|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
19.10.2009 10:16:47   
Olivija*
ja ja...rokavičke... naši A jih je tudi tašča kupila...dva para...pa naj se kar sami menita, kakšno funkcijo imajo user posted image user posted image
jaz jo zjutraj dostavim v taki jaknici, ki ima že prišite takšne žepke kao rokavičke...dokler da prideva do tašče običajno še ne uspe izbrskat prstkov ven, glede na to, da še napol spi user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
19.10.2009 10:18:47   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

vidve z Laro sta najbolj zaposleni

da ne bo Lara pregorela, sem drugo kelnerco zaposlila user posted image
Lara, lahko greš na dopust!

jaz sem tudi menjala zaposlene. bomo laro zdaj vse na dopust poslale????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.10.2009 10:19:27 >

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
19.10.2009 10:19:43   
Čarli08

ne vem no.....user posted image .....včeraj smo bili na praznovanju rojstnega dne mojega brata.....in midve z ln se zunaj sprehajava, pa itak še ne hodi sama, jo je treba držat. pa prideta babi in dedi (moja stara mama), pa tko rečeta-kaj, a še zmeri ne hodi sama???? joj joj, če bi imela hodalico, bi že letala okrog. ju samo pogledam, in se na veliko ugriznem v jezik, da ne bi rekla kaj nesramnega. nato sva šli raje na sprehod z triciklom, ker se nisem imela namena kregati.  stara je 13. mesecev in če še ne hodi sama, a zdej je pa kej narobe z njo??????????'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, MTY!!! Nič ni narobe z njo. Naš niti NOČE, če ga primem za rokice, hoče takoj sedet ali pa dvigne noge v luft. Šetka se samo ob mizici ali sedežni. Pa se ne sekiram. Prijateljeva fanta sta shodila pri letu in pol in se ni nihče sekiral.
Bojo že.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
19.10.2009 10:20:41   
Olivija*

ln hodi sama s pomočjo user posted image

naša tudi hodi s pomočjo takega podobnega vozička..kadar je pri volji.
mislim pa, da bo kmalu tudi zares shodila, ker zdaj kar sredi sobe vstane (ne da bi se kje prijela) in stoji kakih 10 sekund, ko se začne pa od navdušenja afnat in vriskat, pa spet čofne na rit user posted image user posted image user posted image

pa ful ji je všeč, da se sprehajama tako, da jo držim za eno roko...si kr mislim, kaj dela cele dopoldneve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
19.10.2009 10:20:49   
ključek
Čarli08, kaj si uredila pri zdravniku???imaš bd??user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
19.10.2009 10:21:27   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Čarli.......zdaj vem zakaj sem v soboto tako slabo spala in bla vsa utrujena............ni čudno če sem ga kar v triplu feštala v tvojem kafičuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
19.10.2009 10:23:04   
Čarli08

Ej, uštimala - ampak komaj. Samo če si napol hin, se da kej zmenit. So zafufani do amena. Hvala za user posted image .

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
19.10.2009 10:26:05   
Čarli08
Mene je pa varuška prosila da za ronjo pripravim rokavice.....itak sem ji mogla it nove nabavti...ampak zdaj ne moram Ronji razložit, zakaj jih rabi.....najprej ji jih nataknemo ...si jih gleda, se začne režat pol pa tiste rokavice po dolgem in širokem odletijo!?!?!?user posted image user posted image user posted image user posted image tak da me prav zanima kaj bo danes varuška rekla, kako sta rešili ta problemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hmmm. Jaz imam že borbe z bundico in kapo. Do rokavic še nismo prišli ...
Samo se mi kar smili. Danes je bil kot robot v stolčku ker je imel bundico.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
19.10.2009 10:26:32   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Ej, uštimala - ampak komaj. Samo če si napol hin, se da kej zmenit. So zafufani do amena. Hvala za user posted image .

no super. me veseli. kok časa pa imaš?

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
19.10.2009 10:31:11   
KAHLO
Mah .....jaz sem zdaj s temi cotami za ronjo čist zmedena.....po eni strani si mislim, da ji še nebi teh zimskih cot gor oblačla, ker nevem kaj bova pol počeli pozimi, po drugi strani pa zjutraj k sedem na kolo in se peljem mimo avtomobilov, vidim da so šipe bele....mislim...a je to že zima?!?!?....tako da nevem..........bunde ji še nisem oblekla, ji oblečemo jopo pa čez jopo, jakno....kapo zdaj nevem odloča moj ali ji da bl toplo ali luknasto...no prejšnji teden ji je luknjasto kvačkano dal.......ampak ko sem se v petek peljala mimo vrtca, sem pa vidla kar nekaj otrok že v bundi?!?!?....res nevem..........definitivno pa ji mi že štrample- žabe oblačimo, ker včeraj je bla pr meni kolegica, pa je rekla da še oni nimajo štrampl?!?!..........skratka sem s cunami zmedena mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
19.10.2009 10:31:44   
ključek

Mene je pa varuška prosila da za ronjo pripravim rokavice.....itak sem ji mogla it nove nabavti...ampak zdaj ne moram Ronji razložit, zakaj jih rabi.....najprej ji jih nataknemo ...si jih gleda, se začne režat pol pa tiste rokavice po dolgem in širokem odletijo!?!?!?user posted image user posted image user posted image user posted image tak da me prav zanima kaj bo danes varuška rekla, kako sta rešili ta problemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hmmm. Jaz imam že borbe z bundico in kapo. Do rokavic še nismo prišli ...
Samo se mi kar smili. Danes je bil kot robot v stolčku ker je imel bundico.

če jo dam jaz z bundico v avto..............user posted image user posted image user posted image ........se tok dere, da je potem čist mokra in ji je še 1x bolj vroče, potem se mi pa lahko še zunaj prehladi. mi2 imava srečo, da imava oba avtomobila v garaži, tko da jo dam brez bundice v avto, gremo kamor pač gremo in jo potem v avtu oblečem ji pa seveda spodaj oblečem bodi pa puloverček ali pa bodi in majčko+tanko jopico, da jo v avtu ne zebe. sicer je kar toplo, ampak itak prej avto prižgem, dam na gretje in to se nam najbolj obnese. ni dretja, ni ji vroče, normalno sedi. ker že meni moti bunda na dolgi vožnji, kaj ne bi njo??

< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.10.2009 10:32:53 >

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
19.10.2009 10:34:12   
KAHLO
Čarli......jaz nevem...naslednič k bodo komplicirali okrog te bolniške....bi ...oz. jaz jih bom vprašala, kam pa gre ta dnar k ga dajem za zdravstvo.........madona.....če mi nikjer nič ne pripada......pa naj kr grejo malo pogledat, klko krat sem v življenju koristla bolniško!!!!mislim ta država šparajo na takih koncih da glava boli...........že jaz jim bi našla par stvari pr katerih bi bl pršparali.....ampak tam bi mogli vsi ti kravatlaši malo stisniti....!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
19.10.2009 10:35:26   
Čarli08
......soboto mi je pol zagrenila, sem zvečer pr tv-ju kr en pir spila!!!!!user posted image user posted image user posted image

Pravilno! Še dobro, da je moja tašča čist fajn, kaj bi pa jaz pila?????
Je pa fino, da tvoj s tabo potegne.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
19.10.2009 10:36:03   
Čarli08

no super. me veseli. kok časa pa imaš?

25.11. pol pa jovo na novo

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
19.10.2009 10:39:01   
Čarli08

Čarli......jaz nevem...naslednič k bodo komplicirali okrog te bolniške....bi ...oz. jaz jih bom vprašala, kam pa gre ta dnar k ga dajem za zdravstvo.........madona.....če mi nikjer nič ne pripada......pa naj kr grejo malo pogledat, klko krat sem v življenju koristla bolniško!!!!mislim ta država šparajo na takih koncih da glava boli...........že jaz jim bi našla par stvari pr katerih bi bl pršparali.....ampak tam bi mogli vsi ti kravatlaši malo stisniti....!!user posted image

Jap. Sram jih je lahko.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
19.10.2009 10:43:19   
KAHLO
MTY pr nas je situacija mal drgačna, je varuška doma enih par blokov naprej in jo pride zjutraj ob 7.30 iskat, ati jo prinese dol jo da v tricikl in onidve že šibata naprej......zjutraj vem da je mrzlo zato jo oblečema v bodij, pa majco z dolgimi pa jopo pa še to vetrovko, pa štrample pa hlače pa še zokne ma:)) no zdaj ma še rokavice....če jih bodrži seveda......

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
19.10.2009 10:48:21   
KAHLO
Čarli....jo preveč dobro pozna.....ampak še najbl žalostno je to da ji on pove kaj ji gre.......pa ga totalno ignorira, ali pa se gre te njene psiho igrice, da ko sta sama mu nabija...da bi on pol mene preprairal.......on pa mi itak vse pove kaj mu ona trobezla!!!!!!midva sva že takoj sklenila pakt da se zaradi najinih staršev ne bova kregala!!! tako da se v končni fazi lahko ona na glavo postavi in bova midva nardila tako kot midva hočeva...pa če bo ronja v kopalkah hodla okrog ali pa bo jedla samo zelenjavcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol mi je še pribijala zakaj jo kopam vsak dan, in da tla oz. parket ne smem z morko coto brisat...da naj nabavim une vlažne robčke in s tistim gor brišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim...pa kaj njo briga, pa če bom z kisom gor brisala, mislim.....dajte mi povedat v čem je fora vlažnih robčkov, lih tak so mokri.....valda da po tleh ne zlijem liter vode in pol brišem...........!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
19.10.2009 10:59:26   
Čarli08
midva sva že takoj sklenila pakt da se zaradi najinih staršev ne bova kregala!!! tako da se v končni fazi lahko ona na glavo postavi in bova midva nardila tako kot midva hočeva...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
19.10.2009 11:03:20   
KAHLO
lih kar mi je moj sporočil, da ko je ronjo predal varuški, ji je hitela dat rokavice gor....pr avtu pa je že slišal Ronjino pritoževanje..............tak da zgleda sta se imele pestro orkog rokavicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
19.10.2009 11:31:42   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Najhujš pa, ker meni je zelo zelo v redu, da še ne hodi.... user posted image user posted image

zakaj pa to?

Ker je manj laufanja za njo... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
19.10.2009 11:33:37   
Lara Croft
ronja vsaj pusti, da jih gor daš. naša še to ne. in res ne vem, kako bomo rešili ta problem???user posted image user posted image

Lara se pa minutko razburja, ker ne more prižgat muzike, pol je pa ok... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
19.10.2009 11:35:34   
Lara Croft

ln hodi sama s pomočjo user posted image . in kako posrečeno vriska, ko dela korake!!!!user posted image  jo je prav veselje gledati.

Mi je ena frendica to posodila, oz. Lari..... samo je prehitro zanjo, ne utegne tko hitro premikat nogic... če ji mal bremzam pa gre... drugače pa tudi celo kuhnjo prehodi ob omaricah... user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
19.10.2009 11:41:44   
Lara Croft
.po eni strani si mislim, da ji še nebi teh zimskih cot gor oblačla, ker nevem kaj bova pol počeli pozimi,

A ti se boš za Božič oblekla ful samo zato, ker bo takrat pač zima? Tudi če bo 15 stopinj? Jaz se oblečem, ker me zebe, briga me, če smo komaj oktobra... user posted image user posted image

Zdej si grem pa že mal na živce, ki za en stavek objavim nov post... user posted image

Mi jo damo v avto v bundii, če ga prej ne segrejemo... po par km se je treba ustavit in sleči.... Sem ji na vozek dala tudi zimsko vrečo, ker tu pri nas piha burja.... Ji pa ne oblečem žabic pod hlače...

Kahlo, jst tudi brišem tla s temi vlažnimi robčki... se mi zdijo tiste cunje, močoti ful svinjski, če se jih samo oplahne pod vodo.... pa predvsem mi je bolj komot...
Ampak... če bi mi moja mat to predlagala, pa sigurno ne bi brisala z njimi.user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 19.10.2009 11:47:48 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
19.10.2009 11:51:08   
KAHLO
lara...ma kaj jaz vem......zdaj je zjutraj 2, 3 stopinji......decembra bo jih ziher minus 10....pol ji nmam kaj več za čez bundo obleč!!! glede na to da pa ronja kr fino švica....je pa tud nebi rada skuhala.....pod vsemi cotamiuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
19.10.2009 12:02:02   
KAHLO
Ma jaz brišem s tisto metlo k daš pol v pralni stroj, pa za parket imam še posebaj nastavek......pa saj nima veze, pa če bom z svjimi gatami mokrimi ali pa suhimi gor brisala............kaj jo briga.....če pa jo tak skrbi da se naš parket ne bo več sjal (se niti nima od česa, ker jaz nisem hotla metj sijočega parketa pač pa mat) pa naj ona gor briše!!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?