|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
6.1.2010 14:20:12   
mkbk
krtkova...o vid, vidi, a pol bo fantek?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
6.1.2010 14:30:38   
Kety
Krtkova, šla bi z vama na Fužine, prej sem hodila na navaden pilates, pa mi je zdej G rekla, da to ni dovolj, za to kar jaz rabim. Da rabim prav tako vadbo, ki jo vodijo v ZDuser posted image . Kje pa je tanergija?

Dejta mi sporočit za Fužine, prav??THX

Pregled: morfologija 26.1.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
6.1.2010 14:38:26   
krtkova
misar - si že moja prjatlca!! user posted image

mkbk - ej, tud če bom mela punčko, ne bo vsa v roza!!!

kety - za fužine: predvidoma v ponedeljek gremo. Mislim, da je 18.45.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
6.1.2010 14:41:11   
markle
vidim, da se menite za Fužine....jaz sem mislila, začeti takoj po novem letu...pa upam, da bom res...

sem se pozanimala:

ponedeljek in sreda    19.15

torek in četrtek   13.45

upam, da mi bo ratalo že danes....user posted image  če ne bom spet predolgo v službi...user posted image

zanima me ali je katera že bila???

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
6.1.2010 14:46:14   
Kety
Jaz nimam pojma kje je to, mi bo moral še možek razložit. Jaz sem drugače iz Zelene Jame - Moste. Torej nas je že kar nekaj kandidatk...krtkova, mkbk, markle. Kateri termin je to potem. Tisti, ki ga je Markle napisala??

(odgovor članu markle)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
6.1.2010 14:57:35   
tina2806
hej,
redno prebiram, oglašam se pa nič kaj. ampak sem se zdaj opogumila user posted image  
najprej malo več mojih podatkov za seznamček: PDP 28.6., 1.user posted image , 27 let, iz Lj

navdušile ste me pa za telovadbo, ker zadnje čase samo gnijem doma, tako da se vam pridružim u Fužinah u ponedeljek! še vprašanje za tiste ki poznate: a se je treba prej kaj napovedat/naročit al lahko kar uletim?

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
6.1.2010 14:58:14   
tina2806
aja še to: morfologijo mam pa 16.2. komi čakam...

(odgovor članu tina2806)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
6.1.2010 15:39:42   
krtkova
tina2806 (mimogrede - dobrodošla!!) in ostale glede telovadbe v Fužinah - informacije, ki sva jih dobile z mkbk na srečanju ljubljanskih nosečnic so bile naslednje; ta telovadba je totalno zasedena in te ne sprejmejo. Če pa se menda kr tam pojaviš, te pa glih ven ne vržejo. Zdej, če nas bo 10 tja uletelo, nimam pojma, kaj bodo naredili. user posted image  Delale se bomo skrajno neumno in bomo tam že kakšno minuto prej. OK???

Vse tiste, ki bi šle v ponedeljek, se bomo zmenile nekje, ker nekatere ne veste, kje to je. Jaz vem samo to, kje ZD je, več pa ne.

Mogoče pa jih prepričamo, da za nas junijčice naredijo posebno skupino. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu tina2806)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
6.1.2010 15:51:37   
krtkova
ZD Fužine - klicala sem sestro, ki vodi telovadbo in najavila naš prihod. Omenila sem , da nas bo okoli 5 (jo je že ob tem rahlo stisnilo, ker pravi, da je kar gneča). Morate biti zdrave, s seboj pa imejte:
- športno obutev (superge)
- ležalko
- brisačo
- športno oblačilo
- vodo

In tako gremo v ponedeljek ob 19.15:

- krtkova
- mkbk
- meymey
- tina2806
- markle
- Kety

(Ups to je že več kot, a kaj čmo).

V ponedeljek se zmenimo kje se dobimo.user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 6.1.2010 15:52:44 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
6.1.2010 19:47:17   
markle
user posted image user posted image user posted image

ponedeljek ob 19.15

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
6.1.2010 19:47:35   
tina2806
jupiii... krtkova carica si! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
6.1.2010 20:07:31   
majkl
Ajoj nosečke...jst bi tut telovadbo v Fužina-čist vse ženske so mi priporočale, da je to ''the best vadba za nosečke in town''.
Bom probala jutr poklicat, pa vprašat sestro, če sprejmejo še eno. Sam baje da je res taka gužva. Ne vem zakaj ne naredijo več terminov, če vidijo, da je tak naval.

Barbi:danes mi ni zneslo it na telovadbo pogledat v Sunny-ja, ker sem ne dolgo nazaj pršla šele iz službe. Madona dolge so tele skor celodnevne. Se vidi, da se je začelo novo leto-en kup obdelav, bilanc, popravlanj napak za nazaj, sestankov...

A kera že razmišlja približno kdaj bo že doma na zasluženi porodniški (predvsem tiste, ki ste v službah)?

lp

(odgovor članu tina2806)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
6.1.2010 20:17:19   
bcljka
maja - sej tud men se ne bi dal it, k sm bolj lenarlala popoldne... itak sm bla na faksu na aerobiki... ugotovlam da se mi v tem vremenu čist nč ne da!! user posted image

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
6.1.2010 20:27:43   
innes4
Čer user posted image

Za na seznamček- morfologija 29.1.

Da se mal pohvalm. Dons sem bla tko pridna, sem cel dopoldan hodila po mestu, peš user posted image . To pri men ponavad ni v navadi, ker sem bolj lene sorte user posted image , ampak morm pa priznat, da mi je ful pasalo. Pa še tko super je, ker je sneg in je tok fajn zvok pod nogami, ko hodiš user posted image . Tko, da bom dons ziher fajn spala.

Brcike, zmer bolj nekaj čutm v trebuščku in sicer vem, da so to brcike, ampak potem mi pa kdaj vmes še mal zakrul, alpa kkšn podobn občutek, tko da zaenkrat še ne znam za vsak občutk v trebuščku določt kaj je, a brcike, al želodček. Ampak tut to pride, kmal upam, ker bom v petek že polnih 19.tednov user posted image hitr gre, hitr user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
6.1.2010 20:45:52   
majkl
za na seznamček...tut jst mam morfologijo 29.01.

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
6.1.2010 22:13:50   
annie
Hello!

Sem imela danes pregled...je bilo spet fajn srčka slišat, user posted image 10.2. pa imam morfologijo...komaj čakam. Tega pregleda sem se v 1.user posted image najbolj veselila, sedaj pa še toliko bolj, ker imam super G in mi je takrat res zelo lepo vse pokazala in obrazložila in upam, da bo tokrat enako.

Sem še hodila malo po razprodajah in nič kaj zase našla. Sem mislila, da bom mogoče naletela na znižana nosečniška oblačila, pa nič pametnega user posted image Edino za sina sem nekaj kupila, to pa itak skoraj vedno, ker zame se mi zdi "škoda" denarja user posted image

Brcike jaz še ne čutim, vsak dan čekiram, če bo kaj, pa se mi samo črevesje premika user posted image Sicer pa sem v 15t, tako, da je res še prezgodaj.

< Sporočilo je popravil annie -- 6.1.2010 22:14:23 >

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
6.1.2010 22:48:50   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: majkl

A kera že razmišlja približno kdaj bo že doma na zasluženi porodniški (predvsem tiste, ki ste v službah)?

Jaz že pridno odštevam.user posted image  Nameravam izkoristiti še ves letošnji dopust, tako da malo pred koncem marca se poberem iz službe. Komaj čakam. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
6.1.2010 22:49:16   
Maxica
Jaz imam morfologijo 2.2.2010.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
7.1.2010 8:11:41   
krtkova
Jutro!!

Majkl - ti se nam kr pridruži, sej ven nas pa res ne morejo vržt. user posted image  Se bomo v ponedeljek dogovorile kje se dobimo vse, ki ne veste, kje je ZD. Lahko pa tud vtipkate v TIS in ga najdete in se dobimo pred vhodom (bi dala jaz link, pa žal ne znam user posted image ).

Včeri sm šla v kino gledat Sherlocka Holmesa - če se imate količkaj rade, ne hodte tega gledat! Kakšna neumnost.user posted image

Mkbk - se danes vidiva na pilatesu?? user posted image  Se že veselim.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
7.1.2010 8:25:46   
misar
ooo dobro jutro...sem spet prva??user posted image
kavica???user posted image

evo sem že v borbenem položaju na delovnem mestu, sam dela ni nobenega. no eno poročilo za leto 2010 moram napisat, pa se mi ne daaaaaaaaaaa user posted image  bo že

danes nas je pa pošteno zasnežilo, popoldan grem ziher s tamalo mal skakat po snegu user posted image user posted image

aja včeraj sem pa pozabila povedat, da sem v torek po pregledu šla mal v šoping z mojo drago mamico in sva kupili eno fensi šmensi torbico, ene super nosečniške hlače za 21€ (znižane s 54€) in eno majčko za zraven za 25€ (znižano z 48€), oboje od Premam firme- sam kdo je dal prej 48 eur za eno majčkouser posted image user posted image ...danes že veselo nosim te hlače. je pa fajn, če imaš majhno konfekcijsko številko, ker te ne grejo v prodajo in so verjetno zato znižaneuser posted image . no saj pol sem šla še mal sčekirat cene v našem celjskem H&M, da niti ne govorim, da se nič ne dobi izpod 50€ user posted image user posted image user posted image . aja sem pa v Takkotu dobila eno fajn majčko za 5.9€, bombažna,je malo daljša (ni pa tunika), glih za na kake kavbojke, pa se mi je tam ni dalo pomerit,doma pa sem ugotovila, da je super zdaj moram pa še nujno po kakšno v drugi barvi, bo fajn za kombinirat večplastno.

bodisi dovolj o temuser posted image

grem še kaj naredit..javljanje mogoče kasneje

< Sporočilo je popravil misar -- 7.1.2010 8:27:34 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
7.1.2010 8:41:21   
Maxica
Krtkova, jaz tudi ne vidim tvojega albuma.

Aja, na FB sem jaz tudi, kako se že imenuje naša skupina, da se vključim? user posted image

Misar, o super, fajn nakup si naredila. Jaz sem sicer še v starih oblačilih, sem pa ene nove hlače nabavila prek interneta, pa mi itak še vse dol leze.user posted image  So bile pa tudi okrog 45€.

Pridne telovadke, še namesto nas se malo pretegnite. Jaz telovadim s svojima otrokoma, celo popoldne, naj bo dovolj.user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
7.1.2010 8:59:20   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Krtkova, jaz tudi ne vidim tvojega albuma.

Potrdi najino prijateljstvo, pa boš lahko.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
7.1.2010 9:04:23   
misar
aja sem se pa pozabila prej pohvalit, da sem bila včeraj celo user posted image  pol ure na orbitreku, in sem potem še kakšnih 15 minutk delala različne vaje.

ugotovila sem, da sem totalno v slabi kondiciji, ko kak penzionist. ne morem verjet, kakšna gniloba semuser posted image . že dve leti nisem kontinuirano migala, se pravi od konca prejšnje nosečnosti, ko sem redno hodila na nosečniško telovadbo. pred tem sem bila pa itak ful aktivna.

res se moram v red spravit...kot bi rekel Nodi: Ja bom ja bom ja bom user posted image user posted image user posted image user posted image  (ja zdaj skoz Nodija gledamo user posted image )

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
7.1.2010 9:37:56   
meymey
Uf, kaki video-literarni poslastki...

A misliš da bom lah jaz mojega prepričala, da bo z mano gledal vse sezone Frendsov in Southparka. Tudi Futurame se ne branim user posted image .

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
7.1.2010 9:39:04   
tinci1
Jutro!

Kako ste pridne vse na telovadbi. Meni se pa tako ne da spravit. Največji problem mi je, da v bližini ni nobene take telovadbe. Najmanj se mi pa da potem ko sem že nekrat doma spet spraviti v Lj. Tako da vas prav občudujem. Bom pa doma malo več migala pa bo. Saj v bistvu v prvi nosečnosti tudi nisem neki ful se rekreirala pa je bilo ok.

Porodniška - sem ravno študirala ta teden en dan da se bom z lahkoto spet navadila na to da bom z malčkom doma eno leto. Ne vem pa še kdaj bom šla. Načeloma se mi porodniška začne okrog 20. maja ampak bom imela še skoraj cel dopust. Moram v službi povprašat če mi ga bodo plačali. Če pa ne potem bom pa že sredi aprila doma. Bom vidla kaj mi bo šefica rekla.

Šoping - jaz bi tudi morala kaj it pa se mi v tem vremenu kar ne da spraviti od doma. Kakšne hlače bi še rabila, pa kakšen malo daljši pulovarček. Joj pa te cunje :)

Šibam na eno user posted image , pa malo stanovanje dati v red, potem bo pa verjetno že kmalu sreviser za pralni stroj tukaj. Vedno ko dam prat imamo poplavo v kopalnici - ampak imamo pa zelo čisto kopalnico user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.