Honey26
|
dojenje: glede na to, da je to moja 1 in še nimam izkušenj :), si niti ne znam predstavljati kako naj bi to "izgledalo" oz. "občutila", upam da bo vse dobro in da bo šlo, ne delam pa že nekih planov v naprej. Enim gre super in nič ne boli, ene boli ko šus (prijateljica ima en mesec staro dete in pravi da jo tako noro boli...), druge sploh ne morejo (ni mleka)... moja mami je mene in brata dojila bp, tazadnjega (3) pa ni mogla, pa je tud ob umetnem mleku čist lepo gor zrastla :) preveč možnih scnarijev, grem na "kar bo pa bo", v želji da bom lahko bp dojila. kile: ja, morm tud to, izkašljat, ker štartam že z visoko težo, se ne smem preveč zredit. jasno. in do sedaj je kar šlo, (od prvega pregleda pa do zadnjega 3 mes) nič gor oz. Sedaj pa v tem prelepem prazničnem mesecu (2 tedna) 3 kg gor... g me bo spet nadirala :( (me je že v naprej prprvala da se morm pazit, in na drugem pregledu najprej vprašala če sm že kej shujšala). pa sej bom zdej res pazla. res. pa migat bom tud začela. častna (to je monolog za mojo motivacijo :) modrc: eh, meni pa nič kej očitno ne rastejo, na začetku so še nekaj, zdaj se mi pa zdi da se je ustavilo... , škoda, ker imam med A in B in sem se veselila malo bolj polnega oprsja... razpoloženje: niha ko šus, mal me zdeluje služba, malo faks, predvsem pa birokracija (neverjetno kako se ti zasuče vse po 26 letu ob statusu študenta, več visim po običan in uradih kot na faksu :), ob enem pa sem vesela kaj me čaka, pa me mal strah vmes rata, pa jokam ko vidim cmoke (ja cmoki me spravijo v raznežen jok, tisti za pojest da ne bo pomote, pečjakovi, jagodni. :) ne vem zakaj... ah, pa saj bo. kot zanimivost, tole je filmčk (dokumentarec) zanositev- nosečnost - pa mal poroda :), men se tako dopade (celotna serija v bistvu) da ga znam že skor na pamet.... aja pa nč se bat ko bo hotu da neki inštalirate, daš cansle, potem pa ok (in ne boste nč naložile, stran je varna, gledam preko tega linka že dobro leto, pa se ni nič sesulo :) http://quicksilverscreen.com/watch?video=37109
|