Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 12:16:50
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Dan evo mene sm ful delovna dons v službi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 12:17:46
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Čarli......jaz nevem...naslednič k bodo komplicirali okrog te bolniške....bi ...oz. jaz jih bom vprašala, kam pa gre ta dnar k ga dajem za zdravstvo.........madona.....če mi nikjer nič ne pripada......pa naj kr grejo malo pogledat, klko krat sem v življenju koristla bolniško!!!!mislim ta država šparajo na takih koncih da glava boli...........že jaz jim bi našla par stvari pr katerih bi bl pršparali.....ampak tam bi mogli vsi ti kravatlaši malo stisniti....!! zategniti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 12:18:47
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Mah .....jaz sem zdaj s temi cotami za ronjo čist zmedena.....po eni strani si mislim, da ji še nebi teh zimskih cot gor oblačla, ker nevem kaj bova pol počeli pozimi, po drugi strani pa zjutraj k sedem na kolo in se peljem mimo avtomobilov, vidim da so šipe bele....mislim...a je to že zima?!?!?....tako da nevem..........bunde ji še nisem oblekla, ji oblečemo jopo pa čez jopo, jakno....kapo zdaj nevem odloča moj ali ji da bl toplo ali luknasto...no prejšnji teden ji je luknjasto kvačkano dal.......ampak ko sem se v petek peljala mimo vrtca, sem pa vidla kar nekaj otrok že v bundi?!?!?....res nevem..........definitivno pa ji mi že štrample- žabe oblačimo, ker včeraj je bla pr meni kolegica, pa je rekla da še oni nimajo štrampl?!?!..........skratka sem s cunami zmedena mami po moje ne bo nč bolj mrzlo (ko bo zima) kot je blo te dni nazaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 12:20:10
|
|
|
|
RAČKAPK
|
u glavnem v petek je naša Marija naredila celih nekaj korakov sama od petka naprej pa gremo tko tko kolkr se ji da, je pa ziheraš ampak hodi samo v čevljih v copatih ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 13:15:11
|
|
|
|
tejči28
|
zdravo vsem skupaj! Dominik še tudi ne hodi in je 13m star,me pa moti ko kdo pripomni,da je fante normalno,da so bolj pozni.Je res kaj na tem? Saj če ga držim za rokice,pa hodi,pa sam se rdži za avto in hodi,tak da ne vem no.Zdaj še vsaj nimam tolko letanja,kot ga bo pol. Zanima me,če vaši že kaj govorijo,če vas pokličejo mama,ata in to? Naš še nič ne govori po njegovo ja,pa kak dela muca,pa kuža,to že zna,drugo pa nič.Razume pa kaj mu govorim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 13:22:28
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Ma jaz brišem s tisto metlo k daš pol v pralni stroj, pa za parket imam še posebaj nastavek......pa saj nima veze, pa če bom z svjimi gatami mokrimi ali pa suhimi gor brisala............kaj jo briga.....če pa jo tak skrbi da se naš parket ne bo več sjal (se niti nima od česa, ker jaz nisem hotla metj sijočega parketa pač pa mat) pa naj ona gor briše!!! Jaz tudi s tem. Krpic ne morem gor nahaklat, pa mi je tako boljše.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 13:24:51
|
|
|
|
Čarli08
|
Naš je pa zakuhal. Zdajle spi, se kar bojim, kaj bo, ko se zbudi. Mislim, da bo pestro. Pa seveda kot naročeno, danes pediatra ni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 13:24:59
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa smo danes dali našega psa usmrtit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 13:26:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Najhujš pa, ker meni je zelo zelo v redu, da še ne hodi.... zakaj pa to? Ker je manj laufanja za njo... Vidiš,pri meni pa je obratno.Zdaj ko sama hodi...mi je lažje in si tudi več naredim,ko jo pustim prosto
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 13:28:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 Zanima me,če vaši že kaj govorijo,če vas pokličejo mama,ata in to? Naš še nič ne govori po njegovo ja,pa kak dela muca,pa kuža,to že zna,drugo pa nič.Razume pa kaj mu govorim. Ja....Nonsto me kliče mama,mama,ateja ata ata...se mi zdi da je to najlepši čas
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 13:30:25
|
|
|
|
tejči28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi pa smo danes dali našega psa usmrtit ojej,to pa je žalosten dan.Kaj je bil bolan al že tolko star?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 13:36:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi pa smo danes dali našega psa usmrtit ojej,to pa je žalosten dan.Kaj je bil bolan al že tolko star? Eh,zdaj so me glih klicali,da ne dajo kar tako injekcije,so ji poslali še nekam,če odobrijo.Ma ne moreš verjet,no. Pes je star 14 let in je mešanca med rotwailerjem in pit bullom in je mojo mamo,katera ga ima že odkar se je naša A rodila včaraj že drugič vgriznil.....Pa smo imeli danes ceremonje okol tega,ker ga moj noče dat stran.Mene pa je strah zaradi otrok
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 13:36:22
|
|
|
|
KAHLO
|
Saraya ....moja mačka je zdaj stara že 21 let , sicer se še kar dobro drži samo včasih ne pride do stranišča pa se kje podela, pa opazla sem da je iz tistega 10 kg mačka ratal 6 kg........nevem mami pravi da ko se bo začel mučit ga bodo tud odpeljali, in me je že zdaj strah tega dne Čarli... stisnit, zategnit.....da bi vsaj nekaj od tega nardili Tejči....ah kaj jih poslušaš, Ronja je stara 13 mesecev pa se začela komaj po vseh štirih plazit pa še to kak meter dva, kje je šele da bo shodila?!?!? , naša pove kadar je žedna reče pi (mi rečemo doma piti), pol reče mami, pa tati, pa babica je babi, dedi je dedi....žaba je baba, aja pa FIFIKI (uni rožici iz risanke ) reče fifi....nevem pr nas je zdaj ta fifi full aktualna, jo že 4 dni vlači s sabo....k se gre kopat mava celi fajt da jo slečem in dam v bano brez te fifike. Račkap vam pa seveda čestitke za korake Jaz tudi komaj čakam da bom za mojo žabo laufala........ Drgače pa gremo danes zvečer spet na terapijo k bo tudi dr. razvojne zraven, me že od jutra črviči......ker vem kakšen protest in dretje bo....ampak sva se z mojim znašla in Ronjo posnela s fotoaparatom k je po štirih šibala, tako da bova jim pa en film zarolala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 15:47:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi pa smo danes dali našega psa usmrtit Ojoj, to vam pa mora bit hudo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 15:52:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Spremembe.... izzivi.... Kako vam gre kej to od rok? Meni bolj težko... ampak sem se odločla, da s 1.1. začnem delat za neko zavarovalnico... sej se zelo veselim, ampak... No, pa vas prosim, da če bo katera rabila kako zavarovanje, premoženjsko ali življenjsko, da se obrne name in mi tko pomaga... Ali, če koga poznate in se odloča za zavarovanje... Hvala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 18:26:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you za dober začetek dneva pa za vse . no, okej zame je kakav. si slučajno noseča?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 18:26:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO po drugi strani pa zjutraj k sedem na kolo in se peljem mimo avtomobilov, vidim da so šipe bele....mislim...a je to že zima?!?!?....tako da nevem Vrh Pohorja je pobeljen Pa ni ne vem kaka nadmorska višina tukaj. Tak da ja, pri nas je že za bundo. No, bubika ima en tak bolj debel plašček.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 18:27:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Tejči, nas je kar nekaj Mariborčank tu gor. Ena celo tvoja letnica IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 kaj mi lahko kera pove,kak se slikico prilepi sem gor,da bi jo hotela poslat? To mi sploh ne gre,ne vem v čem je finta. Najboljše, da jo daš na www.shrani.si, potem pa sem samo link prilepiš (za forum s predogledom).
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 18:28:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 Zanima me,če vaši že kaj govorijo,če vas pokličejo mama,ata in to? Naš še nič ne govori po njegovo ja,pa kak dela muca,pa kuža,to že zna,drugo pa nič.Razume pa kaj mu govorim. mama, ata, baba, najbolj pa obvlada DUDUUUUUU Sredi noči če je treba Ostalo pa tudi marsikaj pove in jo jaz razumem, pa ponovit hoče velikokrat za mano. Eh, ni še čas za govorjenje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 19:23:38
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* nam je kaka buška prihranjena mene pa sploh ne gane, če kdo sprašuje, ali naša A že hodi...in seveda naredi čudno faco, ko povem, da še ne... realno se pričakuje, da otrok shodi tam nekje do leta in pol (brez vsakršnih dodatnih terapij), kar pomeni, da bo "normalno", če naši septembrčki shodijo do pomladi. a si predstavljate, koliko časa še imajo za to?!?!?!?!?! veliiiko!!! Nama je bilo v RA rečeno, da če do polnega 15 ne shodi, da naj prideva da jo pregleda in nama da terapije in pokaže vaje. Tak da tam do spomladi ne vem, če ni malo predolgo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 19:25:26
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Mene je pa varuška prosila da za ronjo pripravim rokavice.....itak sem ji mogla it nove nabavti...ampak zdaj ne moram Ronji razložit, zakaj jih rabi.....najprej ji jih nataknemo ...si jih gleda, se začne režat pol pa tiste rokavice po dolgem in širokem odletijo!?!?!? tak da me prav zanima kaj bo danes varuška rekla, kako sta rešili ta problem Tole z rokavicami je sila zabavna scena. Danes sva šle na dveurni sprehod in evo dvajsetkrat sem ji dala jih gor in ona prav tolikokrat dol, a potem ko je ful mrzlo res postalo pa jih je pustila gor. Vrabec mali. Samo je mrzlo že in ko se vozička ima drugače mrzle rokice.
< Sporočilo je popravil pf -- 19.10.2009 19:40:01 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 19:27:05
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša tudi hodi s pomočjo takega podobnega vozička..kadar je pri volji. mislim pa, da bo kmalu tudi zares shodila, ker zdaj kar sredi sobe vstane (ne da bi se kje prijela) in stoji kakih 10 sekund, ko se začne pa od navdušenja afnat in vriskat, pa spet čofne na rit pa ful ji je všeč, da se sprehajama tako, da jo držim za eno roko...si kr mislim, kaj dela cele dopoldneve Pol pa bo počasi. Tak je Lana začela, sedaj pa že mašira veselo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 19:32:07
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK u glavnem v petek je naša Marija naredila celih nekaj korakov sama od petka naprej pa gremo tko tko kolkr se ji da, je pa ziheraš ampak hodi samo v čevljih v copatih ne Bravo Marija.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 19:33:40
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi pa smo danes dali našega psa usmrtit Psa ste imeli? Nisi ga nikoli omenjala. Bošček. A je bil že star?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 19:35:14
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 zdravo vsem skupaj! Dominik še tudi ne hodi in je 13m star,me pa moti ko kdo pripomni,da je fante normalno,da so bolj pozni.Je res kaj na tem? Saj če ga držim za rokice,pa hodi,pa sam se rdži za avto in hodi,tak da ne vem no.Zdaj še vsaj nimam tolko letanja,kot ga bo pol. Zanima me,če vaši že kaj govorijo,če vas pokličejo mama,ata in to? Naš še nič ne govori po njegovo ja,pa kak dela muca,pa kuža,to že zna,drugo pa nič.Razume pa kaj mu govorim. Nekaj se že pogovarja Lana tudi. Pokliče me, pa baba kliče babice, pa živali oponaša, drugače pa v svojem jeziku dosti čeblja. To da so fantki bolj pozni kot punčke sem jaz tudi slišala. Stari ljudje to vejo povedati.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?