Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 8:05:02
|
|
|
|
ključek
|
ne vem no..... .....včeraj smo bili na praznovanju rojstnega dne mojega brata.....in midve z ln se zunaj sprehajava, pa itak še ne hodi sama, jo je treba držat. pa prideta babi in dedi (moja stara mama), pa tko rečeta-kaj, a še zmeri ne hodi sama???? joj joj, če bi imela hodalico, bi že letala okrog. ju samo pogledam, in se na veliko ugriznem v jezik, da ne bi rekla kaj nesramnega. nato sva šli raje na sprehod z triciklom, ker se nisem imela namena kregati. stara je 13. mesecev in če še ne hodi sama, a zdej je pa kej narobe z njo??????????'
< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.10.2009 8:19:55 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 8:07:35
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 8:10:40
|
|
|
|
ključek
|
KAHLO....... upam, da si se pomirila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 8:12:42
|
|
|
|
ključek
|
jutro tudi tebi, Saraya. kako ste? zdravi? spanje?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 8:18:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jutro tudi tebi, Saraya. kako ste? zdravi? spanje? Hvala, zdravi še nismo čisto,no jaz sem še prehlajena kar fajn ampak gre na boljše. Spanje super,M je enkrat jedla,sem ji samo flaško v roke dala in sem zaspala naprej.Ona pa tudi,ko se je najedla....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 8:19:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne vem no..... .....včeraj smo bili na praznovanju rojstnega dne mojega brata.....in midve z ln se zunaj sprehajava, pa itak še ne hodi sama, jo je treba držat. pa prideta babi in dedi (moja stara mama), pa tko rečeta-kaj, a še zmeri ne hodi sama???? joj joj, če bi imela hodalico, bi že letala okrog. ju samo pogledam, in se na veliko ugriznem v jezik, da ne bi rekla kaj nesramnega. nato sva šli raje na sprehod z triciklom, ker se nisem imela namena kregati. samo, se mi zdi pa ful grdo od njiju. stara je 13. mesecev in če še ne hodi sama, a zdej je pa kej narobe z njo??????????' Ma pusti jih,vidiš da imajo veselje.Ignoriraj jih,pa te bojo pustili.jaz bi že kako ojštro zabrusila v tem primeru,kot npr...ne ,še ne hodi,ker še ima čas ..ali pa kaj podobnega.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 8:20:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 sem iz centra mesta,za zdaj še živimo v bloku, no,pol sva "sosede"...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 8:22:30
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY.....ma ja....mi je tist pir zvečer naredil več k ponavadi da ti ne povem, moja babica je zadnič prišla na dan z idejo da bi šla z ronjo v London na zdravljenje, ker je gledala ona po tedniku enga fantka k se mu kao v nogicah ne ravzijajo mišice in ga bodo tam pozdravili......me je skoraj kap....ampak kaj k vem da ona ne zastopi v čem je sploh pri ROnji težava.....njej se zdi samo full grozno kako se premika s to ritjo....in pol zadnič k smo meli trgatev jo je na silo na noge postavlala, in z njo hodila....no pol je pa njo v križu grabilo...mala je pa itak noge v luft v turško sedeči položaj dala mah....sej je grozno...samo jaz tud grem pol vstran.....da česa neprimernega ne rečem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 8:36:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem pa mela spet sudar s taščo.... Najprej sem prebrala, da si se s taščo dobr imela.... pa čitam naprej.....pa grem spet na začetek.... Samo je res kura.... đizus no...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 8:39:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
stara je 13. mesecev in če še ne hodi sama, a zdej je pa kej narobe z njo?????????? Laro tudi sprašujejo, če še ne hodi sama?! Najhujš pa, ker meni je zelo zelo v redu, da še ne hodi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 8:45:00
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara....s taščo se imava najbolše k se poslavlava Čarli.......zdaj vem zakaj sem v soboto tako slabo spala in bla vsa utrujena............ni čudno če sem ga kar v triplu feštala v tvojem kafiču
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 8:47:35
|
|
|
|
Olivija*
|
jutrooo! vidim, da mi ej kahlo že dala dela...da preberem njene poste, juhu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 8:48:28
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ....ampak mene od te trdote že tako rit in trtica boli....da ponovem sedim na povštru za dojenje midve z A se večinoma igrava v njeni sobici, ker ima eno tako peno na tleh, pa puzzle peno...pa še bolj toplo je!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 8:52:32
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Lara....s taščo se imava najbolše k se poslavlava
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 8:53:09
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Čarli.......zdaj vem zakaj sem v soboto tako slabo spala in bla vsa utrujena............ni čudno če sem ga kar v triplu feštala v tvojem kafiču vidve z Laro sta najbolj zaposleni..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 8:53:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jutrooo! jutroooooooooooooooooooooo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 8:55:27
|
|
|
|
KAHLO
|
Oli.....zgleda da ob ponedeljkih zjutraj ne znam bit kratka MTY....pol pa moram danes spet skočit malo k čarli na obisk sem mislila da me je povabla žurat pa ne delat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 9:11:32
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you vidve z Laro sta najbolj zaposleni da ne bo Lara pregorela, sem drugo kelnerco zaposlila Lara, lahko greš na dopust!
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 19.10.2009 9:12:21 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 9:12:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Najhujš pa, ker meni je zelo zelo v redu, da še ne hodi.... zakaj pa to?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 9:12:55
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Oli.....zgleda da ob ponedeljkih zjutraj ne znam bit kratka to je super!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 9:40:34
|
|
|
|
KAHLO
|
Oli.......ja mogoče ne vsem ampak enmu moram izblebetat.........težko v sebi zadržim.... Mene je pa varuška prosila da za ronjo pripravim rokavice.....itak sem ji mogla it nove nabavti...ampak zdaj ne moram Ronji razložit, zakaj jih rabi.....najprej ji jih nataknemo ...si jih gleda, se začne režat pol pa tiste rokavice po dolgem in širokem odletijo!?!?!? tak da me prav zanima kaj bo danes varuška rekla, kako sta rešili ta problem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 9:59:29
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Najhujš pa, ker meni je zelo zelo v redu, da še ne hodi.... zakaj pa to? nam je kaka buška prihranjena mene pa sploh ne gane, če kdo sprašuje, ali naša A že hodi...in seveda naredi čudno faco, ko povem, da še ne... realno se pričakuje, da otrok shodi tam nekje do leta in pol (brez vsakršnih dodatnih terapij), kar pomeni, da bo "normalno", če naši septembrčki shodijo do pomladi. a si predstavljate, koliko časa še imajo za to?!?!?!?!?! veliiiko!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 10:05:32
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Mene je pa varuška prosila da za ronjo pripravim rokavice.....itak sem ji mogla it nove nabavti...ampak zdaj ne moram Ronji razložit, zakaj jih rabi.....najprej ji jih nataknemo ...si jih gleda, se začne režat pol pa tiste rokavice po dolgem in širokem odletijo!?!?!? tak da me prav zanima kaj bo danes varuška rekla, kako sta rešili ta problem ronja vsaj pusti, da jih gor daš. naša še to ne. in res ne vem, kako bomo rešili ta problem???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 10:06:36
|
|
|
|
ključek
|
..........živjo!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 10:11:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Najhujš pa, ker meni je zelo zelo v redu, da še ne hodi.... zakaj pa to? nam je kaka buška prihranjena mene pa sploh ne gane, če kdo sprašuje, ali naša A že hodi...in seveda naredi čudno faco, ko povem, da še ne... realno se pričakuje, da otrok shodi tam nekje do leta in pol (brez vsakršnih dodatnih terapij), kar pomeni, da bo "normalno", če naši septembrčki shodijo do pomladi. a si predstavljate, koliko časa še imajo za to?!?!?!?!?! veliiiko!!! ln hodi sama s pomočjo . in kako posrečeno vriska, ko dela korake!!!! jo je prav veselje gledati. Olivija*, imaš prav. časa je še več kot dovolj in tudi nekako realno se pričakuje, da naj bi okrog 15, 16 meseca otročki shodili sami. tko je meni razložila v RA.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.10.2009 10:14:12 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?