Želvi
|
Drage bodoče mamice junijčic in junijčkov 2010 ! Sedaj ste počasi že vse v "nizkem štartu" in v teh dneh verjetno urejate zadnje stvari za vaše sončke. Še kako dobro se spomnim svoje nosečnosti na katero imam prelepe spomine in tudi tega kaj vse sem lansko leto v tem času počela sama - na veliko prala, likala, pospravljala in odštevala dneve do PDP. Zadnja dva tedna sem si vneto želela da bi že prišel ta dan, a kljub temu da sem bila do konca zelo aktivna, je najina princeska Lina čakala in uživala v mojem trebuščku vse do 15.06.2009 (ki je bil hkrati tudi PDP ), ko sva jo presrečna dobila v roke. Od rojstva najine sreče je vsak dan najlepši dan in ga ne bi menjala za nobenega drugega! Kljub temu, da sva se že prej imela vedno lepo, pa je sedaj še toliko lepše, prekrasno, ker imava najinega sončka, ki naju vsak dan znova razveseljuje in nasmeji in skupaj smo res "najboljši team" . In med tem, ko mi čakamo na samostojne korakce ter se počasi pripravljamo na "celo torto" in prvo svečko, ve čakate na vaše dneve ko boste v roke dobile svoje sončke . Vse tiste, ki ste že mamice to tako ali tako veste, vse ki pa ste prvorodke pa boste to sedaj spoznale - in sicer da ni lepšega trenutka od tega, ko na svet prijoka vajino malo, zdravo bitjece, še čisto nebogljeno in ti ga še vsega krvavega položijo v naročje. In ta trenutek je nepozaben in večen! V tistem trenutku se zaveš, da je ta mala štručka tako majhna, a tebi/vama pa pomeni cel svet!!! Zato drage mamice, vsaki posebej želim da preostanek nosečnosti preživi kar se da lepo, potem ko bo pa prišel "dan D" pa da bi porod minil brez težav in s čim manj bolečin, zdravega otročka in dobro počutje obeh! Ne poslušajte zgodb oz. predvsem se ne bojte poroda, ker toliko kot je žensk toliko je porodov. Tako kot se razlikujejo nosečnosti, tako se razlikujejo porodi. Jaz vam o svojem ne bom pisala, lahko rečem le da ni bil "šolski primer" , a res sem v trenutku ko se je rodila Lina na vse pozabila, pa naj bo slišati še tako klišejsko. In vem, da bi čez vse šla še neštetokrat samo da bi jo dobila v roke. V MŠ nam je prekrasna babica Gordana rekla :"na porod mislite tako - devet mesec in še malo ste jih nosile, potem pa boste v enem dnevu vse "oddelale" in še kako je to res . Po njem pa vas tako ali tako čaka najlepši del - spoznavanje, ljubkovanje in uživanje ob svojih zakladkih in v krogu svoje nove družinice. Še enkrat vse lepo in nepozabne trenutke sreče želim vsaki posebej !
|