|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
8.1.2010 15:29:05   
Bonnie_RR
spanje... Js sicer še lepo spim na trebuhu, ampak vse bolj na stran. Po navadi s pokrčeno nogo in malo na bok, ker me tišči (pazi!) pri joškah in sploh ne pri trebuhu. user posted image user posted image  Res, ful mam občutljive, trebuh pa sploh (še) ni ovira.

modrci... Js sem si nabavila eno cifro večjega in mi čist paše. Zdej si morem pa še kakšnega takega kupit, ker eden ni nobeden.user posted image user posted image  Aja, košarice: prej 75B, sedaj 75C.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
8.1.2010 15:45:00   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
sploh nisem navajena da je koža na rokah ohlapna, pa mojmu možu je všeč k je rit mehka (kao prej ni blo tko prijetno za prjet

Tvoja prejšnja rit bi bila mojemu ZELO všeč!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
8.1.2010 15:54:48   
bejbika81
Pozdravljene!

Evo mene ponovno tukaj.

Danes sem imela 3. pregled + ČHT, vse je OK (samo na izvide krvi počakam).
Naslednji pregled - morfologija 05.02.2010.

Za spol še nisem vprašala - bova (če bo moj hotel) vprašala na morfologiji.

Zredila sem se do zdaj za 1,7 kg - niti ni tako slabo...

Lp in se beremo.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
8.1.2010 17:04:44   
pik ipoki

hej user posted image !!

danse ste se pa napisale, sem pršla ravno iz službe in sm mogla kar velik prebrat, pa samo današnji dan user posted image user posted image

da mal pokomentiram.

modrci - jest sm mogla že v prvem mescu zamenjat iz B v C, zdaj pa mislim da bo potrebno it na E, mi vse vn štrli. so me pa nazačetku tko prsi bolele da sm mogla večjega kupit, po teh bolečinah sem ugotovila da mogoče user posted image raste user posted image

spanje
- en velik problem mam, pa še eno vprašanje. jest mam navado spati na desnem boku, kar mi tut zdej odgovarja, čeprav se navajam na levega, pravijo da je bolje. podlagam si blazino med kolena... ampak problem nastane, ko me začenjo močno boleti jajčniki, oziroma nekja tam spodaj...user posted image user posted image in se želim premakniti in me kr zaboli v trebuhu (spodnjem delu)user posted image user posted image potem pa se prevračam iz enga boka ne druzga, pa mal na na hrbtu, kar pravijo da tut ni priporočljivo... a ima mogoče še katera podobne probleme?? komi čakam sredo in pregled, da vidim če je z našo pikico vse OK!!

kile - pa sm bla kr pridna s pridobivanjem kil čez praznike, tako da sem zdaj že na +3,5 pred prazniki pa samo +1,5 user posted image user posted image

telovadba - pa full ste pridne, jest bi tut, pa se tuki okol nč pametnega ne dogaja, da bi se pa v lj vozila mi pa pozimi ne pride na pamet, ta naš logatec pridela preveč snega, da bi se lahko vrnila domov, živim na vrhu hriba ki pa je redko spluženo, kaj šele posuto, mamo grozne probleme s komunalo, še glavne ceste lih da splužijo, o pločnikih pa raj nebi... kok pa drugače pride telovadba??

brcike - še kar nič, 18tuser posted image
NO PA SEM SE NAPISALA, to je tko če se dolgo ne oglasim, pa je potrebno vse pokomentirat user posted image

(odgovor članu bejbika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
8.1.2010 18:39:53   
meymey
Naraščaj tukaj je FB kontakt vaditeljice, je rekla da jo kr kontaktiraj in ti bo razložila kako je s vadbo joge v SB,
http://www.facebook.com/profile.php?id=608672199

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
8.1.2010 18:40:56   
Bubika26
Hojla!

Kako ste pridne z pisanjem, jaz pa glih komaj najdem čas in voljo, da se še doma usedem za računalnik, v službi pa ni dostopa user posted image ...grrrr...U glavnem vidim, da pridno menjavate modrce, jaz pa imam zdaj ravno prav zapolnjene, so prej meli malo lufta user posted image user posted image .
Pik ipoki bolečine v spodnjem delu trebuha in jajčnikih tudi jaz občutim, pa ne samo ponoči, včasih me prav zaboli, ampak mi je G rekel, da je to normalno in da se širi maternica...No, pa mi ni ravno vseeno. Ampak, sem prejšnji teden malo več počivala in se je stvar kr malo umirla, ker je pa res že fajn bolelo.
S spanjem nimam težav, kako spati ampak bolj, da ne morem spati, v službo prikolovratim že ob 6, ja kaj pa naj se po postelji premetavam user posted image user posted image , pol so pač deležni skuhane kavice.
Telovadba-enkrat na teden, pa doma, kolkr delam vaje iz knjige, ampak to je samo ob vikendih...user posted image user posted image
Kile - uf, še dobra, da nisem edina s 4 plus. Pa moj mi itak reče, da se odzadaj sploh ne vidi, da sem noseča, samo odspredaj en lep trebušček z malim bavckom user posted image user posted image .

Tako, pridne bodite, crkljajte se pri svojih moških in rade se imejte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1431
8.1.2010 18:58:44   
strelka81
hej
še jest mal
modrci: iz C na D, pa še ti bodo kmal premajhni, mam enga F iz prejšnje nosečnosti bo kar prav prišel se mi zdi
kile: me je kar sram 8+ user posted image , kaj čmo sej prvič je blo isto, pa je šlo takoj dol, upam da bo sedaj tudi user posted image . Pa se mi zdi da se ne vidi lih tolko. Če bi se drugače tolk zredila, bi me lahko kar kotalili.
spanje: še vedno sm lahko na trebuhu, pa oba boka sta v redu
glede spanja na hrbtu, pa se mi zdi da itak čutiš, ko ni več dobro spat tko, zdaj so še premali, potem pa naj bi na neko žilo pritiskali in se slabo počutiš.

uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 1432
8.1.2010 19:26:34   
bridget3
Bubika user posted image tudi moji modrci so zdaj glih fajn polni user posted image bom pa verjetno v kratkem kupila kakšnega večjega ... torej nekatere ne kupujete zdaj modrcov za dojenje, ampak navadne modrce, le da malce večje?
No, potem pa tudi jaz lahko še počakam s tistimi za dojenje ... Nažalost kar gledam na cene vsega, ker trenutno finance niso v rožnatem stanju user posted image

Selitev: tudi mi2 se bova selila in me to prav nervira - jaz komaj čakam, da lahko greva v najino stanovanje in razpakirava vse zadeve na svoje mesto ... najhuje je, da zdaj ne morem kaj dosti pomagati, ker se v stanovanju delajo ploščice, veliko se praši ... Zato komaj čakam, da bo vse že fino pripravljeno, da lahko omare polnim user posted image ampak žal tega še kak mesec, dva ne bo ...

Kile: sem v 17t pa imam nekje +3 ali +4 kg ... in se ne sekiram preveč ... zdaj sem noseča in mi nima noben kaj za prigovarjat user posted image sekirali se bomo potem, ko bo treba dol spravljat user posted image

Ledeni pozdravček.

(odgovor članu strelka81)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
8.1.2010 19:30:41   
krtkova
midva sva šla pa z mojim na čudovit romanični sprehod po tej zimski idili. user posted image

zdej pa doma na toplem in vam vsem pošiljam en pozdravček, ker itak nimam kej napisat; kolk kg plusa mam, že veste, modrc sem že pred 2 meseceme zamenjala, da spim slabo, tud že veste, ...matr, kaj naj vam sploh še povem.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
8.1.2010 21:09:49   
mkbk
mkbk pa upa da bo šla jutr v Trst, samo zdej še sama seb ne verjame več, ker se mi zdi, da nas bo zamedl...!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image

pismo, modrci...ene ste pa ornk preskočile cifre, pri men pa ni kake bistvene razlike, malenkost so bolj okrogle.

kile... trenutno pazim na kile, mam pa enih 3+ na par podlage, jasno

spanje..večji problem je ta že rojeni in ne ta še nerojeni, zaenkrat

telovadba, pilates... kar kul

brcamo pa tud že veselo user posted image user posted image

krtkova sam da mi nis prmrznla, aja, saj te je dragi greluser posted image

krema..jaz iamm od Collistarja eno, pa od Chiccota sem za novo leto dobila in ju malo menjavam

meymey kakšno službo pa imaš, da moraš tolko skakat naokoli? (sej ti nitreba odgovort - jaz sem pač sam po babje firbčna). kul za selitev!

grem se crklajt k svojem...upam, da mi bo kakšen fajn film naštimal

Aja, pa še to se moram pohvalt, danes sem nardila za kosilo/večerjo po enem receptu eggplat parmisan, pa mi je clo ratal, packarla sem pa dve ure...halo!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
8.1.2010 22:23:22   
tukaj

No tudi jaz ne hodim na nabeno organizirano telovadbo - drugače pa se trduim, da grem čimpogosteje s psom na sprehod in naredim tu in tam kakšno vajo.

Bubika26 - vaje iz katere knjige delaš? Ali ima katera od vas kakšen pameten nasvet literature z vajami za user posted image ?

Lep večer želim vsem in bodimo vesele, da se sedaj lahko stiskamo pred TV-jem, zunaj pa tako lepo sneži.

Nočko

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
9.1.2010 8:09:29   
misar
dobro jutro

kavica??user posted image

danes sem delovna, upam, da bo sploh kakšna stranka, mamo kar mrtvo obdobje zdaj pozimi.

lahko mal pokomentiram?

kile...sem na 4+ v 17. tednu, moram pa mal na prehrano pogledat po vseh teh prežrtih praznikihuser posted image user posted image

modrci pokajo po šivih, moram mal sčekirat une iz prve nosečnosti, čeprav so fejst zdelani, ker sem jih nosila tudi po porodu. namreč nisem prenašala unih nikakvih za dojenje. aja dojila sem pa celih 14. mesecev user posted image

spanje... kot je napisala mkbk...več nespanja mi povzroča moja princeska, bi prav fino spala, če ne bi bilo motenj. aja spanje na boku, trebuhu, hrbtu... ne se obremenjevat s tem. tam do 6., 7. meseca lahko spiš tako kot ti paše, ker plod še nikamor ne pritiska...to mi je rekla moja G. jaz se nisem v 1. nosečnosti nič obremenjevala s tem, sem spala točno tako, kot mi je pasalo, mislim, da predvsem na desnem boku, pa je bilo vse čisto ok.

brcike...ja včeraj sem prvič začutila tisto znano ščegetanje, ko lahko rečem, da je to zares to. en tak občutek, kot da bi me eden od znotraj popraskal user posted image , takoj mi je kapnilo, da je to točno tako kot 1. v prvi nosečnosti sem tako ščegetanje prvič začutila v 21. tednu, tako, da punce ne se sekirat

mazanje s kremo...sem mal faulasta okoli tega, se namažem tu in tam, pa še to z navadnim mlekom za telo. v prvo sem uporabljala Eucerinovo olje. Nisem dobila nobene strije po trebuhu, pa ne vem, če zaradi mazanja. sem dobila pa po eni dve strijci na vsaki joškiuser posted image , tako, da mažite vse predele, ki se širijo: prsi, trebuh, okoli bokov, rit, stegna

evo to je to, pa moram se pohvalit, da mi je moja princeska danes navsezgodaj polepšala dan, ko mi je še napol v snu rekla, da me ima rada user posted image user posted image user posted image , kar stopila sem se, takoj pozabiš na neprespano noč user posted image

lep dan vsem junijčicam

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
9.1.2010 12:19:49   
gajka
Živjo!

modrci - eh, mogoče so košarice malo bolj polne, drugače pa je pribl. enaka velikost. Saj je bilo prvič tudi tako. Tisti modrci za dojenje so tudi meni user posted image , sploh ker sem se navadila, da vedno nosim take podložene modrce s kostjo (ne vem, če veste, kakšne mislim, košarice so oblikovane, ampak nimajo nobenih dodatkov za povečanje jošk), ti modrci za dojenje pa so vsi en tanek bombažen bohpomagej! Bom preživela nekak, ko bo treba... user posted image

krema
- prvič sem uporabljala Eucerinovo olje proti strijam, na trebuhu nisem pridelala nobene. Zdaj sem tudi jaz faulasta in se nič ne mažem. Sem pa prvo rundo pridelala dva super sončka - totalno strijaste joške. user posted image Ampak ca. 1,5 leta po porodu so vsaj prišle skoraj v normalno stanje, ker med dojenjem in po koncu dojenja (tudi pri nas je to trajalo 1 leto) sem imela dve povešeni vrečki, za zjokat!

spanje - hja, vztrajam na trebuhu, čeprav trebuh že malo žuli, ker mene na boku začnejo tako kolki bolet, da je za znoret. Imam blazino za dojenje, ki je menda tudi prav fina za spanje v času nosečnosti, ampak je še nisem izvlekla iz omare. Bom že enkrat, ko spanje na trebuhu ne bo več prišlo v poštev. Sicer pa imamo tudi pri nas drug problem pri spanju (kot pri misar in mkbk) - enega palčka, ki je ta teden vstajal še orng pred kurami (malo čez 4. uro zjutraj user posted image ).

kile - zaenkrat menda samo +0.5 kg! user posted image Sem bila ta teden urgentno pri G (rozast izcedek, najbrž zaradi vnetja, dobila neke antibiotik svečke), pa so me zvagali in sem bila prav presenečena nad tako malim prirastkom teže.

telovadba - ja pridne ste, ni kaj! user posted image Jaz samo iščem 1001 izgovor, zakaj ne... Pa dolgo časa sem imela izgovor, da v našem koncu ni nobene vadbe za user posted image , potem sem pa plakat v ZD zagledala, zdaj pa si izmišljam nove in nove izgovore... user posted image A je katera kandidatka za telovadbo v Velenju (mogoče bi me družba premamila)?

misar - kako lepo od tvoje pupike, da ti takole polepša dan! user posted image Naš mulček (te dni bo imel leto in pol) še štrajka z govorjenjem, samo kaže nam in čeblja neko svojo marsovščino.

Btw, ta teden sem urejala zadeve glede moje firme (dala vlogo na Ajpes in olajšala svoj račun za 7500€ user posted image ). Ja, kocka je padla, zdaj samo upam na najboljše! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.1.2010 12:21:40 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
9.1.2010 18:02:51   
bridget3
Kako pa je kaj vaše razpoloženje?

Ugotavljam, da imam pogosto trenutke v dnevu, ko sem precej čustveno "na tleh" ... nekako žalostna, počutim se osamljeno (čeprav mislim, da nimam tehtnih razlogov za tak občutek) ... Lahko "krivim" hormone? user posted image

Drugače se s partnerjem pogovarjava o bebici, veselim se dojenčka ... ampak te občasne žalostni mi niso prijetne user posted image
Tolažim se, da bo bolje, ko se preseliva na svoje ...

Pozdravček vsem.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
9.1.2010 19:19:17   
krtkova
Hoj, bejbe!!

Mkbk - nism zmrznila, me je pa zamedlo in mi je moj dragi dons avto skidal. Ponavadi si ga sama, letos pa ne smem.user posted image  Potem pa sm šla s prijateljico na babji dan; Emporium, City park, Mercator. Skratka shopping. Najprej sva morali preživeti nesplužene ceste (samo obvoznica je bila OK), potem se pa spopasti s hudo gnečo po trgovinah. Sem bila zihr, da bova bolj sami, pa sem se pošteno zmotila. Kolk ljudi!! Noro. Predvsem Hrvtov je bilo veliko. Da se jim ljubi v tem vremenu okol vozit.

No, jaz nism skor nič kupila, ker na navadnih oddelkih nimajo jasno hlač zame, puloverjev pa nimajo nobenih pametnih. user posted image Tko, da sm prišla domov le z ogromno Ikeino vrečo hrane. user posted image  Moja prijateljica je bila bolj uspešna.user posted image

Sem pa ugotovila, da se mi kr malo pozna ta nosečnost. Cel dan sprehajanje po trgovinah, čakanje pred garderobami, potem še doma nekaj dela (pospravila jelko,...- še dobro, da imam totalno pridnega user posted image , ki me je odrešil večine gospodinjskih del)...na koncu me je kar pošteno bolel križ. Kaj bo šele v kasnejših mesecih.user posted image

Mkbk - imaš kaj muskelfibra? jaz ga mam mal v stegnih. Si videla, da je uvajalna ura v torek ob 5h? Jaz bom verjetno šla.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
10.1.2010 10:13:43   
gajka
Evo, tokrat jaz kuham user posted imageuser posted image
Midva s tamalim se ravno odpravljama ven enega velikega snežaka naredit, user posted image bo pa po bajti posesal, pa na zadnji strani TV omarice mora eno luknjo zvrtat za kable od feršterkarije. Mi je fajn, kajne? user posted image
Uživajte v snegu in soncu!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
10.1.2010 15:08:57   
meymey
Helo!
Prva faza selitve se približuje koncu. Stanovanje je opremljeno in očiščeno.

Ta teden začnemo z veliko selitvijo narodov. kako se meni ne daaaa user posted image . Pa še za akvarij moram najdit plac... sem ga dobila predlani za RD pa še zdaj ni rib not... zadnje pol leta je izgovor selitev. Zdaj mi jih bo pa zmanjkalo user posted image .

Drugače pa nič novega. Vse po starem.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
10.1.2010 15:12:59   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: meymey
Pa še za akvarij moram najdit plac... sem ga dobila predlani za RD pa še zdaj ni rib not...

Ne mi rečt, da maš doma že leto dni prazen akvarij???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
10.1.2010 15:17:20   
meymey
Sej ti nisem rekla, sem ti napisala! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
10.1.2010 16:38:17   
bim*bam
lep pozdrav.jaz se vam zdaj komaj pridružujem.moj PDP je 13.6. in ju3 se s strahom odpravljam na AC.ima katera izkušnje s tem posegom v mariborski porodnišnici??user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
10.1.2010 17:54:40   
Bubika26
Lep pozdravček vsem!

Ah, ta glavobol pri meni traja že 2 dni! Kr znorela bom!!!user posted image
tukaj-vaje delam iz knjige Izziv poroda, je precej stara, ampak to mi je dala svakinja, vaje niso bog ve kaj, pač tolko malo za sprostitev in razgibavanje. Drugač pa hodim tud na aerobiko, pa še od tam kakšno vajo ponovim...
Misar in gajka sta se tako lepo pohvalili o uspehu dojenja, da vaju občudujem. To je moja prva nosečnost in me kr malo skrbi, kako bo vse to steklo, ker vem, da samo od sebe ziher ne bo in se je treba kar zavzet za uspeh pri dojenju. A bo to držalo? Kako je kaj potekalo pri vama? So bili napori, kakšni zapleti? No, pa ostale mamice tudi kaj napišite o dojenju...

Pozdravljena bim bam!

Evo, tak, zdaj pa grem malo počivat in popit čajeka. Lepo bodite...

(odgovor članu bim*bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
10.1.2010 17:55:49   
Bubika26
Ah, še nekaj kaj pa Keglove vaje?! A ste pridne?

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
10.1.2010 19:33:34   
Bušika.
Živjo vsem!

Kako ste pridne s pisanjem... jaz pa samo spremljam vaš čvek.

Jaz se tudi ne redim preveč. Me je blo pošteno strah kako bo z napadi nažiranja v nosečnost, pa se na srečo še niso pojavili. Pripalala sem si približno +3 kg.

Kakšne debate s temi modrci! user posted image Moji so tudi malo tesni. Že več kot en mesec razmišljam o tistih za dojenje..... ampak so res user posted image Še stare mame bi se jim uprle. Pomoje bom kar športne mal večje kupila...

Tud s strijami imam že probleme user posted image . Imam zelo tanko in občutljivo kožo in sem jih precej dobila že ob koncu pubertete, ko sem se malo zredila. Zdaj pa se mi delajo po joških, kljub temu da se vsaj 1× na dan namažem user posted image .

Imamo pa tudi dobre novice. Imava že voziček! Quinny freestyle. Vsaj to. Je bla cela norišnica okrog teh vozkov user posted image .

Včeraj sva bila v kinu... in bebici je šlo nekaj tok na živce, da je imel pravo uro akrobatike. Mož je prvič začutil brcike, ko je dal roke na trebuh user posted image . Do včeraj sem jih samo jaz čutila.

Zdaj pa čakamo 25. januar, ko imamo morfologijo. Komaj čakava, da spet vidiva svoje dete. Da nama ne bo treba se zadovoljit samo s poslušanjem srčka preko angel-sounda.

lp

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
10.1.2010 19:38:32   
Bušika.
PS: A je katera od vas že kaj razmišljala o shranjevanju matičnih celic?

Jaz sem gledala cene in pride za 20-25 let shranjevanja cca 2.000 €, torej 100 € na leto.

(odgovor članu Bušika.)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
10.1.2010 21:30:25   
bridget3
Bim bam: Oprosti, ampak nimam izkušenj. Upam, da ti kmalu katera odgovori.

Glede Keglovih vaj user posted image jaz jih delam, ko se spomnim - žal ne tako pogosto user posted image pozabim...
Drugače pa jih delam vsaj 1x tedensko na aerobiki za nosečnice - pa kdaj v avtu, ko se peljem kot sovoznica in nimam kaj za početi user posted image in ko kje preberem (kot zdaj na forumu) avtomatsko začnem stiskat svojo lulo user posted image

Lp.

(odgovor članu bim*bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.