|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
11.4.2010 11:42:24   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

A to se menite za zibelko ali posteljico? Samo preobleka ali tudi kovter zraven? Ker jst sem gledala tam na galeb.eu/si pa je bila cena kompleta okoli 80€ (za posteljico s kovterčkom).user posted image

Jaz sem vzela Kompleti GUCIO, 7 delni s kovterčkom pa je prišlo 54,80€ in pa še en 3 delni komplet, ker imam eno obrobo iz Ikeje in bom s tem kombinirala.
Tisti drugi kompleti pa so veliko dražji user posted image

Aha! Joooj, pojma nimam kk sem to gledalauser posted image user posted image No, sem vidla zdej, da tisti, ki imajo baldahin so ok. 80€, tiste brez pa okol 50€.user posted image Tak da sem čiiiist vesela, ker baldahina itak nočem/ne rabimuser posted image Tak da tole bo padlo!user posted image

Zdej pa šibam počas na kosilo... tašča kuha!user posted image Mmm, dobro kuha!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
12.4.2010 6:37:22   
gajka
Dobro jutro! Ena dišeča user posted image za lažji štart v mrzlo ponedeljkovo jutro! user posted image

Sem že pridno pokonci, bila v nizkem štartu za teren, pa Aladin pravi, da bo na Štajerskem danes totalno user posted image vreme. Dež, sneg in dež, pa bom raje doma (oz. v domači pisarni) kot pa mokra kot user posted image . Jutri je nov dan, kajne? user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
12.4.2010 8:23:22   
misar
Dobro jutro

dan se je začel čudovito, tamala je spala super, ko se je zbudila je bila ultra fajn volje, tako, da sva imeli prav krasno jutro.
potem pa pridem v službo, najprej sprožim alarm user posted image , potem me kliče stranka, ki se prav divje grdo meni z mano, pa še en stric star prek 80 let si ne da dopovedat, da mora plačat še 2000 eur, ker je narobe preračunal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh in to vse v 20 minutah.

no ampak lahko se odločim, da bom slabe al pa dobre volje. če bom slabe bo en drek, če bom dobre pa si lahko polepšam dan user posted image . torejuser posted image user posted image user posted image user posted image  lep je danuser posted image user posted image user posted image

lahko pa še rečem, samo še 9 dniuser posted image  potem pa dopusttttttttt.

lepo se imejte čvekulje

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
12.4.2010 8:58:42   
dvojčica6
Juto punce!

misaruser posted image user posted image ja je res divje ko se tako začne, ma gre pa potem dan bolj hitrouser posted image ... sporoči še kaj med dnevom kako se je izkazala odločitev za dober dan...

pri nas zaenkart še sončece sije... bi blo lepo,da bi zdržalo...

Včeri smo s tastom študirali kam vtakniti previjalno mizico - jaz bi jo najraje imela v koplanici, sam ker je mansardna je ful malo plaac, tako da obstajajo dve varianti: a ali bi bla na kolescih v koplanici in bi se jo potegnilo ven ob uporabi al pa v sobi...

Kaj pa previjalne podlage? kake mate kaj izkušnje? Je boljša ta http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/previjalne-mize-in-dodatki/previjalne-blazine/brevi-previjalna-blazina-rigid/2038011250203006s trdo podlago ali je v redu taka http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/previjalne-mize-in-dodatki/previjalne-blazine/pino-previjalna-blazina-mehka/109804035769010980?

Tolko zaenkrat... se beremo pole!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
12.4.2010 9:04:36   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

Juto punce!

misaruser posted image user posted image ja je res divje ko se tako začne, ma gre pa potem dan bolj hitrouser posted image ... sporoči še kaj med dnevom kako se je izkazala odločitev za dober dan...

pri nas zaenkart še sončece sije... bi blo lepo,da bi zdržalo...

Včeri smo s tastom študirali kam vtakniti previjalno mizico - jaz bi jo najraje imela v koplanici, sam ker je mansardna je ful malo plaac, tako da obstajajo dve varianti: a ali bi bla na kolescih v koplanici in bi se jo potegnilo ven ob uporabi al pa v sobi...

Kaj pa previjalne podlage? kake mate kaj izkušnje? Je boljša ta http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/previjalne-mize-in-dodatki/previjalne-blazine/brevi-previjalna-blazina-rigid/2038011250203006s trdo podlago ali je v redu taka http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/previjalne-mize-in-dodatki/previjalne-blazine/pino-previjalna-blazina-mehka/109804035769010980?

Tolko zaenkrat... se beremo pole!

ja hvala hvala...za enkrat se še dobro držimuser posted image user posted image

previjalna: jaz mam tisto ta prvo, če bi imela možnost izbire (prostora) bi imela ta drugo, ker je bolj komotna.
pa imela bi jo v kopalnici, če bi mi s prostorom zneslo, ker imaš blizu vodo (ko se recimo dete posere do vratuuser posted image user posted image ) oz, ko moraš dodatno ogrevat prostor je kopalnica ponavadi idealna, ker ni tako velika in je hitro toplo (recimo kakšno kopanje)

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
12.4.2010 10:06:00   
gajka
dvojčica6 - jaz izmam previjalno v kopalnici (tudi mansarda, ampak je narejena po merah, da ravno pod strešno okno paše in je čisto fina stojna višina, sem že enkrat nazaj fotko pripopala). Na previjalni pa je tista ta velika previjalna podloga z drugega linka. 

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
12.4.2010 10:35:50   
Bonnie_RR
Zdravo, user posted image !

Kako smo kaj?

misar, vidim, je že imela pestro jutro. Upam, da se bo sedaj nadaljevalo samo še v pozitivo...

No, pri nas se je pa dan začel z jokom. Po navadi se tamali zbudi čist fajn volje, danes pa sam jok in neko dretje.user posted image Je pa ponoči kar nekaj kolovratil naokrog in je kar pozno zaspal.

Previjalna podloga...
Imamo podobno tisti z drugega linka... LINK
Je fajn, če je prostor, da se lahko user posted image malo razkomoti, pa malo potelovadi z nago ritko...user posted image

Posteljnina... Imava vse še od prvega.

magnezij... Za tiste, ki ga jemljete imam eno vprašanje. Ga pijete redno (vsak dan) ali po potrebi? Js sem si sicer kupila neke tablete na (menda bolj) naravni osnovi, ker ne spravim šumečih stvari dol, pa ne morem rečit, da je opazno kakšno hudo izboljšanje, res pa je, da ga nisem striktno vsak dan jemala. user posted image Aja, navodila so pa bolj skopa.
Grem še malo poguglat o tej zadevi...

lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 12.4.2010 10:37:46 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
12.4.2010 11:09:18   
Zoja83
Ojla!
Pa da malo pokomentiram za nazaj
previjalna jst bom mela kr vse variante, saj bo imel supeman svojo otroško sobo-tam bo ta široka mehka, spali bomo en štuk nižje pri stari mami v eno sobi- tam bo ta ozka na tisti previjalni, ko ima banjico pod previjalno, če bomo šli na Štajersko, sem pa pojerbala takšno, ko je na deski-je nikjer še nisem zasledila user posted image
magnezij jst pijem skoraj vsak dan, čeprav nimam krčev v nogah, mi je pa zadnja dva dni ful trebuh otrdeval user posted image pa še driskala sem user posted image sem dans za preventivo kr elevit spet začela jemat... Me mal psiha daje...sem čist čudna user posted image HORMONI user posted image
posteljnina spet tri postelje user posted image posteljnine imam dve-bomo že skombinirali

kot vidite, mam čist preveč zakomplicirano življenje user posted image sem pa od začetka tečnarla, da si ne bom vsak večer prestavljala vse stvari po stopnicah... Ko bom šla na Štajersko, bom pa tudi mela stvari vedno pripravljene (ki sem jih vse dobila, nič kupila), da ne bojo selitve narodov...
se še slišimo user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
12.4.2010 11:27:19   
tejalea
Jaz imam veliko previjalno (delal mizar) in imam ta drugo blazino. Je res prostorna. Imeli smo jo kar v otroški sobi, ob kopanju pa smo samo blazino prenesli v kopalnico. Mislim, da tudi gre na sušilni al pa pralni stroj. Nima pa zavihkov ob strani, ampak ko se otrok že obrne ti tudi ti ne pomagajo!

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
12.4.2010 12:19:43   
dvojčica6
čveke... js mam zgagouser posted image čisto preveč pojem ob enem obroku... Misija nemogoče: zmanjšati apetit!! Kjira se javi, da mi zašije usta tja do junija enkrat po možnosti....

Še eno vprašanje: a pustite vsem da vas šlatajo po trebuhu al ste bolj zaščitniške? Mene ponavadi moti, le če se najem... ker pol mam filing, da šlatajo moje zimske zaloge in ne nosečniški trebuhuser posted image user posted image user posted image Sej če se dobimo v Ljubljani boste vidle kaj mislim...

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
12.4.2010 12:32:00   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6
Še eno vprašanje: a pustite vsem da vas šlatajo po trebuhu al ste bolj zaščitniške? Mene ponavadi moti, le če se najem... ker pol mam filing, da šlatajo moje zimske zaloge in ne nosečniški trebuhuser posted image user posted image user posted image Sej če se dobimo v Ljubljani boste vidle kaj mislim...

Me nihče, razen mojega in moje G, ne šlata po trebuhu. user posted image Bi me pa motilo, ja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3736
12.4.2010 12:42:31   
dvojčica6
ma gajka kako pa ustaviš razne navdušene none in tete??? Nona od mojega je cela užaljena, ko ji rečem, da naj me ne šlatauser posted image user posted image Pa nič ne pomaga ta užaljenost mimogrede, naslednjič ko me vidi že steguje roko proti mojemu trebušacuuser posted image
Aja, gajka, sem šla prav pogledat tisto slikco od vaše kopalnice in maste ful cartkano resuser posted image sam pri nas je na žalost manj placa - strop se ful prej zniža... maja bolj ko kompliciraš slabše je... Aja, poglejte moj ticker kako simpatično je ovito detece v tisto sluz svojouser posted image user posted image Sploh si ne zamišljam da bo hmali zunajuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
12.4.2010 12:46:56   
bcljka
sam na hitr se javm ... glede šlatanja ... men gre blazno na živce, ampak nočm bit nesramna pa nč ne rečem... mene sošolke nonstop šlatajo!!!! tko da kokr se le da se spretno izmikam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3738
12.4.2010 12:53:09   
Bonnie_RR
magnezij... Meni ga je G priporočila zaradi otrdevanja. Kupila sem pa tole: MAGNEZIJ
Verjetno je treba redno jemat, da je kaj učinka...user posted image Navodila so tako kuser posted image ...user posted image

šlatanje trebuha... Nihče ni pretirano vsiljiv. Mogoče tu in tam, kdo malo poboža bušija, pa se mi ne zdi nič hudega. Zakaj pa ne. user posted image Večkrat se zgodi, da user posted image začne kje ven tiščat, pa se js ponujam, naj potipajo...user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
12.4.2010 13:26:34   
misar
šlatanje user posted image  v prejšnji nosečnosti so me vsi šlatali po trebuhu, še stranke, ki semjih videla prvič v življenju. joj grozno mi je šlo na živce.
v tej nosečnosti me pa živ bog ne povohauser posted image user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
12.4.2010 13:51:50   
nikcaa
no, pa sva si lepo napolnila zelodcke...user posted image

šlatanje
- mislim da se tud jst spretno izogibam... ceprav ni niti navala na trebuscka..user posted image
seveda pa usako tolko me tud napadajo.. bodoce none, pranone..itd sam kaj cmoo...
me ne pa nevem kako moti.... pac veselijo se z mano....
moj user posted image pa itak je nor na buscka, in ne pusti ca pri miru.......sam ti mi je pa full usecuser posted image

jst mam previjalno na kolesckih, tako da jo bom furala malo sm malo tja...
imela pa jo bom u sobi, ko se bomo kopali pa jo bom popeljala v kopalnico...
kopalnica je kr velika, ampak še vedno ni nikjer tolk placa da jo bi kam utaknila...
zdej pa pride se pralni stroj... tako da odpade...

me zanima ce so se ze kateri pojavile strije in kdaj se sploh pojavijo...
pol proti koncu al ze zdej??user posted image pri meni je zaenkrat se super....user posted image upam da tako ostane...
brez tega...  se pa mazem in mazem.. uporabljam pa kremo iz lekarne- vichy....

lep dancek...pa fanj se mejte... dijoooo

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
12.4.2010 13:59:25   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa
me zanima ce so se ze kateri pojavile strije in kdaj se sploh pojavijo...
pol proti koncu al ze zdej??user posted image pri meni je zaenkrat se super....user posted image upam da tako ostane...
brez tega...  se pa mazem in mazem.. uporabljam pa kremo iz lekarne- vichy....

Kdaj so se pojavile? Meni v srednji šoli enkrat (sem takrat na hitro zrastla v vse dimenzije). user posted image No, resno, nimam ravno narejenega zemljevida, kje se katera nahaja že od prej in ne beležim nastanka novih... No, če naj bi bile ta nove bolj rdečkaste, pol ne vem, če sem v prejšnji user posted image sploh kako novo staknila (no, razen na joškah, ampak se zanje ne sekiram, so pa zdaj komaj kaj vidne), tokrat pa tudi še nisem nobene nove rdeče črtice opazila. user posted image Pa prejšnjo user posted image sem se pridno mazala z Eucerinovim oljem, zdaj pa skoraj nič.

Previjalna in majhna kopalnica - zakaj pa ne date previjalne na pralni stroj? Pač navadno kak mizar ali kar domači mojster naredi eno desko, pa 3 nizke stranice okrog, pa potem podlogo daš gor. Sem že videla pri kolegih (sta si celo še 2 vzporedna predala dala pod to desko). Ali pa previjalna, ki se jo na steno pritrdi in jo lahko zložiš (npr. link, link...)...

< Sporočilo je popravil gajka -- 12.4.2010 14:07:30 >

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
12.4.2010 14:03:53   
Kiya
Jaz sem pa ravno iz kengurujčkanja z Julijo prišla user posted image , uro in pol sva se crkljali user posted image in če ne bo gužve se bo možno vsak dan user posted image

previjalna podloga
jaz sem jo vzela v Ikei skupaj z prevleko, bom pa vidla če se bo obneslo drugače bomo pa tukaj kakšno veliko kupili
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/70025318
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/90140548

magnezij
sem jemala ko so me dajali krči v mečih (2 šumeči tableti na dan) ampak me je potem pekla zgaga tako, da sem nehala jemati ker me je zgaga bolj motila kot krči.

šlatanje samo 4 osebam se dovolila, da me šlatajo mož, sestra in 2 prijateljici. Ni pa nikoli kar nekdo stegoval roke proti trebuhu user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
12.4.2010 14:08:42   
gajka
Kiya user posted image za kengurujčkanje! 

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
12.4.2010 14:11:28   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Previjalna in majhna kopalnica - zakaj pa ne date previjalne na pralni stroj?

Ker imam na pralnem stroju sušilni stroj user posted image

strije: pridejo proti koncu nosečnosti navadno, jaz nisem v prejšnji dobila nobene, razen po prsih, kot gajka.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
12.4.2010 14:21:02   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

Še vedno ostane opcija tiste stenske zložljive. user posted image Ali pa stran s sušilcem, pa cunje na stojalo in na sonce in veter. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 12.4.2010 14:22:13 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
12.4.2010 14:25:36   
nikcaa
pralni stroj in previjalna miza: pri meni pa ne gre ker bo nad pralnim strojem bojler....user posted image

< Sporočilo je popravil nikcaa -- 12.4.2010 14:26:12 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
12.4.2010 14:27:45   
bcljka
strije - jst tud nimam nč (še)... mam pa že po naravi ful elastično kožo tko da bomo vidl kaj bo user posted image se niti ne sekiram če bo kej nastal... user posted image

previjalna - bi jo ful mela v kopalnici ampak res ni prostora... na pralnem je sušilni stroj... da bi dala na sušilca bi rabla pa lestev user posted image jo bom mela v sobi... pa je kombinacija mammut ikea predalnika z delom mizarja... bomo vidl kakšn bo končni izdelek (glede na to da sm se sama tega uizuma spomnla)... in k bo prlimam fotko... user posted image

podloga - mam pa tisto trdo varjanto dimenzije 90x70

sicer pa sva bla dons dopoldne samo na polovici (zobozdravnik) MŠ pa že to je blo 1uro pa pol... ker sm mogla šibat na faks nazaj (obvezene vaje)... tko da grem zdej popoldne še na ta drug del (anatomija)... ampak grem raj dons kt nasledn mesec k bom že pozabla da morm it user posted image

Kiya - user posted image user posted image user posted image

aja... v vsej neučakanosti na petek k gremo v Ikeo po sobo... sm reducirala oblekce, vse oprala, zlikala in zapakirala v vrečke po velikosti user posted image user posted image user posted image ubistvu sploh ni bla tok slaba ideja glede na to da mam 2 ful težka izpita še maja in se mi lih ne bi dal še prat pa likat med učenjem... oziroma bolj sigurno bi raj prala pa likala kt se učila... zdej pa ni več izgovorov user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
12.4.2010 14:29:41   
misar
user posted image

Še vedno ostane opcija tiste stenske zložljive.  Ali pa stran s sušilcem, pa cunje na stojalo in na sonce in veter. user posted image

nič stenskega ne gre je preozka kopalnica...no saj ni pomembno, je bilo ok pri prvem ,bo tud pri drugem.

sušilca pa ne dam za noben denar user posted image . v 5. štuku bloka brez balkona žal ne gre dat perila na stojalo in ven user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
12.4.2010 14:47:12   
gajka
sušilca pa ne dam za noben denar user posted image . v 5. štuku bloka brez balkona žal ne gre dat perila na stojalo in ven user posted image user posted image

Gre, gre, samo moraš tak štrikec napeljat do sosednjega bloka (kot vidiš na tistih primorskih uličicah). user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?