Bam Bam
|
Joj, kako ste vse pridne s to telovadbo. Jaz se poleg sprehodov čisto nič ne rekreiram. Ampak, tako kot je že Maxica rekla, se tudi jaz pošteno natelovadim z 12-kilskim sinkom, ki poskrbi za moj fitnes, aerobiko, jogo in pilates :) No, vse pohvale vam, ki se vključujete v te organizirane vadbe! Bravo mamice! Glede šopinga... moj namen je čez zimo še pregurati s cunjami iz prejšnje nosečnosti, na pomlad/poletje pa si bom privščila kakšen nov kos oblačila. Ker se mi zdi škoda denarja, da bi si nabavila zimsko, pomladno in poletno kolekcijo nosečniških cotk. Jah, na sebi najlažje škrtarim :)) FB - a ste se vse v tisto skupino junijk prijavile? Jaz kar nekako želim ostati še anonimna pri teh stvareh. Se mi zdi, da imajo "moji prijatelji" oz. "ostala raja", kar čudne pomisleke glede teh virtualnih prijateljstev. Tako da meni RR čist zadostuje za to, da delim te svoje nosečniške izkušnje. Zato upam, da mi ne boste vse tja pobegnile :) Brcike - pri nas so že kar konkretne ja, ampak pri drugrodkah je značilno, da se pojavijo prej. Tako da ostale kar mirno in brez skrbi počakajte na te naše razgrajače. Proti koncu boste imele še dovolj brc v rebra in tiščanja na mehur :) :P Aha, še mkbk... glede bolečin v križu... se pridružujem klubu. Mene po celi hrbtenici trga kot pri norcih. Paše mi, če se rastegnem malo na tisti telovadni žogi in kar slišim, kako mi vretenca pokajo. Sicer pa tudi jaz vse te težave predpisujem predvsem tistim 12 kg :) Pravijo pa, da pomaga, če te mož zmasira :) Ne bi vedla, ker mojga tako težko naluštam, da me gnete od zadaj :):):)
|