ti not.

Danes bo lep dan. Because I said so. user posted image

< Sporočilo je popravil Honey26 -- 21.1.2010 7:32:36 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
21.1.2010 7:58:30   
krtkova
Jutro!

grrr user posted image user posted image user posted image , spala sem dobre 4 ure!!!! Sem včeri zvečer prebrača celo knjigo; Ko ženska pride k zdravniku....... Tko sm jokala na koncu, kot še nikoli!! Kot da bi se meni sesul svet. Zelo dobra knjiga, priporočam!! Je dobila nekaj nagrad.

Lep dan vsem....(misar očitno ti ni bilo treba drgnit avta v tem mrazu - ko si tako polna energijeuser posted image ).

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
21.1.2010 7:58:32   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

DOMAČA NALOGA: user posted image

LJUBLJANA Z OKOLICO: krtkova, mkbk, kety, majkl, kiya, bcljka, maxi74, tina2806, amazonka, meymey, pikipoki(LOGATEC)

ŠTAJERSKA: gajka(VE), ziva1(VE), naraščaj (SLO.KONJICE), bonnie_RR(SLO.BISTRICA), jessy_ce(CE), honey26(CE), misar(CE), stajerka26(MB), anonimen(MB)

ZASAVJE: zoja83(LITIJA)

Bravo za domačo nalogo!!!user posted image

Vidim, da bom lahko šla na par kavic, naslednjič ko grem na obisk k mami v SB :D.

Drugače pa... da se ne bomo prepirale o lokaciji srečanja...
geometrično središče Slovenije http://sl.wikipedia.org/wiki/Geometri%C4%8Dno_sredi%C5%A1%C4%8De_Slovenije je kak km od mene. Tako da se lahko zmenimo za piknik pri meni in nobena ne bo smela jamrat!!! user posted image

Aja, pa Bcljka, upamda te kaki Litjan ne dobi v roke, da si jih postavla v Zasavje. Pa ne me vprašat kaj so pol... še sami ne vejo user posted image .

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
21.1.2010 8:19:01   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Jutro!

grrr user posted image user posted image user posted image , spala sem dobre 4 ure!!!! Sem včeri zvečer prebrača celo knjigo; Ko ženska pride k zdravniku....... Tko sm jokala na koncu, kot še nikoli!! Kot da bi se meni sesul svet. Zelo dobra knjiga, priporočam!! Je dobila nekaj nagrad.

Lep dan vsem....(misar očitno ti ni bilo treba drgnit avta v tem mrazu - ko si tako polna energijeuser posted image ).

sam danes ga res ni blo treba drgnit, pri nas očitno ni bil tak mraz, sicer ga moram pa zmeraj in ob tem poslušat sireno (hčerko, ki se dere na vse grlo) v avtu. user posted image user posted image user posted image  no ampak sem se že utrdila user posted image user posted image

Ej krtkova, kako si rekla, da je naslov te knjige??? pa kdo jo je napisal? rada preberem kako dobro knjigouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 21.1.2010 8:21:09 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
21.1.2010 8:54:50   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: misar
Ej krtkova, kako si rekla, da je naslov te knjige??? pa kdo jo je napisal? rada preberem kako dobro knjigouser posted image user posted image

http://www.bukla.si/index.php?prikaz=iskalnik&id_knjige=7233

Samo pripravi robčke, resno!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
21.1.2010 9:19:13   
innes4
Jutro user posted image
Dons je pri nas spet en tak lep sončen danuser posted image Lep je tut zarad tega, ker sem dons prvič začutla tko močne brce (ja, prov prave brceuser posted image ), da sm se prov zbudila....če bi me kdo drug zbudu, bi bla najbrž fejst jezna, ampak če me pa zdudijo brcike mojga pikce, pa nism nč jezna user posted image

Krtkova....mogoč bom pa še jest prebrala to knjigo. Mam ful rada take knjige, k se te prov dotaknejo user posted image

Nič, treba se bo počas skobacat izpod kovtra in it mal na tega lepga sončkauser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
21.1.2010 9:19:21   
tina2806
jutro! da se vam še jst oglasim iz službe. jst sm pa dons super spala! tok dobr da se mi zdej nč ne da u službi delat user posted image

Krtkova user posted image  super da je vse super s Hugotom in da si bla tut ti pohvaljena!
Pa polepšala si mi dan s tvojim komentarjem o mojmu luškanmu bušiju. Čeprov pretiravaš, still feels good user posted image

Drugač pa mene tut mal matra povečan izcedek. A ma katera še kakšen nasvet za domače zdravilo, da ne grem glih takoj po zdravila proti glivicam? Sem slišala da naj tampon namočim u jogurt in si ga dam not :S A je katera že prakticirala to?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
21.1.2010 9:22:05   
bcljka
jutro!

dons sm bl zgodna k so me delovci z postle vrgl... homemakover in 2 days namreč user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Aja, pa Bcljka, upamda te kaki Litjan ne dobi v roke, da si jih postavla v Zasavje. Pa ne me vprašat kaj so pol... še sami ne vejo user posted image .

nism jih jst user posted image user posted image user posted image ker sem bolj slaba v geografiji, sem poprosila mojega moža da mi pove kam spada Litija... loh jih pa dam pod Lj in okolico... sej ni tok daleč user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
21.1.2010 10:01:56   
RAKICA1
Dobro jutro vsem skupaj še jaz se malo oglasim glih ko mam čas jaz sem tudi zelo dobro spala in se spočila otroke v vrtec odpeljala tako da me sedaj čaka malo pospravljanje po hiši
Tina poskusi na tampon materino dušico dat in potem notri je zelo dobro mogoče ti bo pomagalo

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
21.1.2010 10:53:04   
Zoja83
bcljka najboljše, da me res daš na lj. z okolico, ker resn ni daleč user posted image
naj bo že vikend!!! user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
21.1.2010 10:54:21   
Honey26
IZVIRNO SPOROČILO: innes4

Čer user posted image

No pa sem končno pršla do računalnika user posted image . Dons sem bla na pregledu glede izcedka, pa je rekla, da še dobr da sem prišla, ker so glivice in mi je dala neke svečke (Gyno-Daktarin), jih je 7 not, tko da je rekla, da bi mi te mogle pomagat (Canesten mi pomaga sam na kratek rok user posted image ).
No poj je pa rekla gin., da glede na to, da sem v 21.tednu lohk kr nardiva morfologijo (drugač bi jo mela drug petek), tko da sem vidla svojga user posted image user posted image . Vse je super. Je pa mel take akrobacije, da se je gin.kr smejala user posted image No in potrdila je, da ma tale naš user posted image lulčka user posted image user posted image user posted image Jest sm tooookkk vesela user posted image Dala mi je še 4 slikice in je rekla, da so to zadnje, ker je poj že prevelik in se ne vid več dobr na slikci...

men je isto dala in mi je pomagalo,  jaz sem sicer kombinirala s canestenom, tako so mi priporočili v lekarni... edin če niso samo zaslužili na "naivnici"... ginekologinja mi je priporočila tudi tisto varianto z jogurtom (namočiš tampon v jogurt).

he he, čestitke za user posted image , naš/a se pa izmika... se noče pa noče razkrit... no če ne prej se bo pa čez nekaj mesecev. user posted image

< Sporočilo je popravil Honey26 -- 21.1.2010 10:55:39 >

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
21.1.2010 11:50:27   
naraščaj

Hojla,

ponoč smo meli pestro noč, ga je tamala srala do fulla pol sva pa zjutri spale do 8,30. In ker je še ati doma (angina) smo vsi bolj na izi. Zdej pa je šla tamala k babici (ona je OK, če odštejem kašl in občasno smrkanje) do dveh, da se midva mal odpočijeva. pol bo pa šla tko spat za kako urcouser posted image jaz pa tut user posted image .

Bcljka - če bi jaz kupovala voziček, bi kupila točno takega kot si ga ti. Zato mislm, da je odličen izbor!!user posted image  Ti bom malo fouš, ko bova šli na kak sprehod skupaj!!user posted image

Je res super tale voziček, vam povem iz izkušenj, sicer mam letnik 07 oranžno (svetlo) modre barve.

innes4, super za uspešen pregled in za user posted image

Za vnetja in preprečevanje moja kolegica uporablja justovo kremo tea tree - si namaže zuni in občasno not (verjetno na tampon), pravi, da ful pomaga. Jaz z vnetji (trkam) nimam problemov od prejšnje nosečnosti, izcedek pa mam skos ful in mi je zlo moteč, sam ni pa glivic, tko mi je povedala moja G. Je pa običajno da je v user posted image bolj povečan.

Sem se zjutri tehtala in je pokazal +4 user posted image . Če pa se tehtam pri G pa je še +2, ker sem oblečena in obuta user posted image . Jaz vedno gledam po domačem tehtanju, ko se tehtam brez cot.user posted image

Nč grem še mal po netu bluzit, ker ne vem kdaj bom naslednjič mela luft.

Čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
21.1.2010 13:18:15   
bcljka
torej, Litija spada k Ljubljani in okolici:

LJUBLJANA Z OKOLICO: krtkova, mkbk, kety, majkl, kiya, bcljka, maxi74, tina2806, amazonka, meymey, pikipoki(LOGATEC), zoja83(LITIJA)

drgač sva pa učeri po prijateljstvu na FB s krtkovo ugotovile da mava 9 skupnih prijateljev, res istiga frizerja, sam da ona hod že ene 16let tja, jst pa sam ene 6... user posted image obema je všeč isti voziček, pa obe ne marava kitajske hrane (to sm vidla na lj.nosečkah)... zanimivo! sam poznava se še ne user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
21.1.2010 13:27:43   
innes4
jest sm pa tko vesela user posted image user posted image user posted image sva se z mojim odločila, da se preseliva (sicer je vse še v povojih) ampak sem ful ful vesela....zdej živiva pri meni doma (z mojo mami in bratom). Sicer se ful dobr razumemo, ampak če si na svojem je itak drugač...boljše user posted image user posted image   No jutri imava ogled enega stanovanja...komej čakam user posted image user posted image
Še dobr, da vas mam tukej, da lohk z vami delim veselje user posted image user posted image kr bi najrajš vsem povedala, ampak k morva najprej midva vidt kako pa kaj.....

nič, grem naprej sanjart kako bo, ko bova na svojem user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
21.1.2010 13:56:03   
mkbk
Dan!

innes4 - ma ful dobro za selitev, ja na svojem je res en čist poseben filing, sicer včasih paše če te kdo od domačih popedena, ampak odtehtat tega filinga pa ne more...men se občasno zdi, da so moji še kar prebliz, pa smo samo na istem naslovu, drugače sav pa midva dala kar Vovkotova protivlomna sedemtočkovna vrata za vsak slučaj user posted image   user posted image

naraščaj - ja naša noč je bila tudi divja -je mali žnaral eno uro pa pol in se ni mogu sam pomirit, men so pa tud že kar živci počas delal, še dobr da sem zvečer med filmom zaspala, če ne bi bla dons kriza.

izcedek - jaz v prejšnji user posted image  ful nisem mela težav, zdaj mam pa skoz probleme. Mi je predpisal G kar Tetraboratis al kako že (borova kislina), po potrebi. So v prosti prodaji, samo ne vem pa al so glivice al kaka druga infekcija. Skos neki. me je pa ful strah tega, ker ti ful uničijo tkivo taka vnetja in si pol ful bol šivan pri porodu. Sej pravim, prejšnič pa nič takih problemov user posted image . So bli pa drugi , ane.

tina - ma res maš prov mega bušek. Jst sm mela pred nosečnostjo to vraijanto tampon pa jogurt, pa morm rečt, da prov pomagal mi nikol ni. Samo zadnjič sem mela pa tako vnetje, da tampona tudi pod razno ne bi not spravila. pa pravijo tudi, da pomaga če ne ješ sladko pa OH...itak.

krtkova - ja dons se definitivno vidiva!! ob pol sedmih, ne? PA hvala za nasvet glede knjige, take cenim (skor tolk kot šopke). Fajn slišat, da sta s Hugotom kul, a kaj pa bo (hugo ali hugolina), nam pa ne boš zaupala user posted image

Morm pa sporočit, da me moj mali pamž ignorira do dve uri odkar pridem iz službe user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  .

Dons pa telovadba - HB, k sm za kosilo požrla celo pico in hruške v teranu mmm

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
21.1.2010 13:57:12   
mkbk
k se pa jest razpišem, mi pa ni konkurence  user posted image  user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
21.1.2010 14:08:48   
krtkova
a misliš, da mene ne matra al bo Hugo al Hugica??????user posted image  Febraurja bom šla na 3d!!

ja, danes se vidiva ob pol 7h!!! Se veselim!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
21.1.2010 14:39:37   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
izcedek - jaz v prejšnji user posted image  ful nisem mela težav, zdaj mam pa skoz probleme. Mi je predpisal G kar Tetraboratis al kako že (borova kislina), po potrebi. So v prosti prodaji, samo ne vem pa al so glivice al kaka druga infekcija. Skos neki. me je pa ful strah tega, ker ti ful uničijo tkivo taka vnetja in si pol ful bol šivan pri porodu. Sej pravim, prejšnič pa nič takih problemov user posted image . So bli pa drugi , ane.

V prvi user posted image sem imela tudi jaz non stop povečan izcedek (no, saj tudi zdaj), tako da so bili dnevni vložki moj stalni spremljevalec. Pa po mojem sem že skoraj na vsakem pregledu pri G dobila recept za ene svečke ali pa kremo... user posted image Pa sem dobila samo 1 šiv (pri zelo hitrem porodu), tako da res ne vem, če so vnetja povezana s slabšim tkivom. user posted image

mkbk - meni bi včasih prav pasalo, da bi me mali ignoriral, ko pridem iz službe. Čeprav je pa ful težko pri srcu, če te res ignorira. user posted image Moj, ki pride kasneje iz službe, zdaj že nekaj dni kosilo poje z njim v naročju, pa še knjigice mu mora vmes listat, ker tako navali nanj. user posted image

innes4 - upam, da bo stanovanje to, kar si želita, sicer pa čim uspešnejši lov na gnezdece! Mi smo z mojimi starši v isti hiši (mi v mansardi, ločeno gospodinjstvo), pa ima to svoje + in -. Velik + je, da lahko malega kadarkoli na hitro podtaknem v varstvo, - pa je, hja, pač bližina in prehitro pride do konfliktov. user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
21.1.2010 14:42:40   
gajka
a misliš, da mene ne matra al bo Hugo al Hugica??????user posted image  Febraurja bom šla na 3d!!

Mah, ti boš kar Hugota imela. Mamice navadno občutek ne vara! user posted image Pa saj ti bodo na morfologiji pokazali Hugotov izrastek. user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
21.1.2010 14:48:42   
naraščaj

Hoj, smo se nakosilal pr babici (ja nas mal razvaja, ko smo tak bogi in je nasrečo kr blizu doma) in zdej pa tamicena aja, jaz pa .......

) innes4, user posted image user posted image user posted image za predvideno selitev. Upam, da bo uspešna.
Midva greva tut popoldne gledat eno bajto (novogradnjo). Na slikah mi je ful všeč, cena mal manj, rabim jo videt še notr, kak je kaj razpored. Pol pa omehčat mojga, pa .... in tko naprej, kar pa lahk pr nas traja zzzzzzzeeeeelooooooo dolgo (dvojček in tehnica v tandemuuser posted image user posted image ). Komi čakam, da jo vidim.

mkbk, jaz pa moje zadnje čase od babice ne spravim domov. Mislim pa da bo pol pr nas tut tko, ko gre s 1.3. v vrtec. Že zdej me v želodcu stitska. Jo bo kr ati vozil, ker jaz tega ne bom zmogla user posted image

Fajn bote

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
21.1.2010 14:58:37   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: gajkaMah, ti boš kar Hugota imela. Mamice navadno občutek ne vara! user posted image Pa saj ti bodo na morfologiji pokazali Hugotov izrastek. user posted image

Jst mam res filing, da bo Hugo, a mi je res čisto vseeno. Morfologijo sem pa že imela in je izrastek hudo skrival(a).user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 21.1.2010 14:59:07 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
21.1.2010 15:45:57   
amazonka3
Pol ni Hugo, ampak Hugolina.... moje dve sta se sramežljivo skrivale, pa stauser posted image !!!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?