annie
|
Dober večer še od mene IZVIRNO SPOROČILO: bridget3 ŠOLA: mi smo dali ta teden skoz 3 šolske dni in danes imeli o EA. Zanimivo, kako mali, mini mini kateterček je to I like it Še katera obiskuje šolo v Mb v bolnici? Lp. Bridget3, no, jaz sem bila tudi danes na predavanju o EA, celotno MŠ pa ne rabiva obiskovat, ker sva jo že 2,5 leti nazaj. In se boš odločila za EA? Jaz se bom definitivno, potem pa bomo videli, kako bo...je pa bila tale Gostečnikova ali kako se že piše meni prava faca No, škoda da forum bolj poredko prebiram, ker bi se lahko danes spoznale ...kje pa si sedela...jaz sem bila čist v prvi vrsti na levi strani. Drugače pa sem imela včeraj pregled in sedaj končno vemo, da bomo imeli Sem po eni strani kar vesela, ker imamo že enga fantolina doma, tako, da bomo imeli par Je rekla G, da imam kar velik trebuh in je raje naredila UZ, da je preverila količino plodovnice in je na srečo vse bp in sem seveda takoj rekla, da naj še za spol pofirbca, saj se na morfo ni videlo Naslednji pregled pa imam 5.5. Kiya, kaka lepa nogica, pa super, da Julija že sama diha, sedaj pa še naj hitro lepo na teži napreduje, da se boste čimprej skupaj doma cartali Pa glede starejšega otroka: je v varstvu pri babici oz. sedaj sem jaz že nekaj časa doma, tako, da ga v primeru opravkov pustim pri babici in tako imamo v planu tudi po porodu, da bo kakšen dan pri babici, kakšen dan pa z mano in dojenčkom...odvisno od situacije. Misliva pa potem dati kar oba otroka skupaj v vrtec. Sedaj to jesen, ga ne bi rada še dala, bi verjetno bilo za njega kar šok in bi si mislil, da sedaj ko imamo dojenčka, pa moram v vrtec, prej pa mi ni bilo treba hodit in bi lahko bil mogoče zaradi tega bolj ljubosumen...kaj pa vem, pa tudi zaradi bolezni, ki bi jih lahko privlekel domov...nič grem spat, ker sem kar utrujena...pa lahko noč!
|