|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJČICE 2010
17.5.2010 9:47:26   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Bcljka, čestitke za prvo obletnico poroke, upam, da sta jo lepo praznovala. Si pa tolk eno simpatično bitjece, veš. user posted image

ooooooooooo, hvala!!! user posted image

zapestnica
- jst bom mela za začetek na isto varjanto, sam da je kao za svetovno v Jaru narjena (uradna navijaška zapestnica)... pol bom vidla če se bom česa druzga domisnla... http://www.facebook.com/pages/SLOVENIJA-SVETOVNO-PRVENSTVO-2010-Uradna-navijaska-zapestnica/117102628312897?ref=mf

drgač pa, preživela sva prvo obletnico in je blo prou luštn... nasledn let bo pa še bolj... z vozičkom user posted image dežval pa res ni, tko k lani... čeprou priznam, lani je blo več sonca in kr ene 10 stopinj več... user posted image

se mi pa ni uspel naspat ker sm mela že ob 7:00 faks user posted image user posted image user posted image in sm lih začela ugotavlat da mi na polno mori!!! user posted image no sej pr tem predmetu mam nasledn pondelk izpit... tko da sam še nalsledn pondelk vstanem tok zgodi (če nrdim potem seveda) user posted image

sicer grem pa danes končno na CSD! user posted image upam da mam papirje prou izpolnjene in da bo šlo zlo nahitr... bomo vidl, se pustim presenett...user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
17.5.2010 10:05:51   
čeb Maja
Jutro,
tolk da vas še jaz pozdravim. Sem do zdele spala - imam novo taktiko - spat grem pozno (tam okoli 1ih) zmatrana in spim ko bubika do 8ih sigurno. Zvečer pred tv-jem likam in kr zdržim. če se pa uležem pa itak zaspim v 3eh minutah user posted image .

Ta vikend sem se končno lotila pranja pa likanja - tko da tetra planičke na tretino v omari, gazice tudi, posteljnina oprana, zlikana, dekice tudi, ... Edino cunjic se še nisem lotila - to pa danes počas.
Ko likam mi po 15ih minutah tolk trebuh otrdi, da se morm za 10 min usest pa pol spet nazaj in je pravi prosec tole zdej počet user posted image user posted image user posted image
bcljka - čestitam za obletnico!!! user posted image  
Sem prav pogledala vreme včeri zjutri ko sem se zbudila. Če se bova z mojim kdaj poročila evo imava en kandidat za datum - očitno tole z vremenom kr drži. Sicer je tudi danes kr ok.

zapestnica - ful ne maram zapestnic nosit in si bom po moje kr na kakšnem papirčku na nočni omarci križke delala - čeprav sem prepričana (glede na to da je najin prvi) da bom na začetku do sekunde natančno vedla kje sem nazadnje pa kako pa... itak, da bom tolk komplicirala in da si bom vse zapomnila - sem tak ziheraš po karatkterju da je kr too much user posted image user posted image user posted image

mravljinci - a ima kakšna kje kaj mravljinčasto? - mal se čudn sliš user posted image Meni ful prsti na rokah nagajajo zjutraj. Členki me ful bolijo ko hočem v pest stisnit roko. Sej čez dan kr izveni samo zjutri je pa kr tečno. Pa roke sploh ne izgledajo zatečene... niti prsti ne, nič.

Zdej grem pa kavo pit user posted image
Če bo sonček morm na kakšen sprehod ven...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
   RE: Junijčice 2010
17.5.2010 11:01:00   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

še eno uprasanje... ali ta malinov čaj res pomaga kot pravijo ali je to samo takoo...
lari-fari...user posted image kje se pa ga da nabaviti? v lekarni imajo?

no jst ne spadam k vam... ampak vas berem.. jst ga nisem pila, pa sem rodila b.p., nisem se raztrgala,niti šivana nisem bila...se mi zdi da je veliko v glavi..
sem pa slišala da za lažji porod pomaga sivkina krema od justa.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
17.5.2010 11:37:37   
izalina
Se opraavičujem, ker uletavam v vašo temo....

Jana81 kako to misliš, da pomaga. Jaz imam to kremo doma, še zapakirano in me zanima naj bi se uporabljala???? Jaz sivko (etrično olje) uporabim če sem zelo napeta ali se ne morem umiri/sprostit...???Jo uporabljaš med porodom ali kaj?

Lp

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
17.5.2010 12:20:55   
bcljka
čaj - obožujem čaje, tko da ga bom pila... sicer pa tud jst neki ne vrjamem v to da pomaga... probat pa ni greh user posted image za kreme sm pa prelena, tko da to odpade user posted image

CSD - urejeno! user posted image sm bla tm točno pol minute... user posted image sm pršla, se usedla, ji dala papirje in mi reče hvala... pa jo gledam in prbijem ja in kaj zdej... pa ona men, lahko greste user posted image pol sm sam vprašala kdaj nakazujejo, čist tok da sm neki prašala in šla user posted image user posted image user posted image

eno vprašanje... k to pa res ne vem... kako je pa z otroškim dodatkom, kdaj to rihtaš?? pol po porodu k dobiš davčno od otroka al kako?! nimam pojma!

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
17.5.2010 12:46:24   
čeb Maja
otroški dodatek - ja po porodu, ko imaš davčno. Imaš pa časa 90 dni, da ti izplačajo od rojstva do datuma oddaje vloge. Če pa po 90tem dnevu oddaš - dobiš pa od tega datuma naprej, za nazaj pa nič.

čaj - jaz bom ko bo žabonček donošen začela pit, robidovi listi, malinovi listi pa malo cimeta. Moj mami je bolj ''pehta'' za te zadeve in mi je še vsak čaj pomagal - je pa res, da to ne deluje v 5ih dneh, ampak je treba 14 dni po 2 skodelici na dan pol je pa efekt.
Poskusila bom pa če pomaga super.

Krema - kako pomaga, kaj pa delaš z njo, kam user posted image mažeš...

bcljka, joj dobr, da si rekla za csd, midva morva še očetovstvo it zrihtat, prejšnji teden sva pozabila user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
17.5.2010 12:59:30   
dvojčica6
ufa... glede očetovstva - a moraš met s sabo v P potrdilo o očetovstvu?Midva sva ga v sredo urejala, pa nama ni dala nobene kopijeuser posted image user posted image user posted image Tiste k ste to že dale enkrat skoz - kako je s tem??

pa še user posted image user posted image za obletnico bcljka...

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
17.5.2010 13:17:37   
Želvi
Drage bodoče mamice junijčic in junijčkov 2010 user posted image !

Sedaj ste počasi že vse v "nizkem štartu" in v teh dneh verjetno urejate zadnje stvari za vaše sončke. Še kako dobro se spomnim svoje nosečnosti na katero imam prelepe spomine in tudi tega kaj vse sem lansko leto v tem času počela sama - na veliko prala, likala, pospravljala in odštevala dneve do PDP. Zadnja dva tedna sem si vneto želela da bi že prišel ta dan, a kljub temu da sem bila do konca zelo aktivna, je najina princeska Lina  čakala in uživala v mojem trebuščku vse do 15.06.2009 (ki je bil hkrati tudi PDP user posted image ), ko sva jo presrečna dobila v roke. Od rojstva najine sreče user posted image je vsak dan najlepši dan in ga ne bi menjala za nobenega drugega! Kljub temu, da sva se že prej imela vedno lepo, pa je sedaj še toliko lepše, prekrasno, ker imava najinega sončka, ki naju vsak dan znova razveseljuje in nasmeji in skupaj smo res "najboljši team"user posted image . In med tem, ko mi čakamo na samostojne korakce user posted image ter se počasi pripravljamo na "celo torto" in prvo svečko, ve čakate na vaše dneve ko boste v roke dobile svoje sončke user posted image .
Vse tiste, ki ste že mamice to tako ali tako veste, vse ki pa ste prvorodke pa boste to sedaj spoznale - in sicer da ni lepšega trenutka od tega, ko na svet prijoka vajino malo, zdravo bitjece, še čisto nebogljeno in ti ga še vsega krvavega položijo v naročje. In ta trenutek je nepozaben in večen! V tistem trenutku se zaveš, da je ta mala štručka tako majhna, a tebi/vama pa pomeni cel svet!!!
Zato drage mamice, vsaki posebej želim da preostanek nosečnosti preživi kar se da lepo, potem ko bo pa prišel "dan D" pa da bi porod minil brez težav in s čim manj bolečin, zdravega otročka in dobro počutje obeh! Ne poslušajte zgodb oz. predvsem se ne bojte poroda, ker toliko kot je žensk toliko je porodov. Tako kot se razlikujejo nosečnosti, tako se razlikujejo porodi. Jaz vam o svojem ne bom pisala, lahko rečem le da ni bil "šolski primer" user posted image , a res sem v trenutku ko se je rodila Lina na vse pozabila, pa naj bo slišati še tako klišejsko. In vem, da bi čez vse šla še neštetokrat samo da bi jo dobila v roke. V MŠ nam je prekrasna babica Gordana rekla :"na porod mislite tako - devet mesec in še malo ste jih nosile, potem pa boste v enem dnevu vse "oddelale" in še kako je to res user posted image . Po njem pa vas tako ali tako čaka najlepši del - spoznavanje, ljubkovanje in uživanje ob svojih zakladkih in v krogu svoje nove družinice.

Še enkrat vse lepo in nepozabne trenutke sreče želim vsaki posebej user posted image !

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
17.5.2010 13:30:41   
Aninchy
Želvi, tole si pa tko lepo napisala, da sm solzne učke dobila!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Želvi)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
17.5.2010 13:31:02   
nikita*
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

ufa... glede očetovstva - a moraš met s sabo v P potrdilo o očetovstvu?Midva sva ga v sredo urejala, pa nama ni dala nobene kopijeuser posted image user posted image user posted image Tiste k ste to že dale enkrat skoz - kako je s tem??

Midva sva podpisala 4 liste. Dva je obdržala na CSD-ju, dva pa je dala nama. Enega imava midva, enega pa bom dala matičarki, ko bo prišla popisat otroka. Čeprav mi je na CSD-ju dala še telefonsko kam naj pokličem, ko se bo otrok rodil, da sporočim ime, priimek in datum rojstva, da bova zihr dobila rojstni list. Ker se zna zgodit, da bi dobila rojstni list brez očeta.
Sicer tole mi ni najbolj jasnouser posted image user posted image user posted image Glede na to, da bo ona tudi poslala občini priznanje o očetovstvu. Se mi zdi, da kar mal preveč kompllicirajouser posted image .

Drugače sem se jaz imela od četrtka naprej zelo pestro in sem bila psihično čist na tleh. Za nameček sta se pa še tašča in njegova sestra name spravli. Potem sem pa čist ven padla in jima povedala kar jima greuser posted image user posted image . Še dobro da mi moj stoji ob strani.

Drugače pri meni nič novega. user posted image se dogaja v trebuhu, me včasih kar boli.
Zdaj grem kuaht piščanjčji paprikaš s širokimi rezanci, katerim bom dodala veliko sveže zelenjave.  Mnjami user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
17.5.2010 13:34:33   
Aninchy

To pa ful smešno, da nisi dobila. Na CSDju more nardit 4 kopije. 2 ostaneta njim, ena gre tebi in ena partnerju! In u bistvu ni noben kopija, ker morš vsak list lastnoročno podpisat, torej so štirje original izvodi. In moreš ga imet s sabo v P, če hočeš, da je oče napisan na rojstnem listu. Sicer lahko to tud kasneje urejaš, vendar je cel postopek daljši in še ne vem kolk časa se čaka na rojstni list (moja kolegica ima sinčka starega že 6 mesecev, pa še vedno ni dobila novega rojstnega lista, ima sam unga, na kterem je za očeta / ).

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 4536
17.5.2010 14:01:36   
gajka

Čudno, da nisi dobila nobenega izvoda. user posted image Midva sva dobila 2 izvoda za domov (2 so obdržali na CSD) - enega je dobil moj za dokaz, da je podpisal očetovstvo in se jaz strinjam s tem, enega pa kao za v P (tam ga daš, ko pridejo po podatke o otroku, ki jih potem pošljejo na matično). Če tega priznanja očetovstva (ali pa kopije poročnega lista) nimaš s sabo, pač potem naknadno urejaš ime očeta na rojstnem listu, ampak je ta pot bolj zamudna, pa še delo imaš s tem... Prvič je pri nas to prav lepo funkcioniralo in rojstni list je prišel po pošti že nekaj dni po rojstvu (manj kot 1 teden).

Neposredna povezava do sporočila: 4537
17.5.2010 14:07:15   
gajka
Aja, pa pozdravček še od mene! user posted image Včeraj smo se vrnili z dopusta, danes pa se poskušamo spet spravit na stare delovne tire... Eh, tale dopust je čisto prehitro minil, še za aprilsko vreme se nismo kaj dosti sekirali, mali je užival, midva tudi, buba v trebuhu je bila tudi precej aktivna... No, včeraj sem ostala brez telefona (star manj kot 1 leto, pa še vse telefonske so šle v maloro), ga je naš mulo malo pred odhodom zagnal v vodo direkt s pomola in mi potem nedolžno povedal "mami, fon v vodo čof". Ja, saj človek ne ve, a bi se smejal ali jokal... user posted image

meymey
- zakaj za vraga pa še ti v službi strašiš, če si že uradno na porodniški? user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
17.5.2010 14:49:21   
Bonnie_RR
Ja, res smo že počasi v nizkem štartu...user posted image

Midva sva očetovstvo urejala prejšnji teden - dobila sva vsak svoj izvod (eden zame, eden za user posted image ), 2 sta ostala na CSD-ju (originali so to, ja). Izrecno mi je bilo rečeno, da tega ne potrebujem s seboj v P, ker oni to avtomatsko pošljejo naprej (zato 2 izvoda) in ker sva to uredila pred rojstvom, rojstni list v nobenem primeru ne bo brez imena očeta. Tako je bilo v CE prejšnji teden nama razloženo.

mravljinci... Ena izmed redkih stvari, za katero lahko rečem, da me (še) ne muči...

zatekanje... Vsak dan je huje.user posted image V soboto (na poroki) je bilo ful hudo (kljub temu, da, seveda, nisem z ničemer pretiravala) - noge dobesedno nerazpoznavne in predvsem boleče... user posted image user posted image
Mi pa drugače zatekajo skoz, bolj pa proti večeru. Poskušam čim več ležat, hrano solim itak že drugače ful malo, pijem dosti... pa mi kaj veliko ne pomaga. Po izkušnji iz 1. user posted image mi bo najbolj učinkovito pomagal porod...user posted image

spanje... Se zaenkrat ne pritožujem. Kar gre - včasih celo brez obiskov wc-ja.

zapestnica... Js si bom kar na modrcu s kakšno sponko (to sem imela prvič tistih 5 dni, kar sem dojila) ali čim pomagala, če mi bo tokrat usojeno dojiti...

bcljka... Čestitke ob obletnici. user posted image

Nič, se grem malo učit... lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
17.5.2010 14:52:47   
nikcaa
želvi- res...super besedice..... user posted image user posted image  

CSD- midva sva tud dobila potrdilo in je obvezen del opreme ob odhodu v porodnisnico...
tako so nam rekli..to pa velja samo za neporocene pare...

čaj- bom sla nabavit.. mogoce se danes, ko greva z mojim user posted image v koper......

zadnjic sva v lesnini narocila kavc... danes sva bila v Cerknici v trgovini Mega dom in sva za foro uprasala predracun...razlika v ceni...160€ bolj poceni v tej trgovini kot v lesnini...user posted image hallo?...lopoviuser posted image
bova sla pokazat v lesnino ponudbo.. ker majo pousod napisano kao NAJNIZJE CENE... full akcija... ehh...

drugace pa...tako...danes cist u izzyuser posted image sva od jutra mal pohajkovala... sla sva v krsko peljat vodni skuter na servis... pa trgovinice... pol domou na kosilo... zdaj pa počasi spet trgoviniceeuser posted image Yyyaaa...to je zameeee user posted image

smo pa le mal sooooncckkaa tud mi dobiliiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image koncnooooo..............

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
17.5.2010 14:58:53   
gajka
Zapestnica oz. zaponka na modrcu - prvič nisem potrebovala nobene oznake, na kateri strani se je mali nazadnje dojil. Enostavno je bila vedno pač ena malo bolj prazna (od predhodnega obroka), druga pa boleče polna in na otip kot kamen. Ni bilo težko uganit, katera stran je na vrsti! user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
17.5.2010 15:09:55   
dvojčica6
gajka welcome backuser posted image user posted image user posted image

očetovstvo ... nič nisva dobila s sabo... bom js malo stresla tisto ful sitno, vzvišeno delavko k nama je to rihtala! Sem jo izrecno vprašala, če rabim kak izvod za v P, pa mi je rekla, da ne, da samo javim, ko se rodi bebi!!!! GRRR user posted image user posted image user posted image user posted image

nikita*user posted image čimmanj takih dni

Bonnie_RR user posted image user posted image user posted image ja veliko tegob bo rešil porod... se mi pa zdi, da jih nekaj tudi doprinese... moja tašča pa dragi kar mislita, da bom mela čas delat  - ker mamo pisarno doma... pa se mi zdi utopično - sploh ker upam, da bo lepo vreme in da bom z bebitom čimveč na zraku...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
17.5.2010 15:31:02   
nikita*
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

Midva sva očetovstvo urejala prejšnji teden - dobila sva vsak svoj izvod (eden zame, eden za user posted image ), 2 sta ostala na CSD-ju (originali so to, ja). Izrecno mi je bilo rečeno, da tega ne potrebujem s seboj v P, ker oni to avtomatsko pošljejo naprej (zato 2 izvoda) in ker sva to uredila pred rojstvom, rojstni list v nobenem primeru ne bo brez imena očeta. Tako je bilo v CE prejšnji teden nama razloženo.

Zanimivo, da nimajo posvsod enakih pravil, glede na to da smo v isti državi. user posted image Meni je izrecno naročila, da moram poklicat in jih obvestit o rojstvu, da ne bi dobila rojstnega lista brez očeta. Čeprav jim bo ona tudi poslala en podpist. In tudi en izvod moram imeti s sabo v P.  Sem pa zadevo urejala v Lj.

< Sporočilo je popravil nikita* -- 17.5.2010 15:33:21 >

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
17.5.2010 15:42:01   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: nikita*

Zanimivo, da nimajo posvsod enakih pravil, glede na to da smo v isti državi. user posted image Meni je izrecno naročila, da moram poklicat in jih obvestit o rojstvu, da ne bi dobila rojstnega lista brez očeta. Čeprav jim bo ona tudi poslala en podpist. In tudi en izvod moram imeti s sabo v P.  Sem pa zadevo urejala v Lj.

Jaz moram imeti svoj izvod v P, mi pa ni treba nikamor klicat in sporočat imena otroka in datuma rojstva. user posted image Ja, res enotna pravila za tako malo državico...

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
17.5.2010 16:16:02   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: nikita*

Jaz moram imeti svoj izvod v P, mi pa ni treba nikamor klicat in sporočat imena otroka in datuma rojstva. user posted image Ja, res enotna pravila za tako malo državico...

Hehe, no sej to niti malo ni smešno, ampak bolj žalostno. user posted image Vsak drugače. Kr neki. Koliko enih komplikacij...user posted image user posted image user posted image

No sej, smo že (recimo za potrdilo o PDP-ju) in še bomo ugotovile, da je skoraj pri vsaki stvari tako... Žalostno.user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
17.5.2010 16:39:12   
nikita*
No mene pa še nekaj zanima. A ve ste dobile napotnico za rešilcauser posted image user posted image

Meni jo moja G ni dala, ker pravi da če je nujno da te itak mora pridt iskat in da potem zdravnik k te sprejme poda zahtevo po napotnici (al kako se točno reče) naprej.  Aja, pa še to mi je rekla, da če ti voda odteče in si brez popadkov, rešilec ni dolžan pridt po tebe, ker to ni nujna pomoč, če pa imaš popadke bo pa rešilec 1,2,3 prišel po nas. Včash mi res ni nič jasnouser posted image

Me zanima kako je to urejeno v vaših krajih.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
17.5.2010 16:44:41   
Muca83
meymey je danes ob 14:57 rodila 2.885 g težkega in 49 cm velikega fantka Tomija. (mislim, da ne bo jezna, če vam sporočim user posted image )

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
17.5.2010 16:48:46   
Zoja83
POZOR, POZOR!

meymey
sporoča:

"Hello world" je rekel Tomi, ko je 14:57 privekal na svet. S svojimi 2,885 kg in 49 cm se je odločil, da bo presenetil mami in očija tri tedne in pol prej. Vsi smo ok." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se pogovarjala z njo, se vsi počutijo dobro, ob 12. ponoči ji je odtekla voda, rodila z epiduralno v Lj. porodnišnici. Se najbrž jutri vidima, ko grem na ZO, tako da prenesem vse pozdrave user posted image

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
17.5.2010 16:57:11   
milabe
uf tole pa je blo presenečenje!!!!

čestitke meymeyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
17.5.2010 17:25:54   
bcljka
čestitke meymey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

jst sm lih takrat korakala mim porodnega bloka Lj porodnišnice!!! ne morem vrjet!!
ampak me je pa kr mal stisnl k sm tole prebrala... punce, začelo se je zares!!! user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?