|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
8.4.2010 12:34:02   
Kiya
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

kiya- kako je s tvojo pupiko...?? je ze pridobila kaksen gramcek?.... use dobro vama zelim....

Najprej je izgubila več kot 10% svoje teže, baje je to normalno, sedaj je pa nekako na 920g. Sem pa danes izvedela, po treh tednih, da je zahiranček user posted image in kriva je moja preklamsija saj na koncu ni več dobivala dovolj hrane in to je bil tudi eden izmed razlogov za CR.
Drugače pa nima nobenih problemov, diha sama, le zrediti in zrasti mora. Naj bi pa nekako okoli 36. tedna "nosečnosti" puščali domov, če je vse ok user posted image Še ene 5-6 tednov če bo vse po sreči potem bo pa končno doma user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
8.4.2010 12:45:36   
dvojčica6
bridget3user posted image  hehe kake zganja tvoje ta mičkeno oz. ti njemuuser posted image user posted image

pomodrele roke sicer nima izkušenj se mi pa zdi, da bi kaka masaža rok ali knajpanje znalo pomagat pri tem... da se malo tut pretok krvi pospeši...

zdej sem v navalu varčevanja dobila eno stran k ma vozičke z lupinico ful poceni (se bojim da malo prepoceni) in bi vas prosila za en ogled - če kaka prepozna znamko - mislim da je Pikolo ampak nisem sigurna - in kako se vam zdi...  Lih tko če je kjiri dolgcejtuser posted image

http://zaotroke.enakupi.com/Kombinirani-otroski-vozicki-z-avtosedezom-c-399.html

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
8.4.2010 12:47:16   
dvojčica6
Kiya, kaj to pomeni zahiranček? 

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
8.4.2010 12:52:42   
nikri
Zahiranček je dojenček z manjšo težko, kot bi jo naj imel glede na tedne nosečnosti.

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
8.4.2010 13:08:18   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: bridget3

Pomodrele roke:
jaz imam s tem izkušnje - ampak nisem imela pomodrelih rok, ampak samo nohte; in ja, to pomeni pomanjkanje kisika v krvi. Ne vem sicer, zakaj je do tega pri meni prišlo parkrat, ampak mi je zraven tega bilo tudi slabo, sem se morala uleči, čez kakih 20 min je bilo bolje. Žal mi je, da sem včeraj na pregledu pozabila to povedat in vprašat... Pri meni je do tega prišlo, ko nisem nič takega počela, pravkar zajtrk pojedla in se malo po stanovanju sprehajala ... Upajmo, da ne bo več, oz. če bo, bom iskala odgovore še pri svoji ginek. Je pa bebi normalno izvajal ta dan gibe, tako da nisem bila preveč v skrbeh, mi je to pomagalo.

Ko pri meni do tega pride (tud v tem trenutku sem ko kak utopljenecuser posted image ), me spusti šele po nekaj urah.user posted image Pa zgodilo se mi je že parkrat, da sem imela menda pomodrele ustnice. Je pa čudno, ker me takrat ne zebe, ni mi niti vroče, tud user posted image fajn brca... Skrbi me predvem zato, ker opažam, da sem ful brez energije - takoj sem utrujena (pa recimo pred user posted image nisem imela malo kondicije), pa včasih imam istočasno tak rahel mravljinčast občutek. Če se bo tole nadaljevalo, bom verjetno res šla kar do svoje zdravnice...

Tole sem pa pri Pušenjaku našla:
http://med.over.net/forum5/read.php?19,5214930,5214930

kiya... Lepo, da Julija, razen teže, nima drugih problemov in lepo napreduje. user posted image Upam, da bo tud ta manjko hitro nadoknadila in da boste kmalu skupaj.
Naj pa povem še to: zahiranček je bil tud moj ati (rojen 14 dni pred rokom je imel kilo in pol - razlog: moja oma je celo nosečnost konstantno bruhala), pa je danes čist fajn dec...user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 8.4.2010 13:15:07 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
8.4.2010 13:12:04   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

zdej sem v navalu varčevanja dobila eno stran k ma vozičke z lupinico ful poceni (se bojim da malo prepoceni) in bi vas prosila za en ogled - če kaka prepozna znamko - mislim da je Pikolo ampak nisem sigurna - in kako se vam zdi...  Lih tko če je kjiri dolgcejtuser posted image

http://zaotroke.enakupi.com/Kombinirani-otroski-vozicki-z-avtosedezom-c-399.html

jaz mam Pikolo voziček (sicer ne tega) ampak moram reči, da mi je služil več kot odlično. jaz sem bila ful zadovoljna z njim. je lahek, lepo vodljiv in ful hitro in enostavno se na majhno zloži v avto.user posted image

pri ta drugem otročku ga bo treba sam spucat, namazat kolesa in evo bo pripravljen za nove zmage.

je pa res, da ni fensi šmensiuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 3656
8.4.2010 13:21:20   
dvojčica6
hvala misar za ekspresen odgovor... pa je Pikolo ta zadeva na sliki? K so tolk smotani da ne napišejo proizvajalca, jaz pa bi rada vedela, kdo dela to zadevo...

to da je tko lahek se pa tut meni dopade...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
8.4.2010 13:25:00   
dvojčica6
zdej sm ugotovila po bližnjem ogledu slikic, da je znamka Pikolo... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3658
8.4.2010 13:29:20   
misar
ja je  Pikolo, sam jaz mam tega

http://zaotroke.enakupi.com/Kombinirani-sportni-otroski-vozicek-z-lupinico-Bomax-stirikolesnik-1580e-pr-16887.html

Neposredna povezava do sporočila: 3659
8.4.2010 13:31:54   
misar

zdej sm ugotovila po bližnjem ogledu slikic, da je znamka Pikolo... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3660
8.4.2010 13:38:13   
Kiya
Dvojčica mislim, da sem Pikolo vozičke vidla v Dipotu user posted image , saj zgleda čisto v redu. Ob uporabi boš pa vidla, a ti odgovarja ali ne.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
8.4.2010 14:01:00   
strelka81
dober dan,

življenje s familijo: mi živimo skupaj s staro mamo, ima kar težak karakter, ampak glede vtikanja v naše zadeve sem hitro razčistila in večinoma imam kar mir
vrtec jaz ga bom mela doma, saj bo imel že pet let pa ni več toliko od mene odvisen, pa predaleč smo od vrteca in dve uri na dan se pa res ne mislim vozit.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
8.4.2010 14:01:14   
dvojčica6
ja že... ob uporabi... če se pa tolk težko odločim... sem bla že odločena za matrix pa me je cena malo zbodla...

misar
-  a pol bo pr vas tut za drugega še vedno ok? Neki sem brala po forumih, da se jim je kar hitro razmajal? Pa ta lupinicia je v redu montirana gor - mislim je fiksna zadeva? Kaj pa naslonjalo se da poležt do ravnega če prav razumem... Hvalaaaa..user posted image

Ostale pa upam,da vam ne grem že na živce, ker tolko bombardiram ta forum...user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
8.4.2010 14:22:57   
misar

ja že... ob uporabi... če se pa tolk težko odločim... sem bla že odločena za matrix pa me je cena malo zbodla...

misar
-  a pol bo pr vas tut za drugega še vedno ok? Neki sem brala po forumih, da se jim je kar hitro razmajal? Pa ta lupinicia je v redu montirana gor - mislim je fiksna zadeva? Kaj pa naslonjalo se da poležt do ravnega če prav razumem... Hvalaaaa..user posted image

Ostale pa upam,da vam ne grem že na živce, ker tolko bombardiram ta forum...user posted image

saj pravim jaz sem bila zelo zadovoljna. prav mal važna sem bila, da sem za voz dala tako malo in je tako hudičevo uporaben in trpežen user posted image user posted image
men se ni nič razmajal pa sem bila z vozom na terenu 10 ur dnevno. pa bo po moje tud drugega brez problemov zdržal.
ima pa moja kolegica istega- po mojem priporočilu in je tudi zadovoljna, sem jo prav vprašala.

pa ne prodajam vozičkov user posted image user posted image user posted image

poleči se da povsem, ga lahko uporabjaš od začetka.
lupinca se povsem fiksira gor, ker dobiš dve taki držali, ki se zmontirata gor. je pa res, da jaz lupince ponavadi nisem gor dajala, ker je vroče notri- sploh poleti, razen, če mi je v lupinci zaspala. je pa samo tak klik sistem za pritrditev lupince- čist enostavno.
zimska vreča - to dobiš tud zraven in je ful uporabna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3664
8.4.2010 14:36:12   
dvojčica6
ma ful si lahk važna, da ti je uspel tak nakup glede na to da si zadovoljna in da je še vedno okuser posted image user posted image Si me kar navdušla,tako da si grem še v živo pogledat to zadevo... Dipota sicer nimam blizu upam, da ga staknem v kaki Pikapolonici alpa BabyCentru...
juhej,to bo fant vesel, ko mu bom omenla to možnostuser posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
8.4.2010 14:38:59   
misar
jaz sem ga kupila v babycentru pred dvema letoma je bila pa cena ista kot je zdaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3666
8.4.2010 14:39:09   
gajka
Kiya - super, da Julija nima kakšnih večjih problemov. user posted image Težo bo pa še že nadoknadila, samo malo časa rabi, da začne večje količine hrane jest, pol pa bodo tudi kg zbrzeli navzgor.

Večji otrok
- pri nas ni v vrtcu, je v varstvu pri naših (en štuk nižje) in nimamo kakšne posebne dileme, kako urediti zadeve po rojstvu.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
8.4.2010 15:20:06   
bcljka

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted image , Že imamo user posted image , Pričakujemo user posted image /user posted image

24.05.2010
user posted image  Anadami, 2user posted image

01.06.2010
user posted image  Slovenka, 2user posted image ,user posted image
user posted image  krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image
user posted image   bubica14 2user posted image , user posted image

02.06.2010
user posted image  Prfect, 35 let, 3user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  elizaa, 26let, 2user posted image , 1user posted image

03.06.2010
user posted image  anonimna
user posted image  RAKICA1, 30 let, Škofja loka, 4user posted image  user posted image , user posted image user posted image user posted image

04.06.2010
user posted image  Lyra, 29 let, 2user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  Mumu, 3user posted image ,
user posted image
user posted image  mkbk, 29.let, Ljubljana, user posted image
user posted image  innes4, 21 let, Jesenice, 1user posted image , user posted image
user posted image   Aninchy, 20let, Žalec(CE), 1user posted image user posted image

05.06.2010
user posted image  anonimna2, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  mojculja

06.06.2010
user posted image  rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image ,user posted image
user posted image  Bubika26, 26 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image  Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image  user posted image
user posted image  zoja83, 26 let, Litija, 1user posted image , user posted image
user posted image   ajdameti, 2user posted image , user posted image , user posted image (PDP po ZM 11.6.)

07.06.2010
user posted image markle, 29 let, LJ, 1 user posted image
user posted image mamimo, 2user posted image , user posted image
user posted image leeea, 5user posted image , user posted image , user posted image user posted image user posted image

08.06.2010
user posted image   Bam Bam, 2 user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  novakatja, 35 let, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
user posted image  Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image
user posted image  Stajerka26, 27 let, user posted image user posted image , user posted image user posted image
user posted image
 meymey, Bistrica, 2  user posted image , user posted image

11.06.2010
user posted image  Prizma, 1user posted image
user posted image  dzanika, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  majkl, 31 let, Ljubljana user posted image
user posted image  Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image , user posted image - 19.3. JULIJA
user posted image  ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
user posted image  Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image
user posted image   pik ipoki, 23 let, Logatec, 1 , user posted image
user posted image   *Špela*, 24let, Kamnik, 1user posted image , user posted image

13.06.2010
user posted image  Junijca
user posted image  SpeliG, 2user posted image , 1user posted image
user posted image   bim*bam
user posted image   Majček28, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  strelka81, 28 let, primorska, 3user posted imageuser posted image  

14.06.2010
user posted image  Naraščaj, 29 let,  Slovenske Konjice, 2user posted image
user posted image  dvojčica6, 27 let, Nova Gorica, 1user posted image

15.06.2010
user posted image  nikita*, 29 let, 2user posted image , user posted image
user posted image  soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted imageuser posted image
user posted image   diksy

16.06.2010
user posted image  *Ella*, 23 let, 1user posted image
user posted image  čeb Maja, 1 user posted imageuser posted image

17.06.2010
user posted image  BonnieRR, 24 let, Slovenska Bistrica, 2 user posted imageuser posted image ,user posted image
user posted image  ivy@, 24 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image   top10, 1user posted image

18.06.2010
user posted image  marussa88
user posted image  bcljka, 24 let, Ljubljana 1user posted imageuser posted image
user posted image   tejalea, 2user posted image , user posted image user posted image , user posted image

19.06.2010
user posted image  miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
user posted image  top10, 28 let,
user posted image  maxi74 (costella), 35let, LJ, 3 user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  uršulina
user posted image  Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
user posted image  scorpiogirll, 29 let, 2user posted imageuser posted image
user posted image   bubal, 29let, 1user posted image , user posted image

21.06.2010
user posted image  misar , 28 let, Celje, 2 user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  gajka, 30 let, Velenje 2user posted image , user posted imageuser posted image
user posted image  cipollina26, 26 let, 1user posted image
user posted image  bejbika81, 28 let, 1user posted image
user posted image  bridget3, 28 let, Maribor user posted image
user posted image  honey26, 26 let, Celje, 1user posted imageuser posted image

22.06.2010
user posted image  Sa5i, 1user posted image
user posted image  Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
user posted image  diksy, 28 let, 1user posted image
user posted image  1A, 28 let, 2user posted imageuser posted image

23.06.2010
user posted image  katrin30, 1user posted image
user posted image  primorka111
user posted image  amazonka3, 33 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image , user posted image

24.06.2010
user posted image  ziva1, 31 let, Velenje, 1user posted image
user posted image  mamiica
user posted image  tinci 1
user posted image  annie, 27 let, Ruše, 2user posted image  
user posted image  Teenka, 26 let, 1user posted image
user posted image  honey*, 1user posted image , user posted image (nov PDP 23.6.2010)
user posted image  rendi, 2user posted imageuser posted image  user posted image

25.06.2010
user posted image  nikri, 29 let, 1user posted image
user posted image  Inika84, 25 let, 1user posted image , user posted image

27.06.2010
user posted image  soncnica3, 32 let 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image  Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
user posted image  nikicaa, 21 let, 1user posted image
user posted image  tina2806, 27 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image

29.06.2010
user posted image  milabe, 27let, 1 user posted imageuser posted image
user posted image  tweetek, 29 let, 2 user posted image
user posted image  extra

30.06.2010
user posted image  veverica, 2user posted image , user posted image

02.07.2010
user posted image  tukaj, 25let, Radlje ob Dravi, 1user posted imageuser posted image

skupaj nas je 89 user posted image z 91 user posted image na poti

22x  user posted image
18x  user posted image
51x user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
8.4.2010 15:20:22   
bcljka

9.4.2010
nikri - pregled

12.4.2010
Aninchy - pregled
Kety - pregled
Inika84 - pregled Lj
majkl - pregled

13.4.2010
nikcaa - pregled
mkbk - pregled
bubal - pregled
ajdameti - pregled

14.4.2010
gajka -pregled

15.4.2010
bcljka - pregled

16.4.2010
mamimo - pregled

21.4.2010
milabe - pregled
mkbk - okulist user posted image
nikita* - pregled
naraščaj - pregled
top10 - pregled
dvojčica6 - pregled

22.4.2010
ivy@ - pregled

23.4.2010
misar - pregled
ziva1 - pregled

26.4.2010
strelka81 - pregled

28.4.2010
Bonnie_RR - pregled
Inika84 - pregled
Sa5i - pregled

29.4.2010
tina2806 - pregled

4.5.2010
milabe - pregled LJ - toxo/razvoj

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
8.4.2010 15:24:52   
bcljka
hej user posted image !

preživela tretji dan MŠ in kofetkanje na sončku user posted image user posted image user posted image

gajka - hvala za nasvet... jst sm itak pr mami zaposlena in mi računovodkinja že skos vse rihta pa to je mejhna firma tko da ni panike... mi po takoj po prvomajskih obračunala plačo za april in izpolnila papirje, tm bo pa pač pisal da je datum izplačila 15.5. ... pomoje ne bi smel komplicirat... sicer pa tud če, grem loh še vedno 17.5. to rihtat ker je še vedno pred nastopom porodniške... pa tud CSD mam čist bliz user posted image

sicer morm pa prou potrkat na les, k berem o kakršnihkol težavah k jih mate, jst sm zaenkart BP, počutje super, krčev ni, zgaga ne peče, modra nisem... brez problema pridm nezadihana na šmarno goro... skratka hura! upam da tko tud ostane user posted image user posted image user posted image

lep dan!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
8.4.2010 15:47:48   
Zoja83
bcljka user posted image  za šmarno-jst že po stopnicah vsa zadihana komaj pridem
materinska šola danes smo imeli porod in zaraščenke user posted image  na sporedu, je bil moj zraven, da bo lahk na porodu ob men in sma se kr mal hihitala v zadnji vrsti user posted image  potem smo meli pa še nosečniške vaje na žogi user posted image  in predihavanje popadkov (sem ugotovila, da bom mogla kr fejst vadit, ker ne znam hitro dihati (astmatik))-sma user posted image  cel dan vadila, pa še mal user posted image  po šoli. Aja, včeraj sem pa zamudila dva predavanja, ker ne znam seznama brat, tako da bom mogla še na ta predavanja v maju user posted image
Sem se odločla, da grem mal na Štajersko pogledat, se mal mami razvajat user posted image

nasl. pregled 20.4. pri svoji G user posted image  sem bla zadnjič tri ure v porodnišnici, čakala po eno uro na ctg, pa eno uro na lonček user posted image  ni čudnega, da maš pol pritisk visok user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
8.4.2010 16:03:40   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: milabe
Gajka: tud js bi še rada vrinla marčevsko plačo noter.... a si že preverla da je ne moreš dat zraven?  Js grem na CSD tam okol 26, pa bom rekla da je zadnja plača prejeta marčevska.... pa upam da mi jo bojo še sprejeli kot zadnjo.... ker zdej sem v bolniški in bi raje imela še en mesec več od leta 2009, ko sem imela normalno plačo...

milabe - če računam, da lahko dam vlogo 60 dni pred PDP, je to ravno nekaj dni po izplačilu aprilske plače... user posted image Razmišljam, da bi šla naslednji teden mimo CSD (se pač malo butla naredila), pa po obrazce, pa vprašala, katere plače moram vpisat... Itak imam že celo štalo s tem, da bom imela za zadnjih 12 mesecev 3 delodajalce (CSD - prejšnja porodniška, pa potem prejšnji delodajalec, pa zdajšnji delodajalec user posted image ) in pojma nimam, če moram za vsakega posebej izpolnjevat obrazce ali kaj. user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
8.4.2010 16:15:57   
bcljka
loh si pa PDP prestavš za par dni prej pa loh prej oddaš... to je moja kolegica lani nrdila... za 1 teden si je prestavla PDP sam zarad CSDja user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
8.4.2010 17:39:34   
Kiya
Tole so nam pa par dni nazaj naredili v P user posted image , morm rečt da so kakšne sestre ful prijazne in ponudijo stvari za katere ne veš a lahko dobiš ali ne user posted image

Klikuser posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
8.4.2010 19:07:16   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

Tole so nam pa par dni nazaj naredili v P user posted image , morm rečt da so kakšne sestre ful prijazne in ponudijo stvari za katere ne veš a lahko dobiš ali ne user posted image

Klikuser posted image

A to je odtis tvoje Julije? user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?