|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
8.4.2010 19:10:05   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

loh si pa PDP prestavš za par dni prej pa loh prej oddaš... to je moja kolegica lani nrdila... za 1 teden si je prestavla PDP sam zarad CSDja user posted image

Mal težko grem PDP spreminjat v materinski. user posted image Pa pol se mi naj še naredi, da bi tale šjora za spremembo še malo zamujala, bom mogla pa pri njenih manj kot 11 mesecih nazaj v službo... user posted image Pol raje tistih nekaj evrov pustim državi in sem raje čim dlje z njo.
Bom probala tole bolj legalno izpeljat, če bo vendarle šlo. user posted image Pa tudi, če ne bo, bo vseeno zelo čedna porodniška. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.4.2010 19:12:49 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
8.4.2010 19:26:14   
Kiya
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

Tole so nam pa par dni nazaj naredili v P  , morm rečt da so kakšne sestre ful prijazne in ponudijo stvari za katere ne veš a lahko dobiš ali ne 

Klik

A to je odtis tvoje Julije?

Ja user posted image , naša mala nogica user posted image

< Sporočilo je popravil Kiya -- 8.4.2010 19:27:21 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
8.4.2010 20:20:31   
bridget3
Kiya, prelepa mala nogica user posted image Lupčka vaši pupiki, naj pridno raste naprej.

Bonnie, modre roke, tudi jaz bi na tvojem mestu šla naslednjič k dr . Lahko pa ne čakaš na naslednjič in če utegneš, pokličeš sestro in se naročiš kak dan, ko ni gužve preveč in greš na en posvet. Škodilo ne bo.

ŠOLA: mi smo dali ta teden skoz 3 šolske dni user posted image in danes imeli o EA. Zanimivo, kako mali, mini mini kateterček je to user posted image I like it user posted image

Še katera obiskuje šolo v Mb v bolnici?

Lp.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
8.4.2010 21:22:32   
tejalea
Kiya - vidim, da ste dobro, teža še tudi bo! Želim vam, da čimprej minejo tile tedni, ko bosta lahko odšli domov.

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
8.4.2010 21:38:01   
bcljka
kiya - kok lepo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
8.4.2010 22:23:50   
annie
Dober večer še od mene user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bridget3

ŠOLA: mi smo dali ta teden skoz 3 šolske dni user posted image in danes imeli o EA. Zanimivo, kako mali, mini mini kateterček je to user posted image I like it user posted image

Še katera obiskuje šolo v Mb v bolnici?

Lp.

Bridget3, no, jaz sem bila tudi danes na predavanju o EA, celotno MŠ pa ne rabiva obiskovat, ker sva jo že 2,5 leti nazaj. In se boš odločila za EA? Jaz se bom definitivno, potem pa bomo videli, kako bo...je pa bila tale Gostečnikova ali kako se že piše meni prava faca user posted image No, škoda da forum bolj poredko prebiram, ker bi se lahko danes spoznale user posted image ...kje pa si sedela...jaz sem bila čist v prvi vrsti na levi strani.

Drugače pa sem imela včeraj pregled in sedaj končno vemo, da bomo imeli user posted image user posted image Sem po eni strani kar vesela, ker imamo že enga fantolina doma, tako, da bomo imeli par user posted image Je rekla G, da imam kar velik trebuh in je raje naredila UZ, da je preverila količino plodovnice in je na srečo vse bp in sem seveda takoj rekla, da naj še za spol pofirbca, saj se na morfo ni videlo user posted image Naslednji pregled pa imam 5.5.

Kiya, kaka lepa nogica, pa super, da Julija že sama diha, sedaj pa še naj hitro lepo na teži napreduje, da se boste čimprej skupaj doma cartali user posted image user posted image

Pa glede starejšega otroka: je v varstvu pri babici oz. sedaj sem jaz že nekaj časa doma, tako, da ga v primeru opravkov pustim pri babici in tako imamo v planu tudi po porodu, da bo kakšen dan pri babici, kakšen dan pa z mano in dojenčkom...odvisno od situacije. Misliva pa potem dati kar oba otroka skupaj v vrtec. Sedaj to jesen, ga ne bi rada še dala, bi verjetno bilo za njega kar šok in bi si mislil, da sedaj ko imamo dojenčka, pa moram v vrtec, prej pa  mi ni bilo treba hodit in bi lahko bil mogoče zaradi tega bolj ljubosumen...kaj pa vem, pa tudi zaradi bolezni, ki bi jih lahko privlekel domov...nič grem spat, ker sem kar utrujena...pa lahko noč!

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
8.4.2010 23:27:32   
Aninchy
Kiya - luuuuštna mala nogica!user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
9.4.2010 7:30:38   
tukaj
Dobro jutro vsem,

častim eno user posted image .

Včerajšnji pregled je za nami. Mala pikica pridno raste - izvidi pa so tud vsi ok - še vse bakterije smo uspeli uničiti, tako da sem lahko sedaj malo bolj mirna.
No pa še zaradi kg me niso oštevaliuser posted image .

BRIDGET - sem bila včeraj tud jaz na predavanju o epiduralni v mariborski bolnišnici in vsekakor bom uredila vse, da jo lahko dobim, če se bom za njo odločila pa bomo videli na dan D.
Škoda, da se ne poznamo.

Naslednji pregeld je 8.5.2010.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
9.4.2010 7:53:47   
gajka
Dobro jutro!

EA - se niti zanimat ne grem. Je šlo prvič prehitro še za tisto osnovno protibolečinsko sredstvo, ki ga vsaka dobi, mi še tistega niso dali, ker bi prepozno prijelo. Pa če drži to, da je 2. porod še hitrejši, se sploh ne mislim zanimat o EA. Ja, me pa orng zaskrbi, ko se spomnim, da je zadeva kar precej boleča... user posted image Bom pa imela kak "sočen recital", pa bo! user posted image

Starejši otrok - kot sem že povedala, je letos še v domačem varstvu (pri mojih starših), kar bomo nekako prakticirali tudi po porodu. Gre pa jeseni, če bo vse po sreči, v vrtec. Ga ne bomo nič dodatno doma imeli zaradi kakšnega možnega ljubosumja. Od junija do konec avgusta se bo pa menda že navadil, da ni več edinček. user posted image

Kiya - kako pa sploh poteka tole vajino spoznavanje z Julijo? Mislim, a vsak dan gresta k njej, pa kako dolgo sta lahko tam, pa a vama jo dajo ven iz inkubatorja, da se v živo cartate, a pol napumpano mleko tja nosiš...? Pojma nimam, kako te zadeve dejansko tečejo. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.4.2010 7:58:04 >

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
9.4.2010 8:06:48   
dvojčica6
Še jaz naredim en hiter raport, ker mam danes gužvo...

Kiya iiii user posted image se člouk kar razneži... pridne sestre - ful lep spominček!

annie user posted image za user posted image !!!Evo pa lahk že imena zbirate....

gajka - če ti je šlo že v prvo tako hitro, ti v drugo niti do porodnišnice ne bo uspelo pristuser posted image user posted image

EA - noway, vsaj ta prvič ni šans, v drugo pa bomo že vidli,kolko se bom petelinila...user posted image

tukaj - samo tako naprej!user posted image

Mimogrede... sicer mam že pouhn kufer teh vraž o spolu (če sta delala otroke podnevi bo punčka, če ima ženska mozolje bo fant, če brca na desni bo fant, če ženska ni mela orgazma bo punčka pa še pa še...) sam me vseeno zanima, zakaj so mi že trije napovedali, da bo punčka - prvič je omenil en sodelavec od mame (sem bla v 12. tednu in se še nič ni videlo), drugi je rekel, da mam čisto kožo in da bo punčka zato in včerja mi je eden (kar na cesti) omenil, da pa nosim zelo visoko in da to pomeni,d a bo punčka... Haloo... Povejte mi mamice, če kaj res na teh vražah, ker če mam to za poslušat bom raje drugič vprašala za spol, da mi ne bo treba takih nebuloz poslušat... Sej se smejem zraven, da ne boste mislile, da se jezim...samo hecno mi je, kako vsi napovedujejouser posted image user posted image

Pa danes bo spet sončekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
9.4.2010 8:15:14   
misar
dobro jutro

petek je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja me ta delovne se jih še veselimo user posted image

super dan, spetuser posted image

baje, da bo sam še danes lep dan potem pa do srede spet kislouser posted image

sicer pa sem super. edina stvar, ki me je začela matrat je sedenje v službi. to me je matralo tud v prejšnji nosečnosti. proti koncu me začne tako hrbet bolet, da je joj. pa še tamali se začne bunit in me skoz pod rebra brca user posted image
drugače sem pa super truper duperuser posted image

sicer pa delam še točno dva tedna, pol pa dopust. me kar streseuser posted image  kako hitro je šlo. se mi zdi, da je kar malo prehitro. saj ne bi vsega dopusta koristila, če ne bi imela še obveznosti za faks, da jih opravim v maju.

grem še malo čajčkat, pa na krofek, me sodelavec razvajauser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
9.4.2010 8:16:32   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6
gajka - če ti je šlo že v prvo tako hitro, ti v drugo niti do porodnišnice ne bo uspelo prist

Ma ne. Saj meni je najprej pozno popoldan voda odtekla, pa nisem imela nobenih popadkov, pa še normalno dolg in nič zmehčan MV, odprta čisto nič, pa še 2 tedna pred PDP. Pa so me zadržali v P in rekli, da še dolgo nič ne bo, mogoče šele naslednji dan kaj malega, pa da mi bodo zjutraj najbrž dali kak antibiotik, da se tamali ne bi okužil, čez dan pa sprejeli odločitev, a začeti z umetnimi popadki... Mojega so pa domov poslali. Potem pa so se že pred polnočjo začeli popadki, takoj na 5 minut, CTG jih je sicer komaj zaznaval (mi sploh niso verjeli), potem je šlo pa ful hitro in na koncu je moj komaj prišel pravočasno nazaj v P. V porodni sobi sem bila samo kakšno uro, predno je mulček privekal na svet, ker so me še prej poslali počasi na klistir, pa počasi tuširat, ker se nikamor ne mudi...

IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6
Mimogrede... sicer mam že pouhn kufer teh vraž o spolu (če sta delala otroke podnevi bo punčka, če ima ženska mozolje bo fant, če brca na desni bo fant, če ženska ni mela orgazma bo punčka pa še pa še...) sam me vseeno zanima, zakaj so mi že trije napovedali, da bo punčka - prvič je omenil en sodelavec od mame (sem bla v 12. tednu in se še nič ni videlo), drugi je rekel, da mam čisto kožo in da bo punčka zato in včerja mi je eden (kar na cesti) omenil, da pa nosim zelo visoko in da to pomeni,d a bo punčka... Haloo... Povejte mi mamice, če kaj res na teh vražah, ker če mam to za poslušat bom raje drugič vprašala za spol, da mi ne bo treba takih nebuloz poslušat... Sej se smejem zraven, da ne boste mislile, da se jezim...samo hecno mi je, kako vsi napovedujejouser posted image user posted image

Hmmm. Oba narejena zvečer (torej tema), eden user posted image , drugi bo menda user posted image . Koža v obeh primerih v času nosečnosti popolnoma enaka. Višina in oblika trebuha glede na fotke v obeh primerih pribl. enaka... Brce pri obeh bolj na levi... Kar se mene tiče, pač očitno nisem po vražah narejena! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.4.2010 8:22:53 >

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
9.4.2010 8:25:01   
misar

Hmmm. Oba narejena zvečer (torej tema), eden user posted image , drugi bo menda user posted image . Koža v obeh primerih v času nosečnosti popolnoma enaka. Višina in oblika trebuha glede na fotke v obeh primerih pribl. enaka... Brce pri obeh bolj na levi... Kar se mene tiče, pač očitno nisem po vražah narejena! user posted image

kdaj smo jih delali ne vemuser posted image , nisem si zapisovala al je bilo čez dan al zvečer user posted image .imava razgiban urnikuser posted image
koža enaka, redim se enako, višina, oblika trebuha enaka. brce pri obeh na desni strani reber.

jaz tud nisem po vražah narejena. imamo pa v prvo deklico, zdaj bo pa menda fantek.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
9.4.2010 8:48:22   
meymey
Jutro! user posted image

Včeraj sem bila na pregledu, izvidi OK, razen hemoglobina, za kar itak že 2 mes papam sirup.

Je pa poslušala srčka in zmerla trebuh, ponovno ponovila da mam laaaahko UZ, sam da stane 60 EUR (ne morem se znebit občutka, da se ji gre večinoma za denar, zato ne dela UZja - žalostno).

Po pregledu sem skočila v Tosamino trgovino po prve pripomočke (vate, plenice, gaze,...), potem pa še h kolegici v Kamnik. In pri njej skoraj zaspala na stolu, trebuh mi je začel otrdevat... zgleda da je bilo preveč aktivnosti za en dan.

Popoldne sem spala od 17 do 21h user posted image . Ni več stare kondicije....

Pa še nekaj - testiranje za streptokoka pri moji G stane 50 EUR - kakšne so cene drugod?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
9.4.2010 9:05:38   
nikcaa
v postojni je testiranje 10€... se bo treba pocasi narocit.........

< Sporočilo je popravil nikcaa -- 9.4.2010 9:06:11 >

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
9.4.2010 9:08:49   
nikita*
kiya: lep spomin, user posted image user posted image

gajka: tudi mene ne zanima EPuser posted image , ker imam za sabo tako kot ti praviš hiter porod. S tem da je meni grozil carski rez, ker sem majhna, otroka so oceni pa da je težek. V porodni sem bila pičlih 45min, da je naša punca na svet prišla. Tako,da če res drži rek, da je drugi hitreje,....bom kar pred porodnišnico šotor postavla en teden pred PDP user posted image user posted image user posted image .

Vraže: ja eni so res brihtni glede vraž. Ampak se vsaj nasmejemo user posted image . Mene po trebuhu ne morejo ocenit kaj nosim, ker sem majhna in je trebuh visoko in nizko user posted image user posted image . Vse od neštetih vraž se najdem samo tam, da imam sedaj na koži več aken k v prvo.

meymey: kateri sirup piješ za hemoglobin. Jaz imam tudi nizkega 100, ampak trenutno jemljem tablete od Amway, so naravne, ker retaferm (al kako se reče) nisem dober prenašala. Res žalostno da ti G noče UZ naredit, kaj bi jo pa stalo, 5min časa, tebi bi pa to ogromno pomenilo. Banda sam za denar jim gre user posted image .

Uživajte v sončku. Mene čaka učenje user posted image , tako se mi ne da.

< Sporočilo je popravil nikita* -- 9.4.2010 9:12:52 >

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
9.4.2010 9:20:29   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

v postojni je testiranje za streptokok 10€... se bo treba pocasi narocit.........

pri moji pa nekaj malega čez 10 eur- 13, če se ne motim.

ma 50 eur, ta pa je oderuška. drugam pejd delat test

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
9.4.2010 9:25:52   
meymey
pri moji pa nekaj malega čez 10 eur- 13, če se ne motim.

ma 50 eur, ta pa je oderuška. drugam pejd delat test

Ja 60 za UZ, 50 za test... sej če bi bilo pa kaj narobe....

Prosim za predloge in kontakte - za testiranje.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
9.4.2010 9:35:48   
Aninchy
A lahko greš kar tako drugam delat test? Jst se sicer še nisem pozanimala, kako je pri moji G, ker imam pregled v ponedeljek... Morm nujno vprašatuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
9.4.2010 9:46:07   
tukaj
VRAŽE - če držijo, potem bo pri nas res punčka, ker je bila zagotovo spočeta zjutraj oz. čez dan.
Sicer pa imam še obe babici in sta mi napovedali vsaka po svoje - ena je rekla, da bo fantek druga pa, da bo punčka, če je živahna in lepo brca, ker so baje fantki bolj leni - pa bomo videli.

Upam, da mi bo naslednjič delala ultrazvok in bomo lahk še enkrat pogledali.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
9.4.2010 9:49:39   
honey*
Jutro user posted image
Evo, učeraj smo imeli pregled, vse bp user posted image   Teža in višina normalni, plodovnice dovolj, simfiza-fundus je 29 cm, kar je točno toliko kolikor mora biti glede na tedne nosečnosti... Še enkrat (že četrtič) potrdili user posted image ... upam, da je zdej nekako 100% da bo pupa, ker mamo use punčkastouser posted image
Naslednič mamo pregled čez 4. tedne 7.5.
Kdaj pa začnejo naročati potem na 14 dni? Po katerem tednu? Za streptokok sm pa čist pozabla uprašat...tko da ne vem koliko stane, niti če ga dela rutinsko...Kdaj pa je najbolj optimalen čas za to preiskavo?

Lepo bodite in pazite na svoje male sončkeuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
9.4.2010 10:14:15   
milabe
gajka: sem včeraj klicala na csd in mi je rekla da je potrebno za vsakega posebej polo izpolnit. Tud jaz imam prejšnjega delodajalca, 3 mesece zavoda in zdajšnjega delodajalca...
Jaz bom kar tako naredila in bom rekla prvemu delodajalcu da naj mi izpolni od marca 09 do julija, pol mam zavod, pa zdej da mi izpolni do marca... Če bojo komplicirali da mi manjka zadnja aprilska,imam pa itak 5 minut do računovodkinje da mi popravi... Bom pa probala zmutit na csd če bi šlo do marca.... Upam!!!

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
9.4.2010 10:17:18   
Kiya

Kiya - kako pa sploh poteka tole vajino spoznavanje z Julijo? Mislim, a vsak dan gresta k njej, pa kako dolgo sta lahko tam, pa a vama jo dajo ven iz inkubatorja, da se v živo cartate, a pol napumpano mleko tja nosiš...? Pojma nimam, kako te zadeve dejansko tečejo. user posted image

Lj. porodnišnica ima Laktorij, kjer se punce javijo 3 dan po porodu, takrat naj bi se začelo delati mleko. Tam te naučijo pravilnega umivanja rok, da so res sterilne in brizganja (črpanja). Laktarij (mlečna kuhinja) vsak dan ob 12h pripravlja obroke za naše otročičke, tako da ko greš enkrat domov moraš vsak dan do 12h prinesti načrpano mleko. Če ga imaš preveč, kot sem imela jaz v preteklosti nosiš le prva jutranja črpanja, ostalo shranjuješ doma (v zmrzovalniku, imam že skoraj polni predal), trenutno pa načrpam ravno toliko kot Julija poje cca 120 ml (v dveh črpanjih).
Na obiskih si lahko kolikor želiš, čeprav to ponavadi ni možno, sploh če so v inkubatorju zraven kakšni posegi in more biti sterilni prostor, torej posledično moramo vsi oditi. Ponavadi pridem okoli 11h in sem tam do 12h, saj so ob pol 12h posveti s pediatri in še malo vprašam po stanju naše male. Hodim z busom in me kar malo zmatra, saj še vedno čutim šive od CR user posted image , popoldne gre pa moj direkt iz službe in če se jaz dobro počutim se dobiva tam.
Do sedaj, sva se 1x kengurujčkali (v sredo), dojenčka ti dajo na prsa, da čuti toplino telesa in srčni utrip in sva se tako crkljali uro in pol. Drugače pa jo božam oz. se je dotikam in ji pripovedujem razne stvari, toliko da čutim moj dotik in sliši moj glas. Je pa zelo gužva v sobah in težko dolgo stojiš, za stole pa ni vedno prostora.
Smo bili pa včeraj zopet preseljeni v drugo sobo in imamo nove sestre tako, da še ne vem kakšno politiko imajo te, saj ene pravijo da je premajhna za kengurujčkanje druge zopet ne.

Zdej pa vas zapuščam, grem proti P user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
9.4.2010 10:55:38   
misar
Kiya moje mnenje je, da si zeloo pogumna. kar solze mi pritečejo, ko te berem, ker si ne predstavljam, da to majceno bitje gledam skozi šipo. vsa čast in držite se.

sicer pa punce, sem se spomnila na KEGLOVE VAJE...jih delate??? aaa???

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
9.4.2010 11:15:54   
nikri
No še en pregled je za mano. Danes me je moja ginekologinja zelo potolažila, ker so me v bolnici zelo prestrašili. Pred tremi tedni sem šla v bolnico, ker sem imela krče, morala sem samo počivati, dobila sem inekcijo za razvoj pljučk, po enem tednu sem šla domov. Do sedaj sem res samo počivala, WC in kaj sem šla jest. Sedaj pa mi je moja ginekologinja povedala, da naj grem tudi na sprehod, naj uživam in čim manj sekiranja.

V ponedeljek se mi začne materinska šola. Tudi jaz razmišljam o EA in tudi sedaj v bolnici sem vprašala babice kaj menijo o tem, pa so mi rekle, zrihtaj si papir.

Naslednji pregled in UZ: 4.5.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?