|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
25.1.2010 10:06:41   
krtkova
Jutro!!

Ja, danes je telovadba v Fužinah samo 1h. Majkl - to si ti spraševala , a ne? Sej en sfolgam več.user posted image  Če te slučajno ne bom prepoznala tam, me plis kr pocuki, ker spomin za obraze imam NULA!!!!!! (sej se že poznava, al ne? Sori res ne vem več). Te bom zlo vesela, ne skrbi!!

Gajka - a si ti objavila en seznam že enkrat, kaj rabimo vse? Moram ga najti, da začnem malo nakupovati in kljukati. Ugotavljam, da je tega full (pa ne govorim o cunjah!!).

Trojane - super!!user posted image  Tunel je pa tud že odprt!!! Vidim, da se kar "prijavljate" na srečanje, torej je upanje, da nas nekaj pride.user posted image  Pa Nejc in Luka naj le prideta, sam mislim, da bo res bolje, da sedita za drugo mizo!!user posted image user posted image

Jst pa dons nism mogla spat. Ob 3.30 sem nazadnje pogledala na uro!! Se mi je kr mešalo. Pa nikakor se nisem mogla namestiti v postelji, vse me je bolelo. Ful me noge bolijo. Res, da sm v soboto kar nekaj hodila in včeraj večji del dneva preživela na nogah - sam da bi me zarad tega tok bolelo?user posted image  A je možno, da mam res tok mal kondicije? Ne verjamem. Pa še bolele so me mišice okoli sramnih dlak (ne znam drugače opisati kje). Hm???user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
25.1.2010 10:11:18   
naraščaj
Hojla,

sem po 14 dneh nazaj v službi pa ni nekega delodiša oz sploh se ne morm vkloptuser posted image oz. ne vem česa ne najprej lotim , kaj bo šele po porodnoški.

Zdrava še nisem čist, še vedno mam nos tak zabit in glava me boli, doma mi pa tut ni več za bit pa še konc meseca se blža si morm stvari prpravt.

Honey26, user posted image user posted image za poroko. Jaz še kar čakam na ta dan. Se moj kr nikakor ne more zmigat. Čeprav, mi zdej ni več to tok pomembno kot m i je blo še takrat,ko sem bila brez otrok ne noseča in sem si to ful želela. Če bo bo če ne pač ne. Vsake tok časa ga mal piknem to je pa to.

Nč grem kej narest, čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
25.1.2010 10:22:17   
meymey
Evo mene nazaj iz sestanka. V bistvu bom zaključla ene projekte, za katere nisem imela nikoli časa :). Zdaj pa sam še mojo pisarno spraznijo škatel s pisarniškim, materialom in mi naložijo potrebne programe.. no, to bo še trajalo par dni, tak da sem za ta teden zaključila :D.

Laaačnaaa!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
25.1.2010 10:39:11   
Kiya
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Gajka - a si ti objavila en seznam že enkrat, kaj rabimo vse? Moram ga najti, da začnem malo nakupovati in kljukati. Ugotavljam, da je tega full (pa ne govorim o cunjah!!).

Krtkova seznam je na strani 68, jaz sem si ga kar v Wordu shranila, da ga ne bom vedno sproti iskala user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
25.1.2010 10:52:14   
bcljka
hoj hoj user posted image !

evo me iz izpita... in morm povedat da ne vem al ns jebejo v glavo al misljo resno... k to je en najtežjih izpitov pr nam... v izpitu so ble pa take osnovne naloge kt če bi na maturi dobil za računat kok je 1+1. Tko da, čez 3dni so rezultati in mislm da bo prva 10. user posted image No, nrdila bom zihr... upam pa na 10!

Honey26 - čestitke za poroko... midva sva se lani poročila, pa sva vse sama organizirala, sam nama je to tko fajn počet... mela sva 300 svatov... obleko sm si dala pa delat... me je cenej pršla k če bi jo kupla... če bi si jo pa sposodla bi jo mogla pa itak plačat ker sm jo tooook umazala... user posted image user posted image majkl je to vidla na lastne oči...
če te kej zanima ti kr praši... mene al pa štajerko k sva bl mladoporočenke...

soncnizarek25 - drži se!

krtkova - jst sm pa hotla spat pa sm se učila do 4:45... a veš kakšn zombi sm zdej k sm pol mogla vsat ob 8h... tko da drugič če ne morš spat loh zamenjaš z mano... user posted image

nč, se morm it SPET učit k mam v sredo še en izpit za katerga se nisem še nč učila user posted image ajoj!

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
25.1.2010 11:02:15   
krtkova
HVALA KIYA!!!user posted image  Takoj ga grem iskat in shranit nekam na varno!!

Bcljka - sm ful držala pesti zate in sm hepi, da je bil tok izi izpit!!!! Super!!! Pridna, da se greš takoj učit dalje. Da te ne vidim tukaj gor preveč!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
25.1.2010 11:04:41   
bcljka
sej to sm sam rekla... kdaj se bom pa dejansko uspela učit je pa vprašanje... se tolažm s tem k je izpit v sredo šele ob treh... kao, dodaten dan... kr neki! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
25.1.2010 11:21:14   
Kiya
Krtkova za tetra planice itd. sem ravno gledala Tosamino industrijsko prodajalno, baje so tam najcenejše stvari
http://www.tosama.si/index.php?ndx=130&pid=130&id=1343&cmd=lst&t=&subid=] pa vložke vir 80 imajo tudi, te naj bi se uporabljalo po porodu user posted image

To je pa tko k sem na bolniški in nimam bolj pametnega za delat kot planirat kaj vse rabim user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
25.1.2010 11:34:22   
Honey26
misar... grem pa danes potem jaz v izvidnico user posted image , ma ni vrag da enkrat se bove pa tud skp tm pojavle...

hvala vsem za čestitke ob (še teku priprav) poroki... eno vprašanjce, prstani.. jih je katera dala delat? Aja, pa kakšni so (okvirno) stroški na občini? Matičar pa te zadeve.

vidim da nisem edina ki še guli zvezke in knjige user posted image . Me čaka še ker nekaj guljenjna in pisanja poezije pri seminarskih preden bo konec...  a najprej pride na vrsto ... statistika... user posted image . In morm stisnt pa narest zdej, ker naslednji roki ne pridejo ravno v upoštev...

...zunaj se snežinkice igrajo, tako lepo poplesavajo... aaahhhh

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
25.1.2010 12:18:20   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: Honey26

hvala vsem za čestitke ob (še teku priprav) poroki... eno vprašanjce, prstani.. jih je katera dala delat? Aja, pa kakšni so (okvirno) stroški na občini? Matičar pa te zadeve.

Prstani - midva sva prečekirala vse zlatarne v slo... pa majo definitivno najlepše pr Malalanu... (ker jih tudi uvažajo od tujih proizvajalcev)... sicer je pa odvisno kaj si želita ornk al na izi... midva mava od Max Kempfer (upam da sm prou napisala) pa so taki da je rumeno in belo zlato ... sva mela srečo k mava ful podbn okus da sva v sekundi k sva vidla se oba odločla za isti model... ni blo nč pregovarjanj...

Stroški - v Lj za poroko na Lj.gradu ne plačaš nič (go go Jankovič) (morš pa pol plačat k daš nove dokumente delat tko da si na istem)... v cerki daš pa kokr daš... jst še zdej ne vem kolk, k je babica rihtala vse s cerkvijo pa ni hotla povedat...

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
25.1.2010 12:59:02   
soncnizarek25
ojla:)

evo mene punce!
najprej vam hvala za podporo:)

krče-popadke smo zaustavili in tudi UZ smo naredili, kjer je pokazal da je vse vredu. tako maternični vrat kot moj user posted image . sem pa tudi vprašala za spol pn ni mogla čisto opredeliti kaj je, vendar se ji zdi da je user posted image .
kdaj grem pa dam iz porodnišnice in pa nadaljna navodila pa še čakam.

punce moje uživajte ter pazite na svoje sončke:) in na sebe:)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
25.1.2010 13:00:40   
krtkova
Kiya - carica za informacije!!! user posted image Le tako naprej. Jst sm končno našla eno posteljico, ki mi je všeč. V BC-ju na spletu. Sam sm rekla, da bom vseeno še mal po italiji/avstriji se zapeljala.

Bcljka - noro dobra fotka!! Ta pod tvojim imenom. Sam men je tok huda ena na fb-ju, tvoja, k sediš na tleh pred avtom, v poročni obleki, s kozarcem šampanjca, okol tebe pa ene 2-3 fantje neki skačejo. Huda je!!!!!

Sončnižarek - vidš, kako dobro mislimo nate!! Upam, da te čimprej spustijo v domačo oskrbo. Ti pa le počivaj in me te bomo zabavale virtualno.

< Sporočilo je popravil krtkova -- 25.1.2010 13:01:42 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
25.1.2010 13:29:37   
bcljka
krtkova - men je tud una dobra... predvsem pa smešna... no pa tud pr uni ti je jasno da sm mela konc dneva ibr umazano obleko... v zgodnjih jutranjih urah je na krilu pristal še vrček rdečega vina... joj mene joj... (sej jo mam še zmer v čistilnici... že 8 mescov) user posted image
sicer je pa ful takih... jst se vedno znova nasmejim k jih gledam (predvsem tist album odštekani svatje) user posted image user posted image user posted image

drgač pa drage punce, sporočam vam da se je enim na našem faksu sfuzlal in mamo že rezultate današnjega izpita (normalno čakaš po 3 tedne)... user posted image user posted image user posted image 9!!! user posted image user posted image user posted image
sm čist vesela in mi je dal zagon za nadaljne izpite! hura!
aja... do zdej moj indeks krasijo večinoma 6ke z izjemo kkšne 7ke... tko da tole je res user posted image ... se vid da mam pomoč iz trebuščka user posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 25.1.2010 13:34:24 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
25.1.2010 13:32:32   
dvojčica6
Živjo junijčice 2010! js sem sicer bla na forumu od bibaleze sam je taaak dolgčas k nobena nič ne piše js bi pa stalno na forumu viselauser posted image upam, da me boste sprejele v svojo družbo- nekatere sicer že poznam po nickih, ne bcljka in innes4 -vedve sta tud prebežniciuser posted image user posted image No, v glavnem, PDP mam 14.6., morfologijo 5.2., stara sem 27, živim pa trenutno v Novi Gorici pri fantu... aja pa za spol ne vemo in tudi ne bomo prašali... se bomo pustili presenetit...

Ok, čeprav se že dobro poznate med seboj pa upam, da vbam ne bo pretežko brat še eno bodočo mamico, ki je malo!! zmedena, saj je to prva bebauser posted image user posted image
lp vsem

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
25.1.2010 13:38:49   
bcljka
dvojcica6 dobrodošla user posted image user posted image
ja jst sm tud skos videla na bibaleze prej pa se ni nč dogajal... tko da dobra odločitev! user posted image

LJUBLJANA Z OKOLICO: krtkova, mkbk, kety, majkl, kiya, bcljka, maxi74, tina2806, amazonka, meymey, pikipoki(LOGATEC), zoja83(LITIJA), novakatja

DOLENJSKA: rea27

GORENJSKA: soncnizarek25(ADREGAS), innes4(JES), rakica1 (ŠL)

PRIMORSKA: ajči, strelka81, miki23(NG), mysterious(NG), dvojcica6(NG)

ŠTAJERSKA: gajka(VE), ziva1(VE), naraščaj (SLO.KONJICE), bonnie_RR(SLO.BISTRICA), jessy_ce(CE), honey26(CE), misar(CE), stajerka26(MB), anonimen(MB), bridget3(MB)

KOROŠKA: inika84, tukaj (Radlje ob Dravi)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
25.1.2010 13:44:14   
Kety
Čao,

jaz sem čist zakopana v fascikle, ker 14 dni nisem mogla nič delat (prvi teden bolan tamali otrok, drugi teden pa prvorojenec). Varstva nisem imela, tko da me je vse počakalo, stranke pa že nestrpno čakajo na moje sporočilo o višini obveznosti plačila DDV. Jao, ampak malo pauze moram narest od teh številk, drugče bom še kako napako naredila.user posted image

Krtkova, ti si na tekočem, koliko jih danes pride na telovadbo na Fužine. Jaz res upam, da danes pridem!

Sončnižarek25, lepo da je vse ok! Še tako naprej.

Dvojčica6 dobrodošla.

Joj glede mazanja...jaz sem se v prvih dveh nosečnostih pridno mazala 2x na dan, zdej se pa mogoče 2x na teden. Sploh nimam časa oz. si ga ne vzamem. Se vidi, da imam že dva skakovčka doma. No, strij pa še nisem dobila v nobeni nosečnosti.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
25.1.2010 14:02:51   
Kiya
Krtkova jaz sem se pa danes poglabljala v posteljnino in gotovila da imajo na http://www.galeb.eu/si/ veliko boljšo izbiro kot racinko. Poglej tam so tudi posteljice.

A bo katera imela košek user posted image pa pri posteljnini sem odkrila kokone a je katera kdaj to uporabljala?
http://www.galeb.eu/si/kokon-i268.shtml

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
25.1.2010 14:03:42   
krtkova
Bcljka - čestitam za devetko!!!user posted image user posted image  Juhuhuhuhu!!!

Dvojčica6 - tle je več zmedenih, ki pričakujejo prvega otročka. Zato si absolutno dobrodošla!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
25.1.2010 14:35:39   
dvojčica6
hvala za dobrodošlico 

Kety
zgleda da smo v isti panogi, ker jaz tudi glihkar preverjam če sem prav izračunala DDV... user posted image

Glede mazanja pa sem jaz že zdaj takooo lena... se namažem 1krat tedensko z oljem makadamije (???) ne vem niti kaj je to, pisalo je gor, da je za suho kožo in proti strijam... je pa res ful mastno. Srbi pa tudi mene že kar pošteno po trebuhu in prsih...  Zdej enkrat si bom tud jat slikala buši, ker sem že pravi slonček (+6 kg od začetnih!!!)
pa še to: a imate mogoče kako domače zdravilo za zgago... sej večkrat sem sama kriva, ker ne znam pojest majhnih obrokov, ampak se vedno napokam... kaj čmo če je beba lačna, neuser posted image user posted image Imam pa Rupurut sam včasih mi tudi dve tableti ne pomagata, več pa raje ne bi.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
25.1.2010 14:39:45   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6
pa še to: a imate mogoče kako domače zdravilo za zgago... sej večkrat sem sama kriva, ker ne znam pojest majhnih obrokov, ampak se vedno napokam... kaj čmo če je beba lačna, neuser posted image user posted image Imam pa Rupurut sam včasih mi tudi dve tableti ne pomagata, več pa raje ne bi.

jst sm tud na rupurutih. Če je pa res kriza, pa mini žlička sode bikarbone zmešana v vodi in spijem . Ginekolog dovolil.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
25.1.2010 15:20:50   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

Krtkova za tetra planice itd. sem ravno gledala Tosamino industrijsko prodajalno, baje so tam najcenejše stvari
http://www.tosama.si/index.php?ndx=130&pid=130&id=1343&cmd=lst&t=&subid=] pa vložke vir 80 imajo tudi, te naj bi se uporabljalo po porodu user posted image

To je pa tko k sem na bolniški in nimam bolj pametnega za delat kot planirat kaj vse rabim user posted image

Jaz sem tudi prvič kar mojega poslala v Tosamino trgovino po vložke Vir 80, pa tetra plenice, pa vate, pa neke take suhe robčke (te sem potem imela na začetku za ritko, jih samo v mlačni vodi zmočiš), pa blazinice za dojenje, palčke za ušesa...

soncnizarek25 - drži se! user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
25.1.2010 15:35:39   
krtkova
a Tosama pa nima spletne trgovine? bi kr po netu naročila.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
25.1.2010 16:10:38   
Kiya
Nisem zasledila, da bi imeli spletno trgovino user posted image

Odprto:
 ponedeljek - petek
8 - 19
 sobota
8 - 12

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
25.1.2010 17:21:26   
bridget3
Hej Kiya;
super, da si dala link tiste spletne trgovine, nisem je še videla... Kokon se mi zdi kar fajn zadevica, še posebej, ker jo lahko uporabiš tudi kot odejico, ko odsluži namen "kokona" in niti draga ni preveč ...

Če ima še katera kak fajn link, kjer je lepa in mogoče tudi ugodna izbira otroške opreme, naj kar prijazno to deli z nami user posted image

Dobrodošla Dvojčica!

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
25.1.2010 18:00:42   
Kiya
Briget še nekaj spletnih strani user posted image

http://www.novorojencek.com/ če boš jemala paket pri CSD in ne denarja

http://r-kanal.multimedija.eu/index.php če boš vzela denar in ne paketa pa bi vseeno mogoče kakšno stvar, imajo tudi posteljnino samo malo manj motivov kot galebova stran

http://trgovina.pleniceracman.com/si/ planice Racman, če bo katera uporabljala pralne planice in ne tiste za enkratno uporabo

to imam zaenkrat v zaznamkih, kaj v kaj več se pa še nisem poglabljala, ker sem danes izbirala motive posteljnine user posted image

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?